Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 10 11 [12]
166  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Kuunpaluu-kartta : 23.10.2005 05:05:50
Juuri näin. Eli samalla hetkellä alkaa aina uusi kp-kartta, kun kuu töpsähtää samoille lukemille, kuin syntymähetkellä. Kerran kuussa siis.
167  Astro special / Astro special / Re: Seksuaalisuus, estot ja estottomuus : 22.10.2005 12:56:32
Esimerkiksi Saturnus 5. tai 8.huoneessa saattaa aiheuttaa seksuaalisia estoja.
168  Astro special / Astro special / Re: Itsemurha-alttius : 22.10.2005 12:55:43
eräällä tuntemallani itsemurhaa yrittäneellä henkilöllä oli pluto yhtymässä askendenttiin. luulisin tämän olleen vahvin kartalla ollut tekijä, joka itsetuhoisaan käytökseen johti. yrityksen jälkeen sai kuitenkin onneksi osakseen hoitoa ja rakkautta ja ikään kuin eheytyi psyykkisesti.
169  Astro special / Astro special / Re: Mars ja Venus. : 22.10.2005 00:28:31
Henkilökohtaisesti olen vallan kyllästynyt siihen miestyyppiin, johon helpoiten retkahdan. Tai no, kyllästynyt ja kyllästynyt, hieman kömpelö sanavalinta. Olen vain tullut siihen tulokseen, että ainakin tähänastisen otoksen perusteella ko. miehet eivät ole minulle hyväksi. En nyt viittaa aikaisemmassa viestissäni mainitsemiini piirteisiin (rehtiyes jne.).

Melkein kaikki elämäni miehet ovat olleet venus vesimiehiä (itse olen venus kaksonen, mc vesimies). Kaikki nuo miehet ovat myös tavallaan olleet hieman tunnevammaisia, rakkaudessa etäisiä, ja heidän perimmäisistä ajatuksistaan on ollut vaikea ottaa selvää. ilmeisesti nuo oman karttani tekijät vetävät venusveskareita puoleensa, mutta olen päätänyt antaa porttikiellon. knuppel2

Sitten dc-kauris-osioon Cheesy Karut, jollain tapaa spartalaiset miehet ovat saaneet minut ovat perinteisesti saaneet minut polvilleen. Usein nämä miehet ovat sattuneet olemaan kauriita. Olen varma, että minulle soveltuviakin kaurismiehiä on (joihin voisin rakastua ja jotka voisivat rakastua minuun), mutta tähän mennessä on seurannut vain sydänsuruja... karu kauris on ollutkin myös valloittamaton, etäinen venus vesimies. on se niin väärin! Undecided

Nyt olenkin julistanut kapinan planeettojani ja akseleitani vastaan: tahdon aurinkoisen miehen, jolla on, jumakautajuunääspäivää...: tunteet!!!
170  Astro special / Yleistä / Re: Mistä nimimerkkisi on peräisin? : 21.10.2005 22:34:37
oma nickini tulee apassi-intiaaneista. en kyllä tiedä miksi. mutta minulla onkin merkurius 12.huoneessa. alitajunta,alitajunta.
171  Astro special / Astro special / Re: Nouseva merkki : 21.10.2005 22:12:54
sulla ei näköjään ole ainakaan retrogade-planeetoista puutetta! tuntuuko joskus vähän vaikealta sopeutuminen tähän maailmaan? Sullakin on näköjään muuten kaverisi tapaan uranus AC:n lähellä ja muutenkin vahva ykköshuone! Karttasi on kieltämättä ihan pelkästään muodoltaan aika hullu! Shocked todella mielenkiintoisen näköinen...h Cheesy
172  Astro special / Astro special / Re: Mars ja Venus. : 21.10.2005 22:05:08
ehkä enemmän on kyse miestyypistä.

esim. itse en ole ikinä ihastunut härkämiehiin, vaikka marsini on härässä. kuitenkin toivoisin miehen olevan reilu, rehti, maanläheinen tyyppi. laskeva merkkini on kauris, ja kauriisiin olenkin retkahdellut useamman kerran. nuo mainitsemani piirteet ovat toteutuneet näissä miehissä, joka ei sinänsä ole ihme kun kahdesta maamerkistä on kyse.
173  Astro special / Astro special / Re: Nouseva merkki : 21.10.2005 21:42:48
astro.comin mukaan kaverisikin on näemmä nousevalta merkiltään jousimies. kuu oinaassa. paljon tavaraa 1. huoneessa, mm. uranuksen yhtymä nousevaan merkkiin. onkos kaverisi kenties aika erikoinen tapaus? crazy2
174  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Re: Minun karttani : 21.10.2005 21:37:50
Onpas sinullakin jännä kartta! Shocked

Kartallasi on huikea määrä johtavaa laatua. Vahva oinaslataus oikein korostaa johtavuutta, projektien loppuunsaattaminen saattaa olla joskus sitten taas vähän niin ja näin. AC ravussa ehkä korostaa ennen kaikkea tunteiden merkitystä tässä asiassa; aloitat ja lopetat juttuja fiilisten mukaan. Tunnereaktiot ovat muutenkin tärkeällä sijalla.

Stellium Oinaassa ja 11.huoneessa luulisi tekevän sinusta melkoisen ryhmänjohtajapersoonan. Raju läjä konjuktioita oinaassa tosin saattaa tehdä sinusta monen ihmisen makuun liiankin energisen, dominoivan ja hurjan tyypin. Nousurapu tosin pehmittänee sinua hieman ja antaa kykyä ympäristön tulkintaan enemmänkin. Toisaalta se, että nämä oinas-planeettasi tekevät sinusta varmaankin enemmän joukkuepelaajamaisemman kuin jos ne sijaitsivat jossain muussa huoneessa, jossa oinaan yksilöllisyys ja egoismi korostuisivat enemmän. Ystävät ja seura yleensäkin ovat sinulle todella tärkeitä asioita.

Pluton oppositio neljään planeettaasi plus neliö AC:hen viittaisivat siihen, että konflikteja ei elämästäsi puutu.

Mielenkiinnosta kysyisin, miten olet havainnut/oletko havainnut neptunuksen vaikutuksen 6.huoneessa? Onko ollut työstä seuranneita sairauksia, työskenteletkö jotenkin terveyttä tai yleistä hyvinvointia edistävällä alalla tai oletko herkkä esim. alkoholille, lääkkeille tms.?

Siinäpä jotain. Kommentteja, osuiko sinne päinkään? Smiley
175  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Re: Mulle synttärikartta : 21.10.2005 21:13:43
Synttärilahjatoiveita on aina ilo toteuttaa... vaikka nyt onkin hieman kiire, niin yritänpä parilla sanalla kommentoida.

Karttasi on mielenkiintoinen. Eipä silti, kaikkihan nuo ovat, mutta muutamat asiat pistivät silmään heti.

Ensinnäkin, vahva planeettakeskittymä askendentin liepeillä. Tai no, ainoastaan kaksi taitaa olla yhtymässä AC:n kanssa, mutta kolme planeettaa ykkösessä vielä noiden 12. huoneen venuksen ja pluton lisäksi, ovat kyllä jo aika kova setti. Pluto yhtymässä AC:hen, 12.huoneessa ei taida ainakaan vähentää skorpionille tyypillistä alitajunnan ja psyyken myllerrystä. Veikkaisin ihan tämän pohjalta, että elämäsi aikana käyt läpi, lienet jo käynytkin, kriisejä, joista sitten nouset jollain tapaa psyykkisesti uudelleensyntyneenä ja tranformoituneena. Venus-Pluto-AC-yhtymä tekee tunne-elämästäsi varmaankin todella intensiivisen. Erityisen mielenkiintoiseksi Venuksesi ja Plutosi sijainnin tekee se, että ne ovat AC:si Vaa'an ja aurinkosi SKorpionin hallitsevat planeetat ja täten muutenkin varsin merkittäviä.

Kiinnitin huomiota myös karttasi muotoon. Saturnusta lukuunottamatta planeettasi ovat suht yhtenäisenä sumppuna. Usein tällaisissa tapauksessa yksinäinen planeetta toimii kanavana muiden planeettojen energioiden purkamiselle. Saturnuksesi sijaitsee 9. huoneessa, Kaksosten merkissä. 9. huonehan viittaa mm. opiskeluun, uskontoon, filosofiaan, etiikan asioihin ja matkusteluun. Saturnuksen sijainti tässä huoneessa saattaa viitata mm. pitkälle kouluttautumiseen, konservatiiviseen arvomaailmaan (tai vaikka arvot olisivatkin liberaaleja,muutokset niiden suhteen tapahtuvat hyvin jähmeästi, jos tapahtuvat), tietynlainen puhdasoppisuus asioissa, mahdollisesti vahva uskonnollisuus tai muu elämänfilosofinen pohdiskelu. Kaksonen voimistaa varmasti entisestään Saturnuksesi älyllisiä ja filosofisia tarpeita.

Peräti viisi merkkiä vaa'assa, joista kolme 1. huoneessa tehnee sinusta viehättävän ihmisen, uranuksen vahva asema tosin vaikuttanee antamalla omaperäisen ja levottoman leiman. Vaaka-sijaintisi ja aurinko skorpparissa voisivat viitata jopa manipulatiivisiin taipumuksiin, tiedät miten käsitellä ihmisiä.

Kaikesta päätellen, sinun kartallasi ihmisiä ei jätetä kylmäksi...
Sivuja: 1 ... 10 11 [12]