Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 04.01.2012 20:50:16
Hei, täällä olisi yksi luultavasti paranormaaleille ilmiöille aktiivinen nuori tyttönen, jolla olisi kysymyksiä.  Smiley
Sukuni isänpuolelta on herkkiä paranormaaleille ilmiöille. Isäni kanssa en ole puhunut, joten hänen aktiivisuudestaan en tiedä, mutta isäni äidin kanssa olen puhunut ja hän on pikkutytöstä asti aistinut paranormaaleja asioita. Muistan hänen kertoneen minulle miten jo ihan pienenä juuri puhumaan oppineena, hän oli osoittanut naapuri perheen vauvaa ja sanonut: " Tuo viedään pois meiltä." Vanhemmat olivat sitten kokeilleet laittaat oman lapsensa ja tuttujen saman ikäisen lapsen vierekkäisiin kehtoihin sekä vaihdelleet niiden paikkoja, mutta joka kerta hän oli kävellyt saman lapsen luo ja sanonut: " Viedään pois." Kyseinen vauva kuoli ennen kuin kerkesi edes vuotta täyttämään... Samanlaisia tarinoita ja henkimaailmankohtaamisia olen kuunnellut häneltä monesti, sekä hän on rohkaissut minua eteenpäin.

Nyt olen pikkuhiljaa huomannut itsekin olevani herkkä erilaisille energioille. Muistan lapsena nähneeni auroja, mutta nykyään, kun olen taas alkanut kiinnostumaan en saa erotettua värejä, vain kirkkaan väreilevän energian ihmisen ympärillä. Haluaisin oppia erottamaan myös värit ja tulkitsemaan niitä oikein.
Viime kesänä olin rippileirillä, majoituspaikkana toimi entinen vanhainkoti. Pääni oli seota, koska jäännösenergiaa oli niin paljon. Eräänä iltana, kun katselimme elokuvaa tunsin vanhan naishenkilön läsnäolon. En nähnyt häntä, mutta tunsin kuitenkin, että emme ole yksin. Jotenkin aamulla tuli emännän kanssa kevyt mielisesti puheeksi paikan erilaiset ilmiöt ja hän sanoin, että vanhojen omistajien mukaan vanhan naisen henki on yksi talon aktiivisimpia. Se löi minut ällikällä, koska luulin vain kuvittelleeni tilanteen,koska olin hyvin väsynyt sinä iltana. Nyt en voi todeta muuta kuin, että tunne henkilöstä ja hänen energiastaan oli totta.
Samalla leirillä tunsin eräässä kohtaa aulaa kuristumisen tunnetta kurkussani, ikään kuin joku olisi joskus kuollut johonkin keuhkosairauteen. Tämä tunne tuntui vain pienellä alueealla ja kun kävelin siitä pois tunne loppui.

Olen kiitollinen lahjastani, mutta pelkään sitä mitä saatan nähdä. En pelkää henkiä, mutta heidän ollessaan negatiivisia ahdistun. Onnekseni en ole saanut minkään energian johdosta epämiellyttäviä kuvia päähäni tai nähnyt mitään kamalaa, mutta se on suurimpia pelkojani. Haluaisin tietää miten pystyisin harjoittamaan silmääni aurojen väreille ( olen lukenut kaikki auratopicit ja kokeillut harjoitteita ) ja yleisestikin aktivoimaan paranormaalia herkkyyttäni?
Sivuja: [1]