Sivuja: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 65
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Vuosi 2012: Mitä tapahtuu?  (Luettu 637203 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
YksTähti
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 13


Profiili
« Vastaus #165 : 15.05.2006 12:36:01 »

          Kumman sinä valitset??     smitten

..minkä kumman? oliko tässä nyt annettu ne vaihtoehdot? (:

Hei!

Taisi Kotkansilmä viitata tuohon tietoisuuteen nykytilanteesta ja hieman tulevaisuudenkin osalta. Jotta voi valita, niin pitäisi tietää minkä välillä...

Onnea niille, jotka ovat tiensä jo löytäneet!

YksTähti
tallennettu

aurinkoLeijona : askendenttiLeijona : kuuJousimies

Keltainen Spektraali Tähti
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #166 : 16.05.2006 10:22:29 »

..eikä silläkään oikeastaan mitään väliä, mitä ihmiset valitsevat.. kaikki valitsevat kuitenkin aina sellaisen vaihtoehdon, jonka parhaakseen näkevät,, toisaalta kukaan ei varmastikaan valitse sellaista vaihtoehtoa, jossa toimisi itseään vastaan...

eli oikeasti emme edes tee valintoja,, elämme vain valintojen mahdollisuuksien harhassa..

Hmmm... kuulostaa hyvältä teoriassa Wink

Kun katselen ympärilleni, niin näen että valintoja on tehty. Seuraamukset ovat niiden mukaiset.

Kokisin asian niin, että silloin kun valinta on pienen persoonan alias egon valitsema, niin saattaapi mennä metsään, että humisee. Kun taas valinnat, joihin on oikeasti panostanut ja on myöskin kuunnellut tuota pienoista ääntä sisällään, ovat olleet huomattavasti paremmin eteenpäin viepiä.  Cheesy

Ehkäpä kukaan ei periaatteessa tee valintoja, jotka toimivat itseään vastaan, mutta kyllä siltä näyttää, että niitäkin tehdään - ja helposti. Mielihalujen, mielitekojen ja mielipuolisuuden vallassa tehdyt valinnat näyttävät varmaankin korkeampaa katsottuna samalta kuin kotimatka pilkkopimeässä ryynästelyreissulta metsän halki.  2funny 2funny 2funny
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #167 : 24.05.2006 18:29:38 »

Toivottavasti enemmän yhteisyyden tunnetta ja telepatiaa on luvassa ja vähemmän kärjistynyttä kinaa uskonnosta, esim.

Ja toivottavasti todellisuuden luominen ylhäältä tänne aineeseen (manifestointi) käy sujuvammaksi, kun 3d maailma käy epäoleellisemmaksi ja voimme olla henkisesti vapaampia ja vahvempia. Nytkin usein tuntuu jo siltä että voi luoda kontakteja, työmahiksia jne helpommin, vaikkei näekään ihan suoraan mitä kaikkea tapahtuu edes lähitulevassa.

Ehkäpä jumaluus pitää tavallaan kaikista huolta.. ihmiset valitsevat edelleen omat sidoksensa ja saattavat tuolloinkin roikkua suhteissa, jotka on muiden mielestä järjettömiä.. ei kaikki muuttune sekunnissa.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Solina2
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 100


Profiili
« Vastaus #168 : 24.05.2006 19:07:56 »

Heips kaikille!

Tämän aamun Hopeasulka viestissä oli hyvä valaisu vuoden 2012 tapahtumista  Cheesy

Pitäisitko viestin tännekin, kiitos.

-Solina
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #169 : 24.05.2006 19:47:45 »

Pitäisitko viestin tännekin, kiitos.

-Solina
So sorry, olen näköjään ehtinyt deletoida sen.
Jos saan sen UUDESTAAN! niin tuon tännekin  Smiley
Hyvää Pyhää  kaikille!
T. Ippuska  Kiss
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #170 : 24.05.2006 20:00:07 »

Sitäpä ootellessa "kierrätän" seuraavan Hopeasulka-viestin Ystäville:

"
Hopeasulka
 
 
 

 
 
Matin alustus ja meditaatioilta
LAHDESSA
maanantaina 29.5. klo 18-20.40

Mestari Kuthumin 
SIRIUS-VIHKIMYS

Kolmannen silmän ja sakraalikeskuksen värähtelytason kohotus
Liittyminen 222 Siriuksen Valon mestariin
Energiajärjestelmän ja chakrojen tasapainotus
Uinti delfiinien kanssa
Kristallienergian kvanttikoodit
Sirius-kehon ja sen 22 chakran aktivointi
Siriuksen kuningas ja kuningatar
Platinasäde, platinaviitta ja platinatietoisuuden koodit
Kvanttiopettaja

Illan alustus ja meditaatiovihkimys Siriuslaisessa kristallitemppelissä
perustuvat mestari Kuthumin kanavoinnille 18.2.2006 Mosambikissa.
 Tervetuloa!
 
Paikka Tähtisali, Vesijärvenkatu 21, Lahti.
Osallistumismaksu 20 euroa.
Sydämellisesti tervetuloa. Ilmoittautua ei tarvitse.
 
_____
 
 
LORDI
 
Lordin menestys euroviisuissa oli positiivinen yllätys. Ennen kisoja en tiennyt millainen voittajabiisi oli, enkä ollut ainakaan tietäen kuullut muutakaan Lordin musiikkia. Mutta harvoin näkee näyttämöllä noin ystävällisen näköisiä hirviöitä kuin esitysiltana, suorastaan lempeitä.
 
Lordin menestys osoitti että perinteisellä bändisoitannalla voi edelleen menestyä. Lordin paketti oli hyvin kasassa, soitto, asut, efektit ja elekieli olivat kaikki täydessä suhteessa toisiinsa, mikä oli merkittävää kun niin monen maan esityksessä taustatanssijat ja laulajatkin näyttivät olevan pahasti eksyksissä. Eikä Lordilla edes ollut ylimääräisiä taustatanssijoita!
 
Muistan hyvin miten kansakoulun alaluokilla yhden kaverin kanssa kerran tai pari piirrettiin monstereita. Yhteistä Lordin kanssa oli se, että nämäkin hirviöt olivat lempeitä luonnoltaan, vaikka teimme niistä mahdollisimman rumia.
 
Nämä Lordin esittämät hirviöt näyttävät olevan lähinnä kuvia ihmisen kaksoisolennoista. Vanhan henkisen tiedot mukaan kaksoisolennot tai kaksoiskulkijat ovat se osa ihmistä, joka kantaa meidän kaikki kehittymättömät tai rumat energiamme. Ellei tällaista välivarastoa näille energioille olisi, meillä ei voisi olla niin pysyvää ulkomuotoa kuin nykyisin, vaan kaikki tekomme ja puutteemme ilmenisivät paljon välittömämmin suoraan ulkomuodossamme.
 
Kohtalon armollinen järjestely on että meidän ei myöskään tarvitse heti korjata kaikkia puutteitamme, vaan sisäiset kaksoisolentomme kantavat uskollisesti nämä meidän rumat ominaisuutemme, ja saamme niitä selvitettäväksi vain pikkuhiljaa, useiden inkarnaatioidenkin aikana.
 
Vielä satakunta vuotta sitten puhuttiin että kaksoisolennon kohtaaminen on järkyttävä kokemus, ja että sen kestämiseksi tarvitaan pitkällistä henkistä koulutusta. Nyt tilanne on muuttunut aivan toiseksi. Kaksoisolennot ja muut aiemmin 'salaiset' totuudet ovat tulleet yhä julkisemmiksi, ja nyt Lordin esitys toi nämä syvälliset totuudet suoraan koko Euroopan tietoisuuteen.
 
Lordin äänestäjät eivät tietenkään ole juurikaan lukeneet vanhaa henkistä kirjallisuutta, mutta ainakin kaksi asiaa esityksen menestyksestä voi nähdä - ensimmäinen oli tuo jo mainittu: hyvällä ja eheällä perinteisellä musiikkityöskentelyllä on edelleen mahdollisuuksia, sellaisella jossa esiintyjät ovat itse aidosti sen takana mitä esittävät.
 
Ja toinen on että pohjolan hirviöistämme pidettiin; se osoittaa vastaansanomattomasti - minun mielestäni - että me olemme edenneet valtaisan pitkälle uuteen aikaan: emme enää pelkää emmekä inhoa hirviöitä! Me olemme siirtynyt Euroopan-laajuisesti vanhasta kaksinaisuuden ajasta siihen uuteen yhteyden aikaan, josta Hopeasulkaviesteissäkin on niin paljon puhuttu.
 
90-luvun puolivälissä plejadilaiset henkiset opettajat julistivat (Barbara Hand Clow: The Pleiadian Agenda), että meidän ei enää tarvitse pelätä hirviöitä, vaan paremminkin voimme ottaa heidät mukaan. Siihen aikaan, vain runsaat kymmenen vuotta sitten, tuo oli vallankumouksellista ajattelua!
 
Sitten tuli opettajia, kuten virolainen Luule Viilma ja meidän Jukka Hirvonsalomme, jotka julistivat että meidän ei tule rakastaa ainoastaan hyvää, vaan myös pahaa! Se mitä rakastamme, ohjautuu jälleen kokonaisuuden yhteyteen ja korkeamman hyvän palvelukseen. Tämäkin oli järisyttävän uutta.
 
Taru sormusten herrasta toi pahan maailman olennot julkiseen tietoisuuteen, mutta siinä paha oli vielä selvästi pahaa. Lasten kirjoissahan möröt ovat jo kauan olleet pohjimmiltaan kilttejä. Ehkä he tekevät joskus jotain tuhmaa, mutta pohjimmiltaan vain siksi, että sellainen kuuluu möröille, oikeasti hekin ovat kilttejä ja herkkiä.
 
Nyt tämä sisäinen korkeamman totuuden tunnistaminen on siis euroviisualueella tullut myös aikuisten maailmaan.
 
Oli vielä aika jolloin me viattomasti saatoimme rakastaa hyvää, kuten Laila Kinnusen laulaessa Valoa ikkunassa, mutta euroviisuissa 'hyvä' vanhassa mielessä ei laajasti ottaen enää toimi, se hajoaa, se katoaa jonnekin. Nyt tie hyvän rakastamiseen kulkee pahan tai puutteellisuuden rakastamisen kautta.
 
Euroviisut näyttivät laajassa skaalassa sen, miten meidän on opittava hyväksymään ja rakastamaan itseämme, kaikkine puolinemme, sellaisina kuin olemme. Ja kun hyväksymme itsessämme sen, mikä on vielä puutteellista tai rumaa, me ihmeellisesti saamme itsestämme voimaa alkaa uudella tavalla hyväksyä ja käyttää myös sitä, mikä meissä on hyvää ja luovaa. Sillä niin kauan kuin me vastustamme jotain pahana pitämäämme itsessämme, meissä riittää hyvin vähän puhtia myöskään hyvään tai kauniiseen. Emme kehtaa, emme jaksa, emme ehkä edes muista mitä kaikkea hyvää meissä saattaa olla, tai on.
 
Kun me hyväksymme ja rakastamme, kun me pysymme syvässä totuudessamme, asiat alkavat kehittyä ja asettua kohdalleen. Tämä prosessi on nyt selvästi jo olemassa.
 
Valo näyttää tulevan Pohjolasta. Ei vain pelkästään Suomesta, vaan aivan Lapin rajoilta.
 
Vielä viimeinen kysymys: miksi me voimme nyt rakastaa, miksi me voimme kokea ja antaa myötätuntoa ja hyväksymistä, eikä meidän enää tarvitse pelätä, vastustaa tai taistella? Miksi meidän oikeastaan ei tarvitse enää edes kärsiä, jos vain päästämme irti niin menneestä kuin tulevaisuudestakin. Koska meissä asuu nyt korkeampi voima, joka on rakkaus. Se suojelee meitä, ja tekee meistä vapaita rakastamaan.
 
- Matti
 
 


Matti Kuusela
Hopeasulka

 
Saat vapaasti välittää Hopeasulkaviestejä myös ystävillesi. Jos haluat viestit suoraan itsellesi, kirjoita minulle osoitteella ... - Matti.
"

Niin, laitoin sen tänne kokokaisuudessaan.
Olisipa ihanaa saada osallistua k.o. tilaisuuteen
  smitten


Astro-foorumilla yhteystietojen julkaiseminen on kiellettyä, joten muokkasin tekstistä sellaiset kohdat pois. Annikki
« Viimeksi muokattu: 27.05.2006 18:38:45 kirjoittanut Annikki* » tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #171 : 25.05.2006 10:34:51 »

Kierrätän vielä tämän tänään saapuneen Hopeasulka-viestin tänne, niitähän saa halutessaan sitten suoraan omaan sähköpostiin. Tässä myös vuodesta 2012.>>>

"
 
----- Original Message -----

Hopeasulka
 
 
Hei Rakkaat Ystävät,
 
Kun puhutaan siitä miten toiset ihmiset ovat kehittyneempiä kuin toiset, kuten alla olevassa viestissä, on hyvä muistaa että sillä voidaan tarkoittaa vain sitä miltä asiat juuri nyt näyttävät. Todellisuudessa me emme ilman hyvin korkeaa henkistä havaintokykyä voi tietää kenenkään toisen todellisesta kehitystasosta, tai sielun kehitystasosta. Tämä maa on aineellisen kasvun korkeakoulu, johon me voimme eri elämissä tulla hyvin erilaisissa hahmoissa, oppia joskus asioita joita me kutsumme henkisiksi, joskus työskennellä tavalla jota kutsumme aineelliseksi. Lisäksi monet suuret mestarit voivat ilmentyä hyvinkin 'yksinkertaisen' ihmisen hahmossa.
 
Matti
 
______


Kryon Suomi, 20.3.2006 klo 20.23
Kanavointi Mika Peltola
Kieliasua tarkistanut Matti
 

Tervehdys, minun nimeni on Kryon Magneettipalvelusta.

Rakkaat valotyöläiset! Te maan asukkaat, jotka osallistutte tähän energiavuodatukseen, joka lähetetään nyt maan piiriin ja teidän kauttanne äitimaan ytimeen ja energiajärjestelmään!

Tämä energialähetys tuo äitimaahan enemmän informaatiota ja sitä tietoutta, jolla voidaan kehittää teidän kehitystänne maaplaneetalla ja samalla kehittää maaplaneetan kehitystä teidän hyväksenne, jotta te voitte kulkea entistä voimakkaammin siinä olettamuksessa, että tämä planeetta tulee säilymään ja jatkamaan matkaansa kohti korkeamman ulotteisuuden energiaa. Tässä hetkessä me valamme uskoa ja toivoa siihen, että kaikella on tarkoituksenmukaisuutensa tässä muutoksen ajassa ja kynnyksellä, jolla te nyt olette.

Älkää saattako itseänne epäuskon valtaan, vaan tasapainottakaa itseänne joka ainoassa hetkessä, jossa koette itsenne epätasapainoiseksi tämän maaenergian suhteen, jossa te olette kiinnittyneinä ja ankkuroituneina äitimaan ylösnousemusenergian kannattelijoina.

Te, jos kukaan, voitte luoda tasapainoa elämäänne ja samalla tasapainottaa elämän syvyyttä ja sykliä. Tiedostamalla ja ymmärtämällä, että kaikki harmoninen toiminta, joka tukee maaplaneetan kehitystä, tukee koko ihmiskunnan kehittymistä entistä suuremmaksi tietoisuudeksi siitä, että se kuuluu yhtenä suurena osana maailmankaikkeuden järjestelmiin ja tähtirykelmiin, joissa se edustaa fyysisyyden tuomaa lahjaa ja tietoisuutta siitä alkuperän lähteestä, josta te olette tulleet tälle kauniille planeetalle, joka on voimaantumassa hetki hetkeltä enemmän ja enemmän.

Antakaa itsenne nauttia virtauksesta tässä hetkessä. Antakaa itsenne nauttia kokonaisuuden läsnäolevuudesta tässä hetkessä. Antakaa itsenne tunnistaa se kaikki, mitä teidän kauttanne virratetaan tässä hetkessä.
 
Ulottuvuuksien väliset tasoerot aukeavat ja ne saavuttavat teidän kauttanne maavärähteisen energian, tasapainottavan energian ja sitä kautta muuntautuvat äitimaan voimakehykseksi sen muuntaessa ja muuttaessa tahdillisuuttaan, syvää hengitystään, entistä moniulotteisempaan suuntaan, joka ohjaa myös teidän tietoisuuttanne, kasvua moniulotteiseen ja avarakatseisempaan maailmankatsomukseen, ja tiedoksi ja ymmärrykseksi siitä, että te ette ole yksin tässä laajassa universaalissa yhdyskunnassa, jossa te edustatte maallista jatkuvuutta ihmiskehojen muodossa ja saatte sitä kautta elämän ihmeellisyyden kokemuksellisen voimavaran, jota te jalostatte taas korkeammassa energiavärähteisessä elämänmuodossa, kun te saavutte ihmisyyden ajan päätyttyä taas alkuperäisen muotoonne, joka edustaa puhdasta rakkautta.

Siksi tämä vuodatus, miljoonien valovuosien takaa tuleva vuodatus, saa teidät ehostumaan ja saa teidät tuntemaan itsenne tarpeelliseksi tässä ajassa ja saa teidät samalla voimaantumaan ja voimaannuttamaan itsenne entistä tarkoituksenmukaisemmiksi ihmisieksi, joilla on kehys ajatuksesta, että maallinen elämä voi tarjota myös sen henkisen kasvualustan ja suuremmat visiot siitä, että elämä yhteydessä henkiseen maailmaan voi tuottaa suurempia tuloksia kuin vain olla fyysisen verhon sidonnaisessa energiassa, ja antaa tämän energian vaikuttaa hyvin maadoittavalla tavalla ja samalla teidän mielelliset tarpeenne saavuttavat maaenergian tason voimakkaan vetävyyden.

Tämän johdosta te olette avautumassa entistä voimakkaammin siihen alkulähteen kokonaisenergiaan, jota me edustamme ja tuotamme ja tuomme siitä alkulähteen bionäärisestä energiasta (ulottuvuuksien välistä energiaa, joka sitoo biologian yhteen energian kanssa, ja joka on teidän alkulähteenne voima), joka saa teidät sulautumaan kosmiseksi yhteydeksi ja antaa teille universaalia tietoisuutta, jota te voitte hyödyntää tässä maallisessa elämänmuodossanne, jota voimme kutsua kaksinaisuuden harhaksi, eräänlaiseksi opetuskentäksi,  jossa te ihmislapset olette lupautuneet tuottamaan tämän suuren kokemuksellisen lahjan, jolla tämä energia voidaan vuodattaa tähän maan aikaan, joka kokee suurta kehitystä, entistä voimakkaammin, halusta ottaa vastaan sitä vastuullisuutta, jota te olette tulleet tänne rakentamaan, ja samalla antamaan uuden ehomman  maaplaneetan kasvun jatkua siinä tarkoituksenmukaisuudessa, johon se alkuaikoina annettiin.

Maan muutokset tapahtuvat hitaasti, joten työllenne on hyvin tärkeää, että te olette pitkäjänteisiä ja avarakatseisia ja ajattelette kehitystä suurena monumentaalisena muutoksena, jossa te olette yksi suuri esimerkillinen voimavara, joka käytöksellään tuottaa suuren potentiaalin muihin kehitysjaksoihin, ja sitä kautta te tulette antamaan tätä potentiaalista esimerkillisyyttä uuden ajan ihmislapsille, jotka tarvitsevat sitä viisautta, jota te tämänhetkisessä energiassa jo edustatte.

He tarvitsevat uudenlaista kehityksen kasvualustaa, jossa tietoisuus voi olla suuri ja jossa ymmärretään uuden ajan haasteellisuutta ja sitä voimavaran tarvetta, jota he edustavat omassa elämässään tällä hetkellä.

Maa synkronisoituu entistä voimakkaammin moniulotteisuuden kanssa ja se tuottaa ihmisyydelle hyvin voimakasta muutospotentiaalia, jossa jo kehityksen askeleen ottaneet ihmislapset ovat etusijassa tämän energian ankkuroinnissa ja sitä myötä tukevat järjestelmää, jossa vielä vähemmän kehitysasteen omaavat ihmiset ovat tulossa siihen tietoisuuteen, jota tämä moniulotteisuuden tietoisuusverkko jakaa ja saa teidät yhdistymään yhdeksi suureksi tietoisuudeksi.

On tärkeää, että te kommunikoitte oman itsenne korkeamman olemuksen kanssa ja autatte tätä korkeampaa olemustanne ankkuroitumaan fyysisyyteenne ja fyysisiin kehoihinne. Se tulee tapahtumaan joissain tapauksissa hyvin nopeasti ja voimakkaasti, tämä tietoisuuden muutos. On todella hyvä, että te olette valmistautuneet ja valmistautuneita siihen tapahtumaan, jossa teidän tietoisuutenne laajenee entistä voimakkaammin tämän energian myötä, joka tässä hetkessä nyt lasketaan maanpiiriin.

Niille, jotka eivät vielä ole aloittaneet omaa kehityskulkua oman henkisyyden löytämiseen, tämä askel, jonka ihmiskunta nyt ottaa tässä vuodatuksessa, tulee aiheuttamaan paljon surua ja tuskaa, siinä muodossa kuin ymmärrys ja tietoisuus eivät kohtaa, vaan ne halkaisevat suuren railon ihmisyyden ja henkisyyden välille, jossa ymmärtämättömyys vaikuttaa ja taistelee kahden puolen väylää, haastaen toista kilpasille, ja siinä kohtaa ihminen ja ihmisyyden mieli-rakenne joutuu kovalle puristukselle, koska ne ihmiset eivät voi ymmärtää tämän energiamuutoksen tarkoitusta, jotka eivät vielä ole aloittaneet omaa henkistä kasvamistaan ja kasvatustaan.

Te, jotka olette aloittaneet oman henkisen kasvunne jo hyvän aikaa sitten ja olette tietoisia tästä kaikesta mitä maan piiriin vuodatetaan, te olette ensisijaisessa kehityspisteessä siihen suhteeseen, että teidän vaurastumisenne, ja tällä tarkoitamme henkistä kapasiteettiä luoda tasapainoa ja tasapainoista arvovaltaista energiaa ympärillenne. Arvovaltaista siinä suhteessa, että te arvostatte itseänne, omaa itseänne, suurena henkisenä työkaluna, jonka kautta tämä kaikki on mahdollista. 
                     
Hieno molekyylirakenne alkaa muuttua, joka sisältää suuren aktiivisemman  energiatasauman ja alkaa purkaa tätä tietoisuutta, tämän energian saavuttua maan energiaan.

Tämä värähtelytaajuus, joka nyt saatetaan tässä hetkessä, saavuttaa tämän molekyylirakenteen ja muuttaa sen taajuutta, jotta kehitys ihmisyydessä voi ottaa harppauksellisen muutoksen. Voimme puhua hypystä, niin sanotusta kvanttihypystä, jossa tietoisuus kasvaa, mutta se kasvaa molekyylitasolla, ensin askeleen verran, jotta te voitte totuttautua ja saavuttaa kokonaisvaltaisempaa ja suurempaa tarpeellisuutta tämän energiavuodatuksen kautta, jotta voisitte elää elämänne entistä hienovaraisemmin ja helpommin ja sillä tavalla vaikuttaa oman biologisen kehityksenne eteenpäin saattamiseen, jotta teidän biologinen kehityksenne voi toteuttaa myös sen kvanttimekanismiulottuvuuden, jossa tietoisuuden tasolla luodaan mahdollisuuksia yhdistää eri ulottuvuuksa, ja sillä tavalla te voitte itseänne kasvattaa ja entistä voimakkaammin käyttää verbaalista ilmaisukykyänne ja sitä kautta hallita oman solurakenteenne kehittymistä ja tämän tietoisuuden kehittymistä, myös aivotoimintaanne ja ymmärrystänne.

Myös teidän biologiassanne sijaitsevan dna-rakenteen uloimpia kerroksia aktivoidaan ja samalla niiden tietoisuusvärähteiset energiamuodot alkavat tuottaa entistä aktiivisempaa toimintaa, koska nyt on saatavilla sitä energiaa, joka puuttui tämän dna-kehityksenne muodosta ja nyt se on saatettu maan piirin, jotta voitte olla entistä voimakkaammin yhteydessä myös valaisiin ja delfiineihin, jotka ovat sisäänsä rakennuttaneet osan siitä dna-rakenteestanne, jota te tarvitsette omassa kehityksessänne ihmiskunnan vaihtaessa ulottuvuuden värähtelytaajuutta tässä kehityskulussa.

Tämä osa, joka on delfiineillä ja valailla piilossa, on energeettinen osa, joka on korkeampaa tähtienergistä tietoutta, joka piilotettiin juuri näiden eläinten sisärakennelmaan, jotta te voisitte ottaa sen vastaan kun sen aika on.

Voimme kertoa, että nyt on sen aika. Nyt nämä eläimet alkavat luovuttaa sitä tietoista lähdettä ja tietoisuutta, jota te olette kauan kaivanneet ja etsineet. Nyt on maan päälle saatettu energiaa, jotta tämä kaikki voi tapahtua ja toteutua, juuri sillä tavalla kuin se alunperin suunniteltiin. Myös nämä eläimet, delfiinit ja valaat, riemuitsevat tästä kokonaisuuden saavutuksesta, jonka te ihmiskuntana olette saavuttaneet, ilman että olisi tullut maailmanloppua tai sitä suurta tuhoa, jota ennustettiin suurissa ennustuksissa jo kauan aikaa sitten.

Tämä johtaa teidät vuoteen 2012, jolloin teidän on aika hyväksyä entistä voimakkaampaa energiataajuutta, jossa te voitte olla kommunikaatioissa yhä useampien universaalien energiamuotojen kanssa, ja sitä kautta teidän kehityksenne tulee jatkumaan entistä harmonisempaan suuntaan, niin kuin olemme teille siitä aikaisemmin puhuneet.

Kansakuntien murrosvaihtelut tulevat tasaantumaan, ja tällä murrosvaihtelulla tarkoitamme sitä, että ihmisyyden väliset erot tulevat tasaantumaan ja teistä on muodostumassa yksi suuri kokonainen heimo, jossa te ymmärrätte värien ja rotujen ja kansakuntien erilaisuuden ja tarpeellisuuden tässä muutoksen ajassa, jossa te olette hyvin voimakkaasti mukana, teistä jokainen.

Ja niin se on, Kryon.

 


Matti Kuusela
Hopeasulka


Saat vapaasti välittää Hopeasulkaviestejä myös ystävillesi. - Matti.
"


Astro-foorumilla yhteystietojen julkaiseminen on kiellettyä, joten muokkasin tekstistä sellaiset kohdat pois. Annikki
« Viimeksi muokattu: 27.05.2006 18:40:44 kirjoittanut Annikki* » tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
otruco
Vieras
« Vastaus #172 : 01.06.2006 13:04:23 »

Arguellesin kirja avasi tajuntaani. Kasittaakseni krjassa esitetaan etta vuonna 2012 maa-planeetta tulee galaksin keskuksesta tulevan (musta-aukko?) informaatiosateilyn piirin josta se on ollut pimennossa pitkaan. Tama informaatiosateily puolestaan muokkaa ihmisten ja koko planeetan tietoisuutta ja synkronisoi varahtelytaajuuksia aiheuttaen koko maaplaneetan kohoamisen galactiseen sisapiiriin ja jonkinlaisen joukkovalaistumisen aloittaen uuden, hengen aikakauden taman nykyisen materian aikakauden jatkeeksi. Mielestani todella hieno teoria ja uskon siihen ainakin jollain tasolla. Ei kannata liikaa jarkeistaa asioita vaan tuntea, tunne joka minulla on, etta nain tulee kaymaan. Ei tata materian palvosmista voi talla mittakaavalla enaa harjoittaa, planeetallammekin on sietokyvyn rajat. Henkinen kehitys tavoitteeksi! Eli todella innolla odotan vuotta 2012!

valoa, keltainen magneettinen ihminen, Tuli
tallennettu
Elektra
Astroholisti
*****
Viestejä: 1558



Profiili
« Vastaus #173 : 01.06.2006 13:15:43 »

Kiitos Otruco - kertomasi kuulostaa hyvin selkeältä, tällä hetkellä järkeilemme ja ajattelemme asioita liikaa tuntemisen ja intuition asemesta, mikä jarruttaa tämän tilanteen tajuamista. Ja hyvä on meidän muistaa, että muutosta tapahtuu, vaikka emme sitä täysin ymmärtäisikään. Näinhän monasti käy, että tapahtumat oivaltaa vasta jälkikäteen Smiley
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #174 : 01.06.2006 14:53:34 »

Tuo rakasta pahaa ei kyllä ole mikään "uusi" juttu, sillä niinhän Jeesuskin opetti.  Wink
tallennettu
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #175 : 01.06.2006 16:12:56 »

Tuo rakasta pahaa ei kyllä ole mikään "uusi" juttu, sillä niinhän Jeesuskin opetti.  Wink

Kuka/mikä tämä paha on?

Alhaalla oleva? Itsen uhkakuva?

Eikä paha ole olemassa siksi koska pidämme jotain pahana..?

Ja miksi kahvi voi olla pahaa?  Shocked
tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #176 : 01.06.2006 16:27:10 »

Kaikki on sähköä.. ja yhtä.. tavallaan.. oli universumi mikä tahansa.  angel
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #177 : 01.06.2006 20:21:30 »

Tuo rakasta pahaa ei kyllä ole mikään "uusi" juttu, sillä niinhän Jeesuskin opetti.  Wink

Kuka/mikä tämä paha on?

Alhaalla oleva? Itsen uhkakuva?

Eikä paha ole olemassa siksi koska pidämme jotain pahana..?

Ja miksi kahvi voi olla pahaa?  Shocked

Siinäpä hyviä kysymyksiä pohdittavaksesi.  Wink Kahvi on pahaa.  buck2  Grin Mutta minun mielestäni, ei välttämättä sinun.  Wink

Tuosta valoilmiöstä Lumor vielä tarkemmin kyselen, että missähänpäin Suomea tuon näit?  :Smiley
tallennettu
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #178 : 01.06.2006 21:06:01 »

Missäpä valoilmiöitä ei olisi?

jousimies aurinko   smitten



Keep your eyes in the sky!  Cheesy

« Viimeksi muokattu: 06.01.2007 23:06:20 kirjoittanut Lumor » tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #179 : 01.06.2006 21:07:37 »

Juu tosiaan, missäpä ei niitä olisi.  Wink On kiva aina välillä nähdä niitä.  Smiley
tallennettu
Sivuja: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 65
  Tulostusversio  
 
Siirry: