Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Voisiko joku tulkita syntymäkarttaani?  (Luettu 2810 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Aamu
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7


Profiili
« : 26.11.2008 15:08:51 »

Hei,

Näkyykö syntymäkartalta mitään vaihtoehtohoitoihin tai näkemiseen viittaavaa? Esim. sopisiko ernergiahoitaja ammatiksi? Vai millainen ammatti olisi hyvä? Voi muutenkin kommentoida karttaa, jos haluaa...

Kiitos!  Smiley
tallennettu
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #1 : 29.11.2008 18:25:32 »

En ole vielä tietäjä näissä hommissa, mutta enpäs ole koskaan nähnyt noin kaunista Stelliumia, eli planeettojen yhtymää ja tarkalleen asteen päässä toisistaan Aurinko, Neptunus, Merkurius ja Kuu, kaikki vielä Jousimiehessä, lisäksi myös ASC on siinä, tuplajousimies.  Osa näistä vielä sekstiilissä Plutoon ja kolmiossa joulupukki Jupiteriin. Lahjoja on vaikka mihin ja vaikka missä, sillä et varmaan yhdessä paikassa tai asiassa pysy pitkää aikaa.  Wink

Sinun Kheiron eli haavoittuneen parantajan planeetta on oppositiossa Plutoon eikä mikään pikkujuttu. Se on huoneessa 4, josta astrologi Nikula sanoo näin:

"Henkilön pitää palata yhä uudelleen kaukaisiin tapahtumiin kokemaan siellä olevia kriisejä, kaaosta tai sekasortoa voidakseen koota elämänhistoriansa uudelleen. "

Ja tuo oppositio viittaa sinulla samaan haasteeseen. Ensin mennyt selväksi niin että ymmärrät sen, sitten tiedät miten auttaa ja hoitaa muita ihmisiä. Khiron Oinaassa ilmentää sinussa toimeliasta otetta ja suhteessa parantamiseen voit jopa luoda aivan uusia menetelmiä tai näkökantoja parannusmenetelmiin. Esitaistelija jossakin asiassa.

Näin äkkiseltään katsottuna...mitä tuumaat?
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
Aamu
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 7


Profiili
« Vastaus #2 : 02.12.2008 09:47:01 »

Kiitos vastauksesta Esmiralda!  Smiley

Kuulostaa mielenkiintoiselta, vaikka en vielä ehkä ihan tiedä, mitä menneisyyden selväksi tekeminen tarkoittaakaan. Mukavaa kuitenkin kuulla, mitä muut näkevät kartastani, koska itse en sitä osaa tulkita. Sen kyllä tiedän, että jousimiestä löytyy  Wink.

Mutta ilmeisesti hoitourallakin voisi olla jotain annettavaa, kun ensin saa historian asiat kuntoon...  Wink

tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: