Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / [:] Käärmeiden myrkkyä Suomeen [:] : 16.08.2021 00:08:04
Haluatko tosiaan altistaa itsesi sille? Geeniteknologiaan perustuvaa rokotetta ei ollut ennen - eikä sitä ole vieläkään hyväksytty esim. Amerikassa FDA osalta.

Olen rokotekriittinen - en kulkutautimyönteinen.

Tein aiheesta blogin omasta näkökannastani, toivottavasti ylläpito sallii avoimen keskustelun aiheesta eikä vain yhtä "virallisen totuuden" näkökantaa:

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/henri-lentonen/kaarmeiden-myrkkya-suomeen/
2  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Spirulina mikrolevän kasvatus Suomessa: maatalousreformi : 24.06.2021 13:13:27
luulisi että projekti kiinnostaisi ihmisiä, kun suomessa myydään miljoonilla euroilla vuodessa spirulinaa mutta kukaan ei sitä suomessa vielä tuota.
3  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Spirulina mikrolevän kasvatus Suomessa: maatalousreformi : 15.06.2021 08:16:06
Hei,

olen kasvattanut ja testannut uusia menetelmiä kasvatukseen Suomessa n. 5 vuotta. Valitettavasti julkaisuni on yhä ainoa Suomessa koskien spirulinan kasvatusta.

Keksijänä en ole halunnut patentoida/suojata mitään, jotta ketä tahansa voisi hyötyä tuloksista.

Ajattelin että teitä ehkä saattaa kiinnostaa tutustua julkaisuun.
 
Tässä tärkeimmät artikkelit:

https://spirulinasuomi.wordpress.com/2021/06/08/spirulina-mikroleva-ja-sen-uudenaikainen-kasvatusmetodi/

ja

https://spirulinasuomi.wordpress.com/2020/08/25/spirulina-maatalousreformilla-ilmastoviisasta-talouskasvua/

Yt. Henri Lentonen, keksijä
4  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / [:] Julistus: Lopunajat & tuleva puhdistus [:] : 27.09.2014 14:50:04
Teksti ei mahdu tänne, lue se täältä (voit lukea vaikka ei ole facebooktiliä):

https://www.facebook.com/notes/lentonen-henri/jeesus-kuolemanpelko-lopunajat-miten-kristuksen-kirkkaus-ja-usko-kristukseen-mei/713958982025574

http://i.imgur.com/o7mJtIK.jpg


Öh-öö.. Hämähäkit kutoo verkkoja taivaalla? Miksi te salkkari-ihmiset, syötätte nämä myrkkyhäkit pulleaksi ja lihaviksi: omilla lapsillanne ja muidenkin lapsilla?

No, kohta tulee puhdistus. Ihan kristinuskon, Hopi-intiaanien, Mayojen ja yhteenvedettynä: jokaisen planeetan alkuperäiskulttuurin mukaan.

http://on.fb.me/1rqCMQW


Tätä varten, en itse aio jäädä tänne "zombie apocalypseen" ammuskelemaan headshotteja kun systeemi romahtaa ja asiat alkaa palamaan: mie aion mennä kotiin, silloin, Lappiin ja luontoon.

Tervetuloa mukaan: https://www.facebook.com/groups/209396195865087/

2016 tietoni mukaan alkaa nälänhätä, tästä ei kestäne monta vuotta kun taudit tulevat: 2020 lienee jo liian myöhäistä tehdä tätä päätöstä, että hylkääkö saatananpalvonnan ja kääntyy takaisin Herran armoon ja rakkauteen.

Jos olet likaa, arvatenkin joudut sitten takaisin ekosysteemiin pestäväksi. Pois töistä! Pois äänestämästä!

Lopettakaa yöntyönteko, täällä tarvitaan valoa nyt.

Nämä taitaa olla sellaisia asioita, mistä ei järjestetä äänestystä: ihan tiedoksi vaan. Eikä voi valittaa, myöskään.

Nyt pitää ihan itse ottaa vastuuta omasta elämästään. Ei vastuuta tästä murhasysteemistä ja rahasta, vaan vastuuta siitä oikeasta maailmasta missä me elämme.

Rehellisyyttä ja sydäntä peliin nyt, ei niitä euroja ja itsepetoksen verhoja "hyvinvoinnista" ja "yhteiskunnasta": tai mantroja siitä, kuinka hamppu on huume ja Jumala on narkkari tai vaikkapa, että maahanmuuttajat ovat pahoja sen takia että suomalaiset antavat rahansa pommeille jotka sinne tippuvat ja ottavat vastaan öljyn, joka on lasten verellä ostettu.

Hävetkää!
5  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Auttavat kasvit : 24.09.2014 05:20:32
[:] Läpimurto: Suomalaisessa jäkälässä D3 vitamiinia! [:]
---
http://forum.bonekobrothers.com/()-luonnonmukaisen-elaman-ylivoimaisuus-()/()-lapimurto-suomalaisessa-jakalassa-d3-vitamiinia!-()/
6  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Auttavat kasvit : 24.09.2014 05:19:05
Tutkimuksia hampusta
--
https://www.facebook.com/notes/lentonen-henri/tutkimuksia-hampusta/501785939909547
7  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Munuaisten parantaminen käsillä : 24.09.2014 05:18:39
Toinen versio Smiley

https://www.youtube.com/watch?v=12HkhW1D_8w
8  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Kristallien yms. kivien lataaminen & aktivointi laservalolla : 14.09.2014 06:22:03
Tää on jännä viteo.

Itse punaisena värähtelijänä tunnen jotenkin sympatiaa sitä kohtaan Cheesy

https://www.youtube.com/watch?v=wvJAgrUBF4w
9  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Munuaisten parantaminen käsillä : 10.09.2014 21:38:09
Heipsuli,

tein ensimmäisen tutoriaalini, kommentteja/mielipiteitä?

https://www.youtube.com/watch?v=OOhHb94fH6c
10  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / [:] Amerikan ydinase-bunkkeri vuotaa ilmakehään [:] : 26.02.2014 02:33:37
(Jännää, että tämä tapahtui syntymäpäiväni aikaan kuten Tshernobylikin.)

(http://i.imgur.com/7h3On2o.png)

Esitän kaikki lähteet artikkelin lopussa, joista kirjoitan.

Ilmavirtaus Amerikasta Suomeen kestää pari päivää-viikon riippuen ilmavirtauksien voimakkuudesta. Vuoto ei ollut kertalaatuinen, vaan 24. päivä 20 mailin päästä kaupungista löydettiin radioaktiivisia aineita: myöskin WIPP asiantuntijat itse antoivat tänään julki lausunnon, jossa maanantaina 24. päivä mittaukset näyttävät päästöjen jatkuvan. Kuvaavaa jälleen on viranomaisten toiminnassa, että alkuperäiset arvot mitä annettiin puoliväkisin julki, myöhemmin korjattiin koska ne olivat 14.000 kertaa isompia "teknisen virheen takia": yliopistojen antama data oli niin ristiriidassa viranomaisten lukujen kanssa, että kun viranomaiset "tarkastivat" omat lukemansa, niin löytyi tällainen "pieni tekninen virhe" niistä..

Simulaatio miten laskeuma on edennut 23. päivä mennessä maan pinnan läheisyydessä (suuntaa-antava eikä huomioi laskeuman siirtymistä yläilmakehään):


(http://i.imgur.com/X5X3CTC.gif)

Toinen simulaatio 16. päivältä:


(http://i.imgur.com/5q1GJPs.jpg)

Laitoksessa oli tulipalo josta tuli näkyvää savua: sadat laitoksen työntekijät altistuivat plutoniumille ja amerikumille välittömästi. Aluksi tosiaan väitettiin, että laskeuma on tiukasti laitoksen sisäisenä, mutta toisin kävi.. Onnettomuuspaikalle eli laitoksen sisätiloihin ei viranomaisten mukaan voida mennä tutkimaan ennenkuin usean viikon päästä. Uusia mittaustuloksia ei kerätä eikä uutta dataa viranomaisten mukaan ole yksinkertaisesti "saatavilla". Myöskin yliopiston, joka löysi alunperin tämän salatun ydinlaskeuman: mittaustuloksien analysointi on ESTETTY viranomaisten toimesta! Useat sivustot, jotka raportoivat tästä tapahtumasta ovat ilmoittaneet, että sivustoihin hyökätään internetin kautta: kuka mahtaa hyökätä ja kenellä ensinnäkään on resurssit hyökätä useisiin kymmeniin sivustoihin samanaikaisesti? Älä siis ihmettele jos jotkin mm. blogilähteistä eivät toimi..


(http://i.imgur.com/mt3x4aX.gif)

23. päivä myös Amerikan valtion EPA säteilymittaristot menivät yhtäkkiä pimeäksi. Mittaristo oli noin päivän poissa toiminnasta. Syynä oli "tekninen virhe". Tämä sama "ilmiö" tapahtui, kun Fukushiman laskeuma ilmassa saavutti Amerikan vuonna 2011: mittarit vain yksinkertaisesti "lakkasivat toimimasta". Myös STUK sulki nettisivunsa "yllättäen" viikoiksi Suomessa "teknisen vian takia" tänä aikana. Myöskin STUK poisti vaivihkaa lausuntonsa Fukushiman jälkeen, että "tänä päivänä ydinvoimalat eivät voi räjähtää. Tämä on estetty fysiikan lakien avulla." Kun Fukushimassa tosiaan räjähteli kahteen otteeseenkin.

Alkaa olemaan aika selvää, että nämä verorahoilla kustannetut valtioden instanssit ovat vain teollisuuden propagandatorvia, joilla kansalle syötetään valheita ja tämä suoraan sanoen ydinmurha jatkuu!

Huomionarvoista on, että tulipalon kerrottiin alkaneen jo 5. päivä helmikuuta. Kuitenkin vasta 14. päivä julkistettiin tieto, että säteilylaskeumaa pääsee laitoksesta ilmakehään. Uudet mittaustulokset kestävät viranomaisten mukaan 3 viikkoa valmistua... Tänä aikana varmasti kehitellään hienot tarinat, miten kaikki on kunnossa ja ei mitään hätää jne. Aluksi kerrottiin virallisesti, että vain jonkinlainen suolarekka oli syttynyt palamaan. Miten se syttyi palamaan? Missä on kuvat autosta ja dokumentit? Ainoastaan irrallinen lausunto, jolla yritettiin ilmeisesti peittää suurempaa onnettomuutta ja nyt kun laskeuma on levinnyt ympäröiviin kaupunkeihin ja mittarit huutavat siellä punaisella: nyt sitten selitellään, että laskeuma on täysin turvallista ja koitetaan vitkutella asiaa mahd. pitkään jotta "tilanne rauhoittuu" mediassa.

Asiassa on kummallista se, että tälle asialle on tullut suoranainen vaikenemisen muuri. Tai oikeastaan, ei se ole kovin kummallista jos ymmärtää miten nämä asiat toimivat. Aluksi mittaustuloksia ei edes julkistettu ja puhuttiin vain "pienistä määristä". Kuitenkin myöhemmät mittaukset paljastivat säteilyn määrän ilmassa olevan 4.4 miljoonaa hajoamista sekunnissa alfa-säteilyä: tämän julkaisi itse WIPP, ilmeisesti juuri sen takia koska yleisö raivoisasti vaati mittaustuloksia pelkkien "määrät ovat pieniä" lausuntojen sijasta. Toinen raportti 24. päivä joka on tullut julki, paljastaa että saastunut radioaktiivinen aines ilmakehään on ollut 330.000.000 Bq arvoissa!

Laitoksesta pääsi (ja ehkä yhä pääsee) n. 400.000 ytimen hajoamista sekunnissa radioaktiivista ainetta ilmaan: jokaisessa minuutissa ilmanvaihtojärjestelmien kautta. Ilmanvaihto puskee ilmakehään 20.000 neliömetriä ilmaa minuutissa. Viralliset mittaukset tehdään mittausasemilta, jotka ovat n. puolen mailin (lähes kilometri) päässä itse tapahtumapaikalta, joten ne eivät anna todellista kuvaa paljonko sieltä edes pääsee, koska luonnollisesti tuuli kuljettaa suurimman osan laskeumasta muualle.

Aluksi ei siis kerrottu mitään päästöistä. Kun päästö oli huomattu, viranomaiset odottivat VIISI PÄIVÄÄ kunnes antoivat lausunnon aiheesta ja paljastivat, että on tapahtunut ydinonnettomuus. Miksi?? Julkistetut mitaustulokset ovat niin isoja, että lain mukaan läheiset populaatiot tulisi evakuoida. Mitään ei kuitenkaan tehdä, vaan valtion banaani-sedät puhuvat paskaa että plutonium ei ole vaarallista.

Koko asiaa ei olisi koskaan kerrottu, ellei laskeuma olisi näkynyt myös mm. yliopistojen mittareissa kaukana paikalta. Valtio olisi antanut vuodon vain jatkua omia aikojaan ja toivonut, ettei kukaan huomaa: ihmisiä ei nytkään kehoiteta olemaan sisällä, koska viranomaiset sanovat että plutonium on yhtä vaarallista kuin söisi banaanin!

Asiantilaa kuvaa hyvin se, että valtio on kustantanut lähialueille kokovartaloskannaukset mikäli sinusta löytyy säteilyä. Mutta tämä on täysin hyödytöntä, koska vaikka ihmiset säteilevät normaalia enemmän, niin heille vakuutellaan että "kaikki on hyvin koska banaani". Kaikenlisäksi tuo vartaloskannaus mittaa vain gamma-säteilyä, (kuten STUK maanlaajuinen mittaristo!) joten se ei näytä plutoniumia ja amerikumia: paikalta mitattiin alfa- ja betasäteilyä! Säteilyskannauksen kuljetettavat mittauspisteet ovat tarjolla kaikille 100 mailin sisällä laitoksesta asuville, kosmeettiseksi yöunien-turvaksi.

Missä vaiheessa tämä asiantila muuttui siis, että kun alunperin plutonium tiedettiin tieteessä planeetan vaarallisimmaksi aineeksi ja nykyään se onkin yhtä vaarallista kuin banaanin syöminen?

Tänäkään päivänä ei ole kenelläkään tietoa (paitsi viranomaisilla jotka eivät sitä paljasta) mitä laitoksessa todella tapahtuu: onko siellä räjähtänyt, palaako siellä edelleen, mistä onnettomuus johtui jne. Viranomaiset panttaavat ja vetkuttelevat mittauksiensa kanssa, koska nyt pakon edessä ovat ne velvoitettu luovuttamaan lehdistölle.

Tarkoitukseni ei ole luoda paniikkia, mutta suosittelen pysymään mahdollisuuksien mukaan sisällä Suomessakin. Myöhemmin selitän asiasta, että millä mekanismilla plutonium kulkeutuu Amerikasta Suomeen. Ajattele asiaa ikäänkuin edullisena vakuutuksena "elin-iän odotteen" turvaamiseksi.

[:]

Kyseessä on siis maanalainen, ydinaseiden jatkojalostamiseen ja ydinaseiden jätteiden säilömiseen keskittyvä laitos.

Kyseessä on pilottihanke ja ensimmäinen laatuaan Amerikassa:

http://www.wipp.energy.gov/

Koko laitoksen perustamista pidettiin yleisesti erittäin vaarallisena ja riskialttiina, mutta koska teollisuuden mahti jyräsi yli demokratian: se rakennettiin puoliväkisin.

Aluksi maan alla havaittiin korkeat säteilypitoisuudet ja koko laitos evakuoitiin. Paikalle määrättiin valtion erillinen hätäryhmä, jonka oli tarkoitus tutkia tapahtunutta tarkemmin. (Vai pitäisikö sanoa sensurointiryhmä)

Myöhemmin kaikkiin laitoksen työntekijöihin otettiin yhteyttä kotiin valtion toimesta. Tämän itse arvelen koskevan sitä, että pyydetään allekirjoittamaan vaitiolosopimukset ja myöskin vastuuvapautus, mikäli ilmenee terveysongelmia. Tämä yleensä hoidetaan sillä tavoin, että painostetaan "työpaikan säilymisen tulevaisuutta" ja asiaan kuuluu myös sopiva summa rahaa "pakkolomautuksesta" vakuutteluineen, että todellista terveysvaaraa ei ole mutta "yhtiö pitää huolta tällä tavoin omistaan".

Käytännössä siis, jos nuo työntekijät puhuvat tuosta tapahtumasta nyt julkisesti, niin he menettävät koko omaisuutensa ja joutuvat vankilaan.

Viranomaiset tekivät hälytyksen vasta, kun plutoniumia löydettiin parin kilometrin päästä tapahtumapaikalta johon se oli leijaillut rauhassa. Laitoksen sisäiset mittarit arvatenkin olivat huutaneet hoosiannaa jo pitkään, mutta asia päätettiin pitää "talon sisäisenä", kunnes tuo toisen instannin mittari meni punaiselle ja laukaisi väestönsuojelun toimenpiteet.

Hälytystä ei siis tehnyt itse ydinase-laitos, vaan CEMRC joka on yliopiston alainen laitos. Näytteistä löydettiin Amerikumia ja Plutoniumin isotooppeja 239 ja 240.

Plutonium on nimetty helvetin vartijan mukaan ja se on yleisesti tiedetty kiistatta planeetan vaarallisimmaksi aineeksi. Kun se joutuu ihmiskehon sisään hengittämällä, niin se ei todennäköisesti koskaan poistu kehosta vaan jämähtää keuhkoihin tai kulkeutuu maksaan/luuytimeen jonne se jää säteilemään loppuiäksi.

Plutoniumhiukkanen hajoittaa fyysisesti energiallaan kaikki siihen kosketuksissa olevat solut: oli kyse sitten kasvisoluista tai eläinsoluista. Vaikka keho korjaa tuhoutuneet solut ja muodostaa uusia, oravanpyörä jatkuu, koska näilläkin kyseisillä isotoopeilla puoliintumisajat ovat 24100 vuotta ja 6560 vuotta. Eli tämä tarkoittaa sitä, että tuossa ajassa plutoniumhiukkanen on menettänyt vain puolet säteilyenergiastaan. Juuri tämä pirullinen fakta, että plutonium on käytännössä ikuinen: tekee tästä "elämäntuhoajasta" planeetan vaarallisimman aineen.

Keho ei voi poistaa näitä aineita lähinnä sen takia, että normaaliin aineenvaihduntaan osallistuvat solut yksinkertaisesti kuolevat kun yrittävät poistaa tätä ainetta kehosta ja tällaiset vahvasti säteilevät hiukkaset, kuten plutonium, jäävät kiinni kudokseen: aiheuttaen sinne kroonisen tulehduksen ja säteilypesäkkeen. Fyysisesti tämä hiukkanen saattaa siirtyä esim. verenkierron mukana maksaan tai luuytimeen, mutta ongelma on silloin sama.

Maapallolla ei ole ollut ennen ydinvoimaa kuin korkeintaan muutamia grammoja plutoniumia: sitä syntyy vain ydinreaktiossa ja luonnollisia "ydinvoimaloita" on vain muutamia planeetalla, määrät ovat erittäin pieniä. Käytännössä siis, ydinpommit valmistetaan ydinvoimaloilla ja koko bisnes on vain suurvaltoja varten: massoille tämä perustellaan "puhtaana ja ympäristöystävällisenä energiantuotantotapana", mutta itse uraanin louhiminen on yksi suurin ympäristöongelma planeetalla, saatika sitten nämä itse ydinvoimalat jotka voivat räjähtää minä hetkenä hyvänsä. Nykyään plutoniumia on satoja miljoonia kiloja: myös pimeillä markkinoilla.

Eläinkokeissa ei yksinkertaisesti ole löydetty niin pientä määrää tätä ainetta, etteikö se jossain vaiheessa elämääsi aiheuttaisi syöpää. Eli jos saat sisääsi tällaisen plutoniumhiukkasen: se on lähes 100% varmasti syöpä jossain vaiheessa elämää, riippuen geeneistäsi ja elintavoista. Asiantilaa kuvaa hyvin se, että maailmassa on vain muutamia tutkimuksia aihetta koskien, jonka jälkeen siitä on tullut lähes tabu edes testata. Plutonium tuntuu myös STUK-lonkerolle olevan täysin tabu aihe, vaikka sitä syntyy ydinvoimaloissa jatkuvasti ja ehkä juuri sen takia.

Yksi gramma plutoniumia potentiaalisesti voi tappaa 20 miljoonaa ihmistä. Tämä perustuu juurikin siihen, että yksikin plutoniumatomi joutuessaan sisääsi jää elinikäiseksi kaveriksi ruumiiseesi..

[:]

STUK mittariston asiantuntija Kaj Vesterbacka sanoo, että STUK mittarit eivät rekisteröi kuin gammasäteilyä.

Amerikassa on mitattu alfa- ja beta-säteilyä joka ei siis edes näy STUK mittareissa. STUK ei myöskään testaa ilmasta lainkaan hiukkasia plutoniumista, joten virastolla ei ole mitään keinoja varoittaa ihmisiä. Ja tämä lienee tarkoituskin virastolla: olla eräänlainen kulissi, että asioita valvotaan kun tosiasiassa laitoksen toimeenkuva on ydinteollisuuden julkisivun pitäminen puhtaana..

http://www.youtube.com/watch?v=SrqZok0r8CA

Niinpä onkin suositeltavaa pysyä sisätiloissa mahdollisuuksien mukaan, kunnes päästöt Amerikasta ovat varmistetusti loppuneet. Tarkoitus ei ole lietsoa paniikkia, mutta kun Suomessakin tuota elinajanodotetta niin ihannoidaan: ajattele asiaa ikäänkuin halpana vakuutuksena.

Varoitus koskee varsinkin lapsia ja raskaana olevia naisia, jotka ovat herkempiä ydinjätteen tuhoaville vaikutuksille.

Viranomaiset ovat varmistaneet vuodon laitoksessa ja plutoniumia ja americumia on löydetty karkaavan ilmakehään.

Muistakaa, että plutonium nimettiin helvetin vartijan mukaan ja se on planeetan vaarallisin myrkky!

Miten plutonium tulee Amerikasta Suomeen?

Lue tästä pieni kooste "Miksi Fukushima uhkaa Suomea?" koska depositiomekanismi on täysin sama johtuen siitä, että sama suihkuvirtaus kulkee Japanin, Amerikan ja Suomen ylitse vuoden läpi:

https://www.facebook.com/notes/henri-markku-mikael-lentonen/miksi-fukushima-uhkaa-suomea/591706440917496



Lähteet (lopussa viranomaisten lausunnot):

http://agreenroad.blogspot.fi/2014/02/radioactive-plutonium-plume-coming-out.html

http://pissinontheroses.blogspot.fi/2014/02/deadly-warning-initial-plutonium-cloud.html

http://turnerradionetwork.com/news/311-pat

http://optimalprediction.com/wp/plutonium-release-from-the-wipp-radioactive-waste-facility/

http://enenews.com/tv-drums-of-radioactive-waste-may-be-smashed-and-opened-after-roof-collapse-at-leaking-u-s-nuclear-site-official-we-believe-theres-been-a-breach-its-a-very-serious-thing-seismi

http://turnerradionetwork.com/news/316-pat

http://www.turnerradionetwork.com/news/311-pat


Korporaatiomedia:

http://abcnews.go.com/Health/wireStory/nm-nuclear-dump-officials-environment-safe-22658988


http://new.livestream.com/accounts/85948/events/1702454

http://abcnews.go.com/Health/wireStory/nm-nuclear-dump-officials-environment-safe-22658988

http://newscenter.nmsu.edu/news/article/10089/#sthash.a3xLHX4c.dpuf

http://www.latimes.com/nation/la-na-radiation-leak-20140218,0,2098213.story

http://www.currentargus.com/carlsbad-news/ci_25169117/wipp-awaits-analysis-radiation

http://abcnews.go.com/m/story?id=22591196

http://www.currentargus.com/carlsbad-news/ci_25206355/town-hall-meeting-discuss-wipp-radiation-leak

http://kunm.org/post/highest-ever-radiation-levels-detected-air-above-nuclear-waste-facility

http://www.abqjournal.com/355900/news/nm-news/trace-of-plutonium-is-detected-outside-wipp.html

http://rt.com/usa/new-mexico-radiation-detected-862/

http://www.currentargus.com/ci_25217127/live-town-hall-meeting-wipp-radiation-leak

http://america.aljazeera.com/articles/2014/2/20/plutonium-detectedoutsidenewmexiconuclearwastefacility.html

http://uk.reuters.com/article/2014/02/21/us-usa-radiation-newmexico-idUKBREA1K04320140221

http://www.currentargus.com/carlsbad-news/ci_25195270/wipp-radiation-release-not-harmful-amount

http://abcnews.go.com/Technology/wireStory/team-assessment-mexico-nuclear-site-22602425

http://krqe.com/2014/02/20/officials-upset-over-airborne-radiation/

http://kfor.com/2014/02/24/could-a-leak-at-new-mexicos-nuclear-waste-site-reach-the-sooner-state/

http://www.abqjournal.com/356786/news/environment-chief-wipp-leaks-should-never-occur-2.html

http://www.nbcnews.com/news/us-news/n-m-nuclear-waste-site-stays-closed-after-radiation-leak-n35246


Viranomaisten lausunnot:

http://new.livestream.com/accounts/85948/events/1702454

http://www.cemrc.org/2014/02/19/cemrc-detects-trace-amounts-radioactive-particles-air-sampling-station-near-wipp-facility/

http://www.santafenm.gov/emergency_management_weekly_briefs_1

http://www.sric.org/nuclear/docs/WIPP_Leak_02212014.pdf
11  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Kristallien yms. kivien lataaminen & aktivointi laservalolla : 23.02.2014 03:16:29
Hei,

joskus olen lukenutkin tällaisesta menetelmästä, missä laserilla ladataan valolla veteen informaatiota.

Itse kuitenkin tässä jokunen vuosi sitten rupesin mietiskelemään intuitiivisesti, että joskus kauan aikaa sitten: toisessa sivilisaatiossa, tietokoneetkin ovat toimineet kristalleilla ja valolla.

Tästä olen nyt alkanut tekemään erinäisiä testejä, käytän tässä kehittämään aLEDt tekniikka joka alunperin oli kasvien kasvatukseen suunnattu innovaatio.

Se siis muodostaa LED valoille tietynlaisen pulssin (rahoituksen puutteessa käytän radio-ohjattavan helikopterin kaukosäätimiä, jotka tosin hajoavat aina lopulta..) ja tämä pulssi saa LED valot käyttäytymään täysin eri tavalla, kuin jos niille normaalisti annettaisiin valoa.

Itse tekniikasta voi lukea lisää täältä, julkaisen kaikki patenttini vapaasti nettiin jokaisen hyödynnettäväksi & kehiteltäväksi:

http://forum.bonekobrothers.com/jaksottainen-led-valaistus-%28advanced-led-technology%29/

Kuitenkin, nyt olen tekemässä testejä edelleen laservalolla (joka taas rikkoi viimeisen kaukosäätimeni) ja onnistuin saamaan ensimmäisiä anomalioita filmille. En tiedä mitä ne tarkoittavat, mutta epäilen ilmiöiden johtuvat kvanttifotonien sironnasta.

Eli videossa huomaa tietyille kivilajeilla (en tiedä kivilajien nimiä) kuinka varjokuva aina välillä näkyykin eri kohdassa, vaikka laser ei liiku eikä kivi liiku (kyseessä on soittolista missä on useita videoita):

http://www.youtube.com/playlist?list=PLhpi5RxeipMhyh6wWnQIPGU5F_WRF8Np2

Kuvia testauksista voi katsella täältä:

https://www.facebook.com/henri.lentonen/media_set?set=a.597742350313905.1073741849.100002344360995&type=3

Seuraavaksi olisi tarkoitus hommata lisää lasereita ja erivärisiä: kohdistaa niitä eri kulmissa ja myöskin saada useita eri kiviä samaan testiin, jolloin ne oletettavasti reagoivat toistensa voimakenttiin.

Myöskin koska tuo kopterin kauko-ohjain antaa ns. epäharmonista impulssia, olisi mukava kokeilla myös esim. solfeggion taajuuksilla miten kivet siihen reagoivat.

Jos jollekin tulee mieleen jotain erityisiä kiviä, joita voisi testeissä käyttää niin kertokaahan. Olen ajatellut täältä tilata erilaisia kiviä myös tehdäkseni orgoniitteja, mikäli tiedätte toisia kivikauppoja kertokaa myös niistä, kiitoksia!

http://jalokivigalleria.com/
12  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Mitä tapahtuu Fukushimassa 2014? : 23.02.2014 02:52:18
Kun minut poistettiin foorumilta 2011 Fukushima ennustukseni jälkeen, joka toteutui: syynä koska "pelottelin ihmisiä" kun suosittelin pysymään sisätiloissa, niin nyt voitte lukea ihan asiantuntijoiden samat sanat joita itsekin sanoin.

Artikkelin voi lukea, vaikka ei omistaisikaan facebooktiliä:

https://www.facebook.com/notes/henri-markku-mikael-lentonen/mit%C3%A4-tapahtuu-fukushimassa-2014/578533192234821

- Lännen Valkoinen Tiikeri
Sivuja: [1]