Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Auringon- ja kuunpimennyksen henkinen puoli  (Luettu 3753 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« : 27.08.2007 15:53:44 »

NÄKEMYKSIÄ AURINGON- JA KUUNPIMENNYKSISTÄ
http://www.thequantumawakening.com/

 
Planeettojen  asettautuessa riviin maan suhteen ja sydämen pimennyksien alkaessa ilmentää itseään nousee pintaan syvällinen tunteiden tulva - suuttumusta ja vihaa, rakkautta ja kyyneleitä syntyy punaisen täydenkuun auringonlaskun aikaan.
 
Kun 28.8.  ja 11.9.  pimennykset synnyttävät itsensä elämän pimeästä kohdusta sininen surumielisyyden verho laskeutuu maahan, sydämen raskaus. Suuri maailmalaajuinen murhe painaa alas maan sykettä. Monia maisia mullistuksia tapahtuu ja ihmiset itkevät Luojaansa ja Pelastajaa avukseen. Pelastus nousee hitaasti ratsunsa selkään.  Meidän on jatkettava uintiamme rantaan rukoillen jokaisella vedolla.

On aika tulla eläväksi hengittäväksi rukoukseksi jonkun itsesi ulkopuolisen puolesta.  Laskeutuva surumielisyys on biologista ja syvällä solutasolla ja tähtiyhteyksissä. Jättiläismäinen puhdistuminen tapahtuu kaikkialla Maassa planetaarisen sydämen kohottaessa syvällisiä ennusmerkkejä. Muuta ei ole tehtävissä kuin yrittää kovasti pysytellä pinnalla tässä rytisyttävässä hyökyaallossa.

Valintoja ei tässä voi nähdä kirkkaassa päivänvalossa. Monet menevät todellakin paniikkiin ja Maan rahajärjestelmä tulee osoittamaan sen. Jokaisen itsen vastuulla on pitää kiinni valon sopimuksestaan. Elämä on luonteeltaan ympyränmuotoista ja tämäkin menee ohi, mutta jokainen päivä ja yö tuntuu pitkältä vuodelta. Ihmiset joita olette pitäneet itsestäänselvyyksinä elämässänne saattavat kävellä pois elämästänne tai tältä planeetalta. Ihmiset tulevat tekemään järjettömältä vaikuttavia valintoja  ulkopuolisten silmin. Usein tällaiset solutason biologiset mullistukset ovat tarpeellisia valon paljastumiseksi.

Voimakas energeettinen geometria muodostuu vuoden 2007 neljän pimennyksen päätettyä näytöksensä. Nämä kaksi samanaikaista tapahtumaa muodostavat tietolinjoja, jotka nähdään aivan pieninä malleina aivan elämän pinnan alapuolella. Pimennykset muodostavat avautumisia ja sulkeutumisia. Näissä pimennyksissä on kyse kaikkiin sanoihin piilotetuista salaisista viesteistä. Kuin kosmisessa ristisanapelissä isot kirjaimet kokoontuvat yhteen tullakseen uudelleen kirjoitetuksi, uusina ajatuksina, uusina alkuina.

Pimennykset tarkoittavat muutoksia, hyviä ja pahoja, ylös ja alas sekä kaikkea siltä väliltä. Pimennykset tuovat aina tullessaan merkittäviä tapahtumia - avioliittoja, avioeroja, kuolemaa, syntymää, uran vaihtoja jne. Ne voimistavat suuresti ja ovat eläviä sulkumerkkejä, jotka pakottavat meidät katsomaan mistä olemme kääntäneet kauniit päämme poispäin. Vanhat sanalliset ja ajatukselliset  rajoitukset putoavat pois kuin ruostuneet kahleet paljastaen uuden ja herkän ihon. Jokaisessa kirjaimiston sanassa on salattuja tekstejä haastaen mielemme avautumaan niissä piilevälle laajuudelle.

Auringonpimennykset tarkoittavat uusia alkuja (11.9.2007) ja kuunpimennykset (29.8.2007) edustavat päättyviä asioita. Nämä ovat hyvin voimakkaita pimennyksiä ja niillä kullakin on omat lahjansa ja omat säännöstönsä.
 
Nämä pimennykset eivät näy Suomessa:

Täydellinen kuunpimennys 28.8.2007 Kaloissa klo 6.37 USA:n itärannikon kesäaikaa (EDT) liittyy veteen, paranemiseen, henkisyyteen, sielullisuuteen, herkkyyteen, loppuihin.
Osittainen Auringonpimennys 11.9.2007 Neitsyessä klo 8.31 USA:n itärannikon kesäaikaa (EDT) liittyy maahan, käytännöllisyyteen, ei-tunteelliseen, järkevään omistautumiseen, johdonmukaisuuteen.

Suomennos Sara
tallennettu
mateve
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 700



Profiili
« Vastaus #1 : 27.08.2007 22:01:24 »

Hyvä teksti AthaMaarit  smitten.
Eli KP Kuun pimennys on 5´ kalat 28.8 ja AP Auringon pimennys 18´ neitsyt 11.9
Sitten on vielä Vesica piscis (VP) joka löytyy pimennyksien keskipisteenä, sieltä löytyy symbooli vastakohtien tasapainottamisesta, merkki on kaikille sama, mutta huone kertoo lisää. Laskujeni mukaan se VP on  kaksoset 6´30 astetta ja  aspect_opp  jousimies omaan karttaan se tulee 3 ja 9h akselissa.
Eli olisi odotettavissa  opetuksia henkisistä lainalaisuuksista... vai mitä ?

 Wink  Mateve
tallennettu

mateve
Synapsi
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 473



Profiili
« Vastaus #2 : 27.08.2007 22:44:52 »

Ööh, tuota, onkos nämä pimennykset enemmän kollektiivisesti vaikuttavia kuin henkilökohtaisesti?
Kun sattuu tuo auringon pimennys mukavasti alle asteen päähän karttani MC:stä sekä Plutosta.
Ja mitä mielenkiintoista mateve kirjoittikaan, keskipisteen Vesica piscis? Jos on kuutisen astetta  kaksoset , niin osuu vielä kuuhuni tosi tarkasti.

Eli siis 11.9, suurella mielenkiinnolla seuraan pimeneekö viimein vintti!  2funny

(http://www.edu.helsinki.fi/astel-ope/perusrakenteet/images/auringonpimennys.jpg)
tallennettu

aurinko oinas    askendentti skorpioni    kuu kaksoset    merkurius kalat    venus harka     mars vaaka
mateve
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 700



Profiili
« Vastaus #3 : 28.08.2007 10:28:22 »

Synapsi, ei se vintti pimene, se tuo mahdollisuuden.


Jatkan eilistä vielä;
KP 5´ kalat on I dekanaadissa ja se kuvaa VYÖTÄ, jolla olemme sidottuna HÄNEEN joka ottaa meidät käsivarsilleen ja hoitaa sekä parantaa, mutta myös viholliseen Leviataaniin joka on merihirviö eli mielenmeressä mellastava. On siis taivaallisesta kutsusta kyse valintatilanteesta maallinen vai taivaallinen.
AP 18´ neitsyt II dekanaadi, Chiron Kentauri joka lävistää uhrin keihäällään; Sovitusuhri, Kristuslasten toimintaa ihmisten kanssa. Eli korkeamman mielen mysteeri, aika joka hallitsee inkarnaation, Kristuslapsen tulee syntyä, koska astraalikeho ei ole muiden tasossa siis materiaalinen maailma taistelee vastaan ja se olisi uhrattava.

Kun VP on  kaksoset I dekanaadissa se viestii mielestäni näin, JÄNIS, vihollinen; kuvaa ihmisen tapaa ettei pyri ylöspäin, mennyt vihollinen ajaa takaa. Eli Kultaisen omenan etsintä on epäonnistunut, joka taas on sitä vihkimykseen tarvittavaa tietoutta.
On myös vääriä opettajia; joka on astraalitason valon harhaa ja niinpä valheen ON paljastuttava. Se taas tapahtuu oppimalla elämästä palvelemisen kautta löytämällä sisäinen tieto ja jakaa sitä eteenpäin.
Ja vastaus taitaa löytyä tuolta  jousimies I dekanaadista; LYYRA valloittajille valmistettu ylistyslaulu, nousta henkiselle polulle ja alistaa alempi puoli itsessämme.

Olisi mielenkiintoista tietää kun kuulema Jenkeissä vaikutukset ovat, niin miten  aspect_opp asema-maa sen kokee  Undecided

Mitä olette mieltä???

Lähteenä; Eläinradan tähtikuviot pelastushistorian virstanpylväinä/ www.helsinki.fi/~pjojala/horoskoopit.htm

Niin tänään on myös Keltainen Planeetta Tähti; ilmennän omaa voimaa tyylillä, näytä tasapaino.

 Wink  Mateve
tallennettu

mateve
Atomi
Vieras
« Vastaus #4 : 28.08.2007 11:30:37 »

Tämäpä mielenkiintoista katselmusta. Minulla sattuu kuunpimennyksen hetkeen syntymäkartalla Pallas eli olisikohan minulla mahdollisuus viisastua tänään.   Cheesy
Auringonpimennyksessä taas taitaa osua Pluto kohdalle eli voisin silloin transformoitua lopullisesti ja luopua kaikista kahleista. Onneksi ei materiaa ole paljon, niin vapautuminen olisikin helppoa ihan henkisellä tasolla. Ihmisiin minä en olekaan ripustautunut, joten siitäkään ei ole huolta.   Smiley
Tuo Vesica piscis onkin minulle ihan tuntematon uutuus, mutta  kaksoset:ssa mulla ei ole ainuttakaan planeettaa. En tiedä miten sitä pitäisi tulkita.   Undecided
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: