Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Neptunus oppositio aurinko  (Luettu 3962 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
vandita
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 11



Profiili
« : 29.09.2011 13:35:56 »

Kärsin tällä hetkellä melko tarkasta neptunuksen oppositiosta syntymäkartan aurinkooni. Onko kellään muulla kokemusta tästä aspektista? Vuositulkinnassa sanotaan, että opettele elämään usvassa, ja se kyllä pitää tasantarkkaan kutinsa, tuntuu, ettei huomiota voi irrottaa tästä hetkestä eikä tulevaisuudesta ole hajuakaan. Vähän ajan kuluttua, siis jo ensi kuussa, pluto tulee karttani keskitaivaalle. Varmalta tuntunut työpaikka onkin ruvennut yhtäkkiä tuntumaan kamalan epävarmalta. Lisäksi neptunus alkaa olla yhtymässä saturnukseeni. Olisi mukava kuulla muidenkin kokemuksia näistä aspekteista.

-v
tallennettu

aurinko leijona
kuu vesimies
Ac härkä
Puu Lohikäärme
Punainen Spektrinen Käärme
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1 : 29.09.2011 15:21:53 »

Cafe Astrologylla kyseisestä transiitista sanottiin näin (pikasuomennoksella)

Olet herkempi tänä aikana vaikutteille ja illuusioille. Itsensä höynäyttäminen voi olla suurimpia "vihollisiasi" tämän transiitin aikana ja joillekin ihmisille transiitti voi näyttäytyä muiden vaikutuksen alaisuuteen joutumisena (aka muiden höynäytettävänä). Kehosi on herkkä ja sinun täytyy olla varovainen lääkeaineiden kanssa. Saatat toimia ja käyttäytyä epätavallisella tavalla tai saatat olla herkkä muiden huijauksille tai petoksille. Saatat käydä läpi identiteettikriisin ja tämä kriisi saattaa johdattaa sinut tietoisemmaksi siitä kuka olet ja mihin suuntaan olet menossa. Tämä voi olla illuusioiden ja hämmennyksen aikaa, mutta se voi näyttäytyä myös hyvin inspiroivana aikana. Tämän transiitin haasteista selviämiseen voi auttaa se, että tutkit ja tunnustat mitä kaipaat henkisellä tasolla itsellesi ja elämääsi. Energiataso voi olla alavireinen tai vastaavasti huovata ja soudata korkean ja matalan välillä. Todennäköisesti tunnet olosi laiskaksi ja passiiviseksi - annat vain asioiden tapahtua välittämättä niistä sen ihmeemmin. Sinulta voi mennä sivu suun hyviäkin tilaisuuksia, koska asenteesi elämään on tämän transiitin aikana passiivinen ja "välinpitämätön". Uskon asettaminen johonkin sinua korkeampaan voimaan voi olla avuksi, muussa tapauksessa saatat katua sitä miten elämä lipui tämän transiitin aikana ohitsesi kuin varkain. 

Olet idealistisempi kuin normaalisti, mikä voi aiheuttaa ongelmia, jos et ole varovainen. Saatat olla hämmennyksissäsi siitä mitä tahdot elämältäsi, mihin olet menossa ja kuinka voisit tyydyttää egosi. Jotkut tämän transiitin läpi käyvistä saattavat kokea menettäneensä oman tatsinsa tai vastaavasti he nousevat kapinaan ja ryhtyvät taistoon. Jotkut välttelevät vastuuta, joka voi vaikuttaa negatiivisesti heidän elämäänsä. Tämän "identiteetti kriisin" takana on kyllä oma tarkoituksensa - sinun on opittava päästämään irti egolle kuuluvista asioista. Minä-kuvasi saattaa muotoutua uudelleen ja kehityksellesi herkemmäksi on todennäköisesti suurempi ja henkisempi syy. 


tallennettu
vandita
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 11



Profiili
« Vastaus #2 : 30.09.2011 09:51:32 »

Kiitos vastauksista, sain valotusta asiaan. Elämä siis tuntuu nyt tosi raskassoutuiselta, olisikohan lisäsyynä progekuu skorpparissa. Tuo egon murskaaminen tuntuu olevan kova tehtävä, leijona kun olen aurinkomerkiltäni, niin ego sieltä aina orastaa, vaikka kuinka olisi saanut takkiinsa.
Sen suhteen on todella ristiriitaiset tunnelmat.
tallennettu

aurinko leijona
kuu vesimies
Ac härkä
Puu Lohikäärme
Punainen Spektrinen Käärme
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #3 : 30.09.2011 13:25:26 »

Ystävälläni on juuri neptunuksen neliö auringolle (ja hänen syntymäkartallaan on tuo oppositio) ja kyllä hänellä ainakin usvassa menee. Sairastelee, itkeskelee, velloo "uhriudessa" ja on muutenkin epätietoinen mihin haluaa.
Hänellä on elämässään muutenkin haasteena se, ettei hommat karkaa ihan käsistä. Luo kaikenlaisia kuvitelmia ja on sokea omalle itselleen  Huh
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: