Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Toistuvat yölliset vierailijat. : 26.04.2018 19:34:16
Vastaavia kokemuksia... Herään sängystäni, makkarissa on outoja ihmisiä tai tuttuja ihmisiä, joskus on ollut pehmolelukin joka liikkuu. Kohta kuitenkin herään uudelleen, makkari on pimeä ja siellä ei ole ketään.

Eli ensimmäinen oli ilmiö jota kutsutaan valeheräämiseksi...
Muuten tämä voisi olla sitä, mutta huusin täyttä kurkkua eli olin näkyvaiheessa täysin hereillä.
2  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Toistuvat yölliset vierailijat. : 25.04.2018 21:30:55
Oletko katsellut ET rotujen kasvokuvia, tunnistatko sieltä piirteet?
Hei!
En ole katsonut. Mistä niitä löytyy?
3  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Toistuvat yölliset vierailijat. : 25.04.2018 19:34:05
Hei! Nyt kyseessä ei ole unihalvaus. Ensimmäisenä yönä heräsin omaan kirkuvaan huutooni ja sydämen korkeaan sykkeeseen. Sitten huomasin hahmon seisovan sänkyni päädyssä. Se seisoi siinä ja minä pystyin liikkumaan. Se oli naispuolinen, mutta ei tehnyt mitään. Sitten se lähti. Nyt taas viimeyönä heräsin kirkuvaan huutooni ja kurkkuun sattui sekä sydän hakkasi. vieressäni sängyllä makasi kyljellään hahmo jonka kasvot olivat ihan omieni lähellä ja hänellä oli huvittunut hymy. hän oli siinä sen aikaa että varmasti tuli huomatuksi. Tämä oli miespuolisen tuntuinen, mutta omasi hieman ihmisestä eriäviä piirteitä. Energia kummassakin kohtaamisessa oli voimakas ja kun hahmot olivat lähteneet oli rauhallinen olo ja sai hyvin jatkettua unia.
Olen viimeksi lapsena kokenut samantapaisia kokemuksia. Mitä nämä ovat? Itse en saanut vastausta hahmoilta kysymällä. Säikähtäessäni luultavasti hätistin heidät pois?
Jos täällä on ystävällistä henkilöä joka voisi kertoa mitä näillä hahmoilla oli asiaa, minkä takia heitä nään, mitä he ovat, kuinka minun tulisi toimia olisi ihanaa jos kertoisitte. Kiitos jo etukäteen.
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 06.07.2016 18:56:37
Hei!
Kysyisin asuntotilanteeseen liittyen. Elikkäs olen nyt saanut sen opiskelupaikan, mutta stressaa, että saanko ajallaan ennen opiskeluja hyvää sopivan hintaista vuokra-asuntoa.. Mitähän kautta löydän sen ja milloin ym.. Pientä stressiä pukkaa (khehkheh). Olen jo irtisanonut oman vuokra-asuntoni.. Ja eiköhän tästä näy tämä huoli tästä viestistä, tuntuu, että aika loppuu kesken Cheesy
kiitos jo etukäteen. Pääsisi jo muuttamaan ja siirtymään elämässä eteenpäin. Cheesy
5  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 14.06.2016 10:28:23
Moi. Tässäpä tapahtumarikasta unta:
Isoisälläni oli jonkun sortin juhlat. Terassilla oli pirttipöytä jonka ympärille vieraiden piti kerääntyä. Kävin hakemassa sisältä jotain, ja kun aloin avaamaan ovea oli isoisäni oven toisella puolella ja pamautin oven niin, että säikähdin että hän menee rikki. Silloin isäni ärähti, että on se kumma kun kaikki vieraat eivät voi kokoontua yhtäaikaa pihalle. Pappani jäi oven taakse ja odotti, että tulen ulos.
Kun istuimme pöydän äärelle, oli pöytä täynnä lääkkeitä, jotka oli siis ymmärtääkseni isoisälle ja hänen seuranaan istuttiin kun niitä hänelle jaettiin.
Jossain välissä raahasivat isoisän varastosta pianon, sellaisen vanhan ajan ison pianon jossa oli "tietokoneen näppäimet" ja alkoivat sitä soittamaan.
Lähtiessämme lähti äitini toiseen suuntaan ja minä pyrin isän kyytiin kun tällä oli moottoripyörä. Sähläsimme kuitenkin kypärien kanssa ettei löytynyt sopivaa vaan toinen olisi joutunut menemään ilman. Juoksin sitten äitini perään joka kiipesi jonkun sortin portaita.
Sitten vaihtui unen tyyli ja istuin outojen auton kyydissä. Siinä oli nainen minun ikäluokkaani ja sitten muut miehiä. Ihmettelin ikkunasta näkyvää luontoa. Pistin käden ulos ja nautin tuulenvireestä sekä yritin koskettaa puiden oksia. Joku autossa olevista kysyi, että alieneitako ja virnuili. Kysyi, että olenko järjestelmällinen ja kerroin (ehkä hieman valehtelinkin) että joo todella järjestelmällinen. Olin innoissani uusista "ystävistä".. Me menimme suunnistamaan ja ymmärtääkseni he olivat ammattilaisia siinä mutta olin innoissani uudesta asiasta, että mäkiä kiivetessäkin tein treeniliikkeitä. He olivat aika hiljaisia. Sitten saavuimme johonkin testipisteeseen missä meni puulautoja joen yli. Minä suoraan spurttasin ja ne alkoivat tippua altani, juoksin toisen puolen alkuun. Tämä suunnistaja tyttö selvisi toiselle puolelle. Minua tulivat hakemaan jotkun ei niin kiltin näköiset metsänhenget ja pyrein heitä pakoon.

Eli siis uni jossa ei ole päätä eikä häntää, sen takia kiinnostaakin, mitä se voisi merkitä? idiot2
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 01.06.2016 21:11:17
Kiitos jo etukäteen☺
Kysyisin, että pääsenkö opiskelemaan nyt syksyllä?

Kyllä, näyttäisi siltä, että pääset.

Esiin nousee jonkinlaista huolenpitoa, autat jollain tavalla muita. Tärkeää olisi muistaa myös pitää huolta itsestäsi, ettet kuormitu liikaa. Vain sillä tavalla voit sitten olla taas muille avuksi.

Vanhempi mieshenkilö tulee aiheuttamaan sinulle jonkinlaista päänvaivaa, harmia.
Kiitos! Valoisaa kesää sinulle <3
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 01.06.2016 12:41:55
Kiitos jo etukäteen☺
Kysyisin, että pääsenkö opiskelemaan nyt syksyllä?
8  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Saisinko tulkinta-apua, hammasuni?! : 25.05.2016 19:11:05
Moi!
Voin vinkata, että ei huolta siitä, että joku läheinen välttämättä kuolee. Usein hampaiden tippuminen unessa ( oli sitten yksi tai kaikki) on merkinnyt sairastumista tms. Ja sairastua voi vaikka pieneen flunssaan. Ja jos uni viittaa kuolemaan, voi se olla myös ennustaa jonkun vanhan käyttäytymismallin päättymistä tai muutosta. Eli jokin asia elämässä voi tulla päätökseen, mutta silloin tilalle tulee jotain uutta.
Hammasunet voivat liittyä siis terveyteen. Onko kenties ollut stressiä, pelkoa, huolta tai mieliala alhaalla? Uni voi olla viesti myös niistä.
Muista, että jokaisella on omat henkilökohtaiset unensa ja itse tietenkin tietää parhaiten mihin uni viittaa, koska se on aina heijastus omaan elämään. Pelko pois! Smiley
Niin, ja oletkos kuullut manifestoinnista? (kannattaa googlettaa)
Ajattele enemmän rakkaudellisia asioita, ihania valoisia asioita ja alat elää niitä.
Jos ajattelet negatiivisia asioita, kuolemaa ja annat siis.esim pelolle valtaa, voivat ajatuksesi sitten myös manifestoitua todeksi. Kumman siis valitset Wink
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Voin katsoa sinulle : 25.05.2016 18:56:47
Moi!
 Kiitos paljon aikaisemmasta tulkinnastasi, on kyllä pitänyt aika hyvin paikkaansa. kiitos, kiitos, kiitos!
 Ja sitten tähän hetkeen..
Olen nyt käynyt hoitoalan soveltuvuuskokeissa ja ensiviikolla on sitten myös eripaikan hoitoalan valintakokeet. Eli:
1. Miten pärjään pääsykokeissa, pääsenkö opiskelemaan ensisyksynä? Cheesy (opiskelu)
2. Miltä ensi syksyni näyttää? (suhteet, ystävyys, koulu, koti ym.)
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Saisinko katsoa elämääsi? : 13.09.2015 21:01:11
Hei Jukka!
ihanaa vain olisi jos katsoisin minunkin elämääni.
teemana voisi olla vain tämä elämä. Mihin suuntaan tässä pitäisi mennä?
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Voin katsoa sinulle : 13.09.2015 20:49:49
Hei, ihanaa tämä mahdollisuus saada opastusta.

1. Mihin suuntaan minun pitäisi elämässäni mennä?
2. Mikä olisi oikea ala minulle jota lähtisin opiskelemaan?
3. Miten pärjään taloudellisesti?
4. terveys
5. tulevaisuus
12  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 04.11.2014 23:34:15
Hei! Tässä olisi tulkittavaa Wink

Unessani olin jossain yökerhossa lasikopissa. Siellä oli semmoinen jää. Aloin luistelemaan ja se sujui niin sulavasti, tunsin liitäväni. Se hetki oli hieno, taiteellinen, olin aivan hämmästynyt siitä miten upeasti osaan luistella. Ympärille alkoi kerääntyä paljon ihmisiä katsomaan. He ihastelivat ja ottivat kuvia. Hämmästyin kun nautein siitä. Yhtäkkiä aloin ajattelemaan että heillä ei ole puhtaat jauhot pussissa ja luistelu alkoi tökkimään. He tirskuivat ja ottivat paljonkuvia. minä yritin pysyä kovana ja luistelin numeroni loppuun asti. Kaiken kukkuraksi huomasin olevani yltäpäältä vaahdossa.

Toisessa unessa minulla oli YO-juhlat. Olin hyvin väsynyt. vieraat eivät tervehtineet/ kätelleet. Yritin jotain vierasta jututtaa mutta hän sanoi ettei puhu talven lapselle. En saanut mitään lahjojakaan. Olin hyvin väsynyt. vieraat katoilivat ja välttelivät ja olivat omissa porukoissaan. Minua väsytti niin että menin päikkäreille epätoivoisena. Sieltä herättyäni keräsin itseni takaisin pystyyn ja menin takaisin juhlakaluksi. Hukkasin yo-lakkini... Huomasin miten vieraat hupenivat. Serkkuni oli lähdossä juhlimaan ystäviensä kanssa. Huomasin kun ihmisiä alkoi siirtyä talomme "kellariin" minkä olemassaolosta en tiennyt mitään. Sinne vievät portaat olivat pimeässä ja siellä oli tosi synkkää. jo porraskäytävään ylettyi valtava joukko tummia hahmoja.. jotain emotyylisiä tms tosi synkkiä..kun pääsin alas asti se oli aivan täynnä niitä. Siellä oli niitä kuin jossain stadionkeikalla.. siellä oli joku kokoontuminen.. kaikki hurrasivat lavalla olleelle bändille.. mutta sitten kaikki pysähtyi.. ja katsoi mua syyttävästi. kaikki oli niin synkkää... musiikki loppui..bändikään ei soittanut musiikkia. huomasin etten kuulu sinne. kuitenkin revin rohkeutta ja yritin piristää heitä ja laulaa jotain "Dy,dy,duu" sain suustani ja sitten bändi toisti sen..ja sitten oli taas hiljaista.. se oli tosi kiusallista ja hirvittävää enkä tiennyt mitä tekisin..


huhheijaa....mitähän nämä unet meinaavat? Lähiaikoina on taas unet villiintyneet..Cheesy
kiitos jo etukäteen Smiley
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoidot syksy 2014 : 04.11.2014 22:25:43
mukana myös. Smiley
14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 18.10.2014 12:42:37
Minäkin ehdottomasti haluan olla mukana! Smiley
Syysväsymystä ilmassa, kaipaisin energiaa, hyvää oloa ja iloa pimeään syksyyn.. Syysväsymys, opiskelu, stressi ja monet tapahtumat ympärillä ovat saaneet päähäni sekamelskan. Jos tuo tasapaino löytyisi  smitten

Kiitos jo etukäteen smitten
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy vexiltä. Kanavointia/selvänäkemistä : 18.10.2014 01:04:47
Heipähei! Smiley
Ensinnäkin,kaunista ja valoisaa syksyä.

Minulla olisi vain yksi kysymys, mysteeri, pulma. TÄMÄ ELÄMÄ, tämä elämäntilanne...kaipaisin vain jonkinlaista ohjausta tämän hetkiseen elämäntilanteeseeni.. Apua, opastusta, tukea, ohjeita, selitystä....

HELP!


Kiitos jo etukäteen! smitten
Sivuja: [1] 2