Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Opikelupaikkojen arvailua  (Luettu 3382 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
m
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 47


Profiili
« : 20.04.2006 18:56:08 »

Tämmönen pikku juitska vaan... Kun yritän vähän ennustaa opiskelupaikkoja, ja yhden kaverini kartalla pluto transitoi juuri yhtä kaupunkia johon on hakemassa, enkä oikein osaa ajatella että mitä se merkkaisi? Pääseekö vai ei? Ehkä että pääsee ja kaikki muuttuu?
Planeettatransiittien perusteella olen arvioinut, että luultavimmin pääsee johonkin, nyt koitan vaan arvuutella että minne ja mitä siitä seuraa...

Mulla sen kaupungin asteroidi, jossa on se päämesta juttuun johon pyrin sivuaineeksi, juuri sinä aikana kun päätöksiä harkitaan menee MC:n yli. Ihan mukavalta kuulostaa Smiley

Kattelin näitä asteroideja kun ne niin ihmeellisesti  tuntuu usein pelaavan!
tallennettu
Lunea
Supermoderaattori
Kohtuuastroilija
*****
Viestejä: 133



Profiili
« Vastaus #1 : 21.04.2006 22:20:10 »

Opiskelin aikoinaan Jyväskylän yliopistossa. Syntymäkartallani asteroidi Jyväskylä sijaitsee Neitsyessä 5. huoneen kärjessä ja sekstiilissä askendenttiini. Viides huone on yhdeksäs (valmistuminen) 9. huoneesta (korkeakoulusta) alkaen, joten sopii hyvin kuvaan.
Jyväskylä-asteroidini hallitsijaplaneetta Merkurius (opiskelu) majailee 10. huoneessani (ammattiin) ja on tarkassa kolmiossa 5. huoneeni Universitas-asteroidiin (yliopistossa).

Olisiko kyseisen vuoden auringonpaluukartalta voinut päätellä, että jatko-opinnot kirjoitusten jälkeen alkaisivat juuri Jyväskylässä. Eipä juuri. AP-Universitas muodosti kyllä tarkan kultaisen kolmion radixin Merkurius-Universitas-kolmion kanssa, ja Jyväskylä-asteroidi 3. huoneessa (oppositiossa radix-Jyväskylään) lähestyi AP-kartan IC:tä tehden samalla yhtymää omaan nimiasteroidiini. Vaikka olisinkin tuolloin harrastanut astrologiaa, en olisi vielä tämän perusteella uskaltanut veikkailla mitään. (Näin jälkeenpäin katsottuna merkit kyllä näyttävät selviltä.)

Pääsykoe oli heinäkuussa, hyväksyvä vastaus tuli elokuussa, ja opiskelu alkoi syyskuun alussa. Sitä edeltävällä kuunpaluukartalla muutto Jyväskylään näkyy niin selkeästi, että ainakin nykyisillä tiedoillani olisin osannut tilanteen oivaltaa etukäteenkin.
Kuunpaluun MC-IC-linja kulkee pitkin radixin AC-DC-linjaa. Asteroidi Jyväskylä on tarkalleen IC:llä (asuminen) yhtymässä Venukseen (Universitas-asteroidini hallitsijaan) sekä radixin askendenttiin. Kuunpaluu-Universitas on yhtymässä radix-Jyväskylään, ja oma nimiasteroidini radixin Universitas-asteroidiin. Syntymäkartan Jupiter (korkeakoulut) nousee kuunpaluun AC:lla, ja kuunpaluu-Jupiter on 9. huoneen kärjessä vahvana omassa huoneessaan ja viitaten siten myös yliopisto-opiskeluun. Auringon yhtymä 4. huoneeni Plutoon (neliössä Kuuhun) enteilee sekin muuttoa, samoin kuin Merkurius radixin IC:llä.

Progressiivisella kartalla Kuu läheni yhtymää Plutoon, ja Jyväskylä-asteroidi oli tarkalleen IC:llä. Pluton kolmio Venukseen (Universitas-hallitsijaan) ja oppositio radix-Merkuriukseen (Jyväskylä-asteroidin hallitsijaan) oli minuuttitarkka, samoin tietysti Venuksen sekstiili Merkuriukseeni.

Asunto Jyväskylästä löytyi, ja kun muutto tapahtui ja opiskelu alkoi, oli transitoiva Aurinko tarkassa yhtymässä Jyväskylä-asteroidiini. Transitoiva Jyväskylä puolestaan teki yhtymää Uranukseeni, ja transitoiva nimiasteroidini majaili Universitas-asteroidillani. Eipä kartta tämän selvemmin voisi puhuakaan!   Grin

Mainittakoon vielä, että pikkuasteroidien suhteen käytän maksimissaan 1-2 asteen orbia (eli hyväksyn viereisen asteluvun, mutta en enää seuraavaa).
tallennettu
Lilli
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 3525



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 23.04.2006 12:47:21 »

Itselleni opiskelu ei ole enää erityisen ajankohtaista, mutta työpaikan etsiminen on.  Olenpas nyt hakenut Tampereen yliopistosta erästä paikkaa, ja mihinkäs se Tampere-asteroidi sijoittuukaan: Vesimieheen huoneeseen 9. Oivallinen asema tieteen tekoon yliopistoympäristössä. Erinomainen asetelma myös astrologian harrastamiseen, Tampereella tuntuu olevan varsin aktiivinen harrastajapiiri.  :Smiley

Noin muuten Tampere ei tee mitään erityisempiä aspekteja yhtikäs mihinkään. Jos kolmen asteen orbi sallitaan, niin kolmio Aurinkoon kyllä löytyy. Nykyinen kotikaupunki-asteroidi on yhtymässä Aurinkoon, joten viihdyn täällä hyvin. Tampere-asteroidi ei myöskään transitoi yhtään mitään, mutta Neptunus tekee jo ohimenevää yhtymää radix-Tampereeseen.

Joka tapauksessa haastatteluun on kutsuttu. Saapa nähdä miten meikäläisen käy.
tallennettu

Aurinko Kaksonen, huone 12, Kuu Härkä, huone 11, AC Rapu, MC Vesimies

www.horoskooppi.com
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: