Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Astrologian tieteellinen tutkiminen  (Luettu 2816 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Missa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 256



Profiili
« : 04.05.2006 22:53:51 »

Näin rationaalisuuden puuskien iskiessä, alkaa kiinnostamaan omien "huuhaana" pidettyjen mielenkiinnon kohteiden yleisempi tutkiminen. Toivoisin että joku astrologiaan kauemmin perehtynyt osaisi vastata, sillä nämä kysymykset varmaan nousevat esille aika ajoin. Mitä tieteellisiä tutkimuksia astrologian toimivuudesta on tehty ja missä niitä on julkaistu? Mitä kritiikkiä niitä kohtaan on esitetty? Mitä Mars-efektin tutkimiselle tänä päivänä kuuluu? Onko tuo kumottu, vai väännetäänkö asiasta yhä kättä? Nämä ja moni muu askarruttaa mieltä, vastauksia teiltä toivoisin. Smiley
« Viimeksi muokattu: 04.05.2006 22:55:58 kirjoittanut Missa » tallennettu

aurinko vaaka kuu oinas askendentti neitsyt
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #1 : 05.05.2006 08:08:31 »

Luin tuossa hiljattain kirjan nimeltä Astrologian maailma jossa tätä aihetta käsiteltiin myös. Oli jännä lukea miten paljon on tutkimusten mukaan auringolla ja auringon pilkuilla vaikutusta ihmisiin. On tutkittu pitkän aika välin aikana miten tietyin väliajoin esiintyvät auringon pilkut ja lisääntynyt säteily vaikuttaa ihmisiin. Noina aikoina on tapahtunut enemmän onnettomuuksia kuin muulloin. Myös maailmanlaajuisten tautien leviäminen ja niihin liittynyt kuolleisuus on ollut nousussa niihin aikoihin. Olisi jännä tietää mikä on auringon tilanne juuri nyt kun lintuinfluenssa liikkuu.
Myös kuun vetovoiman vaikutus on voimakas. Täydenkuun aikaan sattuu kuulema enemmän itsemurhia, rikoksia ja väkivaltaa kuin muulloin.
Kirjassa oli paljonkin mielenkiintoisia juttuja.
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: