Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3]
31  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Kuun Progressio! : 23.11.2005 20:43:48
Progekuu jousimiehessä tai 9. huoneessa:
Teemana henkilökohtaisten horisonttien laajentuminen! Saatat matkustaa ensimmäistä kertaa kauas ulkomaille tai perehtyä ajan kanssa johonkin maailmankolkkaan joka on aina kiinnostanut. Työ saattaa aiheuttaa matkustamista tai liittyä ulkomaisiin vientitavaroihin, -palveluihin tms. Perheesi saattaa muuttaa ulkomaille tai perheeseen tulee jonkin erilaisen kulttuuritaustan omaava jäsen. Jotkut rakastuvat ulkomaalaiseen tai erilaisesta kulttuuritaustasta tulleeseen, mikä saattaa aiheuttaa uskonnollisten ja filosofisten asioiden uudelleenmiettimistä.
Taloudelliset tai kulttuuriset muutokset ympäristössä saattavat vaikuttaa henkilökohtaiseen elämääsi tai liikeasioihin. Saatat joutua tekemisiin uskonnollisesti tai etnisesti ahdasmielisten tai jopa kiihkoilevien ihmisten kanssa.
Voit joutua enemmän tekemisiin erilaisten instituutioiden kuten koulujen ja kirkon kanssa. Saatat mennä koulutukseen tai opiskella huviksesi. Valitsemasi aineet ovat pikemminkin filosofisia ja mieltä laajentavia (no ei nyt sentään, kuulostaa epäilyttävältä, mieltä laajentavat aineet... mutta en keksi järkevää vastinetta nyt, mind-broadening...) kuin pelkästään käytännöllisiä. Saatat kuitenkin opiskella kieliä. Henkinen lamaannus tai tylsyys ei vaivaa. Voit myös päätyä opettamaan tai pitämään luentoja tai kursseja. Julkaisuala saattaa tulla ajankohtaiseksi myös, ehkä teet esitteitä tai mainoksia firmallesi tms. Tämän progression aikana on sellaista tuntua että tietty jakso työelämässäsi olisi päättymässä ja saatat progen lopuksi päättääkin suunnata tekemään jotakin ihan muuta. Tämä saattaa olla kohokohta ja työsi kulminaatiopiste tai sitten muutos johtuu siitä että työsi on niin karseaa että päätät vaihtaa alaa kerralla.
Tänä aikana elämästä nauttimisen ja hauskanpidon pitäisi sujua. Innostut monista uusista ideoista ja harrastuksista, erityisesti urheilusta ja ulkoilusta. Saatat kiinnostua eläimistä, etenkin hevosista... Lisääntynyt hauskuus ja seikkailunmaku kuuluvat elämänmenoosi, itseluottamuksesi on hyvä, ehkä jopa liian hyvä mutta se tasapainottuu progression edetessä kymppiä kohti.
Lakiasioihin liittyvät jutut saattavat tulla ajankohtaisiksi, mutta usein on kyse pikemminkin ongelmien päätöksestä kuin uusien synnystä, esim. avioeron viimeisteleminen tai jonkun vanhan perhe- tai liikeasian selvittäminen.
Jousimies ja 9. huone liittyvät 2. avioliittoon joten on mahdollista että kohtaat 2. partnerin tai menet toisen kerran naimisiin.
Yhteenvetona: Voit odottaa elämän henkistä ja fyysistä laajentumista, myös vyötärön jollet ole tarkkana, sekä huolien & murheiden unhoittamista ja elämästä nauttimista. 

Sellainen lisähuomautus että eräs jonka tunnen jolla on tämä, todella monet jutut pitää paikkansa!!! Opiskelu, lakiasiat, ulkomaat, uudet liikunta- ja lukemisharrastukset, itseluottamus... Siis ihan tosi hyvin taas. I h m e juttu tämä kuun progressio, oikeesti. !!  Shocked Shocked kertaa tuhat!
32  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Kuun Progressio! : 22.11.2005 20:52:21
Sitten kuu yhtymä neptunus:

Jos rakastut nyt, näet rakastettusi vaaleanpunaisten lasien läpi. Fantasia on vahvasti mukana kaikissa rakkaussuhteissa joten saatat rakastaa etäältä tai jopa pitää koko jutun vain pääsi sisällä. Vanhoja puolihaudattuja muistoja palaa kummittelemaan ja saatat joutua käsittelemään vanhoja pelkoja ja fobioita, ehkäpä vihdoinkin kohtaamaan ne. Intuitio kasvaa ja saatat saada mielenkiintoisia yliluonnollisia kokemuksia. Filosofiset ja uskonnolliset näkemykset saa uutta huomiota ja ehkä jopa menet niin pitkälle että vaihdat uskontoa. Käyttät paljon aikaa haaveiluun ja voit alkaa meditoida (inspired forms of meditation). Aistit ilmapiirit ja saatat kehittää selvännäkö- ja ennaltanäkökykyä. Bisnekset voi mennä vähän sekaisin ja saatat tajuta että olet ollut tekemisissä epärehellisten ihmisten kanssa. Saat ehkä hyviä ideoita mutta toteuttaminen joutuu odottamaan kunnes progressio on loppunut. Saatat matkustaa merille tai meren yli. uudelleen solmittuja yhteyksiä ulkomaan suvun ja ystävien kanssa . Saatat järjestää kotisi vesijärjestelmän uudelleen (!) tai kiinnostua työskentelystä nesteiden, kaasujen, öljyn tai valokuvauksen parissa. Kontaktit mystisten ihmisten tai kalojen ja kalapainotteisten ihmisten kanssa voivat kasvaa. Rakkaussuhteista voi tulla upeita ja innoittuneita (no, siis inspired...) tai sitten ne sekoittavat sinut ihan täysin, mutta joka tapauksessa olet täynnä tunteita ja tuskin pystyt ajattelemaan selkeästi. Saatat joutua tekemisiin sairaaloiden kanssa erityisesti liittyen perheenjäseniin tai sitten menet töihin sairaalaan tai johonkin laitokseen. Saatat tykästyä alkoholiin tai saada outoja allergisia vaivoja.
33  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Kuun Progressio! : 22.11.2005 20:36:57
No niin, jatkuu. Siis 6.huone.

vähän lyhentäen ja suomentaen niin menee nopeemmin:naisista saattaa olla harmia, mutta joistain toisista naisista taas ehkä paljon hyötyä (jee). Työssä puurtamisen tulokset ovat kaiken vaivan arvoisia. Ei erityisen loistavaa aikaa luovalle toiminnalle mutta kirjoittamisen pitäis sujua, erityisesti jos liittyy erikoistuneeseen tutkimukseen ja analyysiin. Saatat joutua sairaaloitten kanssa tekemisiin, itse tai läheinen saattaa joutua tai saatat mennä sellaiseen töihin. Huomioit terveyttäsi enemmän ja yrität edistää sitä kaikin tavoin. Kiinnität huomiota ruokavalioon ja ulkonäköön ja saatat mennä vähän liiankin pitkälle siisteyden ja järjestyksen suhteen tai tulla luulosairaaksi. Joitain ärsyttäviä ja häiritseviä, joskaan ei vaarallisia, hermostollisia vaivoja saattaa ilmetä. Oma käytöksesi saattaa ärsyttää muita koska yrität ylirationalisoida ja -analysoida kaikkea. Ole varuillasi ettet rupea marttyyriksi ja ota liikaa hommia ja sitten valita kaikille. Tunnet syyllisyyttä ilman syytä, lepää ja nauti elämästä koska muuten sairastut.
Ei ole paras progressio romantiikalle mutta saatat tavata jonkun tyypin työn kautta. Tänä aikana syntyneistä ihmissuhteista pitäisi tulla vakaita ja suht ongelmattomia, joskin vähän tylsiä. Mutta ei hätää! Tämä on hyvää aikaa ostaa uusia vaatteita (!!), ehkäpä tämä on lohdutuspalkinto kaikesta kovasta työstä. (No voi jee...)
Yleisesti siis tänä vuonna työn pitäisi luistaa ja yksityiskohdat saavat huomiota myös tai jotain sinne päin.
34  Astro special / Astro special / Re: seuraatko energiaa? : 11.11.2005 15:54:34
Oi, joo ehdottomasti! Tai jotain henkilökohtaisia energioita ainakin. Hyvä esimerkki juuri eilisestä: Olin menossa ihan eri suuntaan, ei ollut mitään järkeä mennä enää toiseen paikkaan (en nyt viitsi selittää tarkemmin) mutta tuntui että ei!! Ratikka oli jo tulossa kun päätin että ei voi mitään, pakko mennä tonne toiseen suuntaan! Ja niinhän vaan löysin tosi hienoja ja tärkeitä juttuja (mm. yhden aika erikoisen, tosi hyvän lahjan yhdelle kaverille, olin stressannut että mitä ihmettä hankkisi. Tosin just toissapäivänä päätin että en stressaa. ja sitten ratkaisu tuli seuraavana päivänä Smiley) sieltä toisesta suunnasta löytämistäni paikoista. Seurailen aina tätä "energiaa" koska se johtaa aina kivoihin juttuihin, ja jos ei mihinkään erikoiseen niin sitten ajattelen että olen ehkä välttänyt jonkun ikävän jutun.
35  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Kuun Progressio! : 11.11.2005 15:35:24
Siinä kirjassa josta olen näistä kuun progressioista lukenut oli jotenkin niin että se progekuun yhtymä neptunukseen voisi aiheuttaa sellaisen neptunusmaisen utopistisupean rakastumisen... mutta voin kattoa sen (+mitä sanotaan kutoshuoneesta) tarkemmin ja kirjottaa tänne jos haluat (englanniksi) mutta se voi mennä ens viikkoon kun pääsen taas koneelle, varsinkin kun oon taas kipeenä  Sad Mutta kerro ihmeessä kuinka se neptunus sitten vaikuttaa jos vaikuttaa Smiley
Kuuhan kuitenkin liittyy tunteisiin ja näin niin on se musta ihan looginen. Ja kaipa tuolla kuun progressiolla pystyy ihan yleisesti kattomaan vähän kaikkea, tai jotain... Itse ainakin kyllä tunne ihan täysin tuo siirtymisen oinaasta härkään ja 7. huoneesta kasiin. Oinaan aikana olin tosi ärtynyt, pinna kireellä. Nyt härän aikana olen tosi järjestelmällisesti ja rauhallisesti käsitellyt (vaikeita) tunnejuttujani ja tosiaan makuni ja materiankaipuuni on muuttunut ihan täysin! 7 huoneen aikana märehdin parisuhdejuttuja tosi paljon ja lopulta siinä loppuvaiheessa sitten järkkäsin eron, ja myös tapasin erään toisen mielenkiintoisen ihmisen. Ja nyt kasin aikana kaikki skorpparijutut on tosi läsnä yhä enemmän (alitajunta, seksi, psykologia jne) hui tajusin just että jopa sisustusmaku alkaa kääntyä vähän sellaiseksi skorpionimaiseksi, tämä on tosi uutta. Joo. Hyvin mielenkiintoista. Ostan myös hirveesti kaikea outoa vanhaa tavaraa. Liittynee myös Plutoon joka juuri ohitti IC:n taas ja taivaltaa neloshuonetta.
36  Astro special / Ennustava astrologia / Kuun Progressio! : 08.11.2005 21:29:18

Ostin divarista huippukirjoja, oikein mieltä avartavaa!
Ihmettelin todella kun alkoi loppukesästä yhtäkkiä tulla materian ja omistamisen ja sellaisen kiinteyden tarve, ennen olen suorastaan vastustanut kaikkea semmoista. Selitys löytyi kirjasta: Progressiivinen kuu siirtyi härkään. Muutenkin vaikuttaa tosi mielenkiitnoisilta jutuilta nuo progressiot.
Onko kellään kokemusta prog-kuun ja radix-neptunuksen konjunktiosta? Tuliko utopistinen ja jalat alta vievä rakastuminen? (ei mulle luvassa kylläkään)

Entä mitäköhän voisi tarkoittaa sen kuun ja radix-kheironin konjunktio? Sitä ei ollut kirjassa.
37  Astro special / Astro special / Re: Ohjaako sinua järki vai tunteet? : 08.11.2005 21:21:07
Järkeä löytyy. Ja pystyn kyllä aina tarpeen tullen järjellä perustelemaan, miksi aina kannattaa noudattaa tunteiden ohjausta  Grin

Eli tunne tunne tunne...
38  Astro special / Astro special / Re: Millaisia ovat nousevat neitsyet ? : 04.11.2005 12:38:53
Olen nousuneitsyt ja tunnen muitakin sellaisia, ja yhteinen piirre on ehdottomasti se että tehdään työmme kunnolla! Eli ei olla hutiluksia, jos kerran jotain tehdään niin sitten kunnolla kans.
Muut jutut tietysti vaikuttaa paljon, kuten itselläni neptunuskuviot, ja toisilla tuntemillani voimakkaat jousimies- ja oinaspainotukset, joten aika hassuja ristiriitoja on musta meissä kaikissa: toisaalta tosi suurpiirteisiä mutta sitten yhtäkkiä joissain asioissa ihan hypertarkkoja. Mullekin tulee joskus hygieniapuuskia. Yksi tuntemani nousuneitsyt on tosi tarkka siitä että koti pysyy järjestyksessä ja pyykkiä pesee vähän väliä ja opiskeluasiat hoitaa superhyvin, mutta sitten joissain muissa asioissa lipsuu aika rankastikin... Ja toinen taas myöhästelee aina ja koti on aika sekaisin (täynnä kirjoja  :Smiley) kuten vähän mullakin taipumusta, mutta sitten taas tosiaan kaikki sellaiset jutut joista on kiinnostunut hoitaa täydellisesti, ja on ehkä älykkäin tuntemani ihminen (on muuten veljeni  Cool), yhteistä analyyttisyys, kriittisyys, huumorintaju ja nopea äly sekä kiinnostus kieleen.
ja mulla neitsytpiirteenä lisäksi se että olen tosi tarkka siitä mitä syön (siis puhdasta, terveellistä ja eettistä). Että näin  coolsmiley
39  Astro special / Astro special / Re: Transiittisaturnus noususolmulla : 04.11.2005 12:24:38
Moi!!

Sori että katosin  Embarrassed Aina kerkeää vaan piipahtaa täällä muttei mitään kunnollista.

Siis, enkeliterapiassa hoitajan opastuksella rentoudutaan syvärentoutukseen ja sitten mielikuvissa matkataan enkeleitä tapaamaan. Itselläkin oli tietysti epäilyjä että onnistuuko, siinäkin vaiheessa vielä kun olin jo siellä niitä tapaamassa, piti vähän pinnistellä, mutta sitten jossain vaiheessa vaan siihen upposi niin syvästi että juttu vaan meni eteenpäin... Olin kertonut tälle hoitajalle että teemana ja pääongelmana on ehkä se etten osaa rakastaa itseäni ja etten kai oikein usko että muutkaan rakastaa (ja tämä tulee siis siitä yhdestä traumaattisesta menneestä elämästä jossa olin täysin kaltoinkohdeltu). Tuossa sitten minun ns. pääenkelini tuli halaamaan... oli todella uskomaton tunne ja huomasi kyllä sen oman ongelmani: en voinut mitenkään uskoa että semmosta rakkautta voi olla minulle ja tietysti itketti..  :Smiley (ei mitään harvinaista muutenkaan) Ohjaaja kysyi sitten jossain vaiheessa että haluavatko enkelit näyttää mulle jotain... ja tuntui että vievät jonnekin ja eteen avautui maisema, sellainen paikka jossa oli tosi hyvä olla, se oikein huokoi rauhaa ja rakkautta... ja lopulta siis pääsin sellaiseen entiseen elämääni missä olen ollut tosi onnellinen itsekseni, tavallaan paimentolaisena/kauppiaana, tekemisissä ihmisten kanssa mutta en millään lailla riippuvainen ja suhde itseeni, ihmisiin ja luontoon oli todella tasapainoinen ja rakastava ja suorastan täydellinen, joten sen tunteen ja paikan yritän herättää uudelleen henkiin mielessäni kun ahdistaa.
Lisäksi mua pyydettiin visualisoimaan toinen, itseilmaisuun liittyvä ongelmani ja se näytti semmoiselta rautapallolta kurkussa... ja se pienennettiin ja enkelit otti sen pois... ja vaalensininen tähti tuli tilalle Smiley Ja lopuksi antoivat vielä vaaleanpunaiset suojaukset mulle...
Ja todellakin tuon tapauksen jälkeen elämä on ollut paljon helpompaa, se todella todella auttoi! Siksi suosittelenkin. Luulen että siitä jokainen saa juuri sitä mitä tarvitsee, tuo oli ainakin mulle juuri täsmälleen mitä tarvitsin. Myöskin oli kiva kuulla, että yhteys oli ilmeisen hyvä tuona aikana, koska enkeliterapeutti oli katsonut auraani siinä ja sanoi että  pää oli loistanut valkoisena, joka siis hänen mukaansa kertoi juuri hyvästä yhteydestä sinne.

Mutta kyllä mäkin vieläkin taistelen noiden juttujen kanssa, välillä menee huonommin ja välillä paremmin, mutta pääosin olen ehdottomasti voiton puolella Smiley Epätoivon tunteet on tuttuja (tää viikko ollut jotenkin yksinäisen tuntuista ja aamulla tylsä herätä...) mutta koitan ajatella että no, tämä kestää aikansa, tämänkin tilanteen olen valinnut, ja oikeasti kaikki on hyvin. Ja koitan vähän koota auraani ja pyytää hyviä energyjä tuolta jostain kannustamaan  angel

Zillic: Sen halusin vielä sanoa viimeksi mutta unohdin, että muista että olet vastuussa vain omasta onnellisuudestasi, et miehesi... Hänellä on oma elämänsä josta on vastuussa, ja sinun päätehtäväsi  on olla itse onnellinen (ei tietenkään toisia sortamalla tms mutta tuskinpa olisit silloin onnellinen), koska vain silloin muutkin voivat ympärilläsi olla oikeasti onnellisia. Ei kukaan halua että uhraudut heidän puolestaan, ja kärsit itse kun ajattelet toisten parasta, mikä ei edes ole silloin heidän parastaan ihan oikeasti. Mulla meni 1,5 vuotta kun ajattelin etten voi lähteä suhteesta pois koska silloin se toinen ei pärjää ja tunsin vastuuta... mutta ei se noin mene. Sitten päätin että en murehdi tästä enää (sen huolen voi heittää enkeleille myöskin Smiley) ja sen jälkeen en ole enää murehtinut, niin outoa kuin se onkin. Ja tosiaan siitä joidenkin kuukausien päästä alkoi vaan tapahtua ja pääsin monien vaiheiden kautta, kivuliaasti mutta yllättävän helposti (!!) kuitenkin, pois siitä tilanteesta missä luulin olevani kiinni liimattuna.


Hyviä vointeja & muuta Smiley ja  smitten
t. mongolia
40  Astro special / Astro special / Re: Transiittisaturnus noususolmulla : 26.10.2005 18:24:31
Moi elviira! Juu, venus kaloissa täälläkin :Smiley. Oli muuten rankka koulu mutta ihan yllättävän nopeasti se sitten lopulta meni ihan hyvään pisteeseen, vaikka välillä tuntuikin ettei tästä mitään tule, takapakkia vähän vielä tässä syksylläkin... Heinäkuussa alunperin alkoi opetukset ihan olan takaa ja nyt olen aika selkeillä vesillä. Mulla tuli sellainen ihmissuhde vastaan joka näytti todella selkeästi itselleni miten vähän arvostin itseäni ja se vaan pakotti yrittämään muuttua - ja samalla tajusin että ei pakottamalla mikään onnistu, vaan että hyväksyy itsensä niin hyvinä kuin vähän epäonnistuneinakin hetkinä ja niitähän tuli laidasta laitaan... Pääongelma oli juuri se miellyttämisen tarve, kun taas toisaalta halusin olla vain oma itseni - ongelmallista. Mulla tähän liittyi myös yhden menneen elämän energiakahleet joita olin kuskannut mukanani vaikka karma oli jo selvitetty. tämän tieodn sain energiahoitajalta. Kaikenlaista työstämistä oli ja sain myös reikiä, kävin kerran enkeliterapiassa (todella hyödyllistä!! Suosittelen...) ja muutenkin enkeleiden apu oli ihan korvaamaton. Niin ja se että aloin todenteolla kuunnella ja kunnioittaa kehoani! Tässäkin piti mennä äärirajalle asti ennen kuin tajusin sen.
Vanhalla foorumilla on aika paljon näistä jutuista mun vuodatustani, ehkä siitä olisi apua, en tiedä...
Mutta vähitellen. Aktiivisella anteeksiannolla itselle ja muille. Yrittämällä hyväksyä se että mikään mitä tekee ei ole huonoa tai väärin - se vaan on, ja elämässä on kyllä aikaa ikuisuuksiin, yrittää ja erehtyä ja oppia hyväksymään ja rakastamaan myös niitä yrityksiä ja erehdyksiä... Kaikki on hyödyllistä, vaikka tuntuisikin paikallaan polkemiselta. Ei pidä vaatia itseltään liikaa vaan olla lempeä Smiley Vaikka joskus meniskin päin hongikkoa eikä onnistu olemaan niin kuin haluaisi, niin ajattelee vaan että no, se oli yksi päivä, huomenna on toinen, eikä rankaise itseään. Se on taas askel oikeaan suuntaan.
Ja muista (vaikket aina jaksaisikaan uskoa) että vaikka et itse onnistuisikaan aina tai vielä rakastamaan itseäsi, maailmankaikkeus kyllä rakastaa... ehdottomasti ja aina Smiley
41  Astro special / Astro special / Re: Transiittisaturnus noususolmulla : 25.10.2005 19:20:29
Zillic & Elviira: niin juuri tuollaisia juttuja kävin läpi tuossa alkukesästä, mitään ei ollut enää jäljellä mutta tosiaan kärvistelin vaan siihen viimeiseen mahdolliseen pisteeseen asti kunnes oli ihan pakko tehdä jotain. Mutta näihin vaikutti kyllä enimmäkseen pluton transiitit. Nyt sitten ihan eri juttuja tuo saturnus, vaikkakin, jos tarpeeksi pitkälle jäljitetään niin samaa teemaa löytyy .. Huh
Mutta tosiaan, asiat tapahtuu ennemmin tai myöhemmin. Ja sitten kun on mennyt tarpeeksi pitkälle alkaa väkisinkin tapahtua, ja siinä sitä sitten riittääkin ihmettelemistä. Itse olen ihmetellyt ties vaikka mitä, mutta kaikkein eniten sitä kuinka ihmeellisesti asiat menee, on tapahtumat sitten "hyvää" tai "huonoa", kaikki menee aina lopulta hyvin ja itse oppii hirveästi! Mä olen päättänyt, etten anna minkään ulkopuolisen asian häiritä mielenrauhaani, nyt kun olen sen viimein saavuttanut, oppimalla rakastamaan itseäni. Siksi oloni onkin koko ajan vaan parempi, mitä enemmän elämässäni tapahtuu "katastrofeja", koska olen silti, loppupeleissä onnellinen.
Ja pahoissa paikoissa yritän tietoisesti tuntea yhteyden omaan (eli kaikkien) jumaluuteen, kaikki tämä maallinen hässäkkä on kuitenkin vain väliaikaista eikä niin totista tottakaan. Ja ihan käytännöllisestikin ajateltuna, joskus kuitenkin koittaa ihan takuuvarmasti se päivä kun kaikki on taas hyvin ja olet onnellinen, joten miksi tuhlata omaa energiaa ja aikaakin murehtimiseen, vihaamiseen jne... Näin tämä mulla tällä hetkellä pelaa, pluton ja saturnuksen höykytyksessä  :Smiley smitten

Mutta mielenkiintoinen myös tuo mitä Timotheus kertoi omasta saturnus-noususolmu-konjunktiostaan. Ihmeen tarkasti nuo jutut joskus sijoittuu, en ole itseasiassa ennen kiinnittänyt edes huomiota koko noususolmutransiitteihin, pitääpäs joskus ruveta vähän tarkastelemaan tuota lähihistoriaa siltä kannalta, voi aueta taas uusia juttuja. Smiley
42  Astro special / Astro special / Transiittisaturnus noususolmulla : 21.10.2005 11:15:01
Tässä juuri kaikkien muidenkin elämän ihme juttujen (Pluton kivat transiitit nyt: konjuntio IC ja neptunus, neliö aurinko, askendentti ja mars, sekstiili merkurius ja pluto...) lisäksi nyt tapahtui semmoista että elämäni pahin pelko, tosin hieman lievennetyssä muodossa, kävi toteen ja mulla on mahdollisuus käyttää sitä ihan mielettömään henkiseen kasvamiseen ja olen siinä kohtalaisen hyvin tähän mennessä jo onnistunutkin, olotilat on aika erikoiset!! Ja huomasin, että saturnushan siellä tekee mukavasti tarkkaa yhtymää noususolmulleni, ja yhtymä tosiaan sekunnin tarkka juuri sinä aikana kun tuo asia valkeni. Mielenkiintoista!!! Oletteko muut huomanneet jotain kun teillä on tuo kuvio ollut? Tai onko muuta tietoa, mielipiteitä siitä??
43  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Re: Michaelin viestejä : 19.10.2005 19:47:08
tuolla maikkelisivulla mielenkiintoisesti kypsä-vanha sielunikä -vertailussa maista että Skandinavia on kypsien sielujen aluetta ja suomi, ruotsi, islanti ja tanska vanhojen sielujen maita....  :Smiley

noh, näissä lienee sitten lähinnä molempia... Tai sitten skandinavialla on joku ihan uusi määritelmä  Undecided
44  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Re: Michaelin viestejä : 19.10.2005 19:36:34
Huh ??  Shocked

Kiinnostaisi kyllä tietää että millä lailla erilaisen!!? Jos haluat infota (yv:nä jos haluat) niin kiitos kyllä!
Sivuja: 1 2 [3]