Sivuja: 1 ... 72 73 [74] 75 76 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 709410 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
azaka
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 28



Profiili
« Vastaus #1095 : 04.03.2008 23:21:19 »

Hei AthaMaarit

Kysyisin minäkin sinulta rakkauselämän kiekuroista, eli minkänäköistä miestä rinnallani näkyy, jos näkyy? Tällähetkellä sukset ristissä kultsin kanssa, ja sitä on jatkunut jo tovin. Haluaisin myös tietää näetkö minua luovassa työssä tulevaisuudessani? Myös terveysasiat ovat sydämmellä luonnollisesti.

Kiitos Sinulle jo etukäteen  smitten
tallennettu
siru24
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59



Profiili
« Vastaus #1096 : 05.03.2008 13:22:58 »

Hei AthaMaarit

Aurinko paistaa ulkona, mutta jokohan se alkais paistaa vihdoin jo minunkin elämässäni. Eli mitä näet miesrintamalla? Entä miten on terveyden laita?

Kiitos
tallennettu
Dala
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 104



Profiili
« Vastaus #1097 : 05.03.2008 21:56:44 »

Athamaarit kiltti, katsoisitko minulle miten velka-asiani suttaantuu?  Undecided Minä en siis ole velkaa kenellekään, vaan yksi tuttavani on ison summan velkaa minulle... Olen aika hermostunut asian suhteen. Tyyli on vapaa, voit katsoa intuitiolla tai nostaa korttia, ihan mikä vaan tapa käy! Kiitos!
tallennettu

Ovat veljiäni sade sekä tuuli,
ja ystäväni luodut metsien.
On kaikki täällä yhteydessä kaikkeen,
jotka tietä elämän käy kulkien.

aurinko oinas kuu kaksoset askendentti neitsyt
aviomies
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 91



Profiili
« Vastaus #1098 : 06.03.2008 13:21:10 »

Hei!

Minullakin olisi sellainen asia kysyttävänä että olen palannut vanhan harrastukseni pariin  :)ja nyt askarruttaa että onnistunko siinä? mielestäni olen saanut tämän eläimen luottamuksen ja matkamme on pitkä päämäärään... työtä todella paljon.... onnistummeko me vai miten käy? mitähän kortit tai intuitio tästä projektista sanoo??
sitten olisi vielä asunto asia...mitä tapahtuu?
tallennettu
Axu
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 17



Profiili
« Vastaus #1099 : 07.03.2008 13:45:38 »

 Cheesy Hei! Miksei puristus jo hellitä???Onko tämä vaan kehitykseeni kuuluvaa vai jotain muuta...ajatukset juoksevat milloin pää pilvissä ja joskus maan tasalla,mutta jalat eivät kanna???Onko oltava "vain" kärsivällinen ....Näkisiköhän AM selitystä....? T.axu
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1100 : 10.03.2008 18:24:16 »

Heissan!

Anteeksi, olette saaneet odottaa vastauksianne jo aika kauan, mutta joudun yhä odotuttamaan teitä. Olen ollut aika alavireinen energioitteni puolesta viime aikoina ja nyt alkoi sarjakuva-albumini toisen osan piirtäminen, joka tulee viemään aikaani. Lisäksi perheessäni vuoden kytenyt kriisi kiskoo tällä hetkellä voimiani energiatasolla, vaikka yritänkin pysytellä asiasta sivussa ja ottaa mahdollisimman onbjektiivisen, sielullisen näkökulman.

Vastailen, kun voin paremmin.
tallennettu
Aretha
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 118



Profiili
« Vastaus #1101 : 10.03.2008 23:43:40 »

Onpa ikävä kuulla.. Toivon sinulle ja perheellesi kovasti voimia ja enkeleitä.. älä suotta kiirehdi, me kyllä maltamme odottaa.
Aamulla kun pääsen kotiin ja suljen silmäni ajattelen sinua kovasti ja toivon että päivästäsi tulee energinen ja valoisa, kaikella on tarkoitus eikä täydy liikaa uhrautua vaan tehdä juuri niin kuin omat voimat antavat myöten. Kyllähän sinä tiedät   angel
tallennettu

Nousumerkki NEITSYT, Aurinko VAA'ASSA, Kuu HÄRÄSSÄ, Merkurius SKORPIONISSA, Mars SKORPIONISSA...
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1102 : 17.03.2008 17:57:45 »

No niin! Melkein kuukauden tauon jälkeen, huh! Varautukaa jatkossakin tällaisiin pitkiin odotusaikoihin.

Timantti, sinuun jäätiin. Eka kortti on rakkaudelle ja toinen työlle.

MALJOJEN VIITONEN – PETTYMYS
Käänteisenä
Avainsanat: Mars Skorpionissa, täyttymättömät odotukset, menetetty tasapainon tunne, ongelmalliset suhteet, odottamattomat häiriötekijät

Kultaiset maljat ovat muuttuneet lasisiksi. Ne ovat tyhjiä ja helposti särkyviä. Viisisakaraisen tähden yksi sakara osoittaa alaspäin viitaten siihen, että materia on voittanut henkisyyden. Kuuma tuuli on repinyt lootukset juuriltaan ja lakastuttanut niiden kukat. Vesi on suolaista ja elotonta.
Odotukset olivat aivan liian suuria. Jokin odottamaton tapahtuma, ehkäpä vain ajattelematon reaktio, on äkillisesti tuhonnut odotukset. Tilannetta tällä hetkellä hallitsevat päällekäyvät, tuhoavat voimat ovat luultavasti kyteneet pinnan alla jo pitkään. Ylenkatsoit niitä, sillä et ehkä halunnut myöntää niiden olemassaoloa. Et välittänyt äänesi varoituksista. Nyt sinun täytyy kuitenkin kohdata tosiasiat kasvoista kasvoihin – se selkeyttää tilannetta.
Jokainen pettymys antaa meille kuitenkin mahdollisuuden oppia jotain hyvin tärkeää. Lootuksen juuret ovat perhosen, transformaation symbolin, muotoiset. Toukasta kehittyy perhonen.
Päätelmät: Joko jotkin aivan liian suuret odotuksesi  ovat tuhoutuneet tai sitten jossain syvällä sisimmässäsi väijyy pettymyksen pelko. Nyt on hyvä aika oppia tästä tilanteesta.
Kysymykset. Millä elämäsi alueilla pelkäät pettymyksiä? Mitä olet oppinut tähän mennessä kokemistasi pettymyksistä? Miten voit välttää pettymykset?
Ehdotus: Nosta kortti jokaiselle yllä olevalle kysymykselle!
Vahvistus: Tulen tuntemaan oman todellisuuteni, kun opin näkemää millaisissa tilanteissa huijaan itseäni tai kieltäydyn kuuntelemasta sisäistä ääntäni.

Koska kortti on käänteisenä hyvälle näyttäisi! Ei pettymyksiä luvassa ja ilmeisesti tilanne on rauennut jo johonkin suuntaan. Järjellä ajatellen tässä suhteen kutinassa ei ole varmaan ollut mitään itua, mutta henkinen puoli on voittanut ja koska henkinen puoli on aina oikeassa, asiat ovat rullaamassa hyvin eteenpäin. Ei huolta!

LANTTIEN SEITSIKKO – EPÄONNISTUMINEN
Avainsanat: Saturnus Härässä, rajoittuneisuus, kohtaloon alistuminen, epäröinti, ylitsepääsemättömiltä näyttävät esteet, luuhistumisen pelko

Virheiden tekemisen pelko liittyy tässä liiketoimintaan, raha-asioihin, fyysiseen kuntoon ja/tai terveyteen. Näet ilmeiset ylitsepääsemättömiä esteitä edessäsi etkä usko kykeneväsi selviämään näistä esteistä ensimmäisellä yrittämällä. Eteesi nousee uhkaavasti kauheita mielikuvia. Tätä kuvaavat kortissa olevat seitsemän Saturnuksen lyijylevyä. Sinulla on taipumusta vetäytyä ja alistua kohtaloosi sekä rajoittua ratkomaan ongelmiasi vanhalla, totutulla tavalla.
Riikinkukon sulkien väritystä muistuttava sinisenmusta tausta on osoitus siitä, että pelko ja kauhu syntyvät ihmisen ajatustasolla eivätkä välttämättä heijasta fyysistä todellisuutta. Näiden kahden tason välillä on kuitenkin merkittävä yhteys. Negatiiviset odotukset ovat voimakkaita ajatusmalleja. Jos niitä ruokitaan – joko tietoisesti tai tiedostamattomasti – tarpeeksi pitkään, ne voivat todellakin myötävaikuttaa pelkäämäsi tilanteen syntymiseen. Sama tietenkin pätee myös myönteisiin ajatuksiin ja odotuksiin.
Tämä kortti antaa sinulle vihjeen joka kannattaa ottaa vakavasti. Tiedostettu tai tiedostamaton pelko on olemassa. Nyt sinun on aika tunnustaa, havaita ja hyväksyä pelkosi, Nämä ovat välttämättömiä askeleita pelon voittamisessa, siitä irti päästämisessä ja myönteisemmän asenteen luomisessa. Elämänmyönteiset ajatukset ja asenteet antavat elämälle arvon kaikessa sen kauneudessa ja runsaudessa. Ne luovat energian, jonka avulla voit muuttaa odottamasi epämiellyttävät kokemukset iloisiksi tapahtumiksi.
Päätelmät: Synkät ja pelontäytteiset odotukset estävät kykyäsi käsitellä asioita. Sinun pitäisi nyt huolella tarkastella näiden odotuksien sisältöä ja laatua
Kysymys: Mistä elämäsi alueista olet huolissasi?
Ehdotus: Kirjoita täydellinen lista pahimmista odotuksistasi. Ota uusi paperi ja kirjoita sille jokaisen pelkosi positiivinen vastakohta. Tee jatkuvasti tällaisia listoja ja muuttele niitä tarpeen vaatiessa. Tee päätöksesi tietoisesti. Etsi joku, joka tukee sinua tässä. Nosta uusi kortti tietoisena siitä, että voit hyväksyä pelkosi ja päästää niistä irti.
Vahvistus: Minulla on rohkeutta uskoa, että kaikki elämässäni tapahtuu minun parhaakseni.

Rohkeutta, rohkeutta! Nyt ei saa mennä pupu pöksyyn! On seurattava sitä tietä, mikä kutsuu eniten ja josta tiedät tulevasi onnelliseksi, olipa tuo onnellisuuden päämäärä miten suuri tai pieni tahansa.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1103 : 17.03.2008 18:11:58 »

AMS! Tässä sulle korttia rakkaudelle ja lapsille.

TÄHTI
Avainsanat: Vesimies, inspiraatio, kiteytyminen, itsetuntemus, säteily, selkeä näkemys, itseluottamus, yhteys maailmankaikkeuden tietämykseen

Tämä kortti kuvaa hyvin kaunista tapahtumaa. Ylevin maailmankaikkeuden inspiraatio vastaanotetaan ja ilmennetään materiallisella tasolla. Korttia hallitsee Vesimies. Tämä välittäjä tai vedenjakaja kuvataan tähtien jumalatar Nutina. Hän on täysin avoin kaikelle henkimaailman tiedolla ja välittää sitä eteenpäin palvellen korkeinta mahdollista päämäärää. Jumaluus käyttää häntä kanavanaan, jonka välityksellä se voi ilmentää itseään maan päällä. Kummassakin kädessään jumalatar pitelee maljaa, joiden kautta energiapyörteet virtaavat. Hänen hiuksensa toimivan antennin tavoin laajentaen hänen havaintokykyään. Hiukset valuvat maahan saakka tuoden mukanaan kosmisen inspiraation kipinän.
Uusi, kristallinkirkas näkemys mahdollistaa muodon ja merkityksen syntymisen sille, mikä vasta äsken oli pelkkä hämärä mielikuva. Saat syvällisemmän käsityksen oman kehityksesi rajoittamattomista mahdollisuuksista. Inspiraatiosta saamasi voima antaa sielullesi siivet. Se saa näennäisesti mahdottoman toteutumaan ja ilmenemään uskomattomilla tavoilla.
Tällaisen viisauden ohjaamassa ihmisessä on niin vahvaa olemisen laatua, säteilyä, että hän vetää muita ihmisiä puoleensa magneetin tavoin. Pelkkä henkisen muutoksen voima tekee persoonallisuuden naamiosta ja pienen ”minän” rajoittuneisuudesta merkityksettömiä. Vedenkantaja voi jättää taakseen pelon ja härkäpäisen itsepäisyyden. Hän voi antautua yhä enemmän juuri vapautuneen hengen teoille.
Vastaanottavaisen antennin täytyy kuitenkin säännöllisesti puhdistaa. Jos itsekkäät pyrkimykset häiritsevät vastaanottavaisuutta, käytössä olevilla valtavilla voimilla voi olla tuhoava vaikutus. Innostuneisuus saattaa muuttua fanaattisuudeksi ja inspiraatio harhakuvaksi. Tunteita täytyy tutkia tarkkaavaisesti. Aivan kuin Nutin maljasta virtaava vesi muuttuu kristalleiksi, niin myös tunteiden täytyy kristallisoitua. Tunteet täytyy ymmärtää tarkoin ja selkeästi. Näin ei voi tapahtua, jos kontrolloit tunteitasi tai tukahdutat ne. Tämä voi tapahtua vasta, kun ilmaiset ne avoimesti. Tätä symboloivat kortissa olevat ruusunkukat. Perhoset, jotka ovat transformaation vertauskuva, ovat merkki sitä, että oma näkemyksesi asioista muuttuu ja vapautuu vanhoista ehdollistumista.
Päätelmät: Anna tähtesi nousta, mutta pysy yhteydessä maahan. Luota ympäristöösi ja löydä tapa, joka sallii muidenkin olla osallisena siitä, mitä sinulle tapahtuu. Hedelmistään puu tunnetaan.
Kysymys: Oletko täysin tyytyväinen nykyiseen työhösi?
Ehdotus: Varmista, että teet kaiken mahdollisen, jotta ideasi kantaisivat hedelmää.
Vahvistus: Mielikuvitukseni luovat voimat sekä yhteyteni kaikenkattavaan tietoisuuteen näyttävät minulle tavan, jolla voin toteuttaa ideani.

Erakkovaiheen tarkoitus o saada sinut kasvamaan ja löytämään taas sen oman raiteesi. Ehkäpä tilanteella on myös henkisen herättelyn tarkoitus niin, että kumppanisi ei tulekaan elämääsi siksi, kun sinä niin haluat, vaan ainoastaan sitten, kun henkisesti olet siihen valmis etkä suostu ottamaan ketään muuta rinnallesi kuin sen, joka TODELLA koskettaa sisintäsi. Miehiähän tarjolla vaikka millä mitalla, mutta Tähden sanoma on, että kumppania ei koskaan tule ottaa vain omien tarpeiden tyydyttämisen vuoksi vaan henkisen päämäärän vuoksi, oli tuo henkinen päämäärä sitten karmallinen tai dharmallinen, yhteinen työmaa sielujen kasvamiseksi tai puhtaan maskuliinisen ja feminiinisen energian ilmentämiskanava.
Mies tulee elämään, kun sinä olet siihen valmis ja on sen aika. Henkisiä sopimuksia tulee kunnioittaa, niin ei polta näppejään eikä tarvitse stressata suotta Smiley Henkisien sopimusten pointti nimittäin on, että jos kumppani on tullakseen elämäänsä hänhän tulee ja löytää sinut ja siitä syntyy suhde, olipa maallinen tilanne sillä hetkellä mikä tahansa.


RAKASTAVAISET
Avainsanat; Kaksoset, rakkaus, vetovoima, lähestyminen, yhteys, vastakohtien yhdentyminen rakkauden kautta, tietoiseksi tuleminen suhteen kautta

Tässä kortissa on kuvattuna Hallitsijan ja Hallitsijattaren häät. Seremoniaa johtaa Erakko, joka on eräs Merkuriuksen ruumiillistuma. Hänen viittansa peittää hänet täysin. Tämä symboloi sitä, että minkään asioiden alkuperä ei ole järjellä selitettävissä eikä silmin nähtävissä.
Rakastavaiset kuvaavat kahta vastakohtaa, jotka tuntevat vetoa toisiinsa ja kaipaavat toisiaan. Tämä on kaikkialla olemassaolossa heijastuva kaksinaisuus koetaan olennaisimmin juuri naisen ja miehen välisessä suhteessa. Jokainen yritys saavuttaa yhteys, läheisyys, on vain ilmaus intohimoisesta halusta saavuttaa jälleen kadotettu Ykseys Jokainen ihminen, jokainen mies ja jokainen nainen, kantaa sisällään kaksinaisuutta, miestä ja naista. Nämä ilmenevät ihmisessä erilaisina, usein ristiriitaisina luonteenpiirteinä.
Psykologit ovat jo kauan aikaa olleet selvillä siitä, että suhteessa kumpikin heijastaa toisen henkistä ja hengellistä tilaa. Tavallisesti kumppanisi heijastaa niitä alueita sinussa, jotka eivät ole vielä kehittyneet tai tulleet päivänvaloon. Näet toisessa sen, mitä tunnet itseltäsi puuttuvan. Suhteessa on tilaisuus kokea jotain erittäin tärkeää, mikä auttaa saavuttamaan laajemman tietoisuuden. Eikä tätä oppiläksyä voi ymmärtää teoreettisesti. Sitä ei voi ymmärtää sen enemmän älyllisesti tutkimalla kuin pelkissä tunteissakaan kieriskelemällä. Sen ymmärtäminen vaatii suoraa, rehellistä kokemusta. Tämä edellyttää, että antaudut ilon, hurmion – kaiken kahden ihmisen välisen rikkauden – kaikille ulottuvuuksille. Samoin sinun on myös antauduttava tuskalle, kivulle, taistelulle ja tyhjyydelle. Myös ne ovat välttämättömiä kasvullesi. Elinvoimaisessa ja elävässä suhteessa molemmat osapuolet saavat mahdollisuuden kokea kaikki vastakohtaisuudet, kaiken kaksinaisuuden. Rakkautta seuraa mustasukkaisuus, tasapainoa epätasapaino, ykseyttä erillisyys. Sitä jännittävää kokemusta, että on tutustunut toiseen, seuraa selkiinnyttävä etääntymisen tunne.
Jos tässä elämänkoulussa voidaan sanoa olevan joku päämäärä, se on, että meistä tulisi ehjiä ihmisiä, yksilöitä. Vasta kun pystyt löytämään sisäisen tasapainon ja ykseyden, saavutat päämäärä täydellisessä itsen kehittämisessä. Ilo, jota turhaan etsimme ulkopuoleltamme, voi löytyä ja kehittyä vain meissä itsessämme. Kaiken meitä häiritsevän, mieltämme liikuttavan, tarkoituksena on aiheuttaa meissä yhä alati kasvavaa tyytymättömyyttä. Sen tarkoituksena on suistaa meidät raiteiltamme. Näin siksi, että etsisimme todellista hiljaisuutta ja sisäistä rauhaa. Hengelliset opettajat toistuvasti sanovatkin, että älykäs ihminen hyvin nopeasti oivaltaa, ettei yksikään suhde voi olla todella tyydyttävä. Rakkaus johtaa meidät suurempaan ymmärrykseen, mutta me emme voi olla ainoastaan tuo rakkaus.
Palataan jälleen kortin symboliikkaan. Kaikki vertauskuvat on esitetty pareittain. Vastakkaiset osapuolet ovat valmiita kohtaamaan toisensa. Transformaatio tapahtuu vihkimisessä. Tätä kuvaava siivekäs orfilainen muna sen ympärille kietoutunut käärme. Lapset pitelevät käsissään symboleita, jotka kuvaavat kaikkia niitä tasoja, joilla transformaatio tapahtuu. Nuija kuvaa kehoa, keihäs älyä, malja tunteita ja kukat henkeä. Kortin taustalle seinämän muodostavat keihäät kuvaavat rajoittuneisuuden ja vapauden, yhteyden ja riippumattomuuden välistä ristiriitaa – asioita, jotka ovat läsnä jokaisessa suhteessa.
Kortissa on lisäksi vielä kolme eläinradansymbolia: Leijona, Skorpioni ja Jousimies. Leijona edustaa luonnossa esiintyvää maskuliinisuutta, miehistä prinsiipiä. Se kuvaa luovuutta, joka liitossa saattaa saada alkunsa. Valkoinen kotka kuvaa Skorpionia sen transformaation jälkeen. Kotka heijastaa naisellisuutta, antautumista omille syvimmille tunteille. Amor Jousimiehen symbolina kuvaa tarvetta suoraan, rehelliseen kanssakäymiseen.
Päätelmät: Tämän kortin nostaminen saattaa viitata ihanan ja jännittävän rakkaussuhteen alkamiseen. Nykyiset suhteesi joko syvenevät tai päättyvät. Ollessasi yhdessä kumppanisi tai jonkun ryhmän kanssa löydät jotain uutta, joka auttaa henkilökohtaista kasvuasi ja omien vastakkaisten ominaisuuksiesi yhdistämistä.
Kysymykset: Mitä etsit rakastamistasi ihmisistä? Mitä sinun mielestäsi tyydyttävään ihmissuhteeseen kuuluu?
Ehdotus: Katso kortteja kumppanisi kanssa. Käyttäkää kortteja oppiaksenne enemmän suhteestanne.
Vahvistus: Olen nyt valmis tapamaan kumppanin, jota olen aina kaivannut.

Kortin sanoma lapsiin liittyen on, että antaudu sinun ja lasten väliselle suhteelle 100%sti häpeämättä mitään. Jos et jaksa ja olet surullinen, et jaksa ja olet surullinen. Aivan turha yrittää edes esittää muuta, sillä lapset vaistoavat sen. Anna lapsillesi tieto siitä, että he voivat rehellisesti myös itse ilmaista miltä heistä tuntuu ja mitä he ajattelevat sinulle. Sinä et vaadi heiltä sitä tai tätä rakastaaksesi heitä ja todellisuudessa hekään eivät vaadi. Teillä on äidin ja lapsen välinen suhde, jonka tuleekin perustua kortin kuvaamalle pyyteettömälle rakkaudelle, joka tätäkin pariskuntaa yhdistää, heidän eroistaan huolimatta. Juuri erilaiset piirteet tekevät heistä yhtenäisen rintaman.
Ei siis huolta.Lasten rakkaus ei katoa minnekään. Tietenkin psykolokisia oireita kuten vierastamista ja kiukkua voi olla, se on aivan luonnollista ja kuuluu osaksi lapsen kehityskaarta muutenkin, mutta älä suotta ole huolissasi. Rakkaus parantaa nekin.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1104 : 17.03.2008 18:22:32 »

Yliamir. Toivottavasti tilanne on siellä rauhoittunut jo vähän johonkin uomiin, ettei ihan totaalisesti tarvitse seota Grin Tässä sinulle kuitenkin korttia, lähinnä eniten tuntui tulevan energiaa siitä taustan tosirakkaudesta....

TAITO
Avainsanat: Jousimies, vastakohtien yhdistäminen, tasapaino, sisäinen muutos, transformaatio, alkemia, merkittävä askel, luova voima

Narrin pään yläpuolella on kuvattu alkemiallinen tulen ja veden yhdistyminen. Tässä kortissa tuo tapahtuma on siirtynyt kortin keskellä. Koko kortille ovat luonteenomaisia vastakohtien yhdistymisen, täydentymisen symbolit.
Tulen ja veden, valon ja pimeyden, miehen ja naisen, kuoleman ja uudelleensyntymän toisiinsa yhdistäminen on sisäinen prosessi. Ristiriitaisuuksien yhteensulattaminen on suuri askel kohti ykseyttä. Vastavoimat muuttavat muotoaan ja siirtyvät uudelle olemassaolon tasolle. Rakastavaisten kortissa kuvatun Hallitsijan Ja Hallitsijattaren liitto saavuttaa nyt täyttymyksensä. Tämä on transformaation korkeinta taitoa, vastakohtien yhteensaattaminen valmistaa jonkin uuden kehittymistä. Suuri aurinko ja osittain sen pällä olevat kuut synnyttävät taustalla olevat tähdet.
Naisen yllä oleva puku on väriltän vihreä ja symboloi näin luovuutta. Aurinkoon on kirjoitettu latinankielinen lause: "Tutki Maan sisäisiä valtakuntia; puhdistautumalla löydät kätketyn kiven". Tällä lauseella on monia eritasosia merkityksiä - kuten on monilla muillakin näissä tarotkorteissa esiintyvillä kuvilla ja symboleilla. oivallisin tämän kortin tulkinnoista liittyy kuitenkin vihreään pukuun, joka symboloi luovuutta. Se viittaa välttämättömään tarpeeseen tuoda luovat voimat ykseyteen maan energian kanssa.
Alkemiallisessa prosessissa avustavat leijona ja kotka ovat jo käyneet läpi oman tansformaationsa. Näimme heidät ensimmäisen kerran Rakastavaisten kortissa. Tässä kortissa ne ovat kasvaneet sekä kooltaanm että merkitykseltään. Leijona, tulen elementin symboli, on muuttunut veden värikseksi. Kotka, skorpionin ylempi muoto ja veden elementin edustaja, on muuttunut tulen väriseksi. Tämä tasapainon, vastakohtaisuuksien ja yhdistymisen kuvaus toistuu alkemian kultaisessa maljassa. Pääkallon päällä oleva korppi on kuoleman ja uudelleensyntymisen symnoli. Tummaihoisella kuninkaalla on nut vaaleat kasvot ja vaaleaihoisella kuningattarella on tummat kasvot. Vasemmalla puolella olevat kuningattaren kasvot katsovat oikeaan käteen. Oikealla puolella oleat kasvot keskittyvät vasempaan käteen. Vesi ja tuli valuvat maljaan. Tuli haihduttaa veden ja vesi sammuttaa tulen.
Tästä tapahtumasta syntyy höyryä, joka symboloi uutta voimaa, energiaa. Naisen vartalon keskellä oleva nuoli vielä korostaa tätä. Höyrystä muodostuvat kaksi sateenkaarta, jotka kaartuvan tämän androgyynin olennon olkapäiden ympärille, symboloivat eheyttä. Rinnan päällä olevat kahdeksan ympyrää, joista kaksi on peitettyinä, symboloivat synmetriaa ja tasapainoa. Rakastavaisten kortissa Hallitsijattaren puvussa olleet mehiläiset ja Hallitsijan puvussa olevat käärmeet ovat tässä kortissa sekoittuneet keskenään. Mehiläiset kuvaavat taitoa, oivallusta ja yhdistymistä.
PÄÄTELMÄT: Taidon kortti merkitsee haastetta katsoa sisäänpäin. Vastakohtien yhdistämsen tässä vaiheessa sisäinen muutos ei lainkaan siedä ulkoopuolelta tulevia sysäyksiä tai paineita. Löytääksesi kätketyn kiven, timantin, sinun täytyy katsoa sisäänpäin.
KYSYMYS: Mitä sinulle merkitsee "kätketyn timanttisi" löytyminen?
EHDOTUS: Sulje silmäsi ja luo silmiesi eteen mielikuva kehostasi olevasta energianlähteesta.
VAHVISTUS: Antaudun jmaluuden perin pohjin muuttavulle voimille. Olen luovien energioiden käytössä oleva avoin kanava.

Kortti näköjään vastaa molempiin kysymyksiin hyvin. Ensiksikin tulee yhdistää eri puolet toisiinsa. Kerroitkin käyväsi kovaa sisäistä kamppailua ja nyt nuo kamppailevat osapuolet sisälläsi täytyy rauhoittaa ja yhdistää kultaiseksi keskitieksi. Nyt on todellakin hyvin suuren muutoksen aika,mutta kuten aina, muutos valmistaa meitä kohti tulevaa ja on aina hyväksi. Elämä, jossa ei ole muutoksia lainkaan, ei kasvata meitä yhtään eikä näin ollen ole meille millään tapaa hyödyksi. Seesteytä siis Itsesi ensin käymällä läpi kaikki mahdolliset tunteet rehellisesti, joita mieleesi nousee eroprosessin myötä.
Toisekseen kortti puhuu vahvasti myös materiaalisen kahden eri puolen yhdistämisestä toisiinsa. Näkisin siis, että jonkinlainen suhde, vaikka sitten pelkkä tukeva ystävyyssuhde, tosirakkauden kanssa olisi oikein hyvä teille molemmille. Jos tie tuntuu vievän sinne päin, älä vastustele, mutta pidä huoli siitä, että olet ensin tasannut tilit Itsesi kanssa ja saanut rauhan vanhasta suhteesta, ennen kuin aloitat uuden. Eheänä eheään suhteeseen, ei rikkinäisenä epävarmaan suhteeseen paikattavaksi.


tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1105 : 17.03.2008 18:28:43 »

Arjahelena. Tässä sinun kortti!

MIEKKOJEN SEITSIKKO – TURHAUTUMINEN
Käänteisenä
Avainsanat: Kuu Vesimiehessä, lannistuminen, epätoivo, epävakaisuus, olemassaolon pelko, negatiiviset odotukset

Kuusi pientä miekkaa osoittavat selkeyttä symboloivaa isoa miekkaa kohti. Ne ovat vahingoittaneet sitä ja siksi iso miekka on menettänyt voimaansa ja kestävyyttänsä. Pienemmät miekat, joiden kunkin kahvassa on planeettasymboli, kuvaavat selvää menestystä estäviä pessimistisiä ajatuksia. Keskellä olevan miekan päissä olevat kuu ja aurinko, alitajunta ja tietoisuus, ovat vaihtaneet paikkaa. Synkät alitajuiset odotukset samentavat näkemyksesi. Suuri levottomuus valtaa mielen, vaikka todellisuudessa kaikki sujuu täydellisen hyvin.
Kuuden pienemmän miekan lannistavat vaikutukset voidaan selittää seuraavasti:
Neptunus: Kaikki on kuin jonkin kalvon tai harson peitossa – en vain tiedä mitä todella haluan.
Venus: Mutta se on aivan liian hyvää ollakseen totta.
Mars: Minulla ei ole siihen tarvittavaa aikaa eikä energiaa. Olen jo liian vanha.
Jupiter: Aivan liian paljon hyvää samalla kertaa. En mitenkään pysty kestämään niin paljon menestystä.
Merkurius: Mutta en mitenkään osaa ilmaista sitä niin kuin pitäisi.
Saturnus: Siitä on aivan liian paljon vaivaa ja se kestää liian kauan.
Nämä kirjaimellisesti tuhoavat ajatukset on otettava vakavasti. Todellisuus on jotakuinkin erilainen kuin sinun nykyinen käsityksesi siitä. Pian voit jo nauraa epäilyksellesi.
Päätelmä: Peloillasi ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa! Herää jo näkemään, mitä todella tapahtuu!
Kysymykset: Millä elämäsi alueilla kutistat itsesi rajoittuneiden käsitysten vuoksi? Millaisia rajoittuneet uskomukset ovat?
Ehdotus: Ota uusi kortti ja esitä kysymys ”Miltä elämä näyttää, kun luovun epäilyksistäni?” (nostan tuon tarvittaessa – AthaMaarit Huom-)
Vahvistus: Minulla on kaikki, mitä tarvitsen saavuttaakseni sen, mitä kaikkein eniten kaipaan.

Ilmeisesti liikettä suuntaan jos toiseen on ehtinyt jo tapahtua, sillä käänteisenä tämä kortti lupailisi hyvää! Lannistua ei pidä ainakaan ja positiiviset odotukset (ilmeisesti haaveet) tuottaisivat tulosta. Kortti ei kuitenkaan kerro, miten kauan tuo mahdollinen suhde tai ihastuminen tulisi kestämään tai minne se johtaa, mutta tämänhetkinen tilanne näyttää hyvälle.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1106 : 17.03.2008 18:33:46 »

Marika. Mieskortiksi tuli

KUU
Käänteisenä
Avainsanat: Kalat, viimeinen koetus, virhevalinnat, harhakuvat, karmasta vapautuminen, vuorovaikutus tai taistelu alitajunnan kanssa, portti uusille tietoisuuden tasoille

Kortissa kuvattu kuu on vanha kuu. Se on vajoamassa yhä syvemmille tietoisuudentasoille. On viimeisen ja usein kaikkein vaikeimman koetuksen aika. On olemassa hyvin suuri vaara, että unohdat pimeydessä todellisen päämääräsi. Kiusaukset ja harha-aistimukset vaanivat matkan varrella valmiina suistamaan sinut sivuun puutarhaan johtavalta polulta. Ole varovainen!
Kortin yläosassa näkyy kapea käytävä, jota vartioi kaksi pahaenteisen näköistä sudenpäistä vartijaa. Suden pää symboloi egyptiläistä kuoleman jumalaa, Anubista. Vartijoiden takana on kaksi niiden valtaa symboloivaa synkkää, uhkaavaa tornia. Vartijat pitävät toisessa kädessään Feeniksin valtikkaa ja toisessa avaiminaan Merkuriuksen ja Pluton symboleita. Shakaalit väijyvät vartijoiden jaloissa valmiina hyökkäämään niiden kimppuun ja ahmimaan ne, jotka ottavat riskin ja kulkevat tornien ohi epävarmoina tai pelkästä uteliaisuudesta.
Vartioitu sisäänkäynti kuvaa myös kohtua, naisen seksuaali- ja synnytinelintä. Kuu symboloi tässä naisellisuuden alitajuista puolta: muuttuvaa, epämääräistä, viettelevää puolta, jolla on aavemainen vetovoima. Kaikki näyttää mystiseltä, jotenkin epäselvästä ja lumoavalta.
Mutta vain tämän portin kautta kulkee tie uuteen elämään. Tie tietoisuuteen kulkee läpi sen, mikä on vielä tiedostamatonta, tuntematonta ja uhkaavaa. Jokaisen, joka haluaa olla viisas, täytyy ensin tehdä suoraan tuttavuutta sen kanssa, mitä ei vielä tiedä. Ja sen voi oppia tuntemaan vain suoran kokemuksen kautta. Harhakuvitelmien salat tulevat lopulta valoon, kun tunnistat ne siksi, mitä ne todella ovat. Kun verhot avautuvat, oivallat jotain arvokasta harhakuvien takana olevista todellisista mysteerioista.
Tällä tapahtumaketjulle voidaan löytää vastaavuutta monien heimojen suorittamista initaatioriiteistä. Aikuiseksi tuleminen vaatii hyvin vaikean ja vaarallisen tehtävän loppuun suorittamista. Tämän tehtävän valmistelu vie pitkän aikaa ja se on tehtävä huolella.
Se, joka uskaltaa kulkea portin läpi, tarvitsee ennennäkemätöntä rohkeutta sekä halua valmistautua asiaankuuluvalla tavalla. Onnellinen se, joka sattuu löytämään luotettavan oppaan matkan tässä vaiheessa! Silti vieläkin, tai ehkäpä juuri tässä vaiheessa, tarvitaan valtavaa tietoisuutta. Tarjolla on aivan liian monta tiennäyttäjää, jotka tekevät houkuttelevia lupauksia tietämättä silti itsekään tietä. Vain kuuntelemalla jatkuvasti sydämesi ääntä voit muuttaa virhevalinnat mahdollisuuksiksi, jota auttavat sinua eteenpäin matkallasi. Kun uskollisesti seuraat sydämesi opetuksia huomaat, että jopa väärän tien valitseminen saattoi olla tarpeellinen opetus matkallasi.
Portti kuolemaan on myös portti uuteen elämään. Se on tie korkeampaan tietoisuuteen. Kortissa tätä kuvaa egyptiläinen pyhä kovakuoriainen, joka pitelee tuntosarvissaan auringon symbolia. Kovakuoriainen tuo uudistavaa valoa pimeyteen. Mihin tahansa tämä valo ilmestyykin, siellä pimeys katoaa. Itse asiassa pimeys paljastuu harhakuvitelmaksi. Pimeys oli pelkkiä varjoja, jotka näyttivät olevan olemassa vain, koska jokin esti valon virtaamisen. Ensimmäinen askel perinpohjaisessa muuttumisessa on selvittää, mitkä asiat estävät valon virtausta sinun kohdallasi ja voittaa ne.
Päätelmät: Olet kuullut Tuntemattoman kutsun. Olet astumassa johonkin uuteen kokemukseen. Kiinnitä nyt huomiota sydämesi ääneen ja tutkiskele huolellisesti ja rauhassa niitä avun ja opastuksen tarjouksia, joita sinulle saatetaan tehdä.
Kysymykset: Mikä sisälläsi tuntuu olevan sinulle vierasta, tuntematonta? Mitä et näe selvästi? Millaisia kokemuksia pelkäät eniten?
Ehdotus: Mietiskele säännöllisesti! Valitse sellainen meditaatio, jonka tunnet omaksesi ja tee sitä päivittäin ainakin kolmen kuukauden ajan. Kiinnitä huomiota siihen, mitä ajattelet ja millaisia mielikuvia sinulla on. Kirjoita niitä muistiin silloin tällöin. Voit myös piirtää tai maalata ne. Kiinnitä huomiota myös uniisi.
Vahvistus. Pimeintä on aina ennen auringonnousua.

Käänteisenä tämä kortti on aina hankala tulkittava, mutta koska kortin pääsanoma on eteenpäin meneminen portin läpi (hampaat irvessä, mutta kuitenkin) sanoisin, että tilanne ei etene suuntaan eikä toiseen. Sama junnaaminen ja roikkuminen jatkuu, tilaisuutta kasvamiseen ja muutokseen ei ole.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1107 : 17.03.2008 18:42:24 »

Lumililja. En ole kovin hyvä katsomaan tällaisia asioita kuin sitä, tuleeko lapsia ja montako ja milloin. Lapset nimittäin tulevat, jos ovat tullakseen ja olette sellaisen sopimuksen sieluina ennen syntymäänne tehneet, että me lähdetään tonne nyt vanhemmiksi ja te pääsette meidän kautta maanpäälle elämään syntymällä lapsiksemme. Minä esimerkiksi olen tehnyt nykyisten vanhempieni kanssa sopimuksen ennen syntymääni, että minä tulen heidän esikoisekseen, jolloin vanhempien on pakko aloittaa elämä yhdessä ja vakinaistaa suhde, jotta heidän välillään oleva karma saadaan kasvettua pois.

Mutta! Koska enkelit ja lapset ovat niin läheisiä keskenään, nostin enkelikortin. Toiselle tasolle tulikin ihastelevaa kuhinaa, kun he kuulivat tästä kysymyksestä ja enkelikortti oli ehdoton vaihtoehto vastaukseksi. Smiley

Hauskuus
Sinua ohjataan pitämään hauskaa.  Rentoudu ja löydä huumorintajusi. Suhtaudu asioihin kepeästi.
Hauskuus tuo mukanaan hengen keveyttä ja vaikeimmatkin tilanteet helpottuvat, kun näet tapahtumien hupaisat puolet. Jalosta siis kykyäsi huvittua asioista.
Miten voit lisätä leikkimielisyyttä, naurua ja hauskuutta sosiaaliseen elämääsi, ihmissuhteisiisi ja työelämääsi?
Kun sinulla on hauskaa, enkelit riemuitsevat, sillä he rakastavat iloa, leikkimielisyyttä,huumoria ja naurua yli kaiken.
Voimalause: Kevennän elämääni ja teen kaikesta hauskaa.

Eli nyt vaan nauramaan ja nauttimaan. Älkää yrittäkö lasten hankkimista ryppyotsaisesti, vaan pitäkää hauskaa! Olen varma, että lapsia on tulossa ja he viipyilevät ja sieluina siinä teidän lähellänne. Pitäkää hauskaa näiden lasten kanssa!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1108 : 17.03.2008 18:48:44 »

Strelizia, sulle tällainen kortti tuohon ahdistavaan oloon.

VAUNUT
Avainsanat: Rapu, uusi alku, muutos parempaan, itsetutkiskelu, meditaatio,  hengellinen tie

Ajaja istuu mietiskelyasennossa vaunuissa, jotka eivät ole vielä lähteneet liikkeelle. Hän on pukeutunut kultaiseen haarniskaan. Ajaja mietiskelee keskittäen tietoisuutensa Pyhään Graalin maljaan, joka pyörii hänen käsissään. Graalin malja symboloi Kohtalonpyörää. Ennen kuin ajaja rohkenee antaa vaunujen lähteä liikkeelle kohti uutta alkua, hän tutkiskelee kaikkia mahdollisia vaunujen liikkeellelähdöstä aiheutuvia seurauksia. Sillä kun ajaja on kerran päättänyt lähteä, peluuta ei ole. Mikään ei voi estää matkaa.
Tämä kortti viittaa yleensä lähiaikoina tapahtuvaan uuteen alkuun. Se voi viitata matkaan tai johonkin uuden elämänvaiheen alkamiseen esimerkiksi ihmissuhteissa, elinolosuhteissa tai työssä. Mitään ei pitäisi päättää hätäisesti. Kaikki asiat vaativat tarkkaa tutkiskelua ja valmistelua. Mutta kun pohjatyö on kerran tehty, uuden alkamista e saisi tarpeettomasti lykätä. Kaikki viittaa siihen, että kehitys on suotuisaa.
Ajajan haarniska on kultaa ja siihen on upotettu kymmenen kristallia. Haarniska symboloi Ravun suojaavaa kuorta, joka antaa turvaa ja suojaa sisäiselle muutokselle (kultainen väri) ja selkeyden kehittymiselle (kristalli). Aikoina, jolloin uutta on alkamassa tai läpimurto tapahtumassa, tarvitset rakkauden ilmapiirin luomaan turvaa ja tukea. Tulossa oleva muutos tuo mukanaan paljon jännitystä ja levottomuutta. Tällaisina aikoina tulee välttää suhteita, jotka ovat kaoottisia, sekavia tai rakkaudettomia.
Uusi alku jättää taakseen vanhat, ikävystyttävät jokapäiväiset rutiinit. Olet tulvillaan uusia ideoita ja inspiraatiota. Laajennat elämänpiiriäsi. Tätä symboloivat kortin taustalla olevat samansuuntaiset siniset ympyrät. Olet nyt tilanteessa, jolloin voit menestyksekkäästi aloittaa monia uusia asioita. Tämä kaikkien toimiesi vaihtelevuus ja monipuolisuus rikastuttaa elämääsi ja piristää sinua. Et kaikesta hälinästä huolimatta unohda korkeinta päämääräsi. Tie, jolla vaunut seisovat, on päällystetty kultaisilla kivillä. Se on kuninkaallinen tie, jota kaikki itsetuntemusta ja sisäistä muutosta etsivät kulkevat.
Neljä sfinksiä (härkä, leijona, ihmishahmo ja kotka) kuvaavat niitä voimia, jotka saavat vaunut liikkeelle. Sfinksit ovat vaihtaneet keskenään päitään ja vartaloitaan ja auttavat toisiaan. Kun oikea suunta on kerran valittu, niiden voimat yhdistyvät ja ne lähtevät liikkeelle turvatakseen onnistuneen kehityksen. Luottamuksesi omiin voimiisi ja intuitiiviseen ymmärrykseesi kasvavat.
Päätelmä: Tuleva muutos aloittaa elämässäsi myönteisen, positiivisen vaiheen. Valmistele itseäsi, laita asiasi kuntoon, tutki kaikkia mahdollisuuksia. Jätät paljon taaksesi.
Kysymykset: Mikä elämänalueesi tulee muuttumaan? Oletko valmis jättämään taaksesi vanhan ja aloittamaan uuden?
Ehdotus: etsi tai luo itsellesi rakastava, turvallinen ympäristö. Siellä voit suunnitella muutosta tai matkaa. Myös kehosi tarvitsee nyt huomiota ja toimintaa.
Vahvistus: Laitan elämäni järjestykseen ja valmistaudun uuteen alkuun.

Kaiveleeko sinua kenties haikeus siitä, että vanha on jäämässä taakse? Jos ei, sanoisin, että kivi sydämellä on ihan normaalia muutokseen liittyvää kipua. Sellaista synnytystuskaa. Riittää, että henkisellä tasolla on tapahtumassa muutoksia joko yleisesti tai Itsessä, niin herkimmät meistä reagoivat siihen juuri kuvaamallasi tavalla. Mitään syytä tai järkiperäistä aiheutta pahaanoloon, sairasteluun, uupumukseen, itkuisuuteen, väsymykseen ym. ei ole, mutta silti vaan oireet pukkaavat päälle ja syy on kokonaan henkinen. Henkinen kasvu, uusi alku. Jokaisen uuden alun kynnyksellä on rankempi kausi, tavalla tai toisella. Joten ole huoleti. Mistään vakavasta ei ole kyse, ihan normaalia oireilua, joka menee itsekseen ohitse sitä mukaa, kun asiat alkavat rullaamaan. Pysyttele kärsivällisenä, yritä nauttia asioista ja muista levätä.
tallennettu
Timantti*
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8


Profiili
« Vastaus #1109 : 17.03.2008 22:29:13 »

kiitos kovasti Smiley nappiin osui nuo kaikki mitä tällä hetkellä tiedän. kiitos hyvistä neuvoista, tämä avasi silmäni Smiley
tallennettu
Sivuja: 1 ... 72 73 [74] 75 76 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: