Sivuja: 1 2 [3] 4
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Edelliset elämät pohdintaa.. mm. Hitler  (Luettu 30692 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #30 : 12.01.2006 11:12:57 »

... Elektran kirjoituksen jälkeen taidan jättää nämä hommat lukemispuolelle!, ettei tule kirjoiteltua omista kokemuksista.- :Smiley

 Shocked Meni minulta nyt täysin ohi - tarkennatko mitä tarkoitit? Oliko kirjoituksissani jotain ...  Shocked

Mikä tekee muuten vammaisista, skitsoista ja mustalaisista "epä-ihmisiä"?  Huh

Eikö se kokemus/olotila kuulukaan heidän sielunsuunnitelmaansa, niinkuin olen luullut? Esimerkiksi minulla voisi olla jokin epämuodostuma vaikkapa kasvoissa sen vuoksi, etten ole tällaista edellisessä elämässäni hyväksynyt vaan pikemminkin pilkannut sellaisen nähdessäni?
« Viimeksi muokattu: 12.01.2006 11:46:48 kirjoittanut Elektra » tallennettu
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #31 : 12.01.2006 11:14:43 »

Artemis, Hopeatähti, Lumor - kiitos teille, sain vahvistusta näihin omiin käsityksiini ja ajatuksiini!  Smiley
----
Lainaus käyttäjältä: Julietta - 11.01.2006  19:16:57
Selvennys Elektralle...
...
Siis tämän viestiketjun alkupuolella joku puhui 'juutalaisten pahojen tekojen rankaisemisesta', jota varten olisi luotu A. Hitler. Tähän en usko, koska olen sitä mieltä, että jokainen kantaa karmansa itse, henkilökohtaisesti. Syyn ja seurauksen lakiin uskon kyllä.

Tähän on vielä lisättävä, etteivät juutalaiset ole olleet mikään erityisen hyvä tai väkivallaton kansa. Eivätkä ole vieläkään. Tuskin partainen ylijumala silti iski heitä pilven päältä Hitlerillä.

Helvetistä: maanpäällinen elämä voi pahimmilllaan olla yhtä helvettiä. Silti pidän hyvin mahdollisena, että vielä hirveämpiäkin olomuotoja on. Mahtuuhan tähän maailman niin paljon kaikkea tämän havaitsemamme todellisuuden ympärille.
------
Kiitos Julietta tarkennuksesta

Juu - minä heitin tuon kirjoituksen alkupäässä siitä juutalaisen kansan pahoista teoista. Se ei ole henk.koht. ajatukseni asiasta, mutta yksi näkökulma myöskin.

Jos pohditaan asiaa siltä kannalta, että joskus jokin tapahtumasarja voi olla alkujaan jonkin yksittäisen ihmisen aikaansaannosta, niin silloin voisi olla ymmärrettävää, että tämä yksittäinen ihminen joutuisi kantamaan asiasta vastuun. Mutta mene tiedä, mistä tässä varsinaisesti oli kymysys.

Olettaisin, että Jesse syntyi tuonne Israelin tienoille siksi, että siellä on ollut todella hurja meno päällä siihen aikaan: väkivaltaisuuksia yms. Taitaahan se olla sitä nykyäänkin. Mutta tuo Jeesuskultti on todennäköisesti ollut ihan papiston keksimä juttu. On lanseerattu lunastusoppi, jotta kirkko pystyisi pitämään väkeä paremmin vallassaan. Helvetillä pelottelu on kuulunut tähän samaan kompaktipakettiin.
« Viimeksi muokattu: 12.01.2006 11:43:03 kirjoittanut Elektra » tallennettu
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #32 : 12.01.2006 11:57:32 »

Tässä on pätkiä kanavoinnista - on ollut jo aiemmin toisaalla puhetta, ettei amerikkalaiset kanavoinnit ole päteviä täällä Suomessa, joten sitä kommenttia ei tarvitse laittaa tästä vastaukseksi.

Laitan tämän tähän vain sitä varten, että jossain muuallakin on pohdittu vastaavia asioita. Tätä ei siis ole kenenkään pakko lukea.


VARJOITSE JA MAHDOLLISUUDET/ Tobias-nimistä (Crimson Circle) henkiolentoa kanavoinut Geoffrey Hoppe alias Cauldre

...Sitä kaikki elämä maapallolla on - hypnoottista kuorikerrosta… ymmärrättehän. Voi, sinä tiedät sen älyllisesti, mutta et ehkä ole tuntenut sitä sydämessäsi. Mutta tietyssä mielessä voitaisiin sanoa, ettet sinä todellisuudessa ole täällä. Sinä et todellisuudessa ole ihmiskehossa. Sinä et todellisuudessa ole tässä elämässä. Sinä et todellisuudessa istu tällä tuolilla.

Tietyssä mielessä tämä kaikki on hypnoottista kuorikerrosta, erittäin vahvaa, erittäin voimakasta uskomusjärjestelmää, johon sinä olet antanut itsesi mennä. Älä ole vihainen tuolle uskomusjärjestelmälle tai hypnoosille. Sinä sait sen itse itsellesi aikaan. Ja sitten sinä sulautit sen yhteen muiden ihmisten uskomusjärjestelmien kanssa saaden aikaan tämän massatietoisuuden kuorikerroksen. Ja tässä sinä olet.

Voitaisiin sanoa sen tietyssä mielessä olevan tieteiselokuvaa, koska samaan aikaan, kun sinä tunnet olevasi täällä, sinä et tietyllä tavalla ole sitä. Se on vain yksi piirre ja yksi mahdollisuus. Me emme sano, että se on epätodellinen. Se on ainoastaan yksi todellisuus, se todellisuus, jossa sinä elät.
...


No niin, meidän toinen vieraamme tänään on hyvin kausiluonteinen, erittäin sopiva tähän kauteen. Se on sellainen energia, jonka te olette oppineet tuntemaan ja rakastamaan sitä… se on ollut osa sinun matkaasi aina lapsesta saakka… tämä energia muistuttaa sinua joulun ajan tärkeydestä… muistuttaa sinua lapsenomaiseen alkuperään palaamisen ja leikkisyyden tärkeydestä. Niin, toivottakaamme tähän huoneeseen tervetulleeksi joulupukin energia (vähän naurua).

No niin, vaikka jotkut teistä saattavat nauraa tälle, tähän liittyy paljon muutakin. Joulupukin kutsuminen tähän huoneeseen - ja minun on vaikeaa sanoa se nauramatta - auttaa teitä ymmärtämään kuvittelun tärkeyden, muiden todellisuuksien ja todennäköisyyksien tärkeyden. Se auttaa sinua, Shaumbra, ymmärtämään sen, että kun sinä ajattelet asian olevan niin, sinä uskot siihen. Kun sinä uskot siihen, siitä tulee totta.

No niin, puhutaanpa hetken aikaa joulupukista. Joulupukki edustaa joulun henkeä niin monille teistä, jotka ovat kasvaneet kristityssä kulttuurissa. Joulupukki keksittiin periaatteessa yli 100 vuotta sitten. Ja joulupukin energiaa on rakennettu aina siitä lähtien. Useimmilla teistä on ollut taianomaisia kokemuksia joulupukista, kun te olitte hyvin, hyvin nuoria. Kyllä, joulupukki auttaa meitä kaikkia muistamaan tämän kauden taian ja elämän taianomaiset mahdollisuudet.

Siis, mikä joulupukki on? Keksikö sen joku runoilija ja myöhemmin sitä käytti joku mainosmies yrittäessään työntää markkinoille sokerivettään? Mikä joulupukki on? No, joulupukki on todellinen. Kenties hänellä ei ole sellaista fyysistä kehoa, jota te voitte koskettaa, vaikka me olemme tunteneet lapsia, jotka itse asiassa ovat… ymmärrättehän… pienet ovat avoimia mahdollisuuksille. Joulupukilla ei välttämättä ole taloa pohjoisnavalla. Hänellä ei välttämättä ole poroja hommissaan.

Mutta kuitenkin joulupukki on esimerkiksi yhtä todellinen olento kuin Shaumbra, yhtä todellinen olento kuin Yeshua. Koska ihmiset ovat tuoneet sen tietoisuuteensa, se on ruokittu heidän tietoisuuteensa ja sen jälkeen ruokittu tai heijastettu sieltä toisille ihmisille. Ja melko pian siitä, mikä oli kerran vain ajatus, kuvitelma, satu, tuleekin todellisuutta. Voitaisiin sanoa, että joulupukki on todellisuudessa kirjaimellisesti olemassa meidän puolellamme verhoa. Sillä ei ole sielua. Se ei ole samanlainen kuin te. Se on yhdistettyä energiaa. Se on kollektiivista energiaa. Siispä meidän puolellamme verhoa on olemassa joulupukki. Kyllä, Virginia, on olemassa (vähän naurua).

Tällä joulupukilla on sitten sellainen energia maan pinnalla, joka voidaan määritellä ja se on ihan todellista. Vuosien kuluessa te olette alkaneet hyväksyä sen. Teidän mielenne analyyttinen osa sanoo: ”Mutta sehän on vain tarina. Se on lapsia varten. Se ei ole välttämättä todellinen.” Mutta kuitenkin joka vuosi me näemme sen tapahtuvan. Tämä joulun energia - ja joulupukin edustamana - sallii ihmeitä tapahtuvan. Se sallii sen pienille lapsille, joilla on vähävaraiset perheet. Yhtäkkiä ilmestyykin lahjoja. Voi, kenties te voisitte sanoa niiden tulevan hyväntekeväisyysjärjestöiltä tai sellaisista ihmisiltä, jotka vain yrittävät tehdä oikein. Mutta se tulee tämän joulupukin energian kautta. Siispä se on todellinen.

Katsohan, me menemme edestakaisin, ihmiset menevät edestakaisin kokoa ajan kuvittelun ja todellisuuden välillä. Ja siinä ei ole mitään eroa… ehdottomasti ei mitään eroa. Kaksinaisuuden ihminen ajattelee, että teidän täytyy pystyä koskettamaan sitä tai teidän täytyy pystyä näkemään se tai vähintäänkin pystyä analysoimaan sitä, jotta se olisi totta. Eikä asia ole ollenkaan niin. Se itsessään harhaa. Se on kenties yksi suurimmista valheista koskien ihmisolentoa - se, että on olemassa vain yksi todellisuus ja että teidän on pystyttävä koskettamaan sitä, tuntemaan se tai analysoimaan sitä, jotta se olisi totta. Se on suuri myytti.

Kuvitelkaa aikaa tästä eteenpäin, kenties ei niin moniakaan vuosi, mutta jossain tulevaisuudessa, kun ihmissukupolvet katsovat ajassa taaksepäin tätä vuotta 2005 ja heidän täytyy hykerrellä sanoessaan: ”Kyllä, tuolloin uskottiin ainoastaan yhteen todellisuuteen. Uskottiin ainoastaan yhteen mahdollisuuteen. Uskottiin, että jos jokin oli materiaalista, niin se oli todellista. Mutta jos sitä ei ollut tehty aineesta tai pystytty analysoimaan kaksinaisuuden mittausmenetelmin, niin se ei ollut todellista.” Kuvitelkaa tulevaisuuden sukupolvien hykertelevän tällä asialla ja ajattelevan, kuinka esihistoriallista ja vanhanaikaista se olikaan.
...
Kun tarpeeksi energiaa on jonkin käsitteen tai kuvitelman takana, tulee se sitten yhdeltä henkilöltä tai ryhmältä, siitä tulee itse oikeutettua todellisuutta. Sen ei tarvitse olla olemassa fyysisellä tasolla. Se voi olla olemassa myös fyysisellä tasolla.
...
Otetaanpa Yeshuan, Jeesuksen energia. Kuten me olemme sanoneet aikaisemmin, Yeshua ei ole sieluolento. Yeshua on yhdistelmä. Se on kollektiivista energiaa, jonka ilmensi suuri enkelien ryhmä, teidät mukaan lukien. Tuo energia oli niin voimakasta, täynnä niin paljon myötätuntoa ja rakkautta, että te kirjaimellisesti pystyitte ilmentämään Kristuksen, Kristus-siemenen, Kristus-tietoisuuden ja sallitte sen tulla fyysiseen kehoon. Se on teidän kaikkien kollektiivienergiaa - ja tietenkin monien muidenkin - joka tuli tarkoituksenmukaiseen aikaan maan päälle. Voitaisiin sanoa, ettei Yeshua ole tietyssä mielessä ollenkaan todellinen, ei siinä mielessä, kuin te tavallisesti ajattelette. Sillä ei ole todellista sieluidentiteettiä. Mutta kuitenkin Yeshua on alkanut merkitä teille niin paljon.

Voi, sitten on Jeesus. Katsokaahan, jossain vaiheessa Yeshua ja Jeesus olivat samaa energiaa. Mutta nyt he eivät ollenkaan ole sitä. Meidän puolellamme verhoa on olemassa olento nimeltään Jeesus, mikä on ihan eri asia kuin Yeshuan energia. Jeesus on kenties väliaikaisempi versio, mutta sellainen versio, joka on juuri nyt rakennettu kristittyjen kirkkojen uskomusjärjestelmistä. Jeesus on ilmentynyt meidän puolellamme verhoa, sen vuoksi se voidaan tuntea meidänkin puolellamme.

Tämä Jeesuksen energia on ihan erilainen kuin Yeshua. Mutta ne, jotka ovat laittaneet energiansa yhteen, halunneet pelastua, halunneet jonkinlaista tuomitsemista, halunneet merkkihenkilön tai johtajan, he ovat luoneet tämän Jeesuksen energian. Sitä ei ollut ennen olemassa. Se ei itse asiassa tullut suoraan Yeshuan energiasta.

Yeshua - me menemme nyt vähän aiheen ulkopuolelle. Mutta Yeshua tulee Sanandan veljeskunnasta, Sanandan kartanosta, Sanandan enkeliperheestä. Yeshua ilmentyi tuon portin tai käytävän läpi. Jeesus on ihan eri asia. Jeesus on kristillisen kirkon nykyisen tietoisuuden ilmentymä.

Niin, täällä on sekä Jeesus että Yeshua. Me emme useinkaan sekoita heitä. Me näemme eron heidän välillään. Jeesuksen energia kantaa tätä taakkaa. Hän jatkaa kulkemistaan ristin kanssa. Tämän vuoksi me emme sekoita heitä (yleisön naurua). Yeshua ei kanna ristiä, koska ei ole mitään kärsimisen tarvetta. Ei ole mitään tarvetta maksaa ihmisen syntejä, koska lopulta ei ole olemassa mitään ihmisen syntejä. Oli kuitenkin olemassa ihmisryhmä, joka loi uskomusjärjestelmän. Sen vuoksi Jeesukseksi kutsuttu olento, joka on olemassa kirjaimellisesti meidän ja teidän puolellamme, kantaa tuota ristiä tai riippuu sillä.
....
tallennettu
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #33 : 12.01.2006 12:26:37 »

Löyty tohon Elektran laittamaan kanavointitekstiin jännä kuva  :Smiley

http://www.arrse.co.uk/cpgn2/modules/coppermine/albums/userpics/17112/normal_jesus%20its%20a%20miracle.JPG
tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
hurma
Vieras
« Vastaus #34 : 12.01.2006 12:29:08 »

Hitler  oli hieno mies ja sillä oli arvot kohdallaan..... smitten smitten
tallennettu
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #35 : 12.01.2006 14:48:26 »

Hitler oli pässi lieassa. Sen kans kyllä vois olla kiva jutella niitä näitä jos joskus pääsis äijää moikkaamaan  2funny
tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #36 : 12.01.2006 14:51:53 »

Kiitti Lumor kuvasta!

Päivän toiseksi parhaat naurut  2funny

(Ensimmäiset saa aina aamuisin, kun katsoo peiliin)
tallennettu
Itse
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34


Profiili
« Vastaus #37 : 12.01.2006 22:33:43 »

Voisitko Itse kertoa mikä on egoa ja mikä sielua? Minä en sitä meinaan tiedä. Minä olen mutta olenko nyt sielu vai ego vai oma itseni? Miten kerrot ihmisille minkä kautta he todellisessa elämässä toimivat?

Ja onko toisten ihmisten tappaminen mielestäsi psykopatiaa? Tämä yhteiskunta esmes kasvattaa miehistä toisen ihmisen tappajia. Minkä kautta he toimivat jos voivat ottaa toiselta sielulta hengen pois?

Jos vaikka kaverisi on maailman mukavin ihminen, mutta samalla olisi valmis tappamaan toisen ihmisen koska uskoo johonkin että se on totta niin onko silloin kysymys egosta/mielestä/sielusta vai Itsestä?

Ego on se joka rohmuaa, haluaa, on itsekäs eli tekee vain sitä mistä on itselle hyötyä eli mielistelee muita eli tekee niin kuin muut odottavat hänen tekevän ei niinkuin sydän sanoo. Pelko on egoa myös. Hyvänolon tunne, joka ei riipu ulkoisista tekijöistä eli se joka on aito mielen tasapaino ja rauha on sielua ja   itseä. Sielu on itsen jatke, niinkuin itse on jumaluuden jatke.

Psykopaateilla on kuusi tunnusmerkkiä ja kaikien niiden pitää löytyä samasta ihmisestä tai muuten ihminen ei ole psykopaatti. Kaikissa ihmisistä voi löytyä  jokin psykopaattinen ominaisuus.

Kaikki ihmiset kykenevät kaikkeen jos olosuhteet ovat ko. asiaan otolliset ja mahdollisuus avautuu.
tallennettu
satupäivi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 36


Profiili
« Vastaus #38 : 12.01.2006 23:01:49 »

Löyty tohon Elektran laittamaan kanavointitekstiin jännä kuva  :Smiley

Niinpä, siis kannattaa lukea!!!!  Tongue

Kukapa kompastuu kirjan nimeen?
tallennettu

Punainen Spektrinen Taivaanvaeltaja
Itse
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34


Profiili
« Vastaus #39 : 13.01.2006 09:22:15 »

... Elektran kirjoituksen jälkeen taidan jättää nämä hommat lukemispuolelle!, ettei tule kirjoiteltua omista kokemuksista.- :Smiley

 Shocked Meni minulta nyt täysin ohi - tarkennatko mitä tarkoitit? Oliko kirjoituksissani jotain ...  Shocked

Mikä tekee muuten vammaisista, skitsoista ja mustalaisista "epä-ihmisiä"?  Huh

Eikö se kokemus/olotila kuulukaan heidän sielunsuunnitelmaansa, niinkuin olen luullut? Esimerkiksi minulla voisi olla jokin epämuodostuma vaikkapa kasvoissa sen vuoksi, etten ole tällaista edellisessä elämässäni hyväksynyt vaan pikemminkin pilkannut sellaisen nähdessäni?

Ei vammaiset ja muut ole epäihmisiä. Normaaleja he ovat  koska normaali on vain jakauma.
tallennettu
Itse
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 34


Profiili
« Vastaus #40 : 13.01.2006 09:26:08 »

Miten jokainne kantaisi karman itse..karma on kollektiivinen niinkuin on vain yksi egokin.
Jokaisella meistä on saman egon yksi osa. Jeesuskin kuoli meidän puolesta..miksi jos jokaisen pitäisi tehdä se itse.
tallennettu
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1057


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #41 : 13.01.2006 14:34:29 »

Jos siis on olemassa paikkoja joissa ei ole ketään käynyt.
Menisin sinne. Ihan yksin ja kuolisin sinne.
Niin silti se paikka olisi olemassa vaikka emme tietäisi siitä.
Miten se on mahdollista tämän joukkohypnoositeorian mukaan?

Eihän siatkaan tiedä mitään pohjantähdestä... kyllä se silti
on olemassa...
tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
Aglaia
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 26



Profiili WWW
« Vastaus #42 : 13.01.2006 18:31:59 »

Moi!
Esko Mustosen kirjassa Enkelten maailma kerrotaan Hitleristä seuraavaa:
Visuaalisen tiedottamisen kauden kuuluisin Luciferin edistaja maan päällä lienee Aadolf Hitler. Hitlerin nousussa oli kaikki oikeoppiset luciferiset viitekehykset. Hän uskoi jopa jällensyntymään, tosin käsittäen asian vallan nurinkurisesti. Hän luotti taslimanieihin ja amuletteihin ja paljon kohutun "vaistonsa" avulla välillisesti tuhosi miltei koko Euroopan ja laajat osat muuta maailmaa.
Yleensä uskotaan että hyvän talismanin on sisällettävä elonvoimaa ja näin ollen se mieluiten on kotoisin eläin- tai kasvikunnasta. Hitlerin mieli sokaistui esineestä.Hän ihastui Wienin Hofburgin museossa pieneen esineeseen, ajan patinoimaan keihään kärkeen. Esine oli Longinuksen keihäs. Legendan mukaan Longinus oli sadanpäämies, joka tällä keihäällä oli lävistänyt ristille naulatun Jeesuksen kyljen. Keihään varressa oli vielä yksi ristiinnaulitsemisessa käytetyistä nauloista.
Hitler kuvitteli olevansa Landuf toinen, sisiliassa 800-luvulla eläneen pelottavan tyrannin reinkarnaatio. Kiehäs oli tarun mukaan tämän tyrannin hallussa.
Mustoselta kysyttiin uskooko hän Hitlerin jo jällensyntyneen maan päälle.
Hän vastasi, että sellaista ei voi edes kuvitella, mutta eräiden sielujen kohdalla karmallinen taakka yhdeltä elämäntaipaleelta saattaa olla niin raskas ja vaikeasti sovitettava, että heidät noukitaan pois tästä luonnonmukaisesta uudelleensyntymän kierrosta.
Heidän mahdollisuutensa maksaa suunnaton inhimillinen kärsimysvelkansa eivät ole enää järjen rajoissa. Näiden "harvinaisuuksein" kohdalla sielun kehitys omalla tavallaan keskeytetään ja kohde otetaan pois kuin pilaantunut marja muiden joukosta.
Kun  Hitler 1939 kiitti Itävallan Saksaan, kävi hän ensitöikseen hakemassa museosta kohtalon keihäänsä. Se kuljetettiin sotilaiden vartioimalla erikoisjunalla Nürnbergiin ja siijoitettiin natsipyhäköksi muutettuun kirkkoon.
Keihään perua oli myös operaatio Barbarossa; hyökkäys Neuvostoliittoon.
Oliko keihäällä mystinen voima, on jäänyt selvittämättä. Mutta 1930-luvun loppupuolen Natsi-Saksan suorittamat ylimieliset raakuudet naapurivaltioitaan kohtaan osoittavat ainakin sen, että vallan makuun päässyt taho saa aina Luciferin enkelien täydellisen siunauksen ja tuen.
Mutta jos mailmanhistoria tuntee joukoittain pahan palveluksessa olevien vara-Luciferien saavutukset, on samojen historian kirjojen kansien välissä myös monia Valkoisen veljeskunnan palveluksessa olevia.
Esim. hyvyyden legenda Äiti Teresa. angel

....niin hyvä/paha, valkoinen/musta, meissä jokaisessa jonkun määrin.


T.Aglaia
« Viimeksi muokattu: 13.01.2006 18:35:24 kirjoittanut Aglaia » tallennettu
satupäivi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 36


Profiili
« Vastaus #43 : 14.01.2006 20:55:13 »

ns. yksilön pahuutta helposti tarkastellaan yksisuuntaisena tapahtumana.
Yksi tekee ja muut kärsii. Saattaapa olla kyseessä myös laajempi karmallinen puhdistautuminen, johon yksi valveutunut sielu on aiemmin sitoutunut.
Mielestäni ihmisten näkemys pahuudesta on sikäli rajallinen, ettei huomioida mahdollisuutta laajempiin kokonaisuuksiin, mitkä voimallisemmin saattavat puhdistaa maan energiakenttää. Vertaus Hitseristä Lusiferiin kertoo kyllä suuresta voimasta. Suurta voimaa ei ole kostaan turhaan. Universumin lainalaisuus on viisas. Vain ihminen hämmästelee omituisuuksia. Wink
tallennettu

Punainen Spektrinen Taivaanvaeltaja
Vajra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1057


om tare tuttare ture soha


Profiili WWW
« Vastaus #44 : 14.01.2006 22:47:43 »

Mä ainakin
rakastan Hitleriä yhtä paljon mitä omaa äitiäni.



 smitten
« Viimeksi muokattu: 14.01.2006 22:54:02 kirjoittanut Puma » tallennettu

Some are tortured with initiation rites,
others say 'hum', 'phat' and always count their rosary,
others eat shit, piss, blood, semen and meat,
others meditate the yoga of channels and winds,
but all are deluded

- Virupa
Sivuja: 1 2 [3] 4
  Tulostusversio  
 
Siirry: