Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 13
16  Muita keskusteluaiheita / Unet / Todistus + rahamäärä : 10.09.2007 12:23:46
Hei pitkästä aikaa,

olen viime aikoina nähnyt paljon unia. Yhdessä unessa oli postikortti, jossa joku pappa oli kirjoittanut tikkukirjaimin "KIITOS NIISTÄ 1.097.000 EUROSTA JOTKA ANNOIT MINULLE. t: PAPPA". Jotenkin tämä rahamäärä liittyi myös minuun. (tämä oli vain osa yhdestä unesta, jota en enempään tänne nyt laita, mutta tämä postikortin katsominen oli selkeän merkityksellistä). Pitäisikö tuo luku tulkita nyt numerologisesti, siitähän tulee nro 8 ?

Ja toisessa unessa sain jostain tekemisistäni todistuksen ja yleisö ympärilläni hurrasi. Olin hieman hämilläni, mutta otettukin myös. Todistus oli hyvä ja mielissäni olin kuitenkin saamastani huomiosta.

 smitten
17  Muita keskusteluaiheita / Unet / 2 rottaa + hiiri : 27.07.2007 08:35:49
Näin viime yönä unta otsikon eläimistä. Olin äitini kanssa lapsuudenkotimme pesuhuoneessa, ja huomasin että 2 rottaa juoksee meitä kohti. Äiti sai ne jotenkin kiinni, vähän kuin olisi istunut päälle siten, että rotat oli reiden alla. Rotat olivat kunnossa, ja alkuinhon jälkeen ne alkoivat näyttämään minusta söpöille.
Niiden jälkeen tuli oikein pieni ja söpö hiiri. Rottien tultua ajattelin että meidän kissan pitäisi ottaa ne kiinni, mutta sitten rotat muuttuivat niin söpöiksi silmissäni että olinkin vain tyytyväinen ettei kissa ollut huomannut niitä.

Mistä tämä voisi kertoa? Rotat on yleensä hyvin negatiivinen symboli ymmärtääkseni, mutta tässä ne nyt muuttuivat semmoisiksi joita halusin suojella.


 smitten
18  Muita keskusteluaiheita / Unet / Nro 12 : 12.06.2007 10:51:42
Näin viime yönä unta nrosta 12. Sitä "hoettiin" unessani kuin minun pitäisi se muistaa. Tulkitaanko se numerologisesti numeroksi 1+2 = 3, vai onko sillä jotain merkitystä että tänään on 12. päivä (kesäkuuta)?

19  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Mitään tuntemusta Madeleinesta? : 10.05.2007 11:31:58
Sydäntä raastaa tytön tapaus, ja epätietoisuus on kamalaa vanhemmille. Kellään mitään tuntemusta? Rukoilen enkeleitä pienen tytön rinnalle jotta hän ei pelkäisi eikä kokisi tuskaa.



 Cry
20  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / mielikuvat seksin aikana : 04.05.2007 10:00:28
Niin...näkeekö joku muu kuvia lakanoiden välissä, siis muulloinkin kun nukutaan Wink?
Itse en joka kerta näe, mutta välillä näen upeita taideteoksia. En tiedä onko ne jo olemassa, mutta minulle ne on aivan uusia. Ne voivat olla maalauksia, keramiikkaa, muita kuvia. Värit tulevat hyvin voimakkaasti esille. Harmittaa etten saa niitä kuvia ikuistettua jos vaikka joskus ihan taitelijaksi ryhdyn Cheesy. Tosin ehkä kun aika on kypsä, ne kuvat tulevat mieleeni ihan vaikka työpöydän ääressä Smiley. Olen nähnyt myös erilaisia paikkoja, viimeksi näin jonkun hienon linnan. Olisi kiva joskus saada näille kuville joku syvempi merkitys. Ehkä menen samanlaiseen tilaan kuin syvärentoutuksessa tai meditaatiossa, tosin ihan ns. aktiivista meditaatiota en harrasta.

 smitten
21  Muita keskusteluaiheita / Unet / Miekkavalas : 21.04.2007 08:35:39
Näin unta sellaisesta että olin kuukauden päivät miekkavalaan "vankina" meressä. En päässyt sieltä pois. Sitä ennen olin ollut lomalla mm. äitini kanssa, joka tietysti oli huolesta soikeana kun yhtäkkiä katosin lomallani. Kun pääsin merestä pois, tapasin vaarini (jo henkimaailmassa), joka halasi minua ja oli onnellinen että pääsin takaisin normaali elämääni.

Onko ideoita mitä tämä symboloi?
22  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Naispappeudesta kohistaan jälleen... : 28.03.2007 09:27:26
Juu, minä olen myös pöyristynyt tuosta että vielä vuonna 2007, jollekin naispappeus on niin kamala asia. Sääliksi käy, hengen köyhyyttä suorastaan, oli kuinka pappismies tahansa. Tämä on yksi syy miksi itse olen eronnut kirkosta.

Ja asiaa sivuten, katsoin eilen laatuohjelmaa, eli Vaimot vaihtoon. Siinä homopariskunnan toinen puolisko meni hyvin uskonnolliseen perheeseen kun puolisot siis vaihtoivat paikkaa. Järkyttyneenä katsoin sitä paatosta jolla tämän uskonnollisen perheen pappi selitti perheen miehelle miten se on syntiä ja sairautta. Tämä homomies ei saanut edes nukkua perheen talossa, päivät kylläkin vietti siellä. Onneksi perheen vaimo alkoi ymmärtää asioita paljon paremmin, hän oli alussa myös hyvin järkyttynyt joutuessaan homojen vanhempien perheeseen. Muutenkin tuossa ohjelmassa se homoparin perhe oli paljon tasapainoisempi perhe kuin jyrkästi uskovaisen perhe.

23  Muita keskusteluaiheita / Unet / Neulat : 20.03.2007 10:06:09
Näin viime yönä ihmeellistä unta. Näin unessa vilahdukselta hienon korsetin, sellaisen tosi tiukan joka kuristetaan päälle. Minulle se laitettiin vielä neulojen avulla kunnolla paikalleen buck2. Se tietenkin tuntui ihan kammottavalle, ja minua pisteli joka paikkaan ja sitten seuraavassa "kuvassa" otin neuloja itsestäni pois.

Mistä tämä kertoo? Katsoin eilen yle teemalta dokumenttia joistain heimoista joiden uskonnolliseen rituaaliin kuuluu kielen lävistäminen, en tiedä oliko tuo uni sen aiheuttama. Vai saiko se jonkun alitajunnan muuten liikkeelle, minähän olen hirvittävän toimenpide- ja neulakammoinen tässä elämässäni.

 Shocked
24  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Avaimet hukassa täälläkin : 08.03.2007 22:54:42
Onko ne jääneet työpaikalleni vai onko ne kotona....? Kellään mitään vibaa tai tunnetta?

Työpaikalleni en pääse ilman niitä, ja yksin teen töitä eli työkavereista ei ole nyt apua...
25  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Peltokuviot : 01.03.2007 10:53:29
Jadeania: hyvinkin järkeenkäypä tuo selityksesi, näin se varmaan meneekin.

Ja itse en missään tapauksessa usko että ne on ihmisen aikaan saamia, sellaista järjestelmällisyyttä ei luoda hetkessä saati maan tasalta.


 smitten
26  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Peltokuviot : 01.03.2007 10:41:32
Ja vielä piti sanomani että jotenkin kaikkialla nyt tuodaan esiin sitä että maapallon ulkopuolellakin on elämää ja että tietoisuudestamme on käytössä vain olematon osa. Tuossakin dokkarissa ihan selvästi oli se kanta että ne on tehty maan ulkopuolisten voimien kautta, ja myönnettiin se että tiede ei tällä hetkellä pysty arvoitusta ratkaisemaan. Eikä siinä dokumentissa edes ollut ketään harhaista vihreään jumppapukuun pukeutunutta ufo-harrastajaa selostamassa omia höyryisiä teorioitaan Wink.
27  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Peltokuviot : 01.03.2007 10:38:26
Näittekö eilen JIM-kanavan dokumenttia peltokuvioista? Oli mielenkiintoinen, ja eilen ilmestyneessä Ultra-lehdessäkin oli samasta asiasta artikkeli. Oli kyllä hienoja tekeleitä!

Dokkarissa sanottiin että jotkut ihmiset tunsivat kuvioissa kävellessään suurta rauhaa, kuin olisi jonnekin katedraaliin kävellyt, joitain ihmisiä huimasi ja heikotti. Mielenkiintoista Smiley.


 smitten
28  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kanavointeja sairastumisesta Mikaelilta, Normalta ja Atamiralta : 28.02.2007 11:43:31
Minäkin tämän juuri äsken lukaisin sähköpostistani. Läheiseni on juuri sairastunut syöpään, siksi erittäin ajankohtaista ja erittäin totta ainakin tässä kyseisessä tapauksessa. Eri asia tosiaan on, tajuaako läheiseni mikä tilanne hänellä on nyt käsissään.


 smitten
29  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Mitä aistit tästä kuvasta? : 28.02.2007 11:19:16
Jotenkin synkkä kuva, kuin jotain olisi tapahtumassa...

Juu, totta. Tältä minustakin tuntuu nyt kun näin kommenttisi Smiley.
30  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Mitä aistit tästä kuvasta? : 28.02.2007 10:56:34
Heittäydyn taas hieman salaperäiseksi, kun sen kummemmin selittelemättä kysyn teiltä, että mitä aistitte tästä kuvasta? Mitä tuntemuksia tai mielikuvia se teissä herättää? Mitä/minkälaisia energioita aistitte? Antakaa luovuuden virrata ja kertokaa mitä ikinä mieleenne juolahtaakaan. Vaikka jokin tarinakin. Sana on täysin vapaa.  Smiley

(http://eddie.tky.hut.fi/gallery/albums/pyreneet2004/img_1908.sized.jpg)

Positiivista energiaa. Paljon henkimaailman aktiviteettia. Jotain aavistuksen epätoivoista joukossa.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 13