Sivuja: [1] 2 3 ... 6
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Vanha vai uusi energia/oppi/aika?  (Luettu 43681 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Kurpitsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 326



Profiili
« : 12.03.2012 21:30:16 »

Miksi uusi shamanismi on parempi kuin vanha? Eikö shamaanin tarvitse enää olla luontoonkaan yhteydessä vaan riittää että kaupungin keskeltä tekee matkojaan? Vai tehdäänkö nykyään enää edes matkoja? Shamaanit ovat muuttuneet milloin ketuiksi milloin korpeiksi. Eikö modernit shamaanit enää kykene muuttamaan muotoaan?
http://www.thuleia.com/shapeshifting.html

Mihin uusi energia pystyy, johon vanha ei pysty? Kanssaluominen? Mitä se on? Mihin sillä pystyy?

Miksi nykyään ei tarvittaisi enää meditaatiota, paastoa, puhdistautumista, selibaattia ja vastaavia värähtelyiden nostatukseen? Ei kai nyt universaalit asiat niin paljoa voi muuttua? Mistä tietää että värähtelyt ovat nousseet?

Miksi mieluumin kanavointi kuin vanhat pyhät kirjoitukset?

Onko vanha konsti parempi kuin pussillinen uusia? Vanhassa vara parempi?

Vai meneekö evoluutio kuitenkin näin?
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/399687_10150476221158321_346272093320_8732976_670992197_n.jpg

Tässäpä ketjua tämän tapaisille aiheille.
Lisäilen aiheita kohtapuoliin.
« Viimeksi muokattu: 13.03.2012 09:57:17 kirjoittanut Kurpitsa » tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #1 : 13.03.2012 10:35:09 »

Tässä näkemyksiäni asioista ja korostan että kyseessä on minun oma eklektisesti kokoonpantu hengellisyyteni, eikä mitään muuta.

Shamanismin kolme perusperiaatetta:
- Kaikki on yhtä
- Kaikki on energiaa
- Energia menee sinne minne huomio menee

Kun maailma muuttuu, muuttuu myös shamanismi sen mukana. Kun värähtelyt ovat nousseet, samat asiat joihin ennen tarvittiin tunti- tai päiväkausien rituaalit ja loveenlankeamiset, on tehtävissä kevyillä visualisaatioilla yms. helpommilla keinoilla. Samoihin asioihin, joihin shamaani ennen tarvitsi  tuntikausien rummutuksen tai paastoa ja kärpässieniä, saa nykyään aikaan hiljentymällä ja keskittymällä.

Toki on mahdollista jäädä kiinni vanhoihin energioihin, niin shamanismissa kuin kaikessa muussakin hengellisyydessä. Kyllähän esim. ortodoksijuutalaiset pitävät kokonaisuudessaan kiinni jokaikisestä määräyksestä joita heidän uskonhistoriansa aikana ovat jumalaltaan saaneet, niinpä sitten ohimokiharat liehuvat ja vaimoaan ei saa edes halata kuukautisten aikana, koska hän on saastainen. (Juutalaisnaiset yrittivät ensimmäistä kertaa kapinoida tätä vastaan jo 1300-luvulla). Otan tässä juutalaisuuden esimerkiksi sen vuoksi, että se on hyvä analogia, sillä juutalaisuuden piiristä löytyy tosi monenlaista suuntausta näistä ortodoksijuutalaisista aina niin vapaamielisiin suuntauksiin, että ovat jopa luopuneet poikien ympärileikkauksesta.

Samalla tavoin shamaani voi nykyisin toteuttaa hengellisyyttään vanhoin keinoin, tai voi luoda omat uudet rituaalinsa tai jopa olla ilman niitä. Shamanismissa on lopulta vain kysymys noista kolmesta perusperiaatteesta, joiden perussovelluksia voi sitten koristella millä tahansa tavoin. Samalla tavoin kristitty voi toimia vanhoin metodein, tai ryhtyä toteuttamaan hengellisyyttään uusissa energioissa. Ei tämä liity mitenkään mihinkään yhteen hengellisyyden lajiin, vaan ylipäätään planeettamme värähtelyjen nousuun.

Värähtelyjen nostamiseen ei enää välttämättä tarvita paastoa, selibaattia ja meditaatiota sen vuoksi, että värähtelyt ovat tällä hetkellä erittäin korkealla ja edelleen kovasti nousussa. Kaikkien värähtelytaso on siis korkeampi kuin ennen, silloin oli tarpeen tehdä em. asioita, jotta sai nostettua omaa värähtelytasoaan sen verran että sai tehtyä hengellisiä/engergeettisiä asioita. Tykkään analogioista, joten tässä taas yksi: Voit ajatella asiaa vaikka niin, että ennen tuli sähkötöpselistä tosi heikosti virtaa ja sitä piti ladata omaan akkuun näillä mainituilla keinoilla melkoisesti - mikä vei aikaa - ennen kuin pystyi käyttämään edes leivänpaahdinta. Nyt taas sieltä töpselistä tulee virtaa todella helposti ja reippaasti, mikä tarkoittaa sitä ettei tarvitse varastoida yhtään mitään, vaan tarvitun energian saa ihan vain sillä että laittaa töpselin seinään. Mutta ei huolta: Egonsa vallassa olevat harvoin pystyvät siihen ja koska vapaata tahtoa kunnioitetaan, kukaan ei voi tehdä näillä energioilla mitään vastoin toisten vapaata tahtoa.

Eikä tämä ole yksin shamaanien juttu, vaan ihan kaikkien ihmisten, hengellisyyden laadusta riippumatta.

Toki monet haluavat pitäytyä tutussa ja turvallisessa, niissä vanhoissa hyviksi koetuissa (joskin työläämmissä) keinoissa, joita on käytetty vuosisatoja, eli juurikin paasto, selibaatti, pitkät meditaatiot, pitkät rituaalit. Ne toimivat edelleen, ei siinä mitään. Tämä voi olla temperamentti- tai sukupolvikysymys, jotkut haluavat pitäytyä siinä mitä jo tuntevat. Toiset puolestaan ovat kokeneet hengellisen heräämisen/muistamisen vasta näissä uusissa energioissa, eli tässä inkarnaatiossa aloittaneet suoraan niistä. Ja sitten on niitä, jotka ovat aloittaneet vanhoin metodein ja siirtyneet niistä uusiin. Kaikki toimii, kyse on vapaasta tahdosta.

Uusi shamanismi ei ole parempi kuin vanha, eikä vanha parempi kuin uusi. Tällainen paremmuusvertailu on itsessään jo vanhojen energioiden juttu ja  lisäksi 4D harhaa. Kaikki on yhtä, kaikki on energiaa, energia menee sinne minne huomio menee. Ja näin muuten nykyään sanovat myös kvanttifyysikot.  Wink

Kun kontakti gaia-energiaan on riittävän hyvä, ei ole niin kovin tarkkaa missä muodossa se luonto esiintyy, vaan siihen voi saada kontaktin keskellä kaupunkiakin. Puisto tai kerran rakennettu, mutta sitten villiintynyt tontti käyvät yhtä hyvin. Heikkopa on kontakti luontoon/gaiaan, ellei koe yhteyttä kaupunkipuluihin tai puiston puihin. Minä tunnen. Minulle luonto on luontoa, olipa se sitten maalla tahi kaupungissa. Ja yhden monista toteemieläimistäni, variksen, näen kaupungissa hyvin usein. MInulle suhde luontoon on ennen kaikkea rakastava, minä lässytän rakastavasti kasveille ja eläimille ja tunnen niistä kumpuavan vastarakkauden ja ilon. Minun on helppoa kokea luontoenergiat jopa kotini ruukkukasvissa tai keittiössäni lentävässä banaanikärpäsessä.

Shamaaneiden kerrotaan muuttaneen muotoaan eläimiksi, mutta en näe tarvetta sille hommalle ainakaan tässä inkarnaatiossa ja voi olla että kyseessä on muutenkin symbolinen kuvaus, eikä suinkaan se että muotoa olisi oikeasti edes muutettu. . Olen kyllä muodonmuuttaja, mutta minä muutun erilaisiksi ihmisiksi, en suinkaan ihmisistä eläimiksi. En tunne tarvetta moiseen, paitsi henkimatkoilla ylisessä ja alisessa.

Tuo eläimeksi muuttuminen on vähän sama juttu, kuin mitä intialaisessa perinteessä sanotaan mahdollisista yliluonnollisista kyvyistä, joita ihmiselle ilmaantuu kun hän etenee meditaation ja hengellisyyden polulla: Ne ovat sivujuonne, sivuasia ja haittaavat kovasti itse prosessia jos niihin keskittyy sen sijaan, että ohittaisi ne ohimenevinä ja vähän turhanaikaisina ilmiöinä.

Kanssaluomisesta voit lukea täältä:
http://www.rosedalebooks.fi/kryon/doc.php?id=18&tila=c

Kaikki vanhat keinot toimivat edelleen niille, jotka niin haluavat. Niille jotka haluavat luoda itse omat rituaalinsa ja toimia vähemmän muodollisesti kuin ennen oli pakko toimia, on mahdollisuus tehdä niin. Kyse ei ole siitä että kumpikaan olisi parempi tai huonompi, vaan siitä että jokainen voi nykyään löytää itselleen parhaiten sopivat keinot toteuttaa hengellisyyttään.  Minäkään en kiistä sinun hengellisyytesi sopivuutta juuri sinulle, koen vain ettei se sovi minulle.

Kaikki pyhät kirjoitukset on kirjoitettu senhetkisten kirjoittajien kulttuurillisesta perspektiivistä. Sen vuoksi minua 2000-luvun ihmistä ei paljoa houkuta viimeisten muutaman vuosituhannen patriarkaalis-hierarkkiset järjestelmät. Ne joille ne sopivat, ovat edelleen vapaita elämään niiden mukaan, eikä se ole minulta mitenkään pois. Kuten se miten minä omaa hengellisyyttäni toteutan ei myöskään ole keneltäkään muulta pois. Vaikka reaktioista päätellen joskus tuntuu että toiset ovat sitä mieltä...  Cheesy
« Viimeksi muokattu: 13.03.2012 10:37:50 kirjoittanut Eklektikko » tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Kurpitsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 326



Profiili
« Vastaus #2 : 13.03.2012 11:14:14 »

Lainaus
Värähtelyjen nostamiseen ei enää välttämättä tarvita paastoa, selibaattia ja meditaatiota sen vuoksi, että värähtelyt ovat tällä hetkellä erittäin korkealla ja edelleen kovasti nousussa. Kaikkien värähtelytaso on siis korkeampi kuin ennen, silloin oli tarpeen tehdä em. asioita, jotta sai nostettua omaa värähtelytasoaan sen verran että sai tehtyä hengellisiä/engergeettisiä asioita.

Reality check:

Jos värähtelytasoa tarkastellaan terveyden, syöpätilastojen, rikostilastojen, lääketilastojen jne valossa niin värähtelytaso taitaa olla erittäin alhaalla ja kovasti laskussa:

Eläinkuolemat yleistyneet:
http://koti.phnet.fi/petripaavola/elainkuolemat.html

Mielialalääkkeet yleistyneet:
http://www.terveydenjuuri.fi/?p=508

Rikollisuus karkaamassa käsistä:
http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/92439-maahanmuuttajien-rikollisuus-%E2%80%9Druotsin-kohtalo-uhkaa-suomea%E2%80%9D

Hedelmättömyys lisääntyy jatkuvasti:
http://www.mammaksi.fi/info_pages.php/asiatietoa-ovulaatio-hedemallisyys-lapsettomuus-i-17

Keskenmenot yleistyneet:
http://www.iltalehti.fi/perhe/200702155742814_pr.shtml

Mihin perustat kommentin että värähtelytaso olisi nousussa?

Lainaus
Tällainen paremmuusvertailu on itsessään jo vanhojen energioiden juttu ja  lisäksi 4D harhaa.
Ehkä uusi energia onkin harhaa, koska se ei manifestoidu mitenkään realimaailmassa?

Ei tuolta Rosendale-teksteistä oikein ottanut selvää kanssaluomisesta.. Oman elämän hallinnasta vain puhuttiin? Sitäkö se onkin? Voiko luoda saastuneet maa-alueen täyteen elämää? Onnistuuko Fukushiman säteilyiden hävittäminen?

Testi: kaadetaan bensaa nurmikolle ja luodaan siihen elämää? Onnistuuko uudelta energialta?
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #3 : 13.03.2012 11:57:30 »

Reality check itsellesi vaan:
Saat lukea mediasta ja netistä enimmäkseen huonoja uutisia, koska aivojemme kivikautinen viritys on sellainen että huonot uutiset kiinnostavat enemmän ja siten myyvät paremmin. Tosiasiassa kaiken kamalan ohella tapahtuu enemmän hyvää kuin koskaan ennen. Lisäksi ennen tapahtui vielä enemmän ikäviä asioita kuin nykyisin, mutta ne jäivät paljolti piiloon. Esimerkiksi lasten seksuaalinen hyväksikäyttö oli vielä parisataa vuotta sitten enemmän sääntö kuin poikkeus, eikä siitä puhuttu yhtään mitään. Nykyään sen määrä on paljon aiempaa vähäisempi, mutta kun lähes kaikki nykyään tulee ilmi, tuntuu äkkiseltään että sen määrä olisi lisääntynyt. (Ellet usko tätä väitettä, lukaisepa Kaari Utrion moniosainen tietoteos eurooppalaisen naisen ja perheen historiasta...)

Ryytyneet hyviä uutisia kaipaavat ovatkin Englannissa perustaneet lehden joka julkaisee vain hyviä uutisia. Niitä on oikeasti aina vain enemmän, mutta kukaan ei oikein julkaisen niitä, koska ne eivät myy (tai eivät tuo mainostajia ilmaisille nettisivustoille). Netistä ja lehdistä näet mikä ihmisiä eniten kiinnostaa, et sitä mitä oikeasti tapahtuu.

Värähtelytaso ei näykään terveys yms. tilastoissa, sillä siitä ei ollenkaan ole kyse. Värähtelyjen nousussa on kyse siitä, että kun kaikkien ihmisten värähtelyt nousevat kun planeetan värähtelyt nousevat, nousee myös ihmisten kyky tehdä energeettisiä asioita, esim. valotyötä, hoitotyötä ja omaan elämään vaikuttavaa kanssaluomista. Juuri niin: Vapaan tahdon periaate tekee sen, että voin kanssaluoda ("kutsua luokseni") asioita, mutta en tehdä mitään mikä rikkoo toisten ihmisten vapaata tahtoa.

Olet käsittänyt väärin sen, mitä kanssaluominen tarkoittaa: Ei se tarkoita sitä, että minä luon saastuneen alueen täyteen elämää. Tai esimerkkiäsi siitä, miten kaadetaan bensaa maahan ja luodaan siihen elämää.  Se tarkoittaa sitä, että voin kutsua luokseni asioita, ihmisiä ja olosuhteita, joita tarvitsen omassa elämässäni ja/tai omaa hengellistä työtäni varten.  Tai vaikkapa katkaista ne luvattomat energiakytkökset sieltä selkäpuolelta. Kanssaluomisessa asiat tapahtuvat synkronismin voimalla. Nimi kanssaluominen tulee siitä, että kyseessä on aktiivinen prosessi verrattuna sitä edetävään 'anna olla ja anna Jumalan hoitaa' metodiin, jossa ihminen on passiivisemmassa osassa ja pyytää korkeampaa voimaa hoitamaan asian puolestaan. Se systeemi on myös edelleen toiminnassa niille, jotka sitä haluavat käyttää.

Se mitä minä aktiivisesti teen on valon kanavointi: Lähetän puhdasta valkoista valoa haluamiini kohteisiin ja se tekee sen että ihmiset eivät voi olla näkemättä mitä noissa kohteissa tapahtuu. Päätöksen siitä tekevätkö asialle jotakin he sitten toki tekevät oman vapaan tahtonsa perusteella, sillä vapaata tahtoa tietenkin kunnioitetaan edelleen. En voi pakottaa ketään tekemään mitään, mutta voin vaikuttaa asioihin niin että he eivät voi olla näkemättä mitä heidän ympärillään tapahtuu. Viime aikoina suosikkikohteitani ovat olleet mm. Suomen poliittinen ja taloudellinen eliitti, sekä kasinotalous kaikissa muodoissaan.

Uusi energia on manifestoitunut voimakkaasti omassa elämässäni. Se onkin kovin yksilöllinen juttu, koska jokaisen tulee itse mennä siihen mukaan, ei sitä voi toisten puolesta tehdä. Huomaan sen selkeästi synkronismin vasteaikojen lyhenemisenä, sekä siinä miten paljon voimakkaammin energia kulkee valotyössä, eli energiahoitoja antaessa ja valoa kanavoidessa. Hyvä motto on: Fyysinen taso huutaa, henki kuiskaa. Sinä tunnut kaipaavan huutoa neonvalojen kera siltä hengeltäkin, mutta ei se homma niin toimi. Se toimii yksittäisissä ihmisissä ja ns. sisäkautta.

Uusi energia manifestoituu myös siinä, että mikään väärinkäytös ei enää jää piiloon, vaan kaikki paljastuu tosi tosi nopeasti. Siitä sitten syntyykin helposti illuusio, että pahaa tapahtuisi enemmän kuin ennen. Tosiasiassa paha vain tulee esiiin paremmin kuin ennen ja hyvää tapahtuu paljon paljon enemmän kuin ennen. Mutta siitä ei uutisoida, sillä huonot uutiset ovat karkkia kivikautisille aivoillemme ja siten myyvät paremmin.

Summa summarum: Käsityksesi siitä, mitä uusi energia ja kanssaluominen ovat, oli jotain ihan muuta kuin mitä minä niillä tarkoitan ja mitä niillä kanavoinneissa tarkoitetaan. Ehkä tämä vähän selvensi asiaa?
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #4 : 13.03.2012 12:42:00 »

Kiitos Marie, tuo olikin olennainen pointti jota en tullut maininneeksi, kun ajattelin omissa hommissani etupäässä tämän hetken tilannetta. Minulla ilmeni alkuun tämä uusi energia myös siinä miten vanhat asiat tulivat käsiteltäviksi ja sitä mukaa kun sain niitä pois systeemeistä, voimistuivat muut ilmiöt kuten synkronismi. Lopulta sitten aloin kanavoida valoa (tieto asiasta tuotiin eteeni juuri kun sitä eniten tarvitsin - sitä se synkronismi on) ja sitten aukesivatkin jo runsaan vuoden kuluttua ne energiahoitokanavat.

Tämä uusi energia tosiaan mahdollistaa omien solmujen aukomisen ja traumojen sun muun kökön putsaamisen itsestä helpommin kuin ennen. Ja kun vanhat asiat on putsattu pois, tulee tilaa uusille, mitä ne sitten kullakin ovatkaan, itselläni valon kanavointi ja hoitotyö.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
ptv
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 84


Profiili
« Vastaus #5 : 13.03.2012 13:13:41 »

Mahtava tietopaketti pähkinänkuoressa ja vielä selkokielellä. Kiitos Kurpitsa kysymyksistä ja Eklektikko ja Marie vastauksista.
tallennettu

Aurinko ja kuu vesimies, nousu kaksonen,
punainen rytminen taivaanvaeltaja
Kurpitsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 326



Profiili
« Vastaus #6 : 14.03.2012 09:59:17 »

Tässä nyt menee vielä hieman sekaisin vanha ja uusi energia..
Siis vanha energia jota tässä tarkoitin = vanha tapa nostattaa energioita joka ei kuitenkaan ole sama kuin omassa kehossa olevat tukokset. Ehkä pitäisi puhua kanavoidusta energiasta.

Henkimaailmaan saa yhteyden vaikka sopivilla lääkkeillä, joten onko asiassa sittenkään kyse mistään yleisen värähtelytason noususta ja siitä että homma olisi jotenkin helpompaa? Ehkä se kertookin vain kemikaaleille altistumisesta?

Lääkkeitä saa nykyään niin helposti vaikka juomavedestä, vaikka niitä ei varsinaisesti käyttäisikään:
http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/usan-juomavedesta-loytyi-hormoneja-ja-masennuslaakkeita/2008/03/621900

Jos kanavoidulla energialla ei saa mitään näkyvää aikaiseksi tässä maailmassa (Matrixissa), niin tekeekö sillä mitään?
Ei edes bensan tuhoamaa ruoholänttiä saa kukoistamaan.

Perinteisin keinoin saavutetulla energialla sentää käveltiin tulen läpi, kestettiin ilman vaatteita pakkasta, syötiin nauloja, käveltiin vetten päällä ja kivien läpi, levitoitiin itseä ja kiviä, elettiin valoravinnolla.

Mitä hyötyä on sairaiden parantamisesta jos sairauden syyt (mm. lainvastainen ruokavalio) jäävät kuitenkin selvittämättä ja kohta ollaan uudestaan sairaita. Parantaja tienaa?

Yleensä äänien kuuleminen kertoo jostain ongelmasta?
http://hyvaterveys.fi/artikkelit/Vieraat-%C3%A4%C3%A4net-yst%C3%A4vi%C3%A4-ja-vihollisia/1017/
http://perheklubi.net/viewtopic.php?f=59&t=69100

Äänten kuulijoille on oma yhdistyskin:
http://www.moniaaniset.fi/

Tässä mielenkiintoisempia tapauksia moderneista ihmeidentekijöistä:
http://www.thedream.com/index.php?option=com_content&view=article&id=252
http://www.amazon.com/Chinas-Super-Psychics-Paul-Dong/dp/1569247153
« Viimeksi muokattu: 14.03.2012 10:25:58 kirjoittanut Kurpitsa » tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #7 : 14.03.2012 10:25:06 »

Lainaus
Tässä nyt menee vielä hieman sekaisin vanha ja uusi energia..
Siis vanha energia jota tässä tarkoitin = vanha tapa nostattaa energioita joka ei kuitenkaan ole sama kuin omassa kehossa olevat tukokset. Ehkä pitäisi puhua kanavoidusta energiasta.

Tarkoitat varmaan, että sinulla menevät sekaisin nämä asiat. Ainakin tekstisi perusteella asia tuntuisi siltä.  Wink

Ennen energioita piti nostattaa (paasto, meditaatio, selibaatti), nykyään ei erillistä nostattamista edes tarvita, koska kyse on koko planeettamme värähtelytasosta.  Kyse ei ole mistään kanavoidusta energiasta, vaan siitä että koko planeettamme - itse asiassa koko aurinkokuntamme - värähtelytaso nousee. Se nousee ihan itsestäänkin, mutta tätä nousua kiihdyttää ja lisää lisäksi kaikki se valotyö (oman jumalan kipinän tunnistaminen itsessä, energiahoitotyö, valon kanavointi maailmaan), jota pieni osa ihmiskunnasta tällä hetkellä tekee.

Tätä korkeampaa värähtelytasoa voivat sitten hyödyntää ne, joita asia ylipäätään kiinnostaa, suurin osa ei ole hengellisistä asioista kiinnostunut, joten he eivät huomaa mitään muuta kuin että näyttääpä mediassa siltä että kauheasti väärinkäytöksiä tulee esiin ja tapahtuvatpa puolihuolimattomasti toivotut asiat yllättävän nopeasti.

Omassa kehossa olevat tukokset ovat omassa kehossa olevia tukoksia. Kyllä niitä ennenkin pystyi selvittelemään ja niitä on mahdollista selvitellä myös puhtaasti maallisin keinoin (psykiatria, erilaiset terapiat). Tällä hetkellä vain sille pienelle vähemmistölle, jotka ovat kiinnostuneita hengellisistä tavoista purkaa niitä samoja tukoksia, se on paljon helpommin mahdollista näissä uusissa energioissa, kuin mitä se oli aikaisemmin näillä hengellisillä keinoilla. Itse käytin tuossa 10 vuotta takaperin, jolloin asia oli minulle eniten ajankohtainen, maallisia ja hengellisiä keinoja rinta-rinnan ja koin että se oli kaikkein tehokkain ja monipuolisin tapa tehdä oma työni itseni kanssa.

Lainaus
Jos kanavoidulla energialla ei saa mitään näkyvää aikaiseksi tässä maailmassa (Matrixissa), niin tekeekö sillä mitään?
Ei edes ruoholänttiä saa uudelleenkukoistamaan.

Kanavoitu energia on sinun käsitteesi ja se ei minusta sovi millään tavoin yleisnimitykseksi tälle yleiselle värähtelytason nousulle. Hoitaessani ja valoa kanavoidessani minä toki kanavoin sitä energiaa lävitseni kohteisiin, mutta muuten se vain ON. Käytä sinä vaan itse keksimääsi käsitettä, jos haluat sekoittaa asioita, ole kuitenkin tietoinen siitä että ainakaan minä en koe käsitettäsi millään tavoin relevantiksi.

Yksi syy siihen, että kaikki väärinkäytökset tulevat nykyisin tosi nopeasti ilmi on se, että valotyöläiset kanavoivat valoa maailmaan. Ja sillä korkeampien värähtelyjen energialla minä ainakin teen energiahoitoja ja hoidettavani ovat tyytyväisiä niihin. Olen myös saanut omalla kohdallani aikaan paljon elämääni helpottavia asioita ja synkronistisia tapahtumia näiden korkeampien värähtelyjen avulla. Sinä voit vaatimalla vaatia että henki huutaisi neonvalojen kera ja pitää kaikkea mitä et itse ole kokenut merkityksettömänä. Entäs sitten? Minua se ei ainakaan haittaa yhtään, minä elän jo niissä uusissa energioissa, muut tekevät sitten ihan mitä lystäävät.

Lainaus
Perinteisin keinoin saavutetulla energialla sentää käveltiin tulen läpi, kestettiin ilman vaatteita pakkasta, syötiin nauloja, käveltiin vetten päällä ja kivien läpi, levitoitiin itseä ja kiviä, elettiin valoravinnolla.

Ehkä erilainen aikakausi tarvitsee erilaiset manifestaatiot energioille? Itse koen paljon hyödyllisemmäksi väärinkäytösten paljastumisen valon kanavoinnin seurauksena, kuin tuollaiset taikatemput, joilla ei ole mitään sirkusviihdettä parempaa hyötyarvoa. Tosin osaan kyllä itse haroa hehkuvia hiiliä paljain käsin saamatta palovammoja, mutta se on vain sirkustemppu ja perustuu sitä paitsi ihan fyysisen tason lainalaisuuksille, kuten hiilien päällä kävelykin.

Sirkustemppujen tekeminen on egon juoni, jolla ihminen saa muiden ihailua. Valon kanavointia teen ihan anonyymisti, enkä odota siitä mitään positiivista palautetta. Ja minä en ole yksin: Noin puoli prosenttia maapallon väestöstä tekee tällä hetkellä ihan samaa ja se riittää koko ihmiskunnan kollektiivisen tietoisuuden nostamiseen ennen pitkää.

Lainaus
Mitä hyötyä on sairaiden parantamisesta jos sairauden syyt (mm. lainvastainen ruokavalio) jäävät kuitenkin selvittämättä ja kohta ollaan uudestaan sairaita. Parantaja tienaa?

Minä (ja tämän allekirjoittavat KAIKKI tietämäni energiahoitajat) en paranna, minä hoidan. Minä kanavoin universaalia energiaa hoidettavaan ja se auttaa hänen kehoaan/mieltään parantamaan itse itsensä JOS hänellä on siihen oikea aika ja hän niin haluaa.

"Lainvastainen" ruokavalio on muuten päivän paras vitsi, kiitos! Tuomitseva narsistis-sadistinen raamatun jumala kuulostaa juuri tuolta: Antaa käskyjä, joiden noudattamatta jättämisestä joutuu ikuiseen kadotukseen.. Ei kiitos. Ihmisilllä saattaa olla sielunsuunnitelmassaan kokea joku sairaus ja kokea sitten myös esim. ruokavalion muutoksen tuoma parantuminen, mutta ei sillä ole mitään tekemistä minkään muun lain kanssa, kuin pikakarman: Kaikki mitä syön vaikuttaa tämänhetkiseen fyysiseen kehooni. Kannibalismi toki olisi lainvastainen ruokavalio,  se kun vaatisi laitonta tekoa eli murhaa. Salametsästetyn ruuan syöminen myös, samoin lain kieltämillä huumaavilla sienillä eläminen. Laki on ihmisen keksintö, minun Jumalani ei aseta lakeja, se vain rakastaa ehdoitta. Karma kyllä hoitelee sitten puntit tasan.

Lainaus
Yleensä äänien kuuleminen kertoo jostain ongelmasta?

Mihin tämä viittaa? Kuka on tässä keskustelussa sanonut kuulleensa ääniä sillä tavoin, kuin mitä asialla lääketieteellisesti tarkoitetaan? Onko tämä taas yksi olkiukko sinulta? Minä en kuule ääniä.
« Viimeksi muokattu: 14.03.2012 10:37:05 kirjoittanut Eklektikko » tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Kurpitsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 326



Profiili
« Vastaus #8 : 14.03.2012 14:08:52 »

*** no mikä on vanha tapa nostattaa energioita?

Niitähän tuolla jo lueteltiin: paasto, ravinto, meditaatio, jooga, selibaatti, jne..

Lainaus
Henkimaailmaan saa yhteyden vaikka sopivilla lääkkeillä, joten onko asiassa sittenkään kyse mistään yleisen värähtelytason noususta ja siitä että homma olisi jotenkin helpompaa? Ehkä se kertookin vain kemikaaleille altistumisesta?
*** mistä sinä sen tiedät, onko sinulla omakohtaisia kokemuksia?

Onhän näistä ollut jonkin verran juttuja:
http://www.laakarilehti.fi/uutinen.html?opcode=show/news_id=6813/type=1
http://keskustelu.skepsis.fi/Message/Message/176572

Lainaus
Jos kanavoidulla energialla ei saa mitään näkyvää aikaiseksi tässä maailmassa (Matrixissa), niin tekeekö sillä mitään?
Ei edes bensan tuhoamaa ruoholänttiä saa kukoistamaan.
*** miksi haet niitä ääritapauksia, pitäisikö ihminen nyt yhtäkkiä osata tuollaisia asioita?

Onko ympäristön puhdistaminen ja hoitaminen nyt sitten liikaa toivottu energian kanavoijilta?
Ilmeisesti on mahdoton tehtävä.

Lainaus
Oletko koskaan muuten ajatellut miksi näin ei osata tällä planeetalla?

Kiinalaisilla ihmelapsilla ainakin näytti olevan ihan mielenkiintoisia kykyjä jotka manifestoitui realimaailmaan.

Lainaus
Onko se todella henkisyyden merkki että osaa syödä nauloja?[/color]

Ei varmaan sellaisenaan, mutta täysin mielensä ja kehonsa hallitsevalle se voi olla testi muiden joukossa.
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2010/05/16/mirin-dajo-hollantilainen-fakiiri/

Lainaus
Perinteisin keinoin saavutetulla energialla sentää käveltiin tulen läpi, kestettiin ilman vaatteita pakkasta, syötiin nauloja, käveltiin vetten päällä ja kivien läpi, levitoitiin itseä ja kiviä, elettiin valoravinnolla.
*** kuuluuko sinun mielestä henkiseen kasvuun osana osata syödä nauloja, mitä naulojen syömisessä on niin hienoa?


Ei varmaan kovin hienoa, mutta "mind over matter"-tilanne kuitenkin. Mieli hallitsee kehoa täysin.
Vähän sama kuin joogi pystyy olemaan yliluonnollisia aikoja hengittämättä tai pysäyttämään pulssinsa lähes täysin tai olemaan syömättä vuosia.

Lainaus
Mitä hyötyä on sairaiden parantamisesta jos sairauden syyt (mm. lainvastainen ruokavalio) jäävät kuitenkin selvittämättä ja kohta ollaan uudestaan sairaita. Parantaja tienaa?
*** mikä on lainvastainen ruokavalio?

Ruoka pitäisi syödä mahdollisimman luonnollisessa muodossa eli sellaisena kuin luontoäiti sen tarjoaa.
Kaikki kuumennus ja monimutkainen prosesointi tuhoaa siitä elämää antavan vaikutuksen ja seurauksena on sairauksia.
Vai mitä mieltä on eklektikko.. miksi syöt elävää ravintoa ja raakaa lihaa jos ei siitä kerran ole vaikutusta?

Lihakin on mahdollisesti lainvastainen, mutta siitä olikin Syömisen karma-ketjussa enemmän.
Kaikki muut kuten leipä, karkit, kuumennetut ruuat, alkoholi, pullat, herkut jne ovat lainvastaisia. Onko se sitten universaali laki tms.

*** mitä pahaa äänten kuulemisessa on? Satuitko muuten katsomaan sen dokumentin jossa haastateltiin näitä ääniä kuulevia ihmisiä? Minusta tässä yrität vain tuoda niitä henkilöitä huonoon valoon jotka kommunikoivat henkimaailman kanssa tavalla tai toisella. Toiset voivat olla selväkuuloisia ihan terveestikin eikä heillä ole diagnosoitu mitään sairautta. Mutta et ole koskaan tavannut esim psykoottista henkilöä, ainakaan siltä vaikuttaa koska silloin tietäisit mikä on ns tervettä ja mikä ei.

Tunnen kyllä ääniä kuulevan mielialalääkkeitä käyttävän henkilön. On tällä hetkellä jossain osastolla.
Onhan noita kaikenlaisia kirvesmurhaajia joita ääni kehoitti tekemään kuten tekivät.
Mutta ei kai kaikki äänet ole haitallisia.. ja kehoita tekemään kaikenlaista..
Joogit saattavat kuulla nadien äänen, musiikkia ja sen sellaista.

Sitten on toisenlaisia ääniä..
http://fi.wikipedia.org/wiki/Mijailo_Mijailovi%C4%87

ja tekniikalla tuotettuja ääniä:
http://www.wired.com/dangerroom/2008/05/army-removes-pa/

Mutta näistä olikin jo toisessa ketjussa.. menee off-topic.

Lainaus
Ja sillä korkeampien värähtelyjen energialla minä ainakin teen energiahoitoja ja hoidettavani ovat tyytyväisiä niihin.

Olen myös käynyt energiahoidoissa ja todennut ne tarpeettomiksi ja tehottomiksi. Erään jopa kivuliaaksi.
« Viimeksi muokattu: 14.03.2012 14:48:26 kirjoittanut Kurpitsa » tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #9 : 14.03.2012 14:36:08 »

Aihe sinänsä kiinnostava, mutta ei jaksa lukea aina näiden kahden (ie. Kurpitsa & Eklektikko) väittelyä.  buck2
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #10 : 14.03.2012 14:42:53 »

Jos jatkettaisiin keskustelulinjaa, ei mielellään väittelyä. Ei mene ihan vuoropuheluksi siitä, kumman näkemykset ovat oikeassa ja kuka ehtii sanoa viimeisen sanan :Smiley
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #11 : 14.03.2012 14:49:56 »

Lainaus
Onko ympäristön puhdistaminen ja hoitaminen nyt sitten liikaa toivottu energian kanavoijilta?
Ilmeisesti on mahdoton tehtävä.

Kun nyt ihan erikseen kysyit, niin olen antanut energiahoitoa Gaialle ja erikseen vielä Itämerelle säännöllisesti alkaen vuodesta 2004. Se, että kanavoin valoa kasinotalouteen, tuo sitä valoa myös siihen miten kasinotalous kohtelee luontoa, jolloin ihmiset eivät voi olla näkemättä mitä tapahtuu. He sitten päättävät omalla vapaalla tahdollaan mitä tekevät, siihen minä en voi vaikuttaa. Eli minä teen kaiken mitä minun tehtävissäni on näinä korkeiden värähtelyjen aikana. Enkä ole ainoa, joka kanavoi hoitoa Gaialle, hyvin monet valotyöntekijät tekevät niin.


Lainaus
Ei varmaan sellaisenaan, mutta täysin mielensä ja kehonsa hallitsevalle se voi olla testi muiden joukossa.
http://paranormaaliblogi.net/index.php/2010/05/16/mirin-dajo-hollantilainen-fakiiri/

Intialainen perinne itsekin myöntää, että nämä yliluonnolliset/kehonhallintakyvyt ovat sivutuote, joka on itse asiassa haitallinen sillä se ruokkii egoa ja vie huomion pois itse asiasta, eli siitä omasta henkisestä/hengellisestä kehityksestä. Vaikka en muutoin seuraa intialaista perinnettä, allekirjoitan silti tämän. Sirkustemput kuuluvat sirkukseen. Toki jos nämä testit tekee salaa itsekseen jolloin muiden ihailu ei kohota egoa ja pystyy olemaan egottelematta saavutuksistaan itsekseenkään, niin voihan sitä itseään tuolla tavoin testata. En näe siitä vain mitään erityistä hyötyä, minulle riittää olla valon ja hoidon kanavana ja pystyä kutsumaan  luokseni synkronismin avulla sitä mitä tarvitsen. Sirkustemput kuuluvat minusta lähinnä sirkukseen. Niiden esitteleminen muille voi lisäksi kutsua henkiselle tielle ihmisiä, joilla ei ole henkisiä tarkoituksia ja jotka haluavat vain oppia niitä sirkustemppuja.

Lainaus
Ruoka pitäisi syödä mahdollisimman luonnollisessa muodossa eli sellaisena kuin luontoäiti sen tarjoaa.
Kaikki kuumennus ja monimutkainen prosesointi tuhoaa siitä elämää antavan vaikutuksen ja seurauksena on sairauksia.
Vai mitä mieltä on eklektikko.. miksi syöt elävää ravintoa ja raakaa lihaa jos ei siitä kerran ole vaikutusta?

Ensimmäinen lause tuossa yllä on täysin totta: Pois kaikki einekset ja teolliset elintarvikkeet. Jos tekee itse ruokansa raaka-aineista, niin en näe kovasti merkitystä sillä valmistetaanko osa ruuasta esim. kuumentamalla, idättämällä tai maitohapattamalla. Tiedän että olet eri mieltä kuumennetusta ruuasta, olen samaa mieltä siitä että olemme asiasta eri mieltä.  Wink  Raakaa lihaa syön itse asiassa sangen harvoin. Jo ihmisen edeltäjä homo erectus käytti tulta, joten sen käyttö ei ole mitenkään luonnotonta kehittyneille kädellisille. Jos haluat jatkaa tästä aiheesta vääntämistä, niin voisiko sen tehdä syömisen karma ketjussa? Tai voisitko vaikka lukea vastaukseni siitä ketjusta uudelleen, jos tuntuu että on jotain epäselvää asiassa.

Elävää ravintoa (vihannekset, marjat, hedelmät ja kefiiri) syön, koska happo-emäs tasapaino on mielestäni ihan maallisella tasolla validi tieteellinen ajatus, vaikka valtavirta ei sitä hyväksykään. Mutta liian emäksisestikin voi syödä, happoa tuottavaa ruokaa tarvitaan oma osansa, suositeltu suhde emäs/happo taisi olla 4/1. Mitään hengellisiä vaikutuksia en koe elävän ravinnon erikseen antavan, nyt kun syön myös lihaa ja kuumennettua ruokaa elävän ravinnon ohella, olen paremmassa kunnossa kuin ennen ja kykenevämpi valotyöhönkin kuin ennen. Kukin tekee kuten hänen elimistölleen sopii. Tosin oman kertomasi mukaan olet kärsinyt esim. loisista, joten tuntuu etteivät sinun ruokailutottumuksesi (tai kommunikaatiosi oman immuunijärjestelmäsi kanssa) ole ihan yhtä hyvässä kuosissa kuin  minulle, joka en ole loisista koskaan kärsinyt.

Taas sanot, että liha on lainvastainen.
Ole hyvä ja avaa tätä lausetta: Minkä lain, kenen antaman lain, ketä koskevan lain vastainen? Ellet avaa tuota lainvastaisuusväitettäsi, se jää puhtaaksi heitoksi vailla mitään läpänheittoarvoa kummempaa.

Lainaus
Olen myös käynyt energiahoidoissa ja todennut ne tarpeettomiksi ja tehottomiksi. Erään jopa kivuliaaksi.

Jos energiahoito ei sovi sinulle, tarkoittaako se sitä että kukaan muukaan ei saa siitä mitään hyötyä? Kovin solipsistinen on sinun maailmankuvasi...  En minäkään sano, että kenellekään ei sovi vegaanisella raaka/elävällä ravinnolla eläminen. Minä vain sanon, ettei se sovi minulle.  Wink

Se on ihan totta, ettei energiahoidosta ole kaikille hyötyä. Osalle ihmisistä kuitenkin on ja olen saanut hoidettaviltani positiivista palautetta asiasta. Vanhat vammat yms. muuten kipuilevat hyvin yleisesti energiahoidossa; itsekin kun saan oikein tehokkaan energiahoidon, saattaa lukuisia vanhoja urheiluvammoja vihloa tms. Ja hoidon jälkeen ne ovat sitten paremmassa kunnossa kuin ennen  sitä. Myös tunnepuolen asioita voi tulla energiahoidon aikana esiin ihan fyysisenäkin kipuna. Tästäkin minulla on omaa kokemusta ja ne olivat hyvin  hyödyllisiä ja parantavia kokemuksia.
« Viimeksi muokattu: 14.03.2012 15:10:13 kirjoittanut Eklektikko » tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #12 : 14.03.2012 14:52:08 »

Aihe sinänsä kiinnostava, mutta ei jaksa lukea aina näiden kahden (ie. Kurpitsa & Eklektikko) väittelyä.  buck2

 Minä jo ehdotin että hän perustaisi 'Kurpitsa ruotii Eklektikkoa' ketjun tuonne Muut Jutut -osioon, sillä minusta tämä on hyvinkin huvittavaa ja viihdyttävää. Mutta ei kelvannut se vaihtoehto, vaikka se pitäisi homman edes yhdessä ketjussa.  Wink
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Kurpitsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 326



Profiili
« Vastaus #13 : 14.03.2012 15:54:30 »

Taas sanot, että liha on lainvastainen.
Ole hyvä ja avaa tätä lausetta: Minkä lain, kenen antaman lain, ketä koskevan lain vastainen? Ellet avaa tuota lainvastaisuusväitettäsi, se jää puhtaaksi heitoksi vailla mitään läpänheittoarvoa kummempaa.

Oliskohan tuo Maaäidin laki. Siitä voit lukea tuolta tai suomeksi esim kirjaston "Essealainen rauhanevankeliumi"-kirjasta.
Se lienee jonkinlainen "Elävän ravinnon raamattu" josta Ann Wigmore elävän ravinnon kehitteli. Smiley

http://www.essene.com/GospelOfPeace/peace1.html

Lähteenä kuolleen meren kääröt. Eklektikon lienee turha lukea kun kaikkea kristinuskoon liittyvää vihaa.
vaikka se onkin täysin raamatun oppien vastainen:
http://koti.phnet.fi/petripaavola/essealaistenrauhanevankeliumi.html

Jotain pätkiä suomennoksesta myös tuolta:
http://www.teosofia.net/eriusk/esseal.htm

Lainaus
Minä jo ehdotin että hän perustaisi 'Kurpitsa ruotii Eklektikkoa' ketjun tuonne Muut Jutut -osioon, sillä minusta tämä on hyvinkin huvittavaa ja viihdyttävää. Mutta ei kelvannut se vaihtoehto, vaikka se pitäisi homman edes yhdessä ketjussa.

Ei tavoitteena ole ruotia Eklektikkoa vaan Vanhan ja uuden energian eroja. Minkäs minä sille voin jos Eklektikko pääasiassa vastailee. Tarvitseeko ottaa henkilökohtaisesti?
« Viimeksi muokattu: 14.03.2012 15:57:02 kirjoittanut Kurpitsa » tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #14 : 14.03.2012 16:02:49 »

Eipäs panna sanoja suuhuni: Missään en ole sanonut vihaavani kristinuskoa!
Minä vain pidän sitä itselleni tarpeettomana vanhojen energioiden patriarkaalis-hierarkkisena systeeminä. Tiedän että moni saa siitä paljon omalle hengelliselle elämälleen.

Eli liha on siis lainvastaista vain niille, jotka ottavat nuo kirjoitukset osaksi omaa hengellisyyttään, ei muille. Kiitos kun kerroit, lähinnä ajattelin että on hyvä selventää tämän ketjun lukijoille, mitä se lainvastaisuus tässä tapauksessa on sillä voihan ketjua lukea myös niitä, jotka pitävät noita kirjoituksia arvossa.

Minä en ota  yhtään mitään henkilökohtaisesti, totesin sitäpaitsi että nämä keskustelut kanssasi ovat erinomaista viihdettä. Joku muu foorumin lukija on tainnut meihin kyllästyä, mutta ei sille voi sitten mitään. Ja kyllä olisi ihan mukava nähdä tässäkin ketjussa muitakin  kommentoijia, mutta ehkä muita ei kiinnosta tai sitten me ehdimme omine vastauksinemme ennen muita joilla on samat asiat sanottavana? Itse uskon, että tätä foorumia lukee varmaan yhtä moni sinun kanssasi samaa mieltä oleva, kuin minun kanssani samaa mieltä oleva.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Sivuja: [1] 2 3 ... 6
  Tulostusversio  
 
Siirry: