Sivuja: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 65
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Vuosi 2012: Mitä tapahtuu?  (Luettu 640258 kertaa)
0 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
Kotkansilmä
Astroholisti
*****
Viestejä: 1965



Profiili
« Vastaus #630 : 26.09.2009 23:07:42 »



                                   Kiss

          Näinhänse hyvin pitkälle onkin, mutta, mitä tällainen tavis voikaan tehdä nyt?

            Jopa hädänhetkellä huutaen muitakin kuin pääministeriä, tai muita päättäjiä.

                  APUA !  Mistä se tulee?  Jos tulee?  Onko meitä petetty tulevaisuutemme suhteen?

                                         JA jos! Niin miksi?  Kysyn vaan!


                                                   Undecided

tallennettu

Hetkiä, joita olen kanssanne,
 haluan unohtaa hetkeksi.
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #631 : 27.09.2009 00:01:33 »

Ahh, lempiketjuni  smitten

Jatkuukohan tämä ketju vielä vuonna 2013:kin?
 :Smiley Kiss angel smiley6600 Wink
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #632 : 27.09.2009 00:46:46 »

Ohhoh! Ippuska, mikä kysymys!!! Shocked
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #633 : 27.09.2009 19:55:01 »

KEHOMME UUSI ENERGIAMALLI
 
Kirjoittanut Sarah Biermann (spiritlibrary.com)
24.9.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Surffailin netissä yhtenä päivänä ja löysin mielenkiintoisen artikkelin maapallon magneettikentän kääntymisestä ympäri. Luin myös auringonpilkuista ja siitä, miten auringon magneettinavat vaihtuvat. Tässä on tiivistelmä.
 
Tiedätte luultavasti jo, että maapallon magneettikenttä on kääntynyt ympäri (vaihtanut suuntaa) monta kertaa pitkän historiansa aikana. Edellinen pyörähdys tapahtui noin 780000 vuotta sitten. Pyörähdys tapahtuu, kun magneettikenttä on heikko, ja se on heikentynyt viimeiset 2000 vuotta. 2000 vuotta sitten maapallon magneettikenttä oli erittäin voimakas, noin 11 "yksikköä" (mitä se ikinä merkitseekin). Nyt lukema on noin 7.8 "yksikköä". (Muuten: se miten voimakas kenttä on ja mihin suuntaan sen menee, selvitetään tutkimalla kiveä, erityisesti kerrostunutta ja laavakiveä.)
 
Mutta ennen kuin ryntäätte ostamaan "kentänpyörähdysvakuutusta", teidän pitäisi tietää, että historiassa "yksikkö" on aina pudonnut alle kahden, ennen kuin magneettinavat ovat vaihtuneet. Nykyisellä magneettikentän heikkenemistahdilla kestää ainakin pari tuhatta vuotta, ennen kuin päästään niin matalalle. Tietenkin tämä voi muuttua - elämme epätavallisia aikoja.
 
Maan magneettikenttä suojaa meitä ulkoavaruuden kosmisilta säteiltä. Kentän heikentyessä enemmän kosmista energiaa pääsee planeetalle.
 
Kuva (spiritlibrary.com/sarah-biermann/the-new-energy-template-for-our-bodies)
 
Myös auringon magneettikenttä suojelee meitä kosmisilta säteiltä. Aurinko kulkee säännöllisiä 11 vuoden kiertoja, jonka aikana on suurta tai vähäistä auringonpilkkuaktiivisuutta tai ei ollenkaan. Tämä sykli on itse asiassa puolta pidempi, 22 vuotta. Joka kerta purkausten lisääntyessä ja vähentyessä auringon magneettikentän polariteetti vaihtuu - auringon pohjois- ja eteläpuoliskon magneettikentän suunta vaihtuu. Näin magneettikenttätermistöllä aurinkokierto on valmis (kentät takaisin alkuasetelmassa) vasta kahden 11 vuoden auringonpilkkujakson jälkeen.
 
Tällä hetkellä auringonpilkkuaktiivisuus on matalimmillaan, solaariminimissä. Auringon magneettikenttä vaihtuu, kun aktiivisuus on korkea, solaarimaksimissa. Edellisen kerran tämä tapahtui vuoden 2002 alussa. Koska kyse on säännöllisestä 11 vuoden jaksosta, voimme odottaa seuraavan vaihdoksen tapahtuvan vuonna 2013. Ei mikään yllätys!
 
Tällä hetkellä planeettamme magneettikenttä on heikoimmillaan tuhansiin vuosiin ja auringon magneettikenttä on minimissään. Tämä merkitsee sitä, että saamme enemmän kosmista energiaa kuin koskaan aiemmin. Samaan aikaan olemme tavallaan pysähdyksissä auringon ollessa hyvin hiljaa.

OTTAKAA KOMENTO
 
Kwan Yinia kanavoinut Marlene Swetlishoff ( www.galacticfriends.com)
25.9.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat valotyöntekijät,
 
Tulen puhumaan tänään kanssanne avautumisesta niille uusille energioille, korkeammille värähtelytaajuuksille, joita virtaa maailmaanne, ja työskentelemisestä niiden kanssa. Kun tätä tapahtuu, monia asioita tulee esiin ratkaistavaksi, moniin asioihin täytyy tarttua. Kyse ei ole aina suurista asioista. Silti tämä valo tuo esiin jokaisesta teistä kaiken, mikä on ollut ratkaisemattomana sisällänne - pienimpiin ja näennäisen merkityksettömiin asioihin saakka. Kaikki tulee nyt esiin ratkaistavaksi.
 
Jokainen teistä tekee työtä vakaana aikomuksenaan saada enemmän selkeyttä, puhtautta ja tarkoitusta ja jokainen teistä pärjää ihailtavasti. Älkää olko niin ankaria itsellenne, rakkaat ystävät, jos päätätte pitää muutaman päivän vapaata, sillä se on myös tarpeellista. Ei voi pysyä käsillä olevassa tehtävässä jakamatta ympärillänne olevan maailman nautintoja, sillä olette maaplaneetalta ja täytyy olla tasapaino työn ja leikin välillä. Monille teistä leikki on hyvin tarpeellista tällä hetkellä, sillä sen myötä uudistuu, energiat uudistuvat ja sitten voitte jatkaa tehtävissänne, ponnisteluissanne, päivittäisissä rutiineissanne. Vaikka energianne ovat tärkeitä, hyvin tärkeitä tänä aikana, maailma ja kaikki siinä ei hajoa, jos pidätte vapaata päivän tai pari, sillä se on äärimmäisen edullista teille.
 
Näemme, että monien teidän sydänchakraa puhdistetaan mahtavasti tällä hetkellä ja hyvin monet tuntevat suurta raskautta sydämessään. Olkaa kärsivällisiä itsenne kanssa - käsittäkää, että kyse on puhdistuvista energioista, ja sallikaa itsenne tuntea se, mitä tulee esiin, tarkkailla sitä ja päästää siitä irti. Jos pystytte tekemään tämän jäämättä kiinni näihin energioihin, niin ne menevät nopeasti lävitsenne ja sydänchakranne avautuu suuremmalle ja suuremmalle valolle ja korkeammille ja korkeammille taajuuksille. Tämä mahtava energia ja itse asiassa myriadit energiat tunkeutuvat elämänne jokaiseen osaan maan päällä, jokaiseen kehoonne kaikilla tasoilla, maan ja luonnon valtakuntiin maan päällä ja sisällä. Uudet energiat tunkeutuvat kaikkeen ja muuttavat kaiken.
 
Maapallolle ja kaikelle sen pinnalla tarjotaan upea ja rakastava tilaisuus. Se on suuri lahja, kultainen tilaisuus. Ilmaiskaa joka päivä, että olette avoin ja halukas vastaanottamaan kaikkia näitä energioita. Ilmaiskaa joka päivä, että tarkoituksenne on imeä näitä energioita 100%:sti ja että mahtava "minä olen" -olemuksenne, enkelinne, oppaanne ja opettajanne työskentelevät kanssanne varmistaen, että sopeudutte kaikkiin näihin energioihin vaivattomasti, mukavasti, turvallisesti ja suojassa. Ja kaikki on hyvin, rakkaat ystävät.
 
Jokaista teitä autetaan myriadein tavoin joka päivä ja on upeaa, että jokainen teistä pyytää apuamme ja olemustamme lähellenne antamaan opastusta ja auttamaan teitä siinä, missä eniten tarvitaan. Teemme tämän ilolla ja kunnioitamme pyyntöänne, joten jatkakaa sen tekemistä, sillä siksi olemme täällä tänä aikana. Siksi meidän sallitaan tulla lähemmäs ja lähemmäs teitä, jotta voimme auttaa tänä aikana maan historiassa, jotta voimme auttaa ihmiskunnan, maapallon ja kaiken sen päällä olevan elämän kohoamisessa. Tarvitsemme pyyntönne päivittäin. Mikä onkin huolenaiheenne, pyytäkää meitä liittymään seuraanne ja antamaan teille opastustamme, parannustamme, näkemystämme ja teemme työtä kanssanne.
 
Massatietoisuustasolla tapahtuu suurta irtipäästämistä. Ihmiset ovat todella kyllästyneet samaan vanhaan toimintamalliin, joka vain kiertää kehää, ja kaikki ovat nyt valmiita siirtymään uuteen tapaan - uuteen tapaan toimia, olla ja tarkastella ympäröivää maailmaa. Tämä on upea merkki ja täyttää jokaisen meistä suurella toivolla, sillä tämä merkitsee sitä, että ihmiset ovat ottaneet sisään uusia energioita 09.09.09 saakka, sopeutuvat niihin, muuttuvat sydämessään, mielessään, sielussaan sekä tunteissaan, haluavat jotain suurempaa, parempaa, heräävät ja katsovat ympärilleen nähden, että ON parempi tapa. Heidän keskuudessaan on monia, jotka ovat löytäneet paremman tavan, ja niin he kääntyvät tiennäyttäjien puoleen, he alkavat tutkia tiennäyttäjien työtä ja tuntea vetoa niitä kohtaan, joiden kanssa he resonoivat. Näin jokaisella teistä on osanne esitettävänä tiennäyttäjinä. Jokainen teistä on osa kokonaisuutta ja palvelee suurta tarkoitusta, sillä vetämällä puoleenne niitä, joka resonoivat, teette suurta työtä.
 
Säilyttäkää aina korkein tarkoituksenne ja vilpittömyytenne. Olkaa aina se olento, joka todella olette, ja huomaatte, että mitä useammat ja useammat teistä tekevät tämän, sitä suurempi voima lisätään kollektiivivaloon tällä planeetalla, sillä irtipäästämällä kaikista peloistanne ja olemalla pelkäämättä sen valonne säteilemistä, mitä todella olette, luotte ihmeitä planeetallanne. Säteilkää valoanne, kauniit ystävät, säteilkää rakkauttanne ja myötätuntoanne. Kulkekaa rohkeasti sinne, minne kukaan ei ole aiemmin kulkenut. Avautukaa kaikille suurille ja rajattomille mahdollisuuksille, joita on ympärillänne odottamassa teidän tunnistamistanne. Tietäkää, että teidän mahdollisuutenne ovat nyt rajattomat. Miettikää tätä ja ottakaa komento.
 
Olen Kwan Yin.
« Viimeksi muokattu: 27.09.2009 20:07:24 kirjoittanut **Crystalline** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #634 : 27.09.2009 19:55:22 »

nämä vastaa jossain määrin kysymykseen, pitääkö minun aina olla vain minä.. vai voisinko olla paljon enemmän.. ; no nyt taas joku uskoo että maapallo nousee 5-ulottuvuuteen 2012-2017 ja ne jotka ei kohoa, joutuu vaihtamaan asuinpaikkaa.. tuota noin.. tai että voisi syntyä uudestaan tänne korkeammalle??

NELJÄNNEN ULOTTUVUUDEN LAHJAT
 
Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Lokakuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Rakkaat mestarit, on ollut paljon keskustelua tämän universumin eri ulottuvuuksista, erityisesti kolmannesta, neljännestä ja viidennestä ulottuvuudesta. Nämä ovat ulottuvuustaajuuksia, jotka eniten vaikuttavat ihmisiin, sillä ne luovat sen todellisuuden, missä ihmiskunta on tällä hetkellä. Aivan äskettäin rakas viestintuojamme otti tehtäväkseen tehdä sanaston vuosien varrella käyttämistämme sanoista ja termeistä. Tämä sanasto ja tiivistetty versio joistain tärkeimmistä kirjeistämme auttaa teitä helpommin ymmärtämään ja soveltamaan niitä viisausopetuksia, jotka ovat hyvin kriittisiä parhaillaan kokemallenne ylösnousemusprosessille.
 
Voitte olla varma siitä, että jokaiseen sieluun planeetallanne vaikuttaa niiden Jumalvalon korkeampien värähtelytaajuuksien nopea kiihtyminen, jotka pommittavat maapalloa tänä aikana. Teidän on oltava valmis tekemään työtä, jos teidän on tarkoitus siirtyä eteenpäin evoluutio-/ylösnousemusspiraalilla, sillä nämä valon timantinkovien hiukkasten jalostuneet energiamallit kiihtyvät vieläkin nopeammin seuraavien kriittisten transformaatiovuosien aikana. Niiden jotka ovat tähtisiemeniä, on myös pystyttävä havainnollistamaan niiden pyhien viisausopetusten hyötyä ja tehokkuutta, joihin olette yhdistyneet ja joista tehneet osan ydintotuuttanne. Olette suostuneet olemaan tiennäyttäjiä ja teitä tarvitaan kipeästi opastamaan ja auttamaan sieluveljiänne ja -sisarianne.
 
Osa sanastosta on otteita aiemmista viesteistämme. Kuitenkin suuri osa informaatiota on poimittu rakkaan viestintuojamme pyhän mielen muistipankeista. Huomaatte, että kun opitte pääsemään omaan pyhään mieleenne, saatte kyvyn ammentaa paljon viisautta menneisyydestä ja pystytte myös säilyttämään nykyiset opetukset helpommin. Huomaatte myös, että kun kohotatte ja jalostatte taajuusmallejanne, saavutatte kyvyn päästä tähän informaatioon vaivattomammin. Pyhä mielenne sisältää kehittyneempiä tietoisuustasoja ja myös kyvyn säilyttää ja palauttaa muistiin tietoa helposti.
 
OTE VIESTISTÄ "VIITTAUKSIA JA PALJASTUKSIA" - SANASTOA JA HAVAINTOESIMERKKEJÄ
 
"KOLMAS JA NELJÄS ULOTTUVUUS: Ihmiskunnan tietoisuuden putoamisesta lähtien tuhansia vuosia sitten, maapallo ja sen fyysinen ympäristö on koostunut kolmannen/neljännen ulottuvuuden tekijöistä. Kolmas ulottuvuus koostuu tilan leveydestä, pituudesta ja syvyydestä. Tämän ulottuvuuden aistivat olennot ovat kehittyneempää eläinkuntaa (ryhmätietoisuus) ja ihmisolentoja, joilla on yksilöllinen sielutietoisuus.
 
"Neljännessä ulottuvuudessa pituuteen, leveyteen ja syvyyteen lisätään tietoinen nykyhetken tajuaminen. Neljäs ulottuvuus on tunteiden ulottuvuus ja astraalitaso. Koska se on korkeampien taajuusmallien alkutaso, aika on virtaavampaa ja ajan ja paikan lait alkavat muuttua. Sitä kutsutaan joskus eetteriulottuvuudeksi. Meidän on mentävä sen massatietoisuuden uskomusrakenteen läpi, mikä koostuu enimmäkseen epäharmonisten kolmannen ja neljännen ulottuvuuden värähtelyjen yhdistelmästä. Meidän vastuunamme on puhdistaa tai neutraloida henkilökohtaiset riitasointuiset värähtelytaajuutemme, kulkeaksemme neljännen ulottuvuusympäristön seitsemälle alatasolle ja yhdistyäksemme tietoisuuteen "minä olen" -olemuksestamme viidennessä ulottuvuusympäristössä."
 
"ULOTTUVUUDET, UNIVERSAALIT: Universumimme koostuu valosta, äänestä ja väristä sekä eri tiheystasoista. Kaikella universumissa on resonanssi tai kaikki koostuu värähtelytaajuusmalleista. Ykseysulottuvuus alkaa viidennessä ulottuvuudessa, missä kolmannen ja neljännen ulottuvuuden harhakuvat alkavat haihtua pois. Viides ulottuvuus on ylösnousemusprosessin varsinainen alku. Alatte valmistautua ylösnousemiseen korkeamman kolmannen ulottuvuuden värähtelymalleissa, kun pyritte palaamaan tasapainoon ja harmoniaan fyysisessä, tunne-, mentaali- ja eetterikehossa.
 
"Korkeammista taajuuksista/ulottuvuuksista - korkeampi viides, kuudes ja sen yli - tulee vähitellen eteerisempiä, seitinohuita tai kristallisia. Niissä on muoto. Kuitenkin siirtyessänne korkeampaan kuudenteen ulottuvuuteen ja sen yli, muodosta tulee hienojakoisempi, usein läpinäkyvä ja joskus nestemäinen/virtaava. Tämän universumin ulottuvuudet on järjestetty värähtelytaajuuden mukaisesti, mikä merkitsee sitä, että korkeammat ulottuvuudet resonoivat nopeampiin, jalostuneempiin taajuuksiin ja matalammat, tiheämmät ulottuvuudet resonoivat hitaammin värähteleviin malleihin. Jokaista ulottuvuutta hallitsevat tietyt universaalit lait ja periaatteet, joita on noudatettava värähdeltäessä tuon ulottuvuuden taajuuksissa.
 
"Ulottuvuuksien välillä ei ole tiukkaa rajaa, sillä ne aaltoilevat ja tunkeutuvat toisiinsa tietyssä määrin. Suuri osa ihmisistä resonoi nyt korkeamman kolmannen ulottuvuuden taajuuksiin ja samalla yhdistyy neljännen ulottuvuuden eri tasoihin ja myös pieneen määrään viidennen ulottuvuuden alatasoja. Jotkut kehittyneet sielut yhdistyvät pieneen määrään kuudennen ulottuvuuden taajuusmalleja (ja myös korkeampiin) valokaupunkien kautta.
 
"Meillä on pääsy vain peruselämänvoimasubstanssiin tai puolivalospektriin värähdellessämme kolmannessa/neljännessä ulottuvuusympäristössä. Meidän on puhdistettava 51% negatiivisista värähtelymalleistamme ja viritettävä energiapuumerkkimme ainakin osaan viidennen ulottuvuuden alempia alatasoja, jotta saamme Luojavalon timantinkovia hiukkasia, jotka ovat oleellinen osa metatronista koko valospektriä."
 
Arkkienkeli Mikael: Opetuksemme edistyvät luonnollisesti, kuten monet teistä ovat oppineet. On tärkeää, että otatte tarvittavia askeleita polun puhdistamiseksi edessänne, jos ette halua kokea monia kompastuskiviä matkan varrella. Ylösnousemusprosessin osalta nopeammin ja enemmän ei ole välttämättä parempi. Ne jotka ovat astuneet ylösnousemuspolulle ja ovat vakavissaan jumalaisen tehtävänsä täyttämisen osalta, edistyvät paljon nopeammin, kuin olemme koskaan toivoneet. Siitä on kuitenkin tarvinnut maksaa hintansa, kuten tiedätte.
 
Siirtymäprosessi on ollut tunnekehoa stressaava ja usein tuskallinen fyysiselle astiallenne, kun olette vapauttaneet vanhoja energioita. Jotkut näistä energioista ovat jääneet kiinni kehonne eri osiin ja teidän on ollut opittava yrityksen ja erehdyksen kautta, miten niitä muunnetaan, neutraloidaan ja päästetään irti. Kuitenkin te rohkeat etujoukot olette raivanneet tietä, jotta takananne seuraavat pystyvät kulkemaan varjomaiden laaksoissa nopeammin ja ilman yhtä monia esteitä ja tuskallisia oireita.
 
Eläessänne kolmannessa/neljännessä ulottuvuusympäristössä koette neljännen ulottuvuuden alempia tasoja unitilassa ja matkustatte astraali-/eetterikehossanne eri paikkoihin siellä. Neljännessä ulottuvuudessa käsityksenne menneisyydestä, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta on virtaavampi ja saatatte kokea sekä miellyttäviä että tuskallisia muistoja unissanne. Se on tunnekehon valtakunta ja tunteita ja uskomuksia tuodaan esiin menneistä elämistä oltaessa theta- tai delta-tietoisuustilassa. Tässä tilassa koette painajaisia ja häiritseviä unia, sillä tämä on massatietoisuuden uskomusmallien ulottuvuus. Kuitenkin myös korkeampi itsenne pyrkii puhumaan teille unienne kautta auttaakseen teitä ymmärtämään, mitä tapahtuu, ja antaakseen teille esimerkkejä siitä, mitä pitää tehdä siirtyäkseen läpi alemman neljännen ulottuvuuden negatiivisesta ympäristöstä.
 
Neljättä ulottuvuutta kuvataan usein alueeksi, minkä läpi pitää kulkea mahdollisimman nopeasti. Kuitenkin siinä on edullisia puolia, kuten kaikilla luoduilla tasoilla. Ikään kuin olette puolivalvetilassa kokiessanne kaksinaisuuden laajaa kirjoa kolmannessa ulottuvuudessa. Alatte vähitellen herätä, kun alatte puhdistaa alemman neljännen ulottuvuuden vääristymiä, jotta voitte saada pääsyn niihin Hengen lahjoihin, jotka ovat tuon ulottuvuuden korkeammilla alatasoilla. Jos pyritte aktiivisesti tasapainottamaan ja harmonisoimaan energiapuumerkkinne, saatte pääsyn pyhään sydämeenne ja pyhän mielenne portti aukeaa. Yhdistytte korkeampiin luomiskykyihin ja usein teitä tönäistään kehittämään joitain latentteja taitojanne. Alatte tuntea itsen ykseyttä, mikä on alkua kaiken olevan ykseydelle.
 
Olemme selittäneet, miten teillä täytyy olla pääsy neljännen ulottuvuuden keskitason ja viidennen ulottuvuuden alatason valotaajuuksiin päästäksenne metatroniseen koko valospektriin, mikä on luomisenergiaa valokaupungeista. Tässä kohtaa violetin liekin transformaatio-ominaisuudet saavat vieläkin tärkeämmän osan ylösnousemusprosessissa.
 
Olemme selittäneet, miten strategisiin paikkoihin ympäri maailmaa sijoitettiin jättimäisiä kristallivartijoita. Ympäri maapalloa oli suuria labyrinttejä, kulkuväyliä ja kristalliluolia. Fyysinen astianne ja planeettanne eivät olleet läheskään yhtä tiheitä ja tiiviitä kuin nyt. Suurissa kristalliluolissa oli valtavia ametistirykelmiä, jotka ylläpitivät seitsemännen säteen pyhää violettiliekkiä. Tämä oli siksi, että ihmisillä olisi aina käytettävissään siunattu violetti liekki auttamaan heitä tasapainon ja harmonian ylläpitämisessä sisällään ja ympärillään, kun he kehittivät neljän alemman kehon järjestelmäänsä tiheämmissä, fyysisissä ulottuvuuksissa.
 
Violetin liekin siunatut vartijat ympäri maailmaa tiesivät, että heidän on tietoisesti tuotava Jumaltietoisuuden laatuja, piirteitä ja hyveitä - timantinkovia hiukkasia - syöttämään ja täydentämään maan violetteja liekkejä, ja jotkut siunatut sielut ovat uskollisesti täyttäneet velvollisuutensa miljoonia vuosia. Kun maapallo kuitenkin tiivistyi ja vajosi tiheyteen, violetit liekit heikkenivät asteittain, kunnes useimmilla maailman alueilla palamaan jäi vain pienet liekit. On totta, että ympäri maailmaa on omistautuneita ryhmiä, jotka ovat säilyttäneet violetit liekit alueellaan rakastavan tahdonilmaisunsa, määräyksensä ja niiden viisausopetusten avulla, jotka he ovat pitäneet elossa tuhansia vuosia. Massat ovat kuitenkin kadottaneet ja unohtaneet paljon. Nyt on aika ottaa uudelleen käyttöön tuo kadotettu viisaus ja vaadittava takaisin violetin liekin ja sen siunattujen lahjojen voima ja majesteettisuus.
 
Violetin liekin värähtelymallit ovat ainoita, joihin päästään sekä ylhäältä - kruunuchakran ja pyhien hengitystekniikkojen avulla - sekä maasta. Kuvitelkaa tämän kauniin liekin roihuavan jalkojenne alta ja ympäröivän kehonne, kun se muuntaa kaikki epäharmoniset värähtelymallit, joita teillä on ehkä ympärillänne, ennen kuin säteilette tätä pyhää liekkiä maailmaan suurempina ja suurempina samankeskisinä ympyröinä.
 
Tästä syystä violetit liekit maan sisästä ovat niin kriittisiä transformaatioprosessille. Ihmiskunnan ja maapallon auttamiseksi ja ylösnousemusprosessin edistämiseksi on kriittistä, että transformaation violetti liekki saadaan käyttöön riitasointuisten värähtelymallien muuntamiseksi, kun niistä päästetään irti. On ilmiselvää, että valtava osa ihmiskunnasta on kulkemassa syvemmälle ja syvemmälle pelkoon, negatiivisuuteen ja avuttomuuden tunteeseen, kun Luojan jumalaisen säteilyn voima ja värähtely lisääntyvät.
 
Kun violetin liekin vartijoina nostatte tietoisuutta, saavutatte kyvyn välittää Luojavalon timantinkovia hiukkasia enemmän ja enemmän muodon maailmaan. Teidän on tultava tietoiseksi siitä, että on kriittistä saada violetti liekki käyttöön muuntamaan niitä riitasointuisia värähtelymalleja, joita valo "sekoittaa", jotta suurin mahdollinen määrä sieluja voi siirtyä uuden ajan valoon. Muistakaa myös, että universaali laki toteaa, että ne kaksi sädettä, joita teidän vain sallitaan säteillä toiseen ihmiseen, ovat violetti liekki ja jumalaisen rakkauden vaaleanpunainen säde. Nämä siunatut energiat menevät suoraan tarkoitetun henkilön aurakenttään ja ovat saatavilla, jos hän haluaa käyttää siunauksen hyödykseen. Kaikki muu on toisen ihmisen vapaan tahdon loukkaamista.
 
Kysytte, miten tiedätte, oletteko violetin liekin vartija. On totta, että on niitä rakkaita ja rohkeita sieluja, jotka ovat suostuneet astumaan esiin näinä valtavan muutoksen aikoina ja ottamaan tuon roolin. Kerromme teille, että teidän on vain pyydettävä. Teidän on esitettävä pyyntö, pyydettävä liittymistä mukaan tähän jaloon hankkeeseen. Ette voisi valita arvokkaampaa asiaa tai parempaa tapaa palvella ihmiskuntaa ja Äiti/Isä Jumalaamme. Ottakaa vastaan ne lahjat ja siunaukset, joita teille tarjotaan, urheat ystäväni. Teitä tarvitaan ja palkkiot ovat äärettömiä. Suihkutamme päällenne taivaallisten valtakuntien siunauksia. Teitä rakastetaan hyvin syvästi.
 
Olen arkkienkeli Mikael.

http://www.genesis2012.com/EarthCreation.htm
 
« Viimeksi muokattu: 01.10.2009 20:44:57 kirjoittanut **Crystalline** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Matthew
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 14



Profiili
« Vastaus #635 : 10.10.2009 08:51:07 »


Tässä joitakin ajatuksia Neale Donald Walschin kirjoista.
Ne ovat varsin hyviä ja vakavasti mietittäviä tähän aikaan...

Reflections from the text of the
CONVERSATIONS WITH GOD
books...

You are living in a dream of your own creation. Let it be the dream of a lifetime, for that is exactly what it is.

Dream of a world in which the God and Goddess in you is never denied, and in which you never again deny the God and the Goddess in another. Let your greeting, both now and forevermore, be Namastè.

Dream of a world in which love is the answer to every question, the solution to every problem, the response to every situation, the experience in every moment.

Dream of a world in which Life, and that which supports Life, is the highest value, receives the highest honor, and has its highest expression.

Dream of a world in which freedom becomes the highest expression of life, in which no one who claims to love another seeks to restrict another, and in which all are allowed to express the glory of their being in measure full and true.

Dream of a world in which equal opportunity is granted to all, and equal resources are available to all, and equal dignity is accorded to all, so that all may experience equally the unequalled wonder of Life.

Dream of a world in which judgment is never again visited by one upon another, in which conditions are never again laid down before love is offered, and in which fear is never again seen as a means of respect.

Dream of a world in which differences do not produce divisions, individual expression does not produce separation, and the greatness of The Whole is reflected in the greatness of Its parts.

Dream of a world in which there is always enough, in which the simple gift of sharing leads to that awareness-and creates it, and in which every action supports it.

Dream of a world in which suffering is never again ignored, in which intolerance is never again expressed, and in which hatred is never again experienced by anyone.

Dream of a world in which ego is relinquished, in which superiority is abolished, and in which ignorance is eliminated from everyone's reality, reduced to the Illusion that it is.

Dream of a world in which mistakes lead not to shame, regrets lead not to guilt, and judgment leads not to condemnation.

Dream of these things, and more.

Do you choose them?

Then dream them into being.

With the might of your dreams end the nightmare of your imagined reality.

You can choose this.

Or, you can choose The Illusion.

I have said to you before, through the words of poets and leaders and philosophers: There are those who see things as they are, and say, "Why?" And there are those who dream of things that never were and say, "Why not?"

What do you say?

tallennettu

Krapu - Aurinko
Kalat - Kuu
Leijona - Nouseva
Puu Tiikeri
Keltainen Lunaarinen Soturi
Sekhmet
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 260


Nil novi sub sole.


Profiili
« Vastaus #636 : 11.10.2009 15:25:08 »

Ahh, lempiketjuni  smitten

Jatkuukohan tämä ketju vielä vuonna 2013:kin?
 :Smiley Kiss angel smiley6600 Wink
No ihan varmasti jatkuu.  2funny 2funny 2funny
Jollei satu olemaan vuonna 2013 alkuvuodesta Kreetalla, tai Kreikassa.

http://www.ukkosmyrsky.com/nostradamus/index.php?board=5.0
tallennettu
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #637 : 11.10.2009 21:22:47 »

Ahh, lempiketjuni  smitten

Jatkuukohan tämä ketju vielä vuonna 2013:kin?
 :Smiley Kiss angel smiley6600 Wink
No ihan varmasti jatkuu.  2funny 2funny 2funny
Jollei satu olemaan vuonna 2013 alkuvuodesta Kreetalla, tai Kreikassa.

http://www.ukkosmyrsky.com/nostradamus/index.php?board=5.0

 No HÖHHH! JUURI kun ajattelin muuttaa sinne pakoon Golfin kylmenemistä   Wink
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Sekhmet
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 260


Nil novi sub sole.


Profiili
« Vastaus #638 : 11.10.2009 21:40:19 »

Ahh, lempiketjuni  smitten

Jatkuukohan tämä ketju vielä vuonna 2013:kin?
 :Smiley Kiss angel smiley6600 Wink
No ihan varmasti jatkuu.  2funny 2funny 2funny
Jollei satu olemaan vuonna 2013 alkuvuodesta Kreetalla, tai Kreikassa.

http://www.ukkosmyrsky.com/nostradamus/index.php?board=5.0

 No HÖHHH! JUURI kun ajattelin muuttaa sinne pakoon Golfin kylmenemistä   Wink


Ei Golfvirta ole kylmentynyt, ja nyt on jo selvää että pohjoisen napajäätikön outo sulaminen on pysähtynyt, ja pohjoinen napajäätikkö on kasvamaan päin.

Tässä todisteet kolmelta perättäiseltä elokuulta:
http://www.ukkosmyrsky.com/images/615.png
http://www.ukkosmyrsky.com/images/616.png
vuosilta 2007-2009
Napajäätiköitten sulamisen on määrätyt ihmiset työntäneet ihmisten syyksi, koska heillä pitää olla joka asiassa joku syntipukki, eivätkä näe minkäänlaista malkaa omassa silmässään, heovat "täydellisiä" ihmisiä.   Angry
Onneksi on tulossa kunnon talvi, joka lopettaa vouhotuksen kunnes kesä ja helteet tulee.
Sitten niitten päät taas höyryää.
 2funny 2funny 2funny 2funny
« Viimeksi muokattu: 11.10.2009 21:47:38 kirjoittanut Sekhmet » tallennettu
Sekhmet
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 260


Nil novi sub sole.


Profiili
« Vastaus #639 : 11.10.2009 22:05:22 »

Tässä kuvassa:
http://www.ukkosmyrsky.com/images/617.png
näkyy parhaiten ero miten pohjoinen napajäätikkö on kasvanut kolmen viime vuoden aikana.
Sitten asiaan:
Talvipäivän seisauksessa vuonna 2012 ei tapahdu muuta erikoista kuin muutama tähti vain lakkaa nousemasta pohjoiselle tähtitaivaalle, ja pari uutta tulee lisää. coolsmiley coolsmiley

Mutta keväällä 2013 tapahtuu Välimerellä valtava maanjäristys. Huh Huh Huh
http://www.ukkosmyrsky.com/nostradamus/index.php?topic=38.0
« Viimeksi muokattu: 11.10.2009 22:13:40 kirjoittanut Sekhmet » tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #640 : 21.10.2009 13:59:58 »

muilta saiteilta

http://www.lightascension.com/arts/2012.htm

http://www.lightascension.com/articles2.html


1.   • katso viestiketjua - tähtiportti 2012 & yhdenlaki
4 viestiä - 3 tekijät - Viimeisin viesti: 16. kesäkuu
Viestin otsikko: tähtiportti 2012 & yhdenlaki ... Mistä muuten johtuu, että osa puhuu siirtymisestä 4:n ja osa 5:n ulottuvuuteen? ...
www.fufora.fi/sutforum/viewtopic.php?f=10...

1.   Viides dimensio, ylösnousemus ja 2012 - Paranormaali
5. joulukuu 2008 ... Ylösnousemus ja 2012 Olemme menossa kohti uutta evoluution vaihetta, joka vie ihmiskunnan viidennelle tasolle/dimensiolle/ulottuvuuteen.
paranormaali.ning.com/.../viides-dimensio-yloesnousemus -

1.   Johdanto kosmologiaan ja vuoteen 2012 « Tähtiportti 2012 & Yhden laki
Tags: 2012, Atlantis, Egypti, evoluutio, Illuminati, Law of One, mayat, neljäs ulottuvuus, Orion-ryhmä, polariteetti, pyramidi, tähtiportti, tietoisuus, ...
yhdenlaki.wordpress.com/.../johdanto-kosmologiaan-ja-vuoteen-2012/ -

näiltä sivuilta:

Tässä saamaani tietoa, jota sain mm. kanavoinnin välityksellä.

Ylösnousemus ja 2012

Olemme menossa kohti uutta evoluution vaihetta, joka vie ihmiskunnan viidennelle tasolle/dimensiolle/ulottuvuuteen. Ylösnousemuksen, eli tämän evoluution vaiheen pitäisi tapahtua vuoden 2012 tienoilla, mutta se ei ole kiveen lyöty ajankohta. Jotkut kehittyvät jo sitä ennen, jotkut silloin ja jotkut sen jälkeen tai vielä jatkavat kehitystään kolmannella tasolla. Meidän kannattaa kuitenkin muistaa, että emme ole fyysisesti menossa mihinkään, eli emme vaihda paikkaa. Pysymme siis samalla maapallolla, joka kehittyy mukanamme. Osa ihmisistä on jo osittain viidennessä dimensiossa, joka ilmenee mm. outona tunteena ruumiissa (ihan kuin ruumista ohjailisi joku muu) ja se johtuu sielun henkisestä kehityksestä, kun sielu alkaa erottumaan fyysisestä ruumiista ja ihminen alkaa tuntemaan, että ei ole se jota käyttää väliaikaisena kehona. Jotkin kolmostasolla ja viitostasolla samaan aikaan olevat ihmiset ovat täällä opettamassa ihmisiä kohti kehitystä/ylösnousemusta.

Millaista on olla viidennessä dimensiossa?

* Luominen on suuremmassa osassa kuin 3D:ssä.
* Tietoisuus on erilainen. Kaikki ovat yksi ja sama iso kollektiivinen tietoisuus, joka on samaan aikaan kaikkialla kokien kolmatta tasoa, neljättä tasoa, sekä viidettä tasoa.
* Aikaa ei ole olemassa samalla tavalla kuin täällä. On olemassa vain nyky-hetki ja tulevaisuuden suunnitelmien teko on turhaa, koska on aina siinä ajassa milloin haluaa olla. Kun esim. alat luomaan taloa, niin voit päättää, että olet jo sen talon valmistumisvaiheessa.
* Teleportaatio on mahdollista, mutta saa matkustaakkin jos haluaa.
* Olemassa pelkkää nautintoa ja rakkautta.
* Ei ole olemassa mitään sääntöjä, paitsi se, että ei saa tehdä mitään pahaa toisille ja, että halutessaan saa olla yksin rauhassa, vaikka kaikki ovatkin yhteydessä normaalisti toisiinsa
* Kehitys on loputonta, ei rajotteita, kaikki on mahdollista.
* Kaiken mitä ajattelee voi kokea ja olla kokematta.


2012 Great Polar Shift, Time of Revelation, Humans Ascend, Theory - [ Käännä tämä sivu ]15 Feb 2004 ... As Theory Says, Between 2004 and 2012, the Earth will make it's shift into the 4th dimension and shortly after to the 5th dimension. ...
www.unexplainable.net/.../article_539.shtml - Välimuistissa - Samankaltaisia
2012 New Golden Age World consciousness 5th dimension - [ Käännä tämä sivu ]2012 golden age: definition meaning by Vijay Kumar... The Man who Realized God in 1993! 2012 New Golden Age 5th dimension war and natural calamities raising ...
www.vijaykumar.org/2012_new_golden_age.html - Välimuistissa - Samankaltaisia
Sirius Temple of Ascension, the Sirius Star Systems - [ Käännä tämä sivu ]By 2012 there will be the options for many to move into 5th dimensional ... On an individual level the transition from 3rd to 5th dimension is hard. ...
www.siriusascension.com/messages2.htm - Välimuistissa - Samankaltaisia
Mayan countdown to 2012 - [ Käännä tämä sivu ]The fifth dimension is the spiritual world of ether ruled by love and creativity ... say 5th) comes to an end at the winter solstice of 2012 AD which occurs ...
www.librarising.com/cosmology/mayan.html - Välimuistissa - Samankaltaisia
2012 - Evolution into The Light - [ Käännä tämä sivu ]... to a quantum transition from "the third dimension" into "the fifth dimension" ... in 2012, a passage from this world (the 4th) - to the next world (5th) ...
www.paradise2012.com/light/2012/2012.html - Välimuistissa - Samankaltaisia
2012 CHANGES ARE NOW: 5th Dimension Mind Over Matter Telekinisis - [ Käännä tämä sivu ]29 May 2009 ... 5th Dimension Mind Over Matter Telekinisis. Nina Kulagina. (1926-1990) ... Posted by 2012 Changes Are Now at 3:14 PM. 0 comments: ...
2012changesarenow.blogspot.com/.../5th-dimension-mind-over-matter.html - Välimuistissa - Samankaltaisia
2012 - [ Käännä tämä sivu ]There are many predictions that the Earth will ascend in 2012. ... ascension is slightly different than most planet's ascensions to the 5th dimension. ...
www.lightascension.com/arts/2012.htm - Välimuistissa - Samankaltaisia
« Viimeksi muokattu: 21.10.2009 14:19:27 kirjoittanut ^Nohochacyum^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #641 : 21.10.2009 14:27:42 »

              

http://www.lightascension.com/articles2.html   

                                                   2012 ?

  

There are many predictions that the Earth will ascend in 2012. Although I am aware we are progressing quite quickly, I have never received or known a specific date for this to occur. However, as we have now lost 9 hrs, 55 minutes and 16 seconds on a day as the Earth increases her light quotient, ascension is definitely well on its way.

My understanding is that it is the 'Earth' that is ascending. Therefore the choice as to when this occurs, will be in the hands of the Earth Mother. There will be a divinely right moment. Earth's ascension is slightly different than most planet's ascensions to the 5th dimension. Usually, the people of a planet and the planet itself are more or less all ready for ascension at the same time in their evolution. This is not the case on Earth, as the Earth is ready but the entire race is not. Therefore, it is she who is choosing to ascend - and she will take with her those humans who are ready.

Anyone not ready, will be guided to other 3d dimensional planets. There they will complete their learning and evolve to a point where they may choose to ascend in their own right.  

Ascension is an act of a planet (or person), in this case the Earth, increasing its light to a point where they are able to operate in the 5th dimension and move from existence in a third dimension. Earth is currently a 3rd dimensional planet with the 4th dimension around her. When she ascends, she will become a 5th dimensional planet with a 6th dimension around her.  

As she ascends, she will take with her all life forms who are linked to her vibration (divine flow). Simply put - the plant and elemental worlds; insect world, most animals; land and oceans, and all those of the human race who have chosen to live through their heart rather than the head, will be linked with her. Choosing to live through the heart and a place of love causes a person's personal vibration to become lighter/faster which links them to the Earth's frequency.  

Light workers are a bit different to this sequence as (because of their level of evolution) they individually increase their light and ascend separately from the Earth. Many ascend ahead of the Earth as they usually go home (or to the banquet!) when they have finished their work here. Lightworkers do not have to wait for the Earth's ascension, as they are not relying on that link to her.  

Most lightworkers now are in various advanced stages of cleansing their own lower bodies of dense energy (emotional, physical, mental and lower spiritual) and raising their light frequency in preparation to going home. They are mostly in advanced stages of completing their work. All starseeds are in the last stages of work completion as they were the first to start their work here. As they finish their own role, they often hand over their particular area to other evolved younger Lightworkers who bring their great abilities and light to the projects for a changing society. For example, there may be a group of starseeds who have the role of tearing down a non workable education system and devising a new way to educate. Having done this, they may then hand it over and their role is completed.      

Quite a few lightworkers have already finished their work, cleansed their own dense energy, raised their vibration to a level of light and have ascended.  

So, as it is the Earth who is ascending, it would be the Earth Mother's right and responsibility to decide her moment of ascension. My guess is that she will do that when she feels that the life forms on Earth have all been reached and been presented with many opportunities to make the choice to go into their heart (and they need to choose to stay there!). Princess Diana's death, 9.11, Hurricane Katrina, the Tsunami, etc. have all presented opportunities for people to move to their heart/compassion. It is felt that most indigenous peoples of Earth are already attuned to the divine flow and so the Earth's focus (via the Light workers) will probably be on reaching people in those societies that are money or power motivated and who tend to live using their head rather than the heart.  

So we can get caught up in wondering about the date ascension will happen or we can take another view.  

If you find your attention is on the 'when will it happen' you could ask yourself 'why does it matter to me? Do you want to leave? Have you had enough? If your answer is yes, it may be worthwhile checking whether you are really enjoying your life. If there is any tiredness, weariness or apathy present, perhaps you could let these go. (See the website article 'Greatest gift of Love' listed ahead, as to how to achieve that.) Quite often when we continually find ourselves looking ahead to something (a party/holiday/ascension), we are failing to really live in the now.  

It can help to see if there is any part of our lives we are not happy with. Check it out ... work, home, furnishings, partner, hobbies, friends, kids (yes, well!.....). Is there something we can change or improve in our life that would make our hearts sing instead of sink.  Can we work on bringing more joy to each moment. We may find then that we are so busy having fun, we really don't care when the Earth Mother chooses to ascend or when we are leaving - because we are thoroughly enjoying being right here.  

Sandy Stevenson  
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Kotkansilmä
Astroholisti
*****
Viestejä: 1965



Profiili
« Vastaus #642 : 21.10.2009 22:49:38 »



                             coolsmiley

        On se hyvä, että edes joku näkee ja tietää mihin mennään, joten kaikki hyvin.

                 Viimeinen sammuttaa valot, ovet voi jättää auki, ketä ne edes enää.....


                                          angel

tallennettu

Hetkiä, joita olen kanssanne,
 haluan unohtaa hetkeksi.
Posti
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 141


Toivo elää ja niin minäkin!


Profiili
« Vastaus #643 : 22.10.2009 18:28:32 »



                             coolsmiley

        On se hyvä, että edes joku näkee ja tietää mihin mennään, joten kaikki hyvin.

                 Viimeinen sammuttaa valot, ovet voi jättää auki, ketä ne edes enää.....


                                          angel



Lupaan sammuttaa valot  kauris:iin perfektionismilla, mutta todennäköisesti laitan ovetkin kiinni!    Wink   2funny
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #644 : 23.10.2009 22:00:41 »



                             coolsmiley

        On se hyvä, että edes joku näkee ja tietää mihin mennään, joten kaikki hyvin.

                 Viimeinen sammuttaa valot, ovet voi jättää auki, ketä ne edes enää.....


                                          angel



 2funny Cheesy
tallennettu
Sivuja: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 65
  Tulostusversio  
 
Siirry: