Sivuja: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 65
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Vuosi 2012: Mitä tapahtuu?  (Luettu 637275 kertaa)
0 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta.
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #540 : 15.02.2009 23:14:04 »


Mikä se tässä tarkoittaa?


Sitä että se toimii  Wink


Puin vastaukseni tuohon muotoon, koska järkiperäisyyteni näiden suhteen on menny kauas jonnee  crazy2

tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #541 : 17.02.2009 12:45:19 »

Vai tapahtuuko sittenkään mitään kummempaa  :Smiley

http://www.dailygalaxy.com/my_weblog/2009/02/the-world-will.html#comments
tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Esmiralda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5773


Minne tie vie...


Profiili WWW
« Vastaus #542 : 17.02.2009 15:23:17 »

Olishan se jopa pettymys! Sad
tallennettu

Nousu Skorpioni (Jousimies)
Chiron Skorpioni
Aurinko, Venus ja Merkurius Rapu
Kuu Kalat       
Pluto ja Saturnus Leijona
Jupiter Jousimies
Mars Neitsyt
Neptunus Vaaka
Uranus ja Ceres Kaksonen

Maya, Punainen Itsevallitseva Kuu
Kiinalainen Rotta
Kelttiläinen Omenapuu

OLLAAN IHMISIKS
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 841


Profiili
« Vastaus #543 : 17.02.2009 15:30:36 »

Siinähän tuli nasevaa tekstiä tuolta Neil deGrasse Tyson -nimiseltä hepulta. Itse ainakin alan olla valmis heittämään roskiin jutut joissa selostetaan jotain Linnunradan keskipisteen ja Maan ja Auringon suhteista.

Jotain erikoista tässä ajassa on, mutta minä en todellakaan osaa sanoa liittyykö se jotenkin Maya-kalenteriin vai ei. Kiinnostavia juttuja joka tapauksessa. Haluaa ottaa selvää.

Mikähän ilmiö tässä muuten oikein on, kun ihan jokunen vuosi sitten puhuttiin koko ajan että enkelit ja muut henkiset auttajat tekee healingia Maa-planeetalle, ja nyt puhutaan siitä miten Maa-planeetta vain siirtyy johonkin toiseen kohtaan avaruudessa jossa on erilaiset energiat??? Onko se tämä astronomian vuosi? Wink  Vai kyllästyikö ihmiset vaan enkeleihin?

Vielä tuosta parin viestin takaisesta aiheesta.
liittyykö tämä Maya-kalenteriin, ei ollut tekijän mielenkiinnon kohteena.

Löysin sivun jossa on hyvin esitetty teoria (sitä oikein painotetaan että kyseessä on vain teoria) siitä miten tämä Galaksin taso liittyy Maya-kalenteriin. Lyhyesti: Mayat käyttivät galaksin tason ja ekliptikan leikkauspistettä vertailupisteenä (tai nollakohtana, miten vaan halutaan sanoa) 26000 vuoden syklin mittaamisessa. Tässä on hyvät kuvat ja julmetun pitkä tekstiselostus, itse katsoin vain kuvat:

http://www.ancient-world-mysteries.com/2012.html

Vaikka miten painottavat että pelkkä teoria, niin minusta tuo on ihan päivänselvä juttu.

Yhtä hyvin Mayat olisivat voineet valitan jonkun tähden. Varmaankin galaksin taso on stabiilimpi kuin yksittäinen tähti. Tukevampi vertailukohta. He olivat melkoisen tietoisia tähtitaivaan mekaniikasta. Wink

Se on sitten eri asia miten se vaikuttaa nyt. Tai siis 2012. Siitä en sano mitään kun en tiedä. Koskeeko "kosminen aikakausi" vain edesmenneitä Mayoja vai onko laajempi asia?
tallennettu
Corvus Leonis
Astroholisti
*****
Viestejä: 1654


Kaikkien sisällä on jokainen meistä.


Profiili
« Vastaus #544 : 18.02.2009 06:32:47 »

Se on sitten eri asia miten se vaikuttaa nyt. Tai siis 2012. Siitä en sano mitään kun en tiedä. Koskeeko "kosminen aikakausi" vain edesmenneitä Mayoja vai onko laajempi asia?

Joku voisi mennä kysymään Mayoilta itseltään, heitä elelee vieläkin (mutta ei tietenkään historiallisessa muodossaan.)

Mutta toki 2012 koskee sillä tavalla kaikkia, että lama syvenee ja mä tarvitsen ylimääräisen breezerin. Mai tai saa kelvata. Cool
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #545 : 18.02.2009 15:29:50 »

Hyttynen: Jo riittää lamasta jauhaminen!
Uutiset lehdissä ja televisiossa kertovat lomautuksista, irtisanomisista ja konkursseista. Pankkeja ja suuryhtiöitä kaatuu. Mielipidetiedustelujen mukaan tavalliset kansalaiset ympäri maailmaa ovat epävarmoja tulevaisuudestaan ja vähentävät kulutustaan. Taantuma ei kosketa pelkästään Viroa. Se on globaali ongelma, joka vaikuttaa jollain tavalla lähes kaikkiin maailman ihmisiin.

Markkinatalouden kehitys on ja on aina ollut aaltoliikettä. Jos pörssikurssien kehitystä tarkastellaan viime vuosisadan alusta lähtien niin havaitaan, että taloudentilan vaihteluista huolimatta kurssien kehitys on kuitenkin ollut koko ajan nouseva. Talouden taantumavaiheet ovat järjestelmän keino tasoittaa ajoittaisen ylikuumenemisen takia syntyneitä virheitä niin, että hinnat ja palkat, tulot ja menot sekä kysyntä ja tarjonta tulevat tasapainoon.

Toissa vuonna asuntoneliö maksoi Tallinnassa yhtä paljon kuin Helsingissä, vaikka palkkataso Virossa oli vain noin kolmannes Suomen tasosta. Jotain oli pahasti pielessä. Yhtälö ei voinut toimia. Nyt markkinatalous on korjannut asian. Asuntojen hinnat ovat puolittuneet.

Suurin osa lamasta on kuitenkin korvien välissä, ihmisten päissä. Talouden taantumatila on oravanpyörä, jossa syy aiheuttaa seurauksen ja päin vastoin. Lamasta puhuminen synnyttää laman. Kun mediassa vielä mässäillään laman vaikutuksilla, ei ole ihme, että ihmiset pelkäävät tulojensa pienenevän. Kansalaiset tulevat varovaisiksi ja kuluttavat vähemmän. Kulutuksen pieneneminen taas leikkaa hyödykkeitä ja palveluja tarjoavien yhtiöiden tuloja. Yhtiöt joutuvat karsimaan menojaan ja irtisanomaan työntekijöitään. Työttömät taas kuluttavat vähemmän...

Suomessakin kerrotaan olevan lama. Viimeisten uutisten mukaan yhtiöt ovat parin kuukauden aikana lomauttaneet noin 45 000 työntekijää. Talousasiantuntijat ovat varoittaneet, että tämän vuoden loppuun mennessä Suomessa on 50 000 uutta työtöntä.

Kuinka taantuman voisi kääntää positiiviseksi asiaksi? Ainakin se antaa yhtiöille mahdollisuuden siivota kuluistaan pois kaiken turhan ja ylimääräisen. Työn tuottavuutta parannetaan poistamalla päällekkäisyyksiä ja selkiyttämällä työntekijöiden työtehtäviä. Näin myös hinnat laskevat.

Suomen lama voi olla piristysruiske Viron matkailuelinkeinolle. Näinhän tapahtui 1990-luvun alussa. Joulukuussa Helsingin Sanomissa olleen artikkelin mukaan talouden taantuma aiheuttaa suomalaisten Viron matkailun uuden renessanssin. Suomalaiset eivät lopeta matkustamista, mutta he vaihtavat kalliit kaukomatkansa risteilyyn naapurimaahan. Myös tilastot tukevat väitettä, että suomalaisturistien määrä Virossa kasvaa.

Lopetetaan ruikuttaminen, unohdetaan lamapuheet ja ryhdytään töihin.

HÜTTÜNEN
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 841


Profiili
« Vastaus #546 : 18.02.2009 16:42:45 »

Nyt kyllä putosin täysin kärryiltä. Mikä hyttynen, miksi Viro? idiot2

No joka tapauksessa asia on niin että sille ei voida mitään jos Aurinko lämpenee tai koko aurinkokunta sattuu sujahtamaan johonkin erilaisen energian alueeseen, tai jos Maa-planeetta päättää hieman puhdistaa itseään parin maanjäristyksen (-> tsunamit myös) tms. avulla. Ne on korkeemmassa kädessä niinsanotusti.

Taas jos talous jotakuta häiritsee niin kannattaa muistaa että raha ja talous on alusta loppuun meidän ihmisten tekosia ja itseämme saamme syyttää siitä että olemme pykänneet niin huteran systeemin joka aiheuttaa tällaisia ikäviä ilmiöitä kuten nousu- ja lamakaudet.

Vaikkei uskoisikaan että lama on tahallaan aiheutettu, niin ihmisen tekemä se on joka tapauksessa.

Sitäpaitsi mikä helkutin "talouslama"? Nythän eletään aikoja jolloin rahalle ja taloudelle annetaan aivan valtavat määrät ajatusenergiaa, joten hyvin sen luulisi voivan!
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #547 : 18.02.2009 16:49:41 »

oli tarkoitus herättää ajatuksia siitä, että pahempaan tässä tuskin mennään.. juuri niin.. välillä pitää pudota kärryiltä ja katsoa missä kärryssä ollaan..

Viro siksi että  vaaka

Stockholm tosin olisi  rapu  Cheesy 
« Viimeksi muokattu: 18.02.2009 16:52:10 kirjoittanut ~ChooChookam~ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Lizzy
Vieras
« Vastaus #548 : 18.02.2009 17:40:45 »

Pakko kommentoida tähän talous juttuun...

Oon ihan hurahtanu tuohon zeitgeist dokkariin (www.zeitgeistmovie.com) ja siinä oli taloudestakin juttua.
1900-luvulla oli lukuisia talouden notkahduksia. Mutta kaikki huipentui vuoden 1929 järkyttävään pörssiromahdukseen, joka oli tarkkaan suunniteltu ja se toimi matemaattisen yhtälön tarkkuudella. Ajan tunnettu talousnero antoi väärän vihjeen kurssin laskusta ja kuten arvattua iski paniikki, joka mullisti koko markkinat. Yleensä tässä vaiheessa lisätään rahavarantoja, mutta lamaa syvennettiin vähentämällä entisestään painettavan rahan määrää. ja mitä siitä sitten seurasi... Ihmiset olivat kyynerpäitään myöten polvillaan.

Vuoden 1933 jälkeen rahalla ei ole ollut enää MITÄÄN yhteyttä kultaan eikä mihinkään muuhunkaan millä sen arvon voisi mitata. Raha tänä päivänä on täysin arvoton paperi, jonka näennäinen arvo ei perustu mihinkään muuhun kuin siihen kuinka paljon näitä lappuja on milloinkin liikenteessä.

Tuo on siis dollarin näkökulmasta, mutta Yhdysvallat niin suuresti ne markkinat määrää tai on määrännyt, joten ei sillä niin väliä.

Kannattaa katsoa tuo dokumentti.
tallennettu
Lizzy
Vieras
« Vastaus #549 : 19.02.2009 11:10:19 »

jatkan vielä...

Noita dokumentteja on kaksi. 2007 ilmestynyt on ensimmäinen ja tuo 2008 lokakuussa ilmestynyt on jatkoa. Siinä puhuttiin edelleen taloudesta.

Kuinka rahatalous on synnynnäisesti inflaatioon johtava ja se on tarkoituskin, jotta ihmisiä voidaan hallita veloilla. En ole aikaisemmin tajunnut mitä inflaatio tarkoittaa ennen kuin katsoin tuon dokumentin.

Nyt ollaan siinä vaiheessa, jossa on vain ajan kysymys milloin inflaatio saavuttaa matemaattiset äärirajansa ja koko rahataloussysteemi tuhoutuu ihan omaa läpimätäisyyttään. Toisin sanoen omaa mahdottomuuttaan. En osaa selittää kovin hyvin, joten edelleen suosittelen lämpimästi: katsokaa nuo dokumentit. Jos jopa minä ymmärrän jossain määrin noita talousjuttuja kun vain keskityn niin kuka tahansa voi ne tuosta dokumentista ymmärtää, jos vain on valmis avaamaan silmänsä ja ottamaan tiedon vastaan.
tallennettu
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #550 : 20.02.2009 19:19:46 »

Jännän kirjan löysin tuolta ylösnousemukseen ja sensellaiseen liittyen...

http://www.scribd.com/doc/4790287/The-Book-of-LIFEAscesion-and-the-Divine-World-Order-by-Michael-Sharp-

You will learn, perhaps to your great surprise, that your entire
existence on this planet has revolved around this ascension event. That is,
incarnating on this planet and participating in the spiritual work necessary to
trigger ascension is the only reason you come here. There is no other reason.
You are not here as students. You are not here to be punished. You are not a
maturing spiritual entity. You are not engaged (heaven forbid!) in a struggle
between good and evil. You are simply an energy worker, working diligently to
alter the physical laws of this universe to make it a better place for your
brothers and sisters.
tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Ippuska
Astroholisti
*****
Viestejä: 5054


4ever


Profiili
« Vastaus #551 : 20.02.2009 19:46:49 »

Onko sen pakko olla niin tuskallista  Shocked
tallennettu

Ophiuchus

Trooppisesti:
 aurinko jousimies , kuu leijona , askendentti vesimies

Sideerisesti:
 aurinko skorpioni , kuu leijona , askendentti kauris

Maya: Sininen Kosminen Yö
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #552 : 20.02.2009 20:02:05 »

Niin se on se tunto joo ja raja-aitojen painepuserrus..
Mikähän tämän eksistentiaalisen tuskan voisi sitten aiheuttaa?
Ja valitsemmeko kärsimyksemme jos niin asiat otamme?
tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Lizzy
Vieras
« Vastaus #553 : 20.02.2009 20:12:26 »

Minä en jotenkin jaksa uskoa tuohon hyvä-paha asetelmaan. Olen mennyt ajatuksissani jopa niin pitkälle, että jotkut tahot (nämä jotka määräävät oikeasti taloudesta ja haluavat orjuuttaa ihmisiä) ovat oikein tyytyväisiä, jos uskomme että niin asioiden pitääkin olla. Hyvä vs. paha taistelu jatkuu ikuisesti ja ketkä kärsii... tavalliset ihmiset, jotka eivät tiedä paremmasta.  Cry

Eihän tästä maailmasta täydellistä saa millään, mutta tarvitseeko asioiden olla ihan näin vaikeita ja elämän näin tuskallista? Koko yhteiskunnan näin sairas? Mielestäni ei.
tallennettu
Mio
Astroholisti
*****
Viestejä: 1482


Ea Mai


Profiili
« Vastaus #554 : 20.02.2009 20:35:06 »

Eihän tästä maailmasta täydellistä saa millään, mutta tarvitseeko asioiden olla ihan näin vaikeita ja elämän näin tuskallista? Koko yhteiskunnan näin sairas? Mielestäni ei.

Muutos lähtee sisältäpäin...   angel


arghh!!!  crazy2  knuppel2 crazy2
tallennettu

The clay of reality is molded in dreams
Sivuja: 1 ... 35 36 [37] 38 39 ... 65
  Tulostusversio  
 
Siirry: