Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Lapseni näkee aaveita  (Luettu 7656 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ninalii
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 29


Profiili
« : 01.01.2010 23:41:15 »

Mun 12-vuotias poika näkee aaveita, omasta mielestään. Ne ovat aina hiljaa ja esiintyvät usein ryhmissä. Joskus harvoin hän näkee heidän kasvonsa. Usein hän tuntee että jokin on läsnä ja katselee meitä. Joskus nämä asiat myös pelottavat häntä. Miten minä pystyn olemaan hänelle tuekseen, ja mistä saisi apua hänelle ymmärtämään näitä asioita?
tallennettu
Asteria
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 50


Aalloillakin on kasvot


Profiili
« Vastaus #1 : 02.01.2010 00:22:37 »

Kuulostaa kummalta, mutta tämä voi auttaa. Opeta lapsellesi suojelun symboli, tämä:
http://img268.imageshack.us/img268/6894/symbolofprotection.jpg
Pyydä lastasi ajattelemaan sitä kullanvärisenä ja piirtämään se mielessään ulkoreunalta sisäänpäin - hän on kaiken kullan keskellä moneen kertaan ja täysin turvassa. Pyydä lastasi myös piirtämään tämä symboli paperille, valkoiselle mielellään (tein mustalle pohjalle, kun muuten se ei kunnolla erotu) ja laittamaan se nukkumahuoneen seinälle.
Tämä pitää kummitukset ja kaikki sellaiset otukset poissa, jotka eivät toimi valosta käsin.
 smitten
Ja heti lisäys, kun tuli mieleen: poikasi on herkkä, ehkä helmilapsi. Valottomat olennot tuntevat aina suurta vetoa valoisiin ihmisiin, niin aikuisiin kuin lapsiinkin. 12-vuotias on nuori ja varmasti tarvitsee tukeasi tässä. Sekin jo auttaa, että uskot, että hän on aito kertoessaan sinulle näistä asioista. Vastaa, kun hän kysyy, parhaan tietämyksesi mukaan. Jos olet epävarma, mitä vastata, tule tänne foorumille ja kysy. Täältä saa monenlaista tietoa ja tukea.
« Viimeksi muokattu: 02.01.2010 00:35:42 kirjoittanut Asteria » tallennettu

Mitä enemmän tutkin fysiikkaa, sitä enemmän tunnen vetoa metafysiikkaan. -Albert Einstein.
Ninalii
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 29


Profiili
« Vastaus #2 : 02.01.2010 01:17:05 »

Kiitos  smitten Tuo piirretään huomenna!

Minäkin uskon kummituksiin, aaveisiin ja muuhun "yliluonnolliseen", ja poikani on kasvatettu siihen, että henkiolentoja on olemassa, ja suojelusenkeleitä myös. Mutta kun en halua että poikani pelästyy tästä, tai että hänen energiansa "imetään" hänestä. Pienenä poikana hän kerran kysyi, että kuka toi mies on, kun oltiin hänen huoneessa. Hän näki tuon miehen selvästi, vaikka kukaan muu ei ollut huoneessa. Tänään sitten sattumalta kyselin, että näkeekö hän vielä näitä olentoja, ja hän rupesi kertoilemaan niistä. Se mikä tietysti huoletti, oli että hän puhui jostakin joka katselee häntä pahantahtoisesti. Sanoin siihen, että sitten vaan käskee sen olennon menemään pois, ja jos ei auta, niin herättää minut. Toivotaan, että saa nukkua rauhassa, kun ripustetaan suojelun symboli seinälle!
tallennettu
Ulkopuolinen
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 742


Profiili
« Vastaus #3 : 02.01.2010 02:05:59 »

Olkoon se sitten totta tai ei näkeekö hän aaveita niin minusta tälläisissä asioissa on tärkeintä se, että lapsi uskoo näkevänsä aaveita ja tulee toimia sen mukaan.

Hänelle voi kertoa vaikka, nuo aaveet ovat ystävällisiä eikä se pahantahtoinenkaan sinulle pahaa tahdo, hän vain on vähän omituinen välillä ihan kaikkia kohtaan. Kyllä ne hyvät aaveet pitää huolen, että sinua ei pelotella. Aaveet ovat vain hieman uteliaita sinusta, harva lapsi kun kykenee heitä näkemään ja he ovat iloisia, että sinä näet heidät, heidän mielestään olet tosi hieno lapsi.

Kerro lapsellesi, että ei hänen tarvitse pelätä ja voitte yhdessä keksiä keinon, millä lapsesi voisi kertoa aaveille, että hän ei halua nähdä heitä nyt. Tärkeintä mielestäni on se, että lapsi uskoo siihen mielikuvaan, että hän voi omilla sanoillaan pyytää nuo aaveet pois. Voit sanoa, että ihan aina tuo keino ei tepsi ensimmäisellä kerralla, hänen täytyy opetella Harry Potterin tavoin sanoa sanat oikealla tavalla eihän Harrykaan ensimmäisellä kerralla aina onnistu.
tallennettu
Asteria
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 50


Aalloillakin on kasvot


Profiili
« Vastaus #4 : 02.01.2010 12:49:20 »

Joo, kolmen käskyn sääntö on hyvä! Kun olo ei tunnu hyvältä näiden henkien läsnäollessa, heidät voi komentaa pois Jumalan, Valon tai muun hyvän voiman nimissä; mihin itse uskoo. Kun näkee, että komentamisella on vaikutusta, usko siihen vahvistuu ja kuten Ulkopuolinen sanoikin, harjoitus tekee mestarin.
Lapsilla on yleensä hyvä ote symboliikkaan, joten sillä ajattelin tuota suojelun symbolia. Lapsen uskolla siihen saa aivan valtavan voiman!
 smitten
tallennettu

Mitä enemmän tutkin fysiikkaa, sitä enemmän tunnen vetoa metafysiikkaan. -Albert Einstein.
Ninalii
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 29


Profiili
« Vastaus #5 : 02.01.2010 18:46:51 »

Kiitos kaikille  smitten

En halua pelotella poikaani, ja haluan että hän edelleen pystyisi puhumaan näistä asioista minulle, ettei jää yksin asian kanssa. Samalla tietysti miettii mitä voisi tehdä, ja nythän meillä on käytännönläheisiä asioita mitä voidaan tehdä  Smiley

Poikani on myös aina osunut nappiin kun on ollu vauva tulossa, hän tietää aina jostakin syystä vauvan sukupuolen. Siinä vaiheessa rupesi hirvittää, kun hän aloitti lauseen "sitten kun saat neljännen vauvan..." koska mun suunnitelmissa ei ole enää lisää vauvoja  Grin
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #6 : 02.01.2010 20:08:38 »

Voitte myös yhdessä poikasi kanssa pyytää/rukoilla suojelusta, mutta kuten muutkin tässä jo mainitsivat: syytä pelkoon ei ole.  smitten angel Poikasi voisi rohkaistuttuaan, vaikka koettaa ottaa selvää mitä nuo "aaveet" haluavat viestittää.

 
Kuulostaa kummalta, mutta tämä voi auttaa. Opeta lapsellesi suojelun symboli, tämä:
http://img268.imageshack.us/img268/6894/symbolofprotection.jpg
[/color][/i]

Shocked Tämä menee nyt hieman off topicin. En ole koskaan aiemmin tuohon symboliin törmännyt tässä merkityksessä, mutta olen jostain syystä pienestä pitäen aina välillä ihan huvikseni (tai niin ainakin luulin) piirtänyt tuollaisia. Ihan vain ohi mennen, kun on ollut kynää ja paperia, jutellessa puhelimessa tms.  :Smiley
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #7 : 02.01.2010 21:33:16 »

aihe on jostain syystä pop parissa kirjassa, joista tehty heti elokuva. siis nainen tai lapsi joka on itse aave. kirjoittakaa kirja.  angel
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Ninalii
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 29


Profiili
« Vastaus #8 : 02.01.2010 23:33:19 »

Se on se lapsuuden ihanuus, että on yhtä luonnollista nähdä aaveita kuin miettiä, että saako ruokaa heittää roskikseen koulussa  smitten

Kyllä, on mielenkiintoista seurata mihin hänen lahjat tulee johtamaan, vai häviääkö? Jännittävää on myöskin nähdä mihin tää mun yllätysvauva yltää, kun ei jälkiehkäsy toiminut, jouduin syömään sellaisia antibiootteja raskauden aikana mitä ei suositella, synnytys alkoi verenvuodolla, ja ulos tuli täysin terve tyttövauva  smitten Ja mukana tuli myös jotain outoa lihassäikeitä, mitä liuta lääkäreitä ja kätilöitä kävi ihmettelemässä, mutta kukaan ei osannut sanoa mitä se oli. Tämä lapsi siis todellakin halusi syntyä tähän maailmaan  Smiley Mutta oli miten oli, lapset ovat aina ihania lahjoja, ihan ne "tavallisetkin"  Smiley
tallennettu
Ninalii
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 29


Profiili
« Vastaus #9 : 03.01.2010 01:05:02 »

Kiitos vinkistä, pitääpä etsiä se käsiini!
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: