Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3
16  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Epävarmuutta... : 13.06.2015 13:26:16
Ehkä paikalla ei vain ole ollut lainkaan selvänäkijöitä? Tällä alueella on ollut hiljaista varsinaisten näkijöiden osalta viime aikoina.

Todennäköisesti. Olisi kiva saada piakkoin joltakin näkijältä vastaus, joka vähän valottaisi mahdollisuuksia ja miten toimia.
17  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Epävarmuutta... : 13.06.2015 11:31:42
Eikö kukaan ehdi katsoa tätä?
18  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Epävarmuutta... : 10.06.2015 14:44:30
Jos olisin itse tuossa tilanteessa, kysyisin ihan suoraan asiasta.
Toisaalta on myös sellainen mahdollisuus, ettei hän oikein itsekään tiedä mitä haluaa...




Sen takia en kysy, koska en halua, että hän ahdistuu. Siis, että hän tuntisi paineita sen suhteen, että palaisimme yhteen. Sanoin hänelle, että joskus kun puhuin uudesta mahdollisuudesta hänen kanssaan tarkoitin sitä, että viettäisimme aikaa yhdessä ja katsoisimme miltä kummastakin tuntuu. Ei siis suoraan takaisin suhteeseen. Hän sanoi, että oli ymmärtänyt sen väärin ja oli luullut, että palaisimme suoraan takaisin yhteen. Olemme saaneet selvitettyä suuria asioita eron jälkeen, jotka ajoivat suhteen eroon. Toki olin itsekin miettinyt eroa pitkään, mutta tajusin liian myöhään, että siinähän se minun elämäni nainen onkin. Jos nuin ajattelin, totta kai sen hänkin huomasi.

Itsestäkin tuntuu, että hän ei oikein tiedä mitä itse haluaa. Sen vuoksi olen ollut pitämättä yhteyttä, jotta hän saa mietittyä rauhassa itse asioitaan. Onneksi on se tieto, että jos olemme toisillemme sielunkumppaneita, niin mikään ei pidä meitä erossa. Se rauhoittaa.
19  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Epävarmuutta... : 10.06.2015 14:08:29
Saattaa olla off-topic aihealueen otsikon kannalta, mutta erittäin relevantti asia jokaisen miehen pohtia aina, kun miettii onko nainen oikeasti kiinnostunut vai onko kyse vain omista toiveista.  Smiley  

Ja kun katsoin muita ketjuja jotka olet aloittanut tällä foorumilla koskien tätä samaa ihmissuhdetta ja sen päättymistä, niin kohdallasihan on vielä kyse tilanteesta, jossa sinut on jätetty ei-omasta-tahdostasi. Tällaisessa tilanteessa ihan mitä sukupuolta tahansa oleva ihminen voi toiveajattelun voimin kuvitella näkevänsä sitä kiinnostusta.

Sikäli onkin sinulta oikein hyvä ajatus kysyä asiaa selvänäkijältä, koska on ihan realistista sinulta olla ei-niin-varma siitä oliko sitä kiinnostusta vaiko ei. Eli toivotaan että joku ehtii sinulle asiaa katsoa.



Totta. Hän omasta halusta halusi lähteä kanssani automatkalle käymään eräässä paikassa, jossa juttelimme paljon. Ja hän kertoi, että on halunnut nähdä/jutella, mutta ei ole uskaltanut. Hän myös puhui eräästä kappaleesta paljon ja käski ladata sen muistitikulle automatkalle, mutta lopulta emme ehtineet. Kuuntelin sen ja se tuntui olevan selvä vinkki, että hänellä tunteita vielä olisi. Hämmentävää, että miksi se yksi kappale olisi niin tärkeä, sen vuoksi ajattelen noin, sillä sanat siinä ovat vieläpä niin selkeät. Siihen vielä päälle kaikki flirttailut ja muut sekä halu lähteä vielä uudestaan ajelemaan kuulostavat vain siltä, että tunteita olisi.
Olen ajatellut tämän asian suhteen niin, että mitään ei tule tapahtumaan. Sillä en halua pettyä. Mutta lopulta tämä ennustuksien kysely on turhaa, sillä jokainen sisimmässään oikeasti tietää, miten asiat ovat ja tulevat menemään. Nämä ihmissuhde asioiden pohtiminen on kuitenkin hankalaa, sillä toiveet, pelot ja muut voivat sekoittua.
20  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Epävarmuutta... : 10.06.2015 13:08:00
Ihan selvänäön ja ennustusten ulkopuolelta biologiaan:
Miehillä on suurempi taipumus tulkita normaali ystävällisyys ja kohteliaisuus kiinnostukseksi, kuin naisilla. Tämä on evoluution valossa melko ymmärrettävää; ne jotka ovat tulkinneet minkä tahansa kiinnostukseksi naisen taholta, ovat tietenkin päässeet jatkamaan geenilinjaansa tehokkaammin kuin ne, jotka eivät noin ole tulkinneet.

Mikä EI tietenkään tarkoita, että tästä olisi tässä tapauksessa kyse, kunhan ajattelin mainita koska ehkä mahdollisesti saattaa vaikuttaa asiaan.

Selevä. Arvasin, että tulee tällaista offtopiccia. Toivottavasti joku voisi sitten kumminkin katsoa.
21  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Epävarmuutta... : 10.06.2015 11:33:22
Näimme entisen tyttöystävän kanssa viime viikonloppuna. Oli omasta mielestä ja flirttiä puolin ja toisin. Ja meillä oli todella hauskaa ja juttelimme kaikki asiat läpi, jotka olivat kiikastaneet. En oikein loppujen lopuksi tiedä, mitä hän koko asiasta lopulta ajattelee. Puheista ja eleistä tuli kuitenkin itselle sellainen olo, että hän voisi olla kiinnostunut.  En sen takia uskalla kysyä sitä vielä häneltä itseltään, koska en halua mokata mitään sillä asiat ovat kuitenkin melko herkkiä vielä. Hän oli lisäksi tykännyt sosiaalisessa mediassa kuvasta, jossa luki näin: "when you are missing someone, but you can't do anything about it". Tarkoitettiinko tällä minua?

Voisiko joku kertoa, että oliko tässä jotain vakavampaa vai pelkkää kaveruutta?
22  Muita keskusteluaiheita / Unet / pitemmät yksittäiset partakarvat : 20.05.2015 13:04:55
Mitä voisi tarkoittaa, jos unessa huomaa omassa parrassaan toisia partakarvoja paljon paljon pitempiä noin 5-10cm pituisia karvoja, joita sitten revin pois. Muualla sänkeä. Aina kun revin unessa sellaisen pois sormien välissä sitä pidellen, lähti mukana jokin punertava lanka myös, jota ei aluksi näkynyt. Unessakin hämmästelin, että mikä tämä punertava lanka on.

Jäi vaivaamaan, kun tuntui että tuolla unella oli joku merkitys.
23  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 18.05.2015 21:29:09
Mitä voisi tarkoittaa, jos unessa huomaa omassa parrassaan toisia partakarvoja paljon paljon pitempiä noin 5-10cm pituisia karvoja, joita sitten revin pois. Muualla sänkeä. Aina kun revin unessa sellaisen pois sormien välissä sitä pidellen, lähti mukana jokin punertava lanka myös, jota ei aluksi näkynyt.
24  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Katsoisiko joku? : 10.05.2015 11:32:53
Onko sinun mahdollista ottaa asia puheeksi hänen kanssaan?

Parisuhteiden ainoa mahdollisuus onnistua on suora ja rehellinen kommunikointi. Ei arvailu tai selvännäkijöiltä kysely.
Sitä kannattaa harjoitella ihan alkumetreiltä asti.

Jos (ilmeisesti orastava) suhteenne kaatuu suoraan kommunikaatioon, se kaatuisi seuraavassa koitoksessa kumminkin.

Onnea matkaan!

Hän ei ole halunnut pitää pari kuukautta sitten yhteyttä, mutta olen saanut vihiä viime aikoina, että jotakin tunteita hänellä olisi. Sen vuoksi en oikein uskalla ottaa yhteyttä, kun en tiedä olisiko sille vastakaikua. Mutta pakkohan se on, jos haluan asian etenevän. Juttelimme tuona hetkenä pitkästä pitkästä aikaa ja hänestä huomasi, että hän tykkää aidosti jutella ja oli kiinnostunut. Sen vuoksi kysyin, että onko nyt hyvä aika jutella ja miksi hän muuttui.
25  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Katsoisiko joku? : 10.05.2015 10:51:52
Mihin eräs nainen pettyi, kun viimeksi kohtasimme?  Mitä hän odotti enemmän? Hän on punatukkainen ja minä olen ruskeahiuksinen.
26  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 03.03.2015 22:07:39
Haluatko tulkinnan omasta kartastasi, oolavi, vai ihmissuhdetulkinnan uudessa valossa?  Nousumerkkejähän ei kommentoitu juurikaan, koska naisen nousumerkki ei ole tiedossa.  Ja planeetat on silti samoissa merkeissä, vaikka nousumerkki muuttuisikin.  Syntymäkartan tulkinnat halutaan varmaankin tuonne ketjuun 'syntymäkartan tulkintaa'.

Ai niin, eihän sillä ole niin väliä kerran hänen nousumerkkiään ei tiedetä. No minäpä laitan tuon sinne.
27  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 03.03.2015 17:29:36
Haluaisin lisävalotusta tähän suhteeseen. Pidimme yhteyttä 1,5 vuotta ja sen jälkeen seurustelimme 3,5 vuotta, jonka jälkeen minut jätettiin tekstiviestillä. Olen huomannut, että hän on muuttunut todella paljon eron jälkeen ja muutkin ovat sanoneet samaa. Erosimme viime vuoden marraskuussa. Ehkäpä hänellä on astrologian asioiden vuoksi joku prosessi menossa? Minä olen mieskaksonen ja hän on kaurisnainen.

nainen nousu kaksonen - mies nousu vesimies
nainen aurinko kauris- mies aurinko kaksonen
nainen kuu vesimies - mies kuu neitsyt
nainen merkurius kauris - mies merkurius kaksonen
nainen venus skorpioni - mies venus härkä
nainen mars neitsyt - mies mars neitsyt

Naisen nousumerkki on tehty klo 12 oletuksella, syntymäkellonaika ei tiedossa.

Kiitos jos joku viitsii tulkita tätä.


Tarkistin tuossa tarkan syntymäajan ja sehän olikin eri mitä olin luullut. Nousumerkki minulla onkin kauriissa. Tässä vielä tämä oikea syntymäkartta. Jos vielä joku viitsisi katsoa, että muuttaako tämä enemmän tilannetta.
28  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 26.02.2015 16:23:14
Sori, tuli kämmi.  Embarrassed  Kirjoitin yllä että Saturnus kulkee yhä Skorpionissa, mutta se onkin jo Jouskarissa, sorry.

Kysymykset ei ole milloinkaan tyhmiä, jos haluaa tietää uutta!

Elämässä ei mikään ole pysyvää.  Minä ainakaan en näe asioita niin, että jonkin transiitin kohdalla asiat ikäänkuin hetkeksi menisivät raiteiltaan ja palaisivat sitten ennalleen.  Mikään ei koskaan palaa ennalleen!  Saturnus varsinkin on varsinainen taivaallinen oppimestari, joka koettaa opettaa meitä,  mikäli olemme menossa väärään suuntaan elämänsuunnitelmastamme.  Samaten Pluto, tosi hidas vaikuttaja, voi puhaltaa vanhoja pölyjä pois uuden tieltä.  Yleensä pitkällä tähtäimellä lopputulos on kuitenkin meidän parhaaksemme, vaikka hankalien transiittien myllerryksessä ei siltä tuntuisikaan.  Mars on nopeampi liikkeissään, ja sen vaikutus on  lähinnä juuri se liikkeelle paneva voima, mikä saa asiat tapahtumaan.  Se ei ole pitkäkestoinen vaikutus.

Ymmärrän hyvin, että teet surutyötä eron jälkeen.  Mielestäni sinun kuitenkin kannattaisi katsoa nyt eteenpäin, vaikka toki astrologia ehkä auttaa ymmärtämään että mitä oikein tapahtui.  Jatka omaa elämääsi, niin hänkin ilmeisesti tekee.  Elämä näyttää, risteävätkö polkunne vielä.  Astrologia ei osaa siihen vastata.



Joo kyllä tämä joka tapauksessa kuitenkin helpotti kuulla ja aion jatkaa elämää omillaan. Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu. Kiitos. Smiley
29  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 26.02.2015 15:30:12
Ymmärsin että naisen syntymäkellonaika ei ole tiedossa?  Silloin ei nousumerkki eikä huonejako pidä paikkaansa hänen kartallaan.

Se, mikä mulla ensin pisti silmään oli, sinä olet Kaksonen, ja myös Merkurius, kommunikoinnin planeetta on vilkkaassa ja sosiaalisessa Kaksosten merkissä.  Haluat jutella asiat halki, kun taas hänen Aurinko ja Merkurius ovat Kauriissa, mikä ei välttämättä ole niin sosiaalinen merkki, ainakaan oman kokemukseni mukaan.  Naisella myös Kuu on Saturnuksen (ennenvanhaan) hallitsemassa Vesimiehessä, mikä myös osaltaan kertoo tunteiden viileydestä.

Mutta se, mitä kysyit, mitä hänelle tapahtui marraskuussa.  Nythän on Pluto kulkenut Kauriin merkissä jo jonkin aikaa, ja kulkee edelleen jonkin aikaa.  Plutohan saattaa mullistaa koko elämän osuessaan oman kartan henkilökohtaiseen kohtaan.

Saturnus, rajojen, rajoitusten ja rakenteiden planeetta on kulkenut ja kulkee yhä Skorpionin merkissä.  Marraskuulla se on ollut täsmälleen naisen Venuksen päällä, ihan tarkkana loppukuusta.  Kun Saturnus osuu syntymäkartan Venuksen päälle, se laittaa pohtimaan suhdetta.  Jos suhde on tukevalla pohjalla, se lujittuu, jos sen sijaan suhde tuntuu 'huteralta', se kaatuu.  Toinen vaihtoehto tällä kuviolla on taloudelliset hankaluudet, mutta teidän kohdalla näyttää olevan kyse ensimmäisestä vaihtoehdosta.

No kuinkas ollakaan, myös Mars-planeetta on kulkenut marraskuulla 2014 Kauriin merkissä.  Mars on usein se liikkeellepaneva voima.  Jos jokin asia on muhinut pitkään, kuten luultavasti hänellä on käynyt, Mars tulisuudellaan on ollut laukaiseva tekijä.

Astrologiassa on mun mielestä antoisinta katsoa taaksepäin.  Planeettasijainnit voi helposti katsoa efemerideistä (=opus, missä on eri planeettojen sijainnit muutaman sadan vuoden ajalta) ja eri astrologisilta sivuilta.  Taaksepäin katsoessa on helpompi tajuta ja yhdistää, mikä juttu kosketti mitäkin planeettaa.  Tulevaisuuteen 'katsottaessa' tapahtumien ennustaminen on vaikeampaa, sillä astrologia on niin monimuotoista, että mikään tietty kuvio ei takaa sitä, että jokin tietty asia tapahtuu.  Voi vain haistella tuulia ja aavistella, mitä tuoksuja siinä tuntuu.

Toivottavasti tämä hiukan helpotti oloasi ja pystyt jatkamaan omaa elämääsi eron jälkeen.

Kiitos paljon tästä. Eli silloin taisi olla aika merkittäviä juttuja hänelle liikkeellä. Onko tuo Saturnuksen osuminen syntymäkartan Venuksen päälle pitkäaikainen vai voiko se muuttaa tilannetta, kun se poistuu? Entä tuo Mars-planeetan kulku? Sori, kun kysyn tyhmiä. Ei vaan ole mitään hajua näistä asioista.  Cheesy
30  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 26.02.2015 14:19:43
oolavi,

en ole astrologiaa taas vähään aikaan harrastanut, mutta saaneen silti sanoa huomioitani?

Vertasin teidän persoonallisia planeettoja ja niiden välisiä aspekteja,  aurinko kuu merkurius venus venus . Siellä oli paljon "särmää", "kipinää", tuottavaa yhteyttä: kvinkunsseja, oppositiota ja yhtymää. Ja melko astetarkasti. Haasteellista mutta ah niin kiinnostusta ylläpitävää! Helpoin aspekti taisi olla sinun  merkurius aspect_tri hänen venus ? Helppo puhua suhteesta, tunteista? Hänellä ei taas toisinpäin samaa aspektia ollutkaan; ehkä siksi tekstiviesti oli helpompi tapa purkaa suhde?

P.s. Parhaiten vertailu onnistuu synastria-kartalla, jossa molempien kartat ovat päällekäin. Sellaisen saat tehtyä astro.comissa.

Joo tosiaan itsellä on helppo puhua kaikista suhteen ongelmista ja miten niitä voisi ratkoa. Hän ei osaa/pysty puhumaan ongelmista, jonka kyllä huomasi tuossa ero asiassakin. Ei mitään merkkejä, että niin tulisi käymään. Harmittaa se, että ero on vain ratkaisu hänelle. :/
Sivuja: 1 [2] 3