Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Valaistuminen, osa 1?  (Luettu 18228 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Soile
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 238



Profiili
« Vastaus #30 : 28.12.2010 13:15:46 »

Tsekkasin tänään oshon tarotkortteja ja kirjaa ja luin mielenkiintoisen luvun, jota en täysin ymmärtänyt, vaikka yritinkin kovasti. Ehkä niitä asioita ei mielen tasolla ymmärräkään. Mutta tässäkin ketjussa on menty asteikolla syvyys ja korkeus ja hyvä onkin se, tosin luvassa tämän jälkeen olisi vielä laajemmat ympyrät... Jos joku ymmärtää tarkemmin, mitä ovat nuo tietoisuuden kymmenen suuntaa tai tuo bhagavat kymmenessä ulottuvuudessa, niin mielenkiintoista olisi ymmärtää enemmän. Mutta kirjoitanpa tähän nyt suoran lainauksen tuosta kirjasta:
Lainaus
Kortti XII " Uudet ulottuvuudet" s. 41

Kun avaudeut olemassaololle, se alkaa heti virrata luoksesi. Et ole enää tavallinen ihminen - olet kokenut syvällisen muutoksen. Ymmärryksesi käsittää nyt koko olemaasaolon. Et ole enää erillinen - olet löytänyt olemuksesi alkulähteille. Ihmiset eivät ole yleensä kosketuksissa olemuksensa alkulähteeseen. He eivät tiedä, mikä saa heidän sydämensä sykkimään, he eivät tiedä, mikä saa heidän hengityksensä vritaamaan, he eivät tiedosta sisällään pulppuavaa elämänenergiaa.

Tämä energia ei ole lähtöisin kehosta eikä mielestä; se on kaiken kaksijakoisuuden yläpuolella. Sitä kutsutaan nimellä bhagavat - bhagavat kymmenessä ulottuvuudessa...

Kun syvin olemuksesi avautuu, koet ensin kaksi ulottuvuutta: korkeuden ja syvyyden. Sitten vähitellen, kun olet tottunut niihin, alat avautua kahdeksaan muuhun suuntaan.

Kun olet saavuttanut sen vaiheen, jossa syvyys ja korkeus kohtaavat, voit suunnata katseesi maailmankaikkeuden ääriä kohden. Tietoisuutesi alkaa avautua kaikkiin kymmeneen suuntaan, mutta olet kulkenut vain yhtä tietä pitkin."


tallennettu

aurinko vesimies  askendentti jousimies
kuu skorpioni  mars jousimies
Sivuja: 1 2 [3]
  Tulostusversio  
 
Siirry: