Sivuja: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 65
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Vuosi 2012: Mitä tapahtuu?  (Luettu 637263 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #645 : 16.11.2009 14:39:21 »

Mitä jos ei tapahdu mitään 2012? Jos se Maya hemmo vaan kyllästyi tekemään kalentereita niin pitkälle tulevaan. Se löi hanskat tiskiin ja sanoi "nyt riitti". Ja tuhansia vuosia myöhemmin ihmiset pelkäävät maailmanloppua  Grin

Ei leikki leikkinä..

Mielenkiinnolla odotan kyllä tuota vuotta.
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #646 : 16.11.2009 14:41:54 »

Mitä jos ei tapahdu mitään 2012? Jos se Maya hemmo vaan kyllästyi tekemään kalentereita niin pitkälle tulevaan. Se löi hanskat tiskiin ja sanoi "nyt riitti". Ja tuhansia vuosia myöhemmin ihmiset pelkäävät maailmanloppua  Grin

Ei leikki leikkinä..

Mielenkiinnolla odotan kyllä tuota vuotta.
2funny
 smitten

tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6583


Profiili WWW
« Vastaus #647 : 16.11.2009 16:08:48 »

En ole hirveästi perehtynyt tuohon mayjojen kalenteriin,mutta eikös se perustu 13 kuun kiertoon ja Venuksen kierron tutkailuun. Ja kuunkiertoa et voi tutkia, jos sinulla ei ole aurinkoa nähtävissä.
Itselläni on sellainen käsitys,että jostain syystä heidän laskelmissaan  aurinko häviää näkyvistä tuolloin. Konkreettisesti jotakin tulee sen eteen. Hehän eivät ole tutkailleet kuin silmillä nähtäviä taivaankappaleita ja kiintotähtiä. Elleivät sitten ole ufojen jälkeläisiä? Eli meidän hienot tulkinnat kosmisista planeetoista ovat sinänsä jonnenjoutavia.
Tuolloin kuu on 7-8 päivää vanha eli ensimmäinen kasvava neljännes.Suorakulmainen neliö suhteessa aurinkoon. Ei auringonpimennystä.
Venus nousee ennen aurinkoa ollen aamutähtenä, vastakkaisella puolella on  jupiter.
Onkos se muuten tuolloin se Venuksen ylikulku Auringon yli? Kuten vuonna 2004, olikos se tuo vuosi?
Pitäisikin mennä Ursan sivuille tekemään tuon hetken tähtitaivas, että jotta mitä siellä on oikeasti nähtävissä. Onko siellä joku oleellinen kiintotähti?
Onko heidän laskelmiensa mukaan joku planeetta muuttanut aikojen saatossa niin paljon kiertorataansa ettei sen tulevaa liikettä voida enää entisten tietojen perusteella ennustaa?
Miksi heidän maya-merkeissään on olennaista soinnut? Mitä jos..
Ja eikös se ole laskennallisen ajan maailmanloppu? Ei maailman?

http://fi.wikipedia.org/wiki/Venuksen_ylikulku
« Viimeksi muokattu: 16.11.2009 16:18:41 kirjoittanut nikki » tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #648 : 16.11.2009 17:39:36 »

Myös täällä http://www.lunarplanner.com/HCpages/Venus.html lisää aiheesta Cheesy
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #649 : 16.11.2009 18:53:19 »

Herättelyä  coolsmiley by Rauni-Leena Luukanen-Kilde:
http://www.youtube.com/watch?v=mvbCl9KC-L4&feature=related

Kiva koko sarja ym. videonsa  Cheesy
 smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 841


Profiili
« Vastaus #650 : 16.11.2009 20:59:06 »

Tällainenkin:

http://yle.fi/uutiset/kulttuuri/2009/11/saksalaistutkija_maailman_loppuminen_vuonna_2012_on_laskuvirhe_1138360.html

Lainaus käyttäjältä: Yle uutiset
Tutkittuaan mayoilta säilyneitä tietoja talvipäivänseisauksista, uusista kuista ja Venuksen liikkeistä hän on tullut siihen tulokseen, että kalenteri on runsaat 200 vuotta nuorempi kuin tähän asti on luultu ja mayat ennustivatkin meneillään olleen ajankierron päättymistä vuonna 2220. Maailmanlopusta he eivät puhuneet, vaan se on myöhempi yksinkertaistus.
tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #651 : 19.11.2009 00:51:36 »

012 is different -- there are significant astrological factors that indicate these are truly significant times. But let's clear one thing up right away: there won't be a cataclysmic event on December 21, 2012. It's been claimed that on this first day of winter, the Sun will line up perfectly with the center of the Milky Way Galaxy and that this will confirm the ancient Mayan prophecies. In other words, many claim that the Sun's change of position will mark the end of time. But there is a scientific problem with this reasoning: the Sun's alignment to the galactic center on Winter Solstice moves at the rate of one degree every 72 years! Therefore, this cosmic event is so slow-moving that it lasts more than a decade.

Eikohan tuossa ole toi tarkein tieto
Nainhan tapahtuu vain joka 26000 vuosi-eli ei ihan jokapaivainen tapahtuma-viimeksi tunnetuin tapahtuma oli jaakausi...joka myos menee h i t a a s t i ja mehan siirrymme virallisesti vesimiehen aikaan


The Mayans predicted a drastic worldly event starting December 21, 2012, and this issue has recently been making some headlines. According to general predictions, we might expect complete global destruction or the Second Coming and the beginning of the Age of Aquarius to start on this date. Before discussing the number arrangements for that day, which is rather remarkable to say the least, there are other aspects to explore.

Eikohan ajat vahitellen ala muuttumaan...
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #652 : 19.11.2009 11:44:47 »

laitan tän kanavoinnin vaihteeksi tänne, kun tässä lukee Maya..

KUUDES YÖ JA UUSI AIKASYKLI
 
Plejadilaisia kanavoinut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.net)
10.11.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Muutos ajassa
 
Useiden päivien ajan olette kokeneet uudessa aikamatriisissa muutoksia olemisenne kaikilla tasoilla. Panette kenties merkille, ettei aika mielessänne ja kehossanne välttämättä vastaa aikaa maan päällä. Saatatte kokea ajoittaisia ikuisuusportaaleja - hetkiä jolloin aika näyttää jatkuvan ikuisuuteen - ja välillä pudota kolmannen ulottuvuuden polariteettiin ja havaintoon ajasta, mikä kiihtyy nopeasti.
 
Tämä vaihtelu on normaalia ja odotettavaa, sillä planeetan aika muuttuu universaalin ajan suurempaan tiedostamiseen. Kaikkiin jotka ovat mukana uudella universaalilla aikajanalla, tämä siirtymä vaikuttaa tietoisesti, kun ankkuroidutaan pysyvämmin äärettömään aikaan tai neutraaliin skalaariaaltomalliin.
 
Suurimman osan näistä muutoksista saa tapahtumaan astuminen galaktiseen kuudenteen yöhön - Maya-kalenterin dokumentoinnin mukaan. Kuitenkin 11:11:11-portaali nopeuttaa muutosta, mikä tarvitaan harmonisoitumiseksi galaktisen alamaailman ja aikakoodatun kokemuksen yhdeksännen tason uusiin taajuuksiin.
 
Tästä viimeisimmästä muutoksesta on tärkeintä käsittää, että se aikamäärä minkä kanssa toimitte tällä hetkellä, on vain murto-osa siitä reaaliaikakoodista, minkä kanssa toimitte tulevaisuudessa. Siksi näytätte suoriutuvan suurista tehtävistä lyhyissä tallennetun ajan jaksoissa päivinä, jolloin olette harmonisoituneet selkeästi uuteen aikajanaan, ja kahlatessanne kolmannen ulottuvuuden polariteettitietoisuudessa aika karkaa teiltä.
 
Se mitä tapahtuu korkeammalla tasolla, on merkittävää. Mepä selitämme.
 
Maa ja aurinko kiertävät sellaista vauhtia, mikä on vieras maan tiedemiehille tällä hetkellä. Tapahtuu muutosta auringon kierrossa suhteessa suureen keskusaurinkoon, mikä muuttaa historian kurssia ja aikaa sellaisena, kuin se tällä hetkellä tunnetaan.
 
Tämä aikamuutos nopeuttaa sitä tietoisuusmuutosta, mikä alkaa välittää uusia taajuuksia planeetalle ja sen ihmisille ja saa aikaan suurta hämmennystä maailman yhteisössä. Tämä informaatio on sellaista, että useimmat tiedemiehet sivuuttavat teoriansa ajasta ja avaruudesta, mikä avaa oven laajempiin käsityksiin kuin nykyinen lineaarinen ymmärrys.
 
Tässä siirtymässä tapahtuu energialinkousta, mikä alkaa häiritä maan sähkömagneettikenttää. Tämä magneettikenttä on hyvin tärkeä ihmisille, sillä se pitää paikoillaan sitä informaatioulottuvuutta, mikä yhdistää yksittäisen ihmisen ajattelun maailmanlaajuisen tietoisuuden keskeiseen valtavirtaan.
 
Tämän galaktisen muutoksen seuraamuksia tullaan pitämään taianomaisina. Kuitenkin on hämmennystä sen osalta, miksi maan magneettikenttä muuttuu. Puhutaan napamuutoksista, mutta niin ei ole. Kuitenkin on eräs energiadynamiikkakenttä, mikä muuttaa väliaikaisesti napojen laajuutta. Kun maapallo alkaa olla riippuvainen suuren keskusauringon koko säteilystä, tämä muutos lopulta lopettaa maapallon riippuvuuden solaariauringosta - kuten me tunnemme sen - ja samanaikaisesti nopeuttaa holograafisten todellisuusmatriisien ulottuvuuseroamista.
 
Todellisuuksien eroaminen
 
Todellisuuksien eroamisen ennustetusta ajasta on puhuttu henkisissä piireissä ja uuden ajattelun yhteisöissä - kuitenkin se on enimmäkseen käsitetty väärin. Maailmojen eroaminen sellaisena, kuin tulette kokemaan sen, ei ole fyysisen eroaminen, vaan eroaminen tietoisuudessa. Tämä kuitenkin näyttää johtavan jonkinlaiseen erotteluun siinä, että samanmielisten yhteisöt alkavat yhdistyä - tai paremminkin heitä vedetään toisiaan kohti. Kun tämä tapahtuu, ne jotka toimivat uudella aikajanalla - joka säteilee suuresta keskusauringosta - alkavat astua täysin ylösnousseeseen tai Kristus-tietoisuuteen.
 
Maapallo muuttuu tällä tavalla, jotta se voi tehokkaasti lähettää oikeaa värähtelyä ja suodattaa tietoisuustasoja ryhmissä, joiden tarkoituksena on yhdistyä luomaan uutta maapalloa. Ennen sitä on siirtymäjakso ja uudet galaksikeskeiset tiennäyttäjät, joilla on ylösnoussut tietoisuus ja jotka ovat aktivoineet jumalaisen suunnitelman, johtavat seuraavan tason prikaateja tai heräävien sielujen ryhmiä niiden oikeisiin värähtelypyörteisiin.
 
Tämä merkitsee monenlaista kokoontumista. Niiden heränneiden, sydänkeskeisten sielujen koontuntumista, jotka yhdistyvät jälleentapaamisen merkeissä fyysisyydessä, mutta he helpottavat myös siirtymää heräävien sielujen seuraavalle aallolle. Se on myös aikaa soturisielujen uuden aallon kokoontumiselle purkamaan vanhentuneiden järjestelmien seuraavaa tasoa sekä monien kaksoissielujen jälleentapaamiselle - joko olemassa olevissa tai uusissa suhteissa. Kummassakin tapauksessa nämä tuntuvat hyvin kestäviltä ja on selvää, että olette yhdistyneet luomaan kosmista rakkauden ja lähdeyhteyden aaltoa, mikä väreilee maailmankaikkeuteen puhtaiden autuusvärähtelyjen kautta.
 
Uusien lapsien synnyttäminen
 
11:11:11-portin avulla sekä maskuliini- ja feminiinienergikoodien yhdistämisellä korkeassa sydämessä, monille kaksoissieluille tulee aika aktivoida kehittyvän tietoisuuden "pyhä kolmikko" yhdistymällä, lisääntymällä ja synnyttämällä korkeasti kehittyneitä sieluja uuteen galaktiseen aikavyöhykkeeseen. Tämä lisääntyminen on tulosta paljon korkeamman tason rakkaudesta ja ne joilla on uuden maapallon sopimus palvella kasvattamalla lapsi, alkavat nyt täysin harmonisoitua kaikilla tasoilla tämän tiedon kanssa. Tulevina päivinä heillä on myös suurta halua siihen, kun tiedostaminen on alkanut.
 
Pitäkää mielessä, että niitä jotka ovat sopineet palvelevansa ihmiskuntaa näin, tulee kaikissa muodoissa, ei vain perinteisessä mielessä. Jos olet niitä, joita on kutsuttu osallistumaan uusien lapsien synnyttämiseen tai kasvattamiseen, niin tiedä, että monia ihmeitä asettuu linjaan tekemään mahdottomasta mahdollista.
 
Niille jotka ovat todennäköisempiä lisääntymään perinteisessä mielessä, tulee apua niiden ei-perinteisten tai vaihtoehtoisten menetelmien kautta, jotka tulevat tietoisuuteenne antamaan lohtua ja opastusta tietoisesta vanhemmuudesta ja siitä, miten tukea ja hoitaa näitä hyvin kehittyneitä sieluja sekä raskauden aikana että lapsen kasvatuksessa. Joillekin tämä on hyvin ymmärretty ja luonnollinen prosessi, mutta monet tarvitsevat apua ja siksi sitä on käytettävissä.
 
Haluaisimme myös tuoda tietoon, että ensimmäisen aallon tiennäyttäjät siirtyvät kovasti kaivattuun hengähdystaukoon ja siksi he tarvitsevat vähän hiljaiseloa rentoutumiseen ja itsensä ja toistensa hoivaamiseen ennen harkintaa perheen laajentamisesta. Käsittäkää, että jos teitä kutsutaan vanhemmaksi, jokaisen kehittyneen sielun maailmaan tuloajoitus on ainutlaatuinen ja se perustuu tiukkaan perustaan, mitä uusi maapallo tukee.
 
Tämä ei tarkoita sitä, että teillä on viivytystä - täysin päinvastoin - teillä on aikaa leikkiä uuden maapallon energioissa, hallita täyden potentiaalinne ilmentäminen täysin ruumiillistuneena sieluna ja ravita uuden elämänne ja uusien alkujenne rikkautta. Tähän sanomme: pysykää halujenne ja niiden asioiden tasalla, mitkä tuntuvat hyviltä joka hetki, ja tiedätte aina hyvin seuraavan askeleenne.
 
Uuden maapallon rakentaminen
 
Haluaisimme nopeasti koskettaa niiden rooleja, jotka alkavat rakentaa uuden maan yhteisöjä ja rakenteita, ja kertoa jokaiselle teistä, että kokoontumisaika on lähellä.
 
Seuraavat kuukaudet ovat niille, jotka ovat uudella galaktisella aikajanalla, tapaamista toistensa kanssa ja valmistautumista asiantuntijalahjojensa käyttöönottoon.
 
Niitä joiden roolina on tehdä siltaa uuden maan todellisuusrakenteiden ja vanhan toimintatavan rakenteiden välille, tönitään aloittamaan valmistelut ja perustustyö uusille valojärjestelmille - suunnitteluvaiheesta aina toteutus- ja rakentamisvaiheeseen saakka. Ne joilla on aktivoituja sopimuksia, ovat täällä antamassa hoivattuja ideoita ja vallankumouksellisia käsitteitä niille, jotka ovat valmiita astumaan lineaarisen ajattelun ulkopuolelle - kvanttiluomisen uusiin tapoihin.
 
Kun vanhat järjestelmät alkavat murentua nopeammin, teitä kutsutaan näennäisen satunnaisten tapaamisten ja tapahtumien kautta jakamaan ideoitanne ja säteilyänne niiden kanssa, jotka tukevat teitä pyrkimyksissänne.
 
Ensimmäisenä on fyysisten väliasemien rakentaminen - välisuunnitelmat olemassa olevien rakenteiden ja järjestelmien kutomiseksi yhdistyneiksi järjestelmiksi, jotka perustuvat kokonaisvaltaisuuteen. Tämä aikajakso on parhaimmillaankin hämmentävä ja monet tarvitsevat henkistä mestaruuttanne sekä mestarillisia taitojanne ottaa käyttöön näitä keskenään riippuvaisia uusia järjestelmiä, kun maapallo siirtyy polaarisesta ei-polaariseen elämiseen.
 
Keskinäinen yhteys ja ykseystietoisuus ovat uuden maapallon tapa ja se polku, mitä jokaisen sellaisen on seurattava, joka haluaa nousta tilanteen tasalle. On vahvoja puolestapuhujia niille kestävän elämisen monille järjestelmille, jotka ovat kypsiä ja valmiita käyttöönottovaiheeseen. Ne teistä jotka olette odottaneet vihreää valoa, suunnitelmanne toivotetaan pian tervetulleeksi avosylin.
 
Kannattaa myös mainita, että kestävän kehityksen tapoja on valtavasti erilaisia ja jokainen järjestelmäsuunnitelma riippuu täysin sen kuvitelleista luojista. Kyse ei ole yhtenäistämisen ja samanlaisuuden tulevaisuudesta, vaan äärettömien mahdollisuuksien tulevaisuudesta, mikä perustuu yksinomaan ihmisen mielikuvitukselle. Näin maapallosta tulee viimein puhtaan potentiaalin ja luovan ilmaisun taianomainen sfääri. Älkää pelätkö sydämenne toiveiden mahdottomuutta - siellä missä on tahtoa, on myös tapa.
 
Uuden maapalloyhteisön rakkaat jäsenet, meille on ilo työskennellä kanssanne tässä ja olemme valtavan ylpeitä vakaasta päättäväisyydestänne tavata meidät tässä puhtaiden mahdollisuuksien ulottuvuudessa. Tiedämme, että työn tekeminen kanssanne näissä pyrkimyksissä on yksi monien elämien palkitsevimmista seikkailuista ja yhdessä luomme harmonian sinne, missä sitä ei ollut, rakennamme siltoja sinne, missä oli vain patoja ja rakkauden ulkoisen ilmentymän sinne, missä se toivotetaan tervetulleeksi!
 
Olemme Plejadien korkea-arvoinen neuvosto ja odotamme innolla tämän uuden aikasyklin kulkemista teidän, ikuisuuden sisariemme ja veljiemme, kanssa.
 
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #653 : 02.12.2009 14:28:45 »

kyllä ihmettelen että planeetta kohotettaisiin jonnekin.. taas menossa joku sota Venäjällä ja joukkoja Lähi-Itään..

TULEMINEN KOSMISESTI TELEPAATTISEKSI
 
Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Joulukuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat mestarit, olen antanut tämän informaation menneisyydessä. Meidän on kuitenkin virkistettävä muistianne, jotta ymmärrätte, miten menneisyyden valmistelut ovat johtaneet tähän evoluutioprosessin vaiheeseen, mitä parhaillaan koette. 1800-luvun loppupuolella, kun Kalojen ajan ja kuudennen säteen vaikutus antoi tietä Vesimiehen ajalle, vapauden ja puhdistumisen seitsemännelle säteelle ja transformoitumisen violetille liekille rakkaiden arkkienkeleiden Zadkielin ja lady Ametistin ohjauksessa, Äiti/Isä Jumalamme sai suunnattoman timantinkovien valohiukkasten lisäyksen Ylimmältä luojalta. Oli tullut aika aloittaa luomisen rakkaus/elämänvoiman säteileminen maailmankaikkeuteen suuremmassa mitassa.
 
Maapallo ja ihmiskunta altistuivat vähitellen Luojavalon korkeammille ja korkeammille taajuuksille. Kuitenkin jalostuneen valon tunkeutuessa maahan ja ihmisten sydämiin planeetalla vallitsi kaaos. Kuten maailma ja sen asukkaat tällä hetkelläkin kokevat, oli maailmansotia, tuhoisia maailmanlaajuisia pandemioita, ennenkuulumattomia julmuuksia, äärimmäisen tuhoisia säämalleja ja maailman talouslama, mikä sai aikaan suurta kärsimystä kansan syvissä riveissä. Nuorempien sukupolvien keskuudessa kapinoitiin ja perinteitä, joita oli noudatettu tuhansia vuosia, muutettiin tai ne sivuutettiin kokoaan. Elämää muuttavat tapahtumat, keksinnöt ja vallankumouksellinen ajattelu muuttivat maailmaa dramaattisesti, kun uusi luomisvalo tunkeutui maahan ja ihmisten aurakenttään.
 
1980-luvun keskivaiheilla päätettiin, että ihmiskunta ja maapallo olivat altistuneet niin paljon Jumalvalon jalostuneille taajuuksille, että ne pystyisivät yhdistymään siihen luomatta suurempaa kaaosta ja kärsimystä. Tuona aikana monet siunatut tähtisiemenet aloittivat heräämisprosessin ja kokivat jumalaista tyytymättömyyttä, sillä he olivat keskellä "sieluyhdistymistä" ja heidän korkeampi itsensä töni, kannusti ja innosti aktiivisesti heitä ylösnousemuspolulle.
 
Harmonisesta yhdentymisestä, mikä tapahtui elokuussa 1987, on kirjoitettu paljon, ja paljon tapahtui tuolla kosmisella hetkellä. Yksi tärkeimmistä tapahtumista oli kuitenkin se, että kristalliverkkojärjestelmä aktivoitiin, jotta ylösnouseva ihmiskunta voisi alkaa valella tätä verkkoa sillä jalostuneella luomisvalolla, mitä kutsutaan timantinkoviksi hiukkasiksi. Jokaisen ihmisen timanttiytimelliseen jumalsoluun on tallennettuna Jumaltietoisuuden siemenatomi ja elämää muuttava herääminen tapahtuu, silloin kun ihminen saavuttaa tietyn tasapaino- ja harmoniatason alemmassa kehojärjestelmässään - fyysinen, mentaalinen, tunne- ja eteerinen keho. Tuosta ajankohdasta lähtien Luojavalon korkeampia taajuuksia ohjattiin heräävien tähtisiementen läpi, ympäri maapalloa vaikuttavan "peiton" sijasta. Tästä syystä olemme kutsuneet teitä valon vartiosotilaiksi, valopilareiksi ja valomuuntimiksi ja -transformoijiksi.
 
Tuolloin muutamat rohkeat ja kehittyneet sielut, joita kutsumme etujoukoksi, alkoivat yhdistyä oppaisiinsa ja henkisiin opettajiinsa, ylösnousseihin mestareihin ja toisinaan enkeliulottuvuuteen. Jokaisen sielun oli käytävä läpi intensiivinen puhdistumis- ja koulutusprosessi. Kuitenkin monet pysyivät kurssissa ja heistä tuli selkeitä kanavia niille kehittyneen viisauden opetuksille, jotka olivat hyvin tärkeitä niille, jotka tavoittelivat henkistä aikuisuutta ja itsemestaruutta. Massat jatkoivat heräämistä hämmästyttävän suurilukuisina, kun sitä rakkaus/valovalelua Ylimmältä luojalta, mikä tuli Isä/Äiti Jumalan ja suuren arkkienkeli Metatronin kautta, muunsivat hyväksyttävälle tasolle ihmisvalonkantajat, jotta se voitaisiin turvallisesti levittää maahan ja ihmiskuntaan.
 
Näinä suuren muutoksen aikoina, seitsemännen säteen ominaisuuksia, laatuja ja hyveitä, joihin sisältyy transformaation violetti liekki, säteilevät Taivaallisesta ametistisalista arkkienkelit Zadkiel ja lady Ametisti aina suurempina ja suurempina määrinä. Violetin liekin enkelit säteilevät aktiivisesti transformaatioliekkiä maan päälle ja suoraan jokaisen voimakenttään, joka kutsuu violettia liekkiä suuremman hyvän puolesta.
 
Vuodet 1991 ja 1992 olivat ilmiömäisiä transformaatiovuosia sekä maapallolle että ihmiskunnalle. Violetti liekki tunkeutui maan aurakenttään ja muunsi suuren osan negatiivisia taajuusmalleja, jotta Gaia voisi yhdistyä riittävään määrään Luojavaloa, alkaakseen värähdellä neljännen ulottuvuustaajuuden keskitasolla, mikä sallisi sen vähitellen siirtyä oikealle kiertoradalle valmisteluna lopullista viidenteen ulottuvuuteen ylösnousemista varten. On ollut monia tulkintoja siitä, mitä se 11:11-ovi merkitsi, mikä tapahtui 11.7.1991 - 11.1.1992. Numeroiden 11:11 voitaisiin tulkita edustavan jonkinlaisia kulkuväyliä ja tämä olisi oikea oletus. 1900-luvun ensipuoliskolla ne valokalvot jotka muodostivat karanteenin tai tietoisuusrajan, hävitettiin kokonaan ja paljon astraalitasojen päästöjä tai negatiivista energiaa muunnettiin. Taas kerran ihmiskunnalle annettiin pääsy kosmiseen informaatioon ja se voisi kommunikoida ja olla vuorovaikutuksessa korkeampien ulottuvuuksien olentojen kanssa.
 
Kun useammat ja useammat siunatut sielut paransivat ja muunsivat negatiivisia värähtelymallejaan, niiden energiapuumerkki alkoi resonoida neljännen ulottuvuuden korkeampien alatasojen harmonisten taajuuksien kanssa. Tämän jälkeen niiden elämä alkoi muuttua dramaattisesti. Miljoonat siirtyivät karman pyörästä armon tilaan ja alkoivat vilpittömästi etsiä ja seurata valaistumispolkua. Tämä oli myös aikaa, jolloin monia jotka olivat suostuneet Henkisen hierarkian viestintuojiksi, kutsuttiin täyttämään jumalainen maatehtävänsä. Tuolloin, itse asiassa 11.1.1992, otin ensi kerran yhteyden rakkaaseen viestintuojaani, joka tunnetaan tässä elämässä Ronna Hermanina. Olemme olleet kumppaneita jatkuvasti siitä lähtien ja hän on päättäväisesti omistanut elämänsä henkiselle tehtävälleen. Hän - kuten monet muut omistautuneet sielut ympäri maailmaa - on ollut innoittavana ja loistavana esimerkkinä ihmisille.
 
Joka vuosi tuon ensimmäisen 11:11-oven jälkeen on avautunut lyhyeksi aikaa taas erityinen 11:11-ovi, minkä läpi ylösnousseet mestarit ja valo-olennot ovat voineet ottaa yhteyttä niihin, jotka ovat saavuttaneet harmonisten värähtelymallien vaaditun tason, jotta he voivat alkaa kommunikoida oppaidensa, opettajiensa ja enkeliystäviensä kanssa ja tulla mahdollisesti valon viestintuojiksi. Tiedämme, että tätä on tapahtunut viime aikoina monille teistä, jotka lukevat viestejämme, ja haluamme helpottaa mieltänne ja auttaa teitä ymmärtämään, mitä tapahtuu ja mitä teiltä pyydetään. Se on ihmeellinen lahja, ystävät, eikä ole mitään pelättävää, sillä otatte takaisin osa "luonnollista olotilaanne".
 
Kommunikoiminen valo-olentojen kanssa on suuri kehitysaskel teille ihmisinä, sillä se edistää nopeasti uutta tietoista tajuamista ja voimakasta transformoitumista sisällänne. Luultavimmin yhdistytte ensin vuorovaikutukseen henkilökohtaisten oppaidenne kanssa tai joskus mestariopettajanne muodostaa nopeasti yhteyden kanssanne - erityisesti jos sovitte työskentelevänne tuon olennon kanssa ennen inkarnoitumistanne tähän elämään.
 
Koskaan aiemmin teillä ei ole ollut tällaista tilaisuutta palvella ihmiskuntaa ja Luojaa. Olette evoluutioprosessinne risteyksessä, sillä maailma sellaisena kuin tunnette sen, on hitaasti häviämässä pois. Luojan jumalkipinöinä teille annettiin suuri lahja, Luojaolemuksen aarrearkku, käytettäväksi millä tahansa haluamallanne tavalla. Aloititte tämän elämän niin, että tietty osuus timantinkovista valohiukkasista oli tallennettua pyhään sydämeenne ja varasto työnnettynä juurichakraanne - pyhä tulisiemenatomi jota joskus kutsutaan kundaliiniksi ja kuvataan kiekolle kiertyneeksi käärmeeksi. Teillä on aina ollut pääsy sydämeenne tallennettuun pyhään tuleen. Teidän täytyi kuitenkin muistaa, miten käyttää "kuningaskunnan avaimianne" tämän jumalaisen valon voimalähteen käynnistämiseksi ja tehokkaaksi käyttämiseksi. Kundaliini tai käärmetuli on eri asia, sillä teidän täytyy puhdistaa 51% niistä vääristymistä, mitä olette luoneet menneisyydessä, yhdistyäksenne tähän täydellisen, metatronisen valospektrin varastoon.
 
Useat suuret valo-olennot ovat kantaneet maapallon ja ihmiskunnan taakkaa miljoonia vuosia. Nyt ihmiskunnan on kuitenkin aika astua esiin ja ottaa velvollisuutensa. Teidän täytyy alkaa päästä siihen jumalvaloonne, mikä teille on suotu, ja käyttää ja jakaa sitä. Täytyy aina tapahtua energiavaihtoa. Se on universaali laki. Ihmisten on tullut aika kehittyä henkiseen aikuisuuteen ja ottaa vastuullinen asema Jumaltietoisina valo-olentoina. Olemme kannustaneet viestintuojaamme auttamaan teitä poistamaan esteet ja avaamaan kommunikointiväylät helposti ja sujuvasti.
« Viimeksi muokattu: 02.12.2009 14:54:14 kirjoittanut ^^^mīla sztár^^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #654 : 03.12.2009 10:36:55 »

no hyvä, vihdoin myönnetään että sodat eivät lopu heti, 20v menee ainakin.

KRISTALLIHERÄÄMINEN - KOSMINEN ALKUSYSÄYS, VAIHE II
 
Arkkienkeli Metatronia kanavoinut James Tyberonn ( www.earth-keeper.com)
Joulukuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Metatron, valonherra!
 
Ja niin puhumme tänään Kosmiseksi alkusysäykseksi nimitetyn tapahtuman toisesta vaiheesta. Sen aika on tosiaankin lähellä ja se tapahtuu kahtena päivänä lineaarisen vuoden 2010 aikana. Alkupuuska tulee 20.3.2010 päiväntasauksessa ja jälkimmäinen kolmoispäivätaajuusportaalissa 10-10-10. Olemme kertoneet teille, että maailma luo nahkaansa nyt ja riippumatta siitä, tukeeko ihmiskunta mikro- tai makrotasolla tätä laajaa muutosta, niin kyse on kiistanalaisesta asiasta, kun aika kulkee lineaarisella maapallolla kronologisesti tänä päivänä nopeammin kuin eilen. Kaikki nopeutuu, aika kiihtyy, kun ylösnousemus tulee lähemmäs. Kun aika siis muotoutuu uudestaan, tämä muotoilee uudestaan myös ihmiskunnan, näkyvien ja näkymättömien luonnonvoimien ja maanpinnan kokemuksia.
 
Tämä on todellakin Kosmisen alkusysäyksen toinen vaihe ja sen aika on nyt. Se tapahtuu 20.3.2010 päiväntasauksessa ja sisältää kaksi pääkehityssuuntaa: (1) pitkään horroksessa olleiden koodattujen kristallienergioiden vapautuminen uuden taivaankannen toisen ellipsin muodostamiseen ja (2) merkaban aiemman version siirtäminen yhtenäisen nollapisteen "kristallikohotukseen". Kumpaakin osaa tarkastellaan tässä esityksessä.
 
Kvanttipäiväntasausportit
 
Ennen ylösnousemusta jäljellä olevat päiväntasaukset eivät ole rajoittuneita lineaariseen aikaan tai ulottuvuusrajoihin nykyisessä aika-avaruusmallissanne. Ja vaikka olemme kertoneet teille, että monet planeettanne alueet ovat jo viidennessä ulottuvuudessa, seuraavien kolmen vuoden päiväntasauksissa ennen ylösnousemusta, mahdollisuus suurempaan moniulotteisuuteen avautuu paljon laajemmalle. Kerromme teille, että ainutlaatuinen portaali 12. ulottuvuudesta mahdollistuu sen Kosmisen alkusysäyksen kristalliheräämisen kautta, mikä ilmentyy 20.3.2010. Se on tosiaankin pakollinen ennakkoedellytys uutta maapalloa varten.
 
Sekä ihmiskunta että fyysinen maapallo vaativat ja pyytävät tätä kristallikohotusta ylittääkseen sen kaksinaisen ulottuvuusmallin, mikä muuten hautaisi ne laskevan vastakkainasettelun sykliseen toistamiseen.
 
Kahdennentoista ulottuvuuden avautuminen kevätpäiväntasauksessa 2010 on hedelmällisin 12. ulottuvuuden energiasynteesi, mikä tapahtuu maan päällä sitten Atlantiksen kultaisen ajan noin 35000 vuotta sitten - mitattuna nykyisellä lineaarisella aikamallillanne. Kristalliavautuminen ei ole niin ankaraa energiaa kuin sysäyksen sähkömagneettivaihe, kuitenkin se on merkittävä ja vaikuttava vaihe ja sen tuloksena oleva energiavahvistuminen on suunnaton ja kauaskantoinen.
 
Vaikka pääsynne kristallienergiaan alkaa viidennessä ulottuvuudessa, kvanttikristallikentän koko spektri on olemassa täysin vasta 12. ulottuvuudessa. Tarkoituksenmukaisesti maan oman mineraalikunnan kristallista tietoisuuspuolta käsitellään dynaamisesti 12. ulottuvuuden kautta, kristalli-platinasäteen avulla.
 
Kahdestoista ulottuvuus on maaulottuvuuden korkeinta värähtelyä ja sen voidaan sanoa olevan ensimmäinen kristalliulottuvuus. Se on korkeimman kosmisen säteen eli platinasäteen ulottuvuus. Platinasäde toimii kristallimodaliteetissa ja sisältää kaikki 12 kosmista sädettä.
 
Vuoden 2010 Kosmisen alkusysäyksen kristalli-platinasäde suihkuaa maatasolle 20.3. päiväntasauksessa voimakkaina spiraalimaisina sykkeinä. Se muunnetaan 144-verkon kautta selvemmäksi taajuudeksi, jotta tämä hyvin keskittynyt energia yhdistyy synergisesti planeettavärähtelyyn. Tuloksena on valtava kohoaminen, mikä ilmentää ja siirtää kosmisen koodin tulevaan täydellisyyteen. Kahdennentoista ulottuvuuden täydellisyys varmistaa ihmisen makro- ja mikrotason siirtymän kristallimerkabaan ja -merkivaan. Se tavallaan laukaisee kauan odotetun koodattujen maakristallienergioiden vapautuksen suureen ja suurempaan taajuuteen, uuden taivaankannen toisen ellipsin muodostamisessa.
 
Koodattujen kristallienergioiden maaosuus herätetään sen kosmisen platinasäteen vastaanottamisella, mikä toimitetaan Gizan kolmoispyramidimatriisin moniulotteisten oktaedriportaalien kautta planeetan itäisellä pallonpuoliskolla ja Moodyn kolmipyramidirakenteen kautta Meksikonlahdella - täysin linjassa Kosmisen alkusysäyksen vuoden 2009 sähkömagneettivaiheen kanssa.
 
Kummastakin pyramidikompleksista, jotka ovat silloin akselitonaalilinjassa - kumpikin 29. leveysasteella säteillen PHI-energiaa - tulee vuoden 2010 Kosmisen alkusysäyksen levitysmoottoreita.
 
Rakkaat ystävät, kristalliaika on varma asia. Se lähestyy suuressa ja suuremmassa hidasliikkeisyydessä. Kaksinaisuuden erillisyys on ollut voimakas ja arvokas kokemus ihmiskunnalle lineaarisen maapallon yliopistossa. Kaksinaisuus on ollut hedelmällinen opettaja, mutta lineaarinen oppijakso on loppumassa monilla teistä. Teidän on aika saada polariteettidiplominne ja aloittaa valmistumisen jälkeinen työnne nollakentän korkeammissa ulottuvuuksissa kristallikaikkeudessa.
 
Uuden taivaankannen muodostuminen
 
Ennen kuin maapallo oli kaksinaisuuden planeetta, sitä ympäröi ei-kaksinainen taivaankansi. Planeetan ympärillä oli kaksi elliptistä vannetta. Toinen oli luonteeltaan sähköinen ja toinen magneettinen. Nämä kaksi muodostivat yhdessä värähtelevän kristallikilven maapallon ympärille. Kristallisfäärin syke lähetti sointua, mikä oli OM-taajuutta. Tämän olemme kertoneet teille aiemmin kahdessa ensimmäisessä esityksessä Kosmisesta alkusysäyksestä. Tämä ei-kaksinainen taivaankansi hajosi, kun maa muunnettiin kaksinaisuuden planeetaksi, MOLDAR-konfliktin jälkeen.
 
Sähkömagnetismi pirstottiin maahan polaariseksi sähkömagnetismiksi. Samanlainen kristalliosa vastaanotettiin maan mineraalikuntaan ja eteeriseen "partikulaattiin", mitä nimitetään timantinkovaksi olemukseksi tai akaasiaksi.
 
Kristalliakaasia on eteerisiä hiukkasia, jotka on koodattu jumalmielellä, tietoisuusyksikköjen pyhällä älykkyydellä. Ne ovat "DNA-piirustus" aineessa/antiaineessa, mikä muodostaa välähdyksen kaikista todellisuuksista ja liittää yhteen ulottuvuudet kosmisen hilan sähkö-kristallisten ley-linjojen kautta.
 
Koodatun kristallienergian varastopaikat
 
Vuoden 2010 aktivoinnissa kauan horroksessa olleet koodatut kristallienergiat käynnistetään osana Kosmista alkusysäystä 25 pääpaikassa ympäri planeettaa. Nämä paikat ovat:
 
1. Minas Gerais, Brasilia
2. Bahia, Brasilia
3. Arkansas
4. Muzo, Kolumbia
5. Bolivia
6. Herkimer, New York
7. Himalaja, Tibet/Nepal
8. Santa Fe, New Mexico
9. Tsavo, Tansania
10. Torres del Paine, Chile
11. Dauphine, Ranska
12. New South Wales, Australia
13. Cairngorm-vuoret, Skotlanti
14. Galicia, Espanja
15. Brittiläinen Kolumbia, Kanada
16. Ural-vuoret
17. Mongolia
18. Kvartsiriutta, Uusi Seelanti
19. Sveitsin Alpit
20. Namibia
21. Japani
22. Huaxi, Kiina
23. Thunder Bay, Kanada
24. Western Caroline, Blue Ridge -vuoret
25. Pöytävuori, Etelä-Afrikka
 
Mestarit, tämä todella tapahtuu. Ne teistä jotka olitte osa Atlantiksen hyväntahtoista Yhden lakia, ymmärrätte tämän todella hyvin, sillä olette odottaneet kauan tämän tapahtumista. Se on teillä pyhä loppuunsaattaminen. Te yhdessä Kosmisen neuvoston ja Galaktisen liiton siriuslaisten, plejadilaisten ja arcturuslaisten kanssa olette ottaneet suuria askelia taataksenne, ettei kristallienergiaa päästetä enää koskaan niiden Belialin poikien, natsilaisryhmän käsiin, joiden ahneus ja säälimättömät valtapyrkimykset johtivat kristallien väärinkäyttöön, minkä tuloksena tapahtui Atlantiksen surullinen kuolema.
 
Nimittäin niihin atlantislaisiin mestarikristalleihin jotka herätettiin 8-8-8 ja 9-9-9 ja herätetään jäljellä olevina kolmoispäivämäärinä, ei ole fyysistä pääsyä kahteen, kolmeen vuosikymmeneen. Se silmänräpäys kosmisessa ajassa - kuitenkin tärkeä ulottuvuuslukko suojaa niitä, kunnes planeetta on valaistuneessa tilassa.
 
Kerromme teille, että vuonna 2012 syntyy valaistunut maapallo, mutta todellinen rauha ja maailmanlaajuinen valaistuminen planeetallanne vie vielä kaksi vuosikymmentä. Kuitenkin se sysäys mitä nyt tapahtuu, sallii tämän tapahtua.
 
Tämän prosessikuvauksen loppuunsaattamiseksi kerromme teille, että 20.3.2010 vapautettavat koodatut kristallienergiat hienoviritetään heränneillä, merenalaisilla mestarikristalleilla, kun ne vedetään 144-kristalliverkkoon uuteen taivaankanteen "jatkosulauttamisista" varten. Siinä missä Kosmisen alkusysäyksen 2009 sähkömagneettivaiheen loppuunsaattaminen vaati 21 päivää, kristallivapautus on täysin toiminnassa melkein välittömästi - kirjaimellisesti tunnissa päiväntasauksen keskipisteen ohituksen jälkeen. Vaikutukset ovat konkreettisia. Sellainen on kristallienergian "keveys" suhteessa edelliseen vaiheeseen, sähkömagneettivapautukseen vuonna 2009.
 
Kristalliorbit
 
Näiden vaikutusten joukossa on ilmiö, mihin viitataan orbeina. Nämä lisääntyvät määrältään ja laadultaan. Orbit eivät ole uusia maaulottuvuudessa, mutta ne tulivat alas kristalliulottuvuudesta ollakseen konkreettisia kaksinaisuudessa. Nämä ilmenivät useimmiten sinisinä tai kultaisina palloina ennen 144-kristalliverkon muodostamista. Kristalliorbit ovat korkeamman ulottuvuuden valoenergioita ja niillä on kristallitehtävä. Ne ovat koodatun akaasian vastaanottimia ja työkaluja ja todiste kvanttikristallikentän lisääntyvästä läsnäolosta. Ne sisältävät aine/antiainepartikulaatteja täytettynä tarkoituksellisella aikomuksella tai suunnitelmalla/piirustuksella.
 
Ne ovat jumalaisesti tietoista älykkyyttä, mikä sisältää avaimia maapallon ja ihmisten "nahanluomiseen". Tarkemmin ilmaistuna, ne ovat magneettisuunnitelmia, jotka kutsuvat ja vetävät niitä korkeampia energioita, jotka saattavat loppuun prosessin ja yhdistävät transformaatioketjut. Ne ovat ylösnousemuksen katalyyttimekanismi ja ovat myriadeissa geometrisissa matriiseissa. Jotkut orbit ovat ihmisten merkiva-transformaatiota ja toiset planeetan makromuutosta varten.
 
Orbit ovat laajentumisen kristallivarausta. Tällä hetkellä useimmat ihmiset voivat nähdä orbeja vain digitaalikuvien ja intuitiivisen, kolmannen silmän havainnon avulla. Kosmisen alkusysäyksen kristallivaihe tekee mahdolliseksi se, että te jotka vedätte niitä puoleenne valomäärällänne ja merkiva-kehityksellänne, näette niitä paljaalla silmällä.
 
Kristalli-merkivan ilmentyminen
 
Yksi vuoden 2010 Kosmisen alkusysäyksen tärkeimmistä tuloksista on kristalli-merkaban kehittyminen. Kerromme teille, että se merkaba mikä on palvellut tähtitetraedrikulkuneuvona korkeampiin ulottuvuuksiin viimeisen 12000 vuoden aikajakson, muuttuu nyt kapasiteetiltaan suuremmaksi. Se kehittyy progressiivisesti laajentuvaan malliin, kristalli-merkabaksi ja -merkivaksi.
 
Kristalli-merkavan kehittyminen on ollut odotettavissa ja sen äskettäisen 9-9-9-kristalliaktivoinnin myötä, joka työnsi maapallon kristallienergiatransformaation alkuvaiheeseen, monet teistä heräävät pyhille ykseysmahdollisuuksilleen. Kosmisen alkusysäyksen toinen vaihe järjestää kristallitransformaation toisen tärkeän tekijän.
 
Ihmismieli oli kaksinaisuudessa suunniteltu auttamaan teitä keräämään ja käsittelemään informaatiota ja erottamaan totuuden, mutta se viisaus joka kantaa teidät korkeampaan kristalliulottuvuuteen, asuu kaksinaisen merkaban saavuttamattomissa. Siksi on muodostettava uusi kristalli-merkaba ja -merkiva laajentumiseksi ylösnousemuksen kristallienergiaan.
 
Tosiaankin ne korkeammat ulottuvuudet, jotka tuodaan ulottuville ylösnousemuksen avulla, ovat yhtenäisessä jumaltietoisuudessa. Sisäänpääsy vaatii kristallivaloa eikä tähän voi päästä aiemmassa "sukupuolina kaksinaisesti pyörivässä polariteettimerkaba-järjestelmässä".
 
Vastaavasti tapahtuu siirtymä kristallimerkabaan ja -merkivaan. Kristalli-merkivaan pääsee täysin vasta Kosmisen alkusysäyksen toisessa vaiheessa, mikä tapahtuu maaliskuun 2010 päiväntasauksessa. Kristalli-merkaba kehittyy merkivaksi. Kristalli-merkiva tulee ulottuville 10-10-10. Merkiva nousee kahdeksansakaraisen tähtitetraedrin yli ja muodostuu tähtimäisen dodekaedrin 12-sakaraiseksi tähdeksi. Merkivan pyörimismekanismi, geometria, pyörimisvektori ja taajuus ovat hyvin erilaisia uudessa prototyypissä.
 
Kaksi tasoa ja ytimekkäät geometriat ovat 12-sakaraisen merkivan yläpuolella. Kaikki ovat metatronisia pyhässä geometrisessa yhteydessä - kaikki liittyvät siihen kehitykseen, että päästään paremmin eri ulottuvuuksiin. Vaadittavan merkaba-siirtymän koko prosessi annetaan metatronisten avainten kautta ja annamme lähitulevaisuudessa esitelmän, mikä tarkastelee tätä aihetta ja prosessia yksityiskohtaisesti. Tämä annetaan ennen vuoden 2010 Kosmista alkusysäystä.
 
Lopuksi
 
Mestarit, lähestyvän ylösnousemuksen "lähtölaskennassa" on tiettyjä päivämääriä, jotka avaavat epätavallisia taajuusikkunoita. Näiden kolmen vuoden aikana jotka ovat ennen 21.12.2012, tärkeimpiä näistä ovat päiväseisaukset, päiväntasaukset, kolmoispäivämäärät ja täydelliset auringon- ja kuunpimennykset. Vuosien 2010, 2011 ja 2012 päiväntasausenergioihin lisätään holograafisia portteja - kaikkialla läsnä olevia ja ajattomia.
 
Vuoden 2010, 2011 ja 2012 kolmoispäivämäärät ja viitatut astronomiset tapahtumat ovat eksponentiaalisesti voimakkaampia kuin aiempina vuosina. Jokainen niistä on suunniteltu hyödyntämään harvinaisia avautumisia ja edistämään niiden epätavallisten koodattujen energioiden vastaanottamista/lataamista, joita vaaditaan mikro- ja makrotason ylösnousemukseen.
 
Nämä portaalit pitäisi tunnistaa ja niitä pitäisi käyttää hyväksi. Yllytämme teitä käymään voimasolmuissa, pyörreportaalialueilla ja pyhissä paikoissa näiden taajuusportaalien aikana. Kerääntykää yhteisseremoniaan ja ryhmäjuhlaan. Näin vastaanotatte ja lähetätte transformatiivisen kristallivalon aaltoja ympäri monikaikkeutta, mikä on suurempi ja kauemmas ulottuva, kuin voitte kuvitella. Kollektiivinen yhtenäisyys, VALAISTU YKSEYSm transformoi maapallollanne ja sen ulkopuolella. Niin on aina ollut.
 
Ja niin se on.
« Viimeksi muokattu: 03.12.2009 11:04:15 kirjoittanut ^^^mīla sztár^^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Asterix
Vieras
« Vastaus #655 : 09.12.2009 02:13:17 »

he, olen itse aika paatoksellinen, mutta se jos mikä vasta huvittavaa onkin: joku on niiiiin tosissaan ja puhkuu pihisee jotain asiaa täysin vakavissaan...paatoksella...humoristista Undecided

 Cheesy Aivan totta, silloin vaan pakko pitää sammakot sisällä, (vaikka olisikin eläinrääkkiä) ettei tule pahaa silmää. Angry
Minulle kerran tuli hautajaisissa mieleen eräs Speden sketsi, jossa Vesku esitti miestä, joka alkoi nauramaan aina tilanteissa, jotka piti olla hyvin vakavia, meinasin itsekin vähällä revetä kun tuleekin tuommoinen mieleen, oli aika hirveä olo ja taisin siinä pureskella itseä huuleen, että nyt ei voi sketsejä miettiä (eikä ollut tarkoitus loukata ketään millään lailla) (empä ole sen koommin hautajaisissa käynyt).

No varmaan tiedätte jo, että miulla ne sammakot ei masussa pysy, vaikka kovasti yritän
ja pakko sanoa, että minua nauratti isoveljeni hautajaisissa, itseasiassa helpotuksesta,
hän oli kuolemansa aikaan syytteessä tapon yrityksestä ja väkivaltaisuuksista
(allekirjottanutta kohtaan)
ja varomattomasta aseen käytöstä ja mua ei todellakaan surettanut moinen haaskalintu
tässä elämässä, vaan minua nauratti ja itketti helpotuksesta,
 kun yksi vähemmän kärsittävää.

Syljen edelleen sen haudalle, olen kussutkin sinne. Grin Cheesy
Tällä on eroa sille, että isäni haudalla olen yöpynyt itkien ja kaivaten ja syyttäen,
miksi kuolit, kun olisin niin kovasti tarvinnut sinua?!
Ja kuinka nuoruuteni huonoista mieskokemuksista ja äitni psyko -ja fyysinen terrori
olisi jäänyt kokematta, jos hän olisi ollut minulla. Hän oli  aurinko vesimies. Wink

Isäni oli niin kaunis näöltään, hyvä luonteinen, eteenpäin pyrkivä, diplomattinen
ja kannustava ja vastuuntuntoinen. Aivan liian hyvä ihmis-elämään.  Cry
Ilman hänen kuolemaansa veljenikin aivan varmasti olisi ollut toisenlainen,
vaikkaikin toki täys mulkku silti,  kauris -äidin kullinnuppi kun oli, mutta oikeustajuisempi
ja järkevämpi. Smiley

Mitä tässä typerässä ihmiselämässä takaisin saa,
vaikka kaikki rikkaudet(-kin) saavuttaisi..? tickedoff Cry
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #656 : 09.12.2009 10:53:01 »

 Cry Cry Cry
 smitten smitten smitten
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Ikuinen Trikki
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 147


aur vaaka, kuu kauris, asc leijona


Profiili
« Vastaus #657 : 09.12.2009 15:35:24 »

Vuosi 2012, mitä tapahtuu? UUU...

Näitä judansseja kun täältä lueskelee, niin mieleeni tulee, että ihminen tulisi sinuiksi itsensä kanssa. Muistaisi mistä tässä hässäkässä on kysymys, kumpuaisi itsetuntemus ja sitä kautta rakkaus itseään ja veljiään ja sisariaan kohtaan. Ymmärrys, että on itse täydellinen ja samalla kaikki muutkin immeiset.

Kaikkihan me täällä maailmassa teemme parhaamme oman elämänkatsomuksemme ja viitekehyksemme puitteissa. Toiset ihmiset ja kanssakäyminenhän ovat niitä välineitä, joilla ymmärtää itseään.

Mutta joo, tekopyhältä kuulostan, ja tämä unelma on kermainen utopia. Missäs sitä ihmissielu pääsisi kokemaan dualismia, rypemään ihanassa materiassa, hukkumaan unimaailmaamme ja unohtamaan alkuperänsä, taas sen uudelleen muistaakseen, kun täällä maapallukallamme? Täällä unen maassa jossa kaikki on koko ajan täydellisesti juuri niin kuin pitääkin. Ihminen vaan tuppaa koko ajan olemaan jossain muualla, eilisen tai huomisen pyörteissä, harhaisena toivoen ja peläten.

Valoa synkkyyteen ja Joulutunnelmaa toivoen,

-Ikuinen Trikki-

Ai niin, meikäläisen keittiön kalenteri päättyy 31.12.2009!!! Aargh, mitähän silloin tapahtuu?
tallennettu

"Totuus on poluton maa." -J.Krishnamurti
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #658 : 15.12.2009 12:23:19 »

numerot. näkyy tulevan koko ajan. itsellä tärkeitä henkisiä ja lapseen liittyviä päiviä 13. 14. ja taas 14.

äsken viestiin mestariluvut 11 22 ja oma tärkeä numero 23.

vielä kun pääsee selville mitä viestittävät.

Muoks, taas tämä viesti tuli kellonlyömällä 23. ja 11.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #659 : 15.12.2009 12:26:09 »

no vihdoin eräs vastaa, on varmaan ollut kiirettä.. minullakin kiirettä Tehtäväni kanssa  angel angel  smitten smitten

2012, maailman loppu vai uusi alku? Mitä mieltä olette?, 2012

--------------------------------------------------------------------------------

http://www.setbb.com/reikifoorumi/viewtopic.php?t=7170&mforum=reikifoorumi


By stargazer

"Kannattaa tutustua David Wilcockin tutkimuksiin 2012-aiheesta. Itse en ole netistä löytänyt mitään yhtä mielenkiintoista ja vakuuttavaa aineistoa kuin Wilcockin kokoama. Hän yhdistää tieteen ja hengentieteen tavalla, joka hakee vertaistaan.

David Wilcock, luennoija, filmintekijä, muinaisten sivilisaatioiden, tietoisuuden sekä aineen ja energian uusien paradigmojen tutkija, on koonnut sivuilleen valtavan määrän tieteellisiä tutkimustuloksia sekä omakohtaista kokemusta.

Lyhykäisyydessään: Jokainen planeetta aurinkokunnassamme on käymässä läpi muutosta, joka kulminoituu vuoteen 2012. Aurinkokuntamme on purjehtimassa toisenlaiseen energiakenttään, mikä vaikuttaa DNA:hamme. (Ilmaston lämpeneminenkin on pääasiassa auringossa tapahtuvan aktivoitumisen seurausta eikä ihmisen hiilidioksipäästöjen, vaikka ne lisäävätkin ilmiötä.) 2012 joulukuussa planeettamme on sellaisessa kulmassa galaksin keskustaan nähden, että uusi energia virtaa esteettä ja pallomme ”warppaa” seuraavaan ulottuvuuteen, jolloin tietoisuudessamme tapahtuu muutos, jota voi kutsua ylösnousemukseksi (ascension), jollaisen myös Jeesus koki.

Nykyinen valheelle ja kärsimykselle perustuva 3D-todellisuus (D=density, ulottuvuus) vaihtuu harmoniseksi 4D-todellisuudeksi. 4D on sata kertaa harmonisempi paikka elää kuin 3D. Kivet ja alkuaineet elävät 1D-ulottuvuudessa, kasvit ja eläimet 2D-ulottuvuudessa, ihminen 3D-ulottuvuudessa ja meitä kehittyneemmät olennot 4D-, 5D-, 6D- ja 7D-ulottuvuuksissa. 7D:n jälkeen tapahtuu täydellinen jälleensulautuminen Alkulähteeseen, Jumalaan, Valoon tai miksi sitä ikinä haluaakaan kutsua.

Jokaisella ulottuvuudella on tehtävänsä, eräänlainen läksy opetettavanaan. Ensimmäiset ulottuvuudet opettavat kasvua ja erillisen minuuden kokemista. Ihmisen elämä 3D:ssä on valinnan tekemistä: on valittava rakastaako enemmän itseään vai toisia. Jos rakastaa 51% enemmän toisia kuin itseään, on valmis siirtymään seuraavalle tasolle. Voi kuulostaa helpolta, mutta valtaosa ihmisistä ei vieläkään ole oppinut erottamaan rakkautta manipuloinnista ja kontrolloinnista. Siksi maailmamme on niin tukalassa tilanteessa ja täynnä kärsimystä. Rakkaudesta osataan puhua (paljon!), mutta käytännössä se jää vain sanojen tasolle.

Kun ihminen tekee tietoisen valinnan ja rakastaa aidosti toisia enemmän kuin itseään, on hän kokenut kaiken tarpeellisen 3D:ssä ja on valmis siirtymään 4D:hen, joka on rakkauden ulottuvuus. 4D:ssä ei ole sotia, rikollisuutta, tauteja, fyysistä kipua, luonnontuhoja, egoismia jne., vaan harmonia on satakertainen nykyiseen verrattuna, koska se koostuu vain rakastavista olennoista. Telepatia, levitointi, itseparannus ja muu kiva ovat arkipäivää.

Kun rakkauden läksyt on opittu, jatketaan kokemuksia 5D:ssä, joka on viisauden kehittämisen ulottuvuus, 6D on viisauden ja rakkauden yhdistämisen ulottuvuus ja 7D on ikuisuuden ulottuvuus, jossa tullaan osaksi kaikkea.

Vuoden 2012 joulukuuhun on enää viisi vuotta aikaa. Planeettamme kulkee päivä päivältä yhä syvemmälle korkeammin värähtelevään energiaan eli rakkauden määrä kasvaa räjähdysmäisesti. Tämän johdosta kaikki valheet ja kuplat alkavat puhjeta, kun pinnan alla ollut lika nostetaan valoon. Siksi näyttää siltä, että asiat alkavat mennä huonommin, mutta se on vain kätketyn esiintuloa. Lika tulee esiin, jotta valo voi puhdistaa sen. Pimeydellä ei ole muita aseita kuin pelottelu: pelottelu lamalla, sodalla, terrorismilla, ilmastonmuutoksella, epidemioilla jne. Pelonlietsojia ei kannata kuunnella, sillä pimeys ei koskaan voi voittaa valoa. Talous mahdollisesti romahtaa maailmanlaajuisesti lähivuosina, hallituksia kaatuu, mullistavia paljastuksia tapahtuu jne. Suurin panos, mitä yksittäinen ihminen voi planeetan hyväksi tehdä, on pysyä mullitusten aikana rauhallisena ja luottaa siihen, että pohjimmiltaan kaikki on hyvin. "


"No niin, nyt sain puristettua itsestäni tarvittavat viisi postausta ja voin laittaa linkit jakoon. Laughing

Eli tämä on ehdottomasti katsomisen arvoinen alustus David Wilcockin elämäntyöhön, joka laittaa palapelin palat oikeille paikoilleen: http://www.projectcamelot.net/david_wilcock.html

Project Camelot on muutenkin tutkimisen arvoinen sivusto, jos 2012 ja salaiset operaatiot kiinnostavat. Tosin sivujen useimmat muut haastatellut eivät näe 2012-teeman liittyvän seuraavalle tasolle siirtymiseen ja näkevät sen siksi vain katastrofina, johon pitäisi valmistautua. He eivät osaa yhdistää henkistä ja materiaalista tiedettä, kuten Wilcock tekee.

Wilcockin omat kotisivut, joilla on tuhansia sivuja materiaalia aiheesta:
http://www.divinecosmos.com/

Mutta kannattaa aloittaa tuosta videosta, jonka jälkeen ymmärtää paremmin, mistä on kysymys. Useimmat ovat tuon videon katsottuaan olleet ällikällä lyötyjä, kun useimpiin kysymyksiin, joita he ovat miettineet, on tullut looginen vastaus. Tietenkin pitää olla avoin näillä asioille tai muuten koko homma vaikuttaa huuhaalta."
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 65
  Tulostusversio  
 
Siirry: