Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Esineiden liikkuminen suurien tunteiden vallassa  (Luettu 3480 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Violette
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 295


Lips!


Profiili
« : 25.09.2007 22:41:01 »

Tässä kuukauden sisällä olen kohdannut erikoisen ilmiön. Koin melkoisen kriisin erään asian vuoksi, joka saa minut samaan aikaan raivon partaalle ja pohjattoman murheelliseksi.
  Eräänä yönä makasin sängyssäni unta odottaen. Pyörittelin mielessäni asiaa ja aloin pikku hiljaa olla samaan aikaan raivoissani ja masentunut. Silloin katossani roikkuva tuulikello heilahti voimakkaasti. Kyseessä ei voinut olla mikään tuulenpuuska, sillä mistään ei tullut vetoa. Sama ilmiö toistui parin yön päästä märehtiessäni - taas kerran - asiaa.
 Näyttävin tapaus tapahtui n. viikko sitten. Olin poikaystäväni kanssa keittiössä, kun negatiiviset tuntemukset taas suorastaan tulvahtivat mieleeni. Samalla hetkellä keskellä keittiön pöytää ollut muki lensi lattialle. Mukin tippuminen oli tosiaan omituista, sillä se oli keskellä pöytää, eikä pöytä heilunut yhtään ja muki oli vielä iso raskas posliinimuki, joka ei voisi lennellä missään pikku puuskissa.

Olen kyllä kuullut tästä ilmiöstä, poltergeismista. Sanotaan, että sitä esiintyy enimmäkseen lapsilla ja nuorilla, mikä sopiikin ikääni, olen 19-vuotias. Onko muilla vastaavia kokemuksia? Osaisiko joku selittää ilmiötä paremmin?
tallennettu

aurinko neitsyt
 askendentti vaaka
 kuu rapu
 merkurius vaaka
 mars oinas
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 25.09.2007 23:22:41 »

Kyllähän tuo kuulostaa poltergeistilta, joka tulee esiin silloin, kun tukahdetut tunteet pomppaavat pintaan. Tunnepohjainen poltergeist selitetään lyhyesti niin, että ihminen on kokonaisuus eri osia, vähän kuin sipuli, jossa on monta kuorikerrosta. Jos joku ihmisen kerroksista menee epätasapainoon, toisin sanoen sinne pakkaantuu kamalasti käsittelemättömiä tunteita, pelkoja, ajatuksia jne. tuo kohta tulavhtaa yli kokonaisuudesta.

Tunnepohjainen poltergeist on yleistä teineillä juuri niiden rajujen mielenmuutosten vuoksi, jotka liittyvät kasvamiseen, sekä fyysisesti aivojen muutoksiin että henkisesti psykkeen muutoksiin. Erityisen yleistä tämä on sellaista nuorten kohdalla, joita on tukahdutettu esimerkiksi seksuaalisuuden saralla niin, ettei nuori pääsee kokemaan tai ilmaisemaan omaa seksuaalisuuttaan - mieheksi kasvamista, naiseksi kasvamista - normaalisti vaan asia ikään kuin poistetaan nuoren elämästä. Yritetään tappaa jotain, jota ei varmasti saa hengiltä, sillä seksuaalienergia on ihmisen energioista vanhimpia, myös henkisesti. Samanlainen tukahduttaminen millä tahansa ihmisyyteen kuuluvalla normaalilla saralla voi aiheuttaa poltergeistin, mutta erityisen suurta se on juuri tällaisten suuria tunteita herättävien elämän osa-alueilla. Jokaisella on ehkä jotain sanottavaa esimerkiksi ihmisen turvallisuuden tarpeeseen, mutta otapa aiheeksi seksi ja seksuaalisuus, niin jestas, johan alkaa mielipiteet ja ajatukset lennellä! Grin

Tunnepoltergeist on siis yleensä teinien ongelma, mutta missään ei sanota, että ilmiö loppuisi, kun tulee aikuisuusikään. Se jatkuu niin kauan, kunnes tunteet rauhoittuvat ja yleensähän ne tuppaava rauhoittumaan pahimpien myrskyvuosien jälkeen siinä nuoren aikuisuuden kynnyksellä.

Sinulla on ilmeisesti voimakas aura, jonka kautta energiasi pääsee purkautumaan vihanpuuskissa ulos ja vaikuttamaan ympäristöösi. Kaikkihan koostuu energiasta ja sen eri värähtelynopeudesta, joten astioitakin on mahdollista paiskoa vaikka säpäleiksi täysin tietämättään, jos omat energiat jylläävät voimakkaasti ja "karkaavat" rajusti ulos. Ja oikein hyvä juttu, että ne energiat tulevatkin ulos!

Toisekseen täytyy muistaa, että maailma on energiapohjansa puolesta muutostilassa. Tällaisista "yliluonnollisista" asioista tulee yhä arkipäiväisempiä, kun normaali energitajuutemme alkaa hiljalleen nousta. Reagoimme ympäristöömme herkemmin kuin aiemmin ja ympäristö reagoi vastaavasti meihin. Tännekin on tullut paljon juttuja siitä, että "Hyvä jumala, olenko sekoamassa, kun näen enneunia, saan telepaattisia viestejä ja juuri eilen näin pihassani pieniä sinisiä miehiä?!" Grin Ei syytä huoleen, se alkaa olla ihan normaalia. Aistimme ja kykymme alkavat vain palata siihen normaaliin tasoon, joka meillä on sieluina ennen syntymäämme henkimaailman puolella.

Toisekseen telekinesia, jonka piikkiin tämäntyylinen poltergeist kuuluu, on loppujen lopuksi aika yleistä. Jokaisella on jonkinlaisia henkisiä kykyjä täällä Maan päälläkin, mutta suurin osa ihmisitä ei vain tiedosta niitä tai sitten he pitävät niitä sattumina tai muina oikkuina. Siinä, missä yksi näkee enneunia toinen keskustelee eläinten kanssa, kolmas napsauttelee lamppuja rikki ja neljäs kanavoi henkiolentoja.  Sanoisin siis, että sinulla tämä tunnepoltergeist voisi liittyä siihen, että sinulla on herkkä taipumus telekinesiaan. Voisit kokeilla onnistutko liikuttamaan esim pientä kolikkoa liukkaalla alustalla ajatuksen voimallasi. Saisitko kanavoitua energiasi hallitusti.

Jos itseaiheutettu poltergeist alkaa ärsyttää voisit kokeilla sen laannuttamista tunteittesi purkamisella jo hyvissä ajoin ennen kuin ne pääsevät kiehahtamaan ylitse. Voisit kirjoittaa, urheilla, huutaa, puhua jollekulle jne.
tallennettu
Mika-Matti
Vieras
« Vastaus #2 : 26.09.2007 12:36:45 »

...
Voisit kokeilla onnistutko liikuttamaan esim pientä kolikkoa liukkaalla alustalla ajatuksen voimallasi. Saisitko kanavoitua energiasi hallitusti.
...

Tähän ilmiöön liittyy jälleen se puoli kvanttitietoisuudessa, jolle ihmisen toiveiden takainen epävarmuus eli puutteen kokeminen haluttavassa tekee sellaiset temput, että se mitä tavoitellaan, vetäytyykin tavoittamattomiin.

Jolloin esineiden liikuttelu saati "voittamisen valitseminen lotossa" edellyttää varmaa päätöstä siitä, että "nyt sallin energioiden lyödä hynttyyt yhteen" tuon esineen/vedonlyönnin kohdalla juuri nyt!

Mikä ilmiö toteutui edellä mainitussa tilanteessa, jossa energiataajuudet kohtasivat keskellä pöytää seisoneessa mukissa siirtäen sen kuin napautuksena toiseen tilaan.
Eli kyseisessä tilanteessa liike-energiaksi muunnettu luova "tahto-energia" otti aikaa ja tilaa itselleen.

Smiley



tallennettu
trini
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 67



Profiili
« Vastaus #3 : 04.10.2007 18:19:13 »

Aiheesta tuli mieleeni oma murrosikäni ,vanhempani erosivat ja se oli aikamoista
tunnemyrskyä itselläni.yksin ollessani ja itkiessäni koin rakkauden tulvivan lävitseni???
sain lohtua ja tämän jälkeen lusikat vääntyivät kädessäni ,kuin Uri Gellerillä.
se taito oli tallella muutaman kuukauden .liika yrittäminen ajoi taidon sitten pois.
herkkyys tämänlaisiin asiohin on varmaan useilla ihmisillä,jos vaan uskoa riitää.
nykyisin asunossamme välkkyvät valot yö -aikaan. valot on kytketty liiketunnistajaan.
en osaa enää siitä pelästyä,koen sen vain merkiksi meille ,että emme yksin ole täällä vaeltamassa.ja vastauksena erilaisiin huoliin.Ajatukset ja tunteet ovat energiaa.

dont worry smitten smitten
« Viimeksi muokattu: 05.10.2007 21:41:19 kirjoittanut trini » tallennettu

sininen itsevallitseva kotka
"älä pyydä tänään rauhaa,vaan ole itse
rauhan lähettiläs"
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: