Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuka se oikea on ? : 04.09.2023 01:52:51
Oon neitsyt nouseva  skorpioni . Ja en oo vielkää löytäny itelleni sellasta miestä jonka kanssa kemiat sopis yhtee. Oltais samal aaltopituudella  Cry Vaikka oon ettiny sitä oikeeta, mut ei näytä löytyvän. Ja oon muutenki nii tarkka et kukaan aikasemmist jätkistä ei oo saanu mua leijuu taivais ja tuntee perhosii vatsas kun katon sitä silmii tai ees venaan et näkisin sen . . you know ? No oli kyl yks mut se onki toinen juttu . . Pliis auttakaa , kertokaa kuka merkeistä sopis mulle parhaiten .

Se oikea oli OINAS ja kenet valitsin KAURIS.

Mielenkiintoista tänäpäivänä, jopa kirjoitusten valossa.

Uskokaa niin se on tuleva  angel

Vahvistan SE OIKEAN olevan totta, mutta tänäpäivänä ken enään jaksaa uskoa ja odottaa, kun uusi maailmanjärjestys vaikuttaa jne.

 smitten police Cool
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuka se oikea on ? : 04.09.2023 01:44:24
Jonka olet jo menneisyydessä tavannut, tiedätte toisenne tai olette nähneet toisenne tiedostamatta sitä
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Toisilleen vihkiytyneet sielut : 22.05.2021 21:04:23
.... se oikea - konseptiin liittyvää asiaa yksinkertaisesti kerrottuna, mutta, jos tarkoituksesi olikin monikossa tarkoitettuna niin asia on jo toinen...

  smitten
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuka se oikea on ? : 22.05.2021 21:00:54
 angel smitten

Se Oikea - konsepti on totta, mutta riippuvainen ihmisen tahdosta löytää se oikea, koska vaikka miten vaikeata se on ollutkin niin tiedän tämän olevan totta, että jokaiselle on olemassa se oikea 2funny

Sen oikean löytäminen sekä tiedostaminen on jo itsessään pitkä ja syvä teoreettinen "tieteenala", jota ei pysty lyhyesti selittämään, kuin vain, että jokaiselle on se oikea ja heteroseksuaalisessa mielessä tarkoitettuna, , pahoittelut tarkennuksesta, mutta näin se on minun näkökulmasta katsottuna coolsmiley

Ps. Olen jo tutkinut tätä asiaa yli 20vuotta ja tutkimukset jatkuvat...to be continued.
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuka se oikea on ? : 15.05.2020 04:54:05
Hei kaikki  crazy2

pitkästä aikaan, kun minähän tämän keskustelun aloitin ja on tapahtunut paljon angel, sekä edelleen se oikea vielä hakusessa, jonka kanssa elää tämä loppuelämä  coolsmiley

Kyllähän minä nyt jo ymmärrän syvemmin sen oikean suhteen, mutta en luovu koskaan siitä ajatuksesta nimittäin argumenttini voi saattaa teidät muihin ajatuksiin seuraavasti:

Jos ei olisi käsitystä se oikea niin minkälainen maailma olisi tänäpäivänä ja, jos ei olisi ajatusta se oikea niin ei olisikaan mitään vastuuta ei luottamusta sillä saralla, että tietää turvallisin mielin olevan valitun kumppanin, toisen puoliskon kanssa koko elämänsäajan ja vaikuttaen näin positiivisesti, sekä rakantavasti yhteiskuntaan olemalla ne oikeat toisillensa.

 :Smiley

Minä voin todeta sielullisesti jo löytäneni se oikean, mutta omien valintojen myötä hän jakaa oman elämänsä toisen naisen kanssa perheensä ja hän ja minä tiedämme olevamme ne oikeat 100%,mutta käytännössä ja fyysisessä kierteessä emme valitettavasti historiamme puolesta saaneet toisiamme ja näin on oikein ja hyvä.

Nyt minun on uskottava löytäväni sen oikean fyysisessä kierteessä, jonka kanssa siis elää tätä elämää loppuun smitten

Olen kahden vaiheilla, koska kenelle antauduin fyysisesti oli se oikea jo fyysisessä kierteessä, mutta taas se sielullinen puoli ei kohdannut.

Kai tämä kolmas on se oikea kokonaisuudessaan, jossa kohtaamme jing ja jang

 Kiss
Sivuja: [1]