Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 73
1021  Astro special / Julkkiskartat / Anthony Bourdain : 04.11.2008 23:39:27
Sitte ois tää mielenkiintonen maailmaa kiertävä kokki, Anthony Bourdain.

Syntyny 25.6.1956 New York City; Aurinko Rapu, Kuu Vesimies, Merkurius Kaksoset, Venus Kaksoset, Mars Kaloissa.
1022  Astro special / Julkkiskartat / Ted Kaczynski a.k.a Unabomber : 04.11.2008 23:37:07
Mitäs sanotte tämän kuuluisan Unabomberin eli Ted Kaczynskin kartasta? En tiedä tarkkaa syntymäaikaa, mut paikka on Chigago, USA.

Kaksonen on aurinkomerkki, Kuu Leijonassa, Merkurius Kaksosissa, Venus Oinaassa, Mars Ravussa, Jupiter, Saturnus ja Uranus Kaksosissa.
Olipa nouseva merkki mikä tahansa, niin Kaksonen näyttää hallitsevan horoskooppia vahvasti.
Mies oli hyvin älykäs, ÄO 170.
1023  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Elvis Presley : 22.10.2008 20:42:06
Hi hi hii  Kiss ilmasin asian ehkä liian yksinkertaistaen, en toki tarkottanu sitä että muut täällä maan päällä, paitsi Elvis P., ois jotain sontiaisia joille Jumala lähetti Elviksen  angel,

lähinnä siis tarkotin että hänen äänensä ja tietyssä mielessä kohtalonsa oli niinku annettu myös ylhäältä -  lainkaan tarkottamatta sitä etteikö jokainen ois siinä mielessä etc you know, ei kai tätä tarvitse enempää selittää...
1024  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Elvis Presley : 22.10.2008 00:43:25
Mun mielestä Elvis oli tyyliltään ennenkaikkea blueslaulaja, ja gospel. Hänen täytyi ilmaista itseään aikansa rock and rollin avulla jotta valkoihosten kovettuneet sydämet avautuis sille sielukkuudelle mikä oli bluesissa.

Mä uskon että Elvis oli Jumalan lähettämä, sanoihan hän itsekin äänestään (ei turhan vaatimattomasti): "When I sing, it's not my voice, it's the voice of God".

Mahtipontista tai ei, olen samaa mieltä  coolsmiley





              The King

1025  Astro special / Julkkiskartat / Elvis Presley : 20.10.2008 22:59:37
Elvis Presley oli syntyny 8.1.1935, Tupelo, Mississippi. Nouseva merkki oli Jousimies.

Mahtaako kukaan tietää Presleyn tarkkaa syntymäaikaa?
1026  Astro special / Julkkiskartat / "At Home With The Braithwaites" : 16.09.2008 22:24:38
Aamuisin telkkarissa on alkanu tulla tää aika karmea/hauska englantilainen sarja. Oisko kellään tietoa mistään hyvästä astrosivustosta josta sais selville sarjassa esiintyvien ihmisten tarkat syntymäajat, siis myös nousevat merkit?

Aurinkomerkeistä bongasin että ainakin perheen isää esittävä Peter Davison on Oinas, ja lesboksi julistautunu Virginia - Sarah Smart, on Kalat. Mutta muut on usvan peitossa.
Että tällasta.
1027  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Eläinrääkkäys ei ole taidetta - jätä nimi adressiin : 05.09.2008 21:57:01
Heti kävin laittamassa nimeni tonne, nykytaide on yleisesti ottaen muutenki niin tunteetonta ja ällöttävää mutta että vielä viaton koirakin pitää siihen ottaa uhriks - todella järkyttävää!
Voi olla et noi galleriassa kävijät ei oo tienny sitä et koira on siellä sitte päiväkausia ilman ruokaa ja ehkä juomaa, ehkä ne on luullu et sitä ruokitaan. Luulis et jos joku kävijä ois tienny mitä on tekeillä, ois vapauttanu koiran.
Mitä nää on, jotain honduraslaisia? Ei kai nekään oo kauttaaltaan mitään tunteettomia sadisteja, luultavasti tää roskataiteilija on antanu ihmisten ymmärtää et koira on siellä vaan osan aikaa näytteillä.

Usein kun sanotaan et tän kaltanen ihminen joutuu maksamaan teoistaan tai syntyy seuraavassa elämässä joksku, niin mikä ois niin negatiivinen uus inkarnaatio et se ois riittävä rangaistus? Ei mun mielestä oikein mikään.
Lähinnä mä luulisin et tän ihmisen sielu, tajunta ja energia ei synny enää mihkään ainakaan moneen tuhanteen vuoteen, vaan jää joksikin hyvin pahaks energiaks kummittelemaan kaikkialle missä on elämää, mehän tiedetään et sellasta on olemassa.

Tietenkin kyseessä oleva taiteilijankuvatus on saattanu itse joutua elämässään vangituks ja kidutetuks ja kostaa sen nyt koiralle taiteen kautta, tai siis kutsuu kostoaan taiteeksi.
Ehkä joskus aikojen saatossa tää henkilö saa taas luvan tulla ihmiseks ihmisten joukkoon, ehkä oltuaan sitä ennen vaikkapa koiranruokaa.
Tai toisaalta, helvettiinhän toi joutuu pitkäks aikaa jonnekki hämäriin maailmoihin, harmaisiin käytäviin joista ei löydä ulospääsyä.
1028  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Mikä kaupunki "olisit"? : 08.03.2008 01:23:44
Ihan ilman tota testiä musta tuntuu et mä voisin olla San Fransisco, Pietari tai vaikka vähän ens alkuun vaiteliaalta tuntuva Lontoo, joka sit kuitenki, jos raaputtaa pintaa, on hyvin värikäs. Siis itse en ole välttämättä sellanen...ehkä hiukan monimutkasta, mut jollain lailla ymmärrän Lontoon sielua, ehkä sitä vanhanaikasempaa puolta siellä enemmän ku tätä nykyistä modernimpaa Lontoota.

Voisin olla myös joku etelä-amerikkalainen kaupunki, esim Kolumbian Bogota, joo, se mä taidan olla kun nyt tarkemmin ajattelen. Sikäläinen musiikkikin menee nappiin.

Toisaalta, voisin olla myös joku lepposa herttanen Karibian meren saarten pastellinvärinen pikkukaupunki.

Kai sitä ny ihminen ite tietää mikä kaupunki on ? smiley6600
1029  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Mikä on sinun voimaeläimesi? : 31.01.2008 23:38:54
Olen aina kokenu jollain tapaa että mun eläimeni joka on sieluani lähellä, voisi olla papukaija, sellanen iso ja värikäs, vaikken ehkä itse sellainen olekaan. Ne on niin kauniita ja viisaan tuntusia, nytkin mulla on ison sinikeltasen papukaijan kuva seinällä.



1030  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Mikä kaupunki "olisit"? : 31.01.2008 23:14:12
Mulle tuli tossa testissä Hong Kong  - no joo...

Mutta tässä huumoripitoista "Mikä olet"- testejä niin maan mahottomasti, näitä tehdessä hurahtaa helposti tunti jos toinenkin; mikä kaupunki olet, millainen donitsi olet ja muuta järkevää  Kiss

Unohdin laittaa linkin eli se on tämä

blogthings.com

1031  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Esko Jalkanen + Luonnon salatut voimat : 31.01.2008 23:03:47
Kiitos vastauksista!

Vai että Esko sitten poistui just tuona kesänä jolloin luin hänen kirjojaan, enpä tiennyt.

Aikasemmin niistä lueskelin joskus -93 mutta sillon ne ei kolahtanu, sitten toissakesänä niiden maailma vaikutti jotenkin "tutulta", sellaselta luonnon maailmalta johon päin olen kai jollain tasolla halunnu kulkea.

Esko kirjottaa yhdessä kirjassaan miten tärkeää on siunata ruokansa, siitähän tällä foorumilla kai on aiemmin puhuttu. Hän kirjottaa miten hartaasti ihmiset ennen suhtautu esim ruisleipään, ja kuinka se osittain sen takia ja maaperän puhtaudenkin takia oli paljon ravitsevampaa ruokaa ku nykyään, täyttä kamaa.
Tietenkin ihmiset paljon syö myös nykyään paljon sellasta mikä varmaan latistaa tällasten monipuolisten yksinkertasten perusruoka-aineiden voiman, tiedä häntä.

Kaikkea hyvää kaikille, myös Eskolle   smitten
1032  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Taidesivustoja : 20.12.2007 00:55:00
Ihan kauniita printtejä, Tiimari-postikortteja ja kuvituksia noi mitä sivustoilta ootte löytäny muttei niillä oo mitään tekemistä ainakaan maalaustaiteen kanssa   Grin
1033  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Paha olo vedestä : 20.12.2007 00:52:29
He juovat vain pullotettua vettä ja keittävät pesu- ja muun käyttövetensä, en usko että Nokialla monikaan on tällä hetkellä niin "sportti" että lähtisi vain siunaamaan vetensä  angel
1034  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Paha olo vedestä : 14.12.2007 00:49:34
Täytyy kokeilla tota veden ja ruuan siunaamista, tosin ehkä sydämessäni olen sen tehnytkin, en pidä mitenkään itsestäänselvänä sitä että ruokaa ja puhdasta vettä aina olisi.

Mutta mulla on myös tuttava joka on ollut jo pitkään sairaalassa; hänellä oli aina tapana siunata ruokansa vanhanaikaseen tyyliin ihan ääneen: "Herra siunaa ruokamme..." . No nyt hän on sairaalassa ollu jo pitkään koska joi liikaa ja säännöllisesti alkoholia, olisko sekin sitte pitäny siunata...Ei mikään vanha ihminen, kuuskymppinen.

------


Itse en myöskään pidä kraanaveden mausta vaikka sitä aika paljon juonkin koska mulla ei ole varaa ostaa säännöllisesti mehuja tai kaupasta lähdevettä.
Oma kikkani veden maun parantamiseen on se, että tipautan aina vesilasilliseen pari tippaa sitruunaa joka avaa sylkirauhaset ja tällä tapaa tavallinen kraanavesi on ihan eri makusta.
1035  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Taidesivustoja : 13.11.2007 00:33:20
Mä oon löytäny mm. tällasia mielenkiintosia taidesivuja:

 aspect_con  taidetta kaikkialta Etelä-Amerikasta:

artelatino.com

colombia.com   aspect_tri  kolumbilaista kulttuuria

hillerphoto.com  aspect_con musiikkia ja ihmisiä ympäri maailmaa, sivut Brasiliasta on upeet

melbalevickphotos.com  aspect_con  kalifornialaisia ja meksikolaisia puutarhoja sekä sisustuksia

members.tripod.com/artpictures  aspect_con  venäläistä taidetta ja julisteita ja postikortteja
Sivuja: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 73