Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 133
61  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Äitiyden myytti : 01.09.2009 10:30:21

Minulla on pari tuttua jotka eivät ensin saaneet lapsia ja tuon jälkeen totesivat myös että parempi niin. Nämä ystäväni ovat kuitenkin hankkineet "lapsia", eli paljon kotieläimiä jotka he hoivaavat suurella rakkaudella.

Koira on ollut minulla pitkään jo haave jonka varmaan ihan lähiaikoina saatan hankkia...Se ois mulle se mun oma lapsi. Ihmislapsi mun näkökulmasta on aivan liia iso tapaus huolehtia ja kantaa vastuuta. Ei vain millään sovi mun elämään eikä elämäntyyliin.
62  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Äitiyden myytti : 01.09.2009 09:42:18

Kumma on kyllä että adoptio on niin tarkkaan säädelty ja kontrolloitu tapahtuma jossa pitkällisen prosessin aikana tutkitaan kaikki asiat ihmisestä.

Ja hyvä että tutkitaan eikä hutkita. Eiköhän se adoptiolaki ole varmaan siksi juuri niin tiukka, kun ne pienet lapset ovat tulleet huonoista kotioloista ja tarvitsevat kipeästi hyvää ja turvallista kotia.
63  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Hapan-Emäs tasapaino : 31.08.2009 09:07:13
Sellaisen vinkin annan teille, että jos/kun elimistö on liian hapan (esim Pascoe-emäsjauheen mukana on se ph-mitta) niin aloitatte emäspitoisten ruoka-aineiden käytön lisäämällä sitä runsaammin ruokavalioon. Ja sitten kun alkaa tuntumaan olotila paremmalta, voi lisätä sekaruokavaliota syövä siihen hapanta mukaan. Kun täällä moni empii, että ei tiiä mitenkä syödä emäksisiä ja happamia ruoka-aineksia, yksin vai yhdessä. Kyllä se hyvän/huonon olotilan tuntee sisällänsä.

Ja sen kahvin tilalle vois ottaa virheän teen rinnalle! Aloittaa vaikka muutaman aamun kokeeksi vihreällä teellä kun kahvi on sellainen happoa tuottava nautintoaine.

Kokeiltaa ja kirjottakaa tuntemuksia miltä alkaa tuntumaan Smiley
64  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Äitiyden myytti : 30.08.2009 16:01:57
 
 Milloinkohan näihinkin asioihin voitaisiin suhtautua neutraalisti, ilman kummallisia yleiskäsityksiä äitiydestä ja siitä millainen äiti on ja millainen se ihminen joka ei halua äidiksi.
 

Sanonpa nyt jotain todella ärsyttävää. EI MILLOINKAAN! Todella surkeaa ovat ne äidiksi haluavat, mutta sopimattomat joilla oma psyyke on syystä tai toisesta häiriintynyt esim alko-ongelmia, tai muuta ongelmat, silkkaa välinpitämättömyyttä vastuunkantamisessa omasta lapsestaan. Ei ole mahdollista antaakaan sitten täyspainoista ja turvallista kotia. Sitten niistä lapsista syntyy senkaltaisia kakaroita Tongue
65  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Äitiyden myytti : 30.08.2009 12:18:35
Kuule, ihan samaan ole itekkin suvussani törmännyt. Kyselyihin sellaisiin, että "jokos sillä eli mulla on omia lapsia", tai "sitten kun sulla on omia niin..." No pirulainen kun niitä omia lapsia ei tule. Tämäkin on ISO ASIA kumppania itelleni valittaessani, että meillä kummallakin on sama päätös ja se on sitten yhteinen sellainen. EI tämä elämä maanpäällä ole vain äitiyttä varten. Toki vanhankansan väki ajattelee sitä lisääntymistä ja suvunjatkamista, mutta c'mon hei!!? Tongue
66  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Äitiyden myytti : 30.08.2009 12:11:09

Perhana jos ei muuten saa ihmisarvoa kuin olemalla "Äiti" Cheesy

annaelen

No onhan tässäkin sitä myyttiä sitten, annaelen Cheesy
67  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Äitiyden myytti : 30.08.2009 11:18:50
Mitäs jos mä heitän tän aiheen ihan päälaelleen ja kerron että minussa se myytti, että en halua äidiksi. Se ei tarkoita ettenkö tykkäis lapsista, mutta se on fysiologinen ja psyykkinen juttu. Wink Cheesy Grin
68  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Isyyden myytti : 30.08.2009 10:39:22
Oma isäni jäi minulla hyvi tuntemattomaksi koska olin niin pieni kun isä lähti omille teilleen. En halua mennä kovinkaan henk.koht. omassa elämässäni täällä foorumilla...

Tunnen valtavaa viehätystä ja vetovoimaa itseäni vanhempiin miehiin, joilla on takana elämänkokemusta, sitä elämän näkemystä/elettyä elämää...Turvallisen oloinen, uskollinen ja huolehtiva kumppani.... Oon joskus miettinyt että onko jotain oman isän puutteellisuutta että tunnen halua ja tarvetta vanhempaa miestä kohtaan. Voi se olla, mutta en minä mikään miehen "isin pikkutyttö" halua olla tai esittää sellaista. Joku joskus sanoi, että nainen voi valita isäänsä kuvaanlaisen kumppanin. Varmaan olette kuulleet ja nähneet kuinka jotkut parit muistuttavat aika paljon toisiaan ulkonäöltään.
69  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Ulkoiseen olemukseen vaikuttavat tekijät kartalla : 28.08.2009 14:27:07
Sä taidat DV olla maskuliininen yläkropasta, siis leveät hartiat ja rinnanympärys. Hyvin oinasta kuvaava.
70  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Hapan-Emäs tasapaino : 28.08.2009 14:23:27
Shindele'sin mineraalijauheen käytön jälkeen mulla ei ole tehnyt juuri suklaata enempää mitään herkkuja mieli. Ja hyvin pärjää! Smiley
71  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Ulkoiseen olemukseen vaikuttavat tekijät kartalla : 27.08.2009 17:51:48
Plaratessa netin ulkomaisilla sivuilla huomasin  oinas:sta etenkin tällaisen kuvauksen:

(DMCA ilmoituksen takia poistettu)


- Kun tissiasian olen käynyt läpi voisin kertoilla, että nenäni on pieni, siro ja hieman luisevasti kaartuva. Niska on siro ja muttei mitenkään pitkä. Ja kyllä, punastun joskus helposti. Ja kävelen nopeasti mitä olen saanut kuulla... Grin Jotain tällaista siis.
72  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Hapan-Emäs tasapaino : 26.08.2009 12:33:56
Tähänkin oli joki selitys mutten nyt muista. Naiset etenkin kuukautisten aikaan tai ennen kuukautisia syövät kuin hevoset ja olo on sitten sen mukainen. Masennus on yks tekijä mikä "käskee" ihmisen mättämään kaikenlaista tuollaista moksaa sisäänä. Ja toisilla on vain niin luontainen taipumus makeannälkään ettei oikeen voi pysyä erossa.

Kyllä mä aina silloin tällöin ostan suklaata ja etenkin salmiakkia. Ne tekevät välillä sielulleni tavattoman hyvää smitten
73  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Hapan-Emäs tasapaino : 26.08.2009 10:52:47
Näinpä se on. Kun tutustutte tuohon kyseiseen ohjelmaan, niin uskallan jo nyt sanoa, että se saattaa pysäyttää useamman teistä paikalleen miettimään; "että näinkä olen syönyt, ja nämä oireethan mulla on". Fakta iskee todella vasten kasvoja! Ja mikä tuntuu vaikealta niellä, on se, että puhdas valkea vehnä on pahin elimistön tulehduttaja -siteeraten Paulaa tässä nyt.
74  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Hapan-Emäs tasapaino : 26.08.2009 10:29:48
Mm Akne, ihottumat, erilaiset näpyt, jopa luomet, syylät ja se  diabetes ovat tulosta elimistän huonosto/sairaalloisesta epätasapainosta. Toki en ole mikään ravitsemusasiantuntija, mutta jos kiinnostaa terveysuutiset ja lukee artikkeleja, ns paneutuu syvällisemmin niin alkaa löytyä totuuksia ongelmiin.
75  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Hapan-Emäs tasapaino : 26.08.2009 10:25:43
Tutustukaa tähän ohjelmaan: KYSY PAULALTA. RADIO-OHJELMA "TERVEYDEN TUKIPILARIT" RADIOASEMA GROOVELLA 91,1 MHZ AINA TIISTAISIN KLO 10-11. UUSINTA GROOVELLA TORSTAISIN KLO 17 JA SUOMIPOPILLA SUNNUNTAISIN KLO 9.

Itse ohjelmasta: http://www.terveydentukipilarit.fi/tt/index.php

PS. Todella hyvää faktatietoa elimistöstä ja ruoka-aineista. Juuri näistä asioista joista olenkin jo täällä aiemmin kirjoittanut.
Sivuja: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 133