Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 11
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: "Maailmanlopun" vuokaavio?  (Luettu 102643 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #30 : 13.03.2014 13:45:54 »

Sanotaan, että toisen maailmansodan jälkeen se kolmas maailmansota on jo ollut meneillään koko ajan, koska ainuttakaan sodatonta päivää ei ole ollut  planeetalla sen jälkeen. Ovatpahan vain olleet pienempiä sotia mittakaavaltaan.

Näin ollen on ihan sama mikä sääilmiö on kyseessä: Otitpa minkä tahansa vuoden sieltä toisen maailmansodan lopun jälkeen, niin aina on jossain ollut sota meneillään ja luultavasti lähes jokaisena vuonna on myös ollut jokin ihan uutisiin asti päässyt kriisikin.

Niinpä voisi yhtä hyvin katsoa millaisia kriisejä on ollut niinä vuosina kun juhannuksena satoi tai niinä vuosina kun joulu oli Helsingissä valkoinen ja vähän arvaisin että jokaiselle niistäkin vuosista löytyisi jokin uutisoitu kriisitapahtuma tai sitten jonkin 'sopivan' järjestön perustamisvuosi tms.

Uutisointi on nykyään niin suurta ihan määrällisestikin, että ihan joka vuosi tapahtuu jotain mikä sopisi samanlaiseksi 'pahaenteiseksi' listaksi. Niinpä voi valita jotakuinkin mitä vuodet haluaa ja saa silti aikaan aikamoisen luettelon.
« Viimeksi muokattu: 13.03.2014 13:53:44 kirjoittanut Eklektikko » tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Anitaaah
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 269



Profiili
« Vastaus #31 : 14.03.2014 00:53:29 »

Huhtikuun suurristi osuu täsmälleen putinin niskaan. Perääntyvä mars putinin auringon päällä vaa'assa, oinas-uranus siihen oppositiossa, molempien neliöt kauris-plutoon ja rapu-jupiteriin.

Jotakin järkyttävää hän tehnee tuolla main.

Huh,, ensin rupesi naurattamaan, sitten hirmustuttamaan ...  Huh
tallennettu

~  kulkekaa nyt-virralla kuin kuunsäteellä ja seuratkaa sen valoa  ~
Toteo
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 197


Profiili
« Vastaus #32 : 16.03.2014 12:36:59 »

Pavel Globan ennustus tuossa jo aiemmin mainittiinkin. Toinen asiaan liittyvä kiinnostava ilmiö ovat ns. verikuut, jolla tarkoitetaan (John Hageen mukaan) neljää peräkkäistä täydellistä kuunpimennystä joiden välissä ei ole osittaisia kuunpimennyksiä. Tällainen tetradi sattuu vuosille 2014-2015, jolloin ne kaikki osuvat juutalaisten juhlapyhien aikaan (jotka määräytyvät täysikuiden perusteella). Näin on käynyt viimeisen kahdentuhannen vuoden aikana kaikkiaan kahdeksan kertaa, viimeisimmät vuosina 1967-1968, 1949-1950 ja 1493-1494. Näinä vuosina on sattunut aina jotain merkittävää juutalaisten kannalta: 1967 kuuden päivän sota, 1948 Israelin itsenäistyminen ja 1493 juutalaisten karkotus Espanjasta. Venäjä puolestaan on eskatologiassa yhdistetty mm. Hesekielin profetioissa mainittuun Magogin valtakuntaan, joka hyökkää Israeliin.
tallennettu

Aurinko-oinas | Kuu/Asc-skorpioni | Merkurius/Venus/Jupiter-Kalat
Suomityttö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 510



Profiili
« Vastaus #33 : 16.03.2014 12:49:14 »


Huh tuota juutalaisten historiaa.

Mullekin on tullut muutaman kerran mieleen, että Putin saattaa sairastua. Erilaisia käänteitä odotellessa.
tallennettu

Nousu Skorpioni
Aurinko Leijona
Kuu Vesimies

* Totuus ei tarvitse puolustajaa.
Mike
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 36



Profiili
« Vastaus #34 : 17.03.2014 22:01:31 »

Kehottaisin ottamaan paljon objektiivisemman asenteen kriisiin. Länsi ei tuossa ole itsekkään kovin puhtaat jauhot pussissa. Kannattaa tutkia asiaa monelta eri kantilta ja muodostaa totuus monesta eri lähteestä kuin vain suomen lehdistöltä,

Millä tavoin lännellä ei ole 'puhtaat jauhot pussissa' eli kerrotko ystävällisesti, mitä KÄYTÄNNÖN TOIMENPITEITÄ - siis jotain mikä olisi millään tavoin verrattavissa joukkojen marssittamiseen Krimille - länsi on nyt tehnyt Ukrainassa ja/tai Krimillä? Huultenheiluttelusta tai vapaakauppasopimuksista ei nyt siis olla puhumassa, vaan joukkojen siirroista jne.

Olen kuunnellut tämän kriisin ajan myös englanninkielisiä radioasemia (BBC, NPR, Deutche Welle englanniksi), jotka tosin eivät varmaan Mikeä vakuuta, kun kuuluvat 'länsimediaan.'  Radio Jerevanin tai Venäjän omien tiedotusvälineiden seuraamiseen ei valitettavasti riitä niin  mielenkiinto kuin kielitaitokaan.  Wink

Erinomaisen selkeä oli Venäjän asenne jo BBC:n haastattelussa yli viikko sitten, kun siinä vaiheessa kun tarkka-ampujat paukuttivat laaki-ja-vainaa meiningillä porukkaa hengiltä Maidan-aukiolla, niin haastateltu Venäläinen diplomaatti oli kivenkovaan sitä mieltä, että kaikki asiaan liittyvä kuva- ja äänimateriaali on väärennettyä ja oikeistoradikaalit ovat ainoa aseistettu ryhmä paikan päällä...

Venäjällä on tässä kaksikin tavoitetta: Jo Ukrainan mellakoiden alusta asti oli aivan selvää, että vähintään yhtä tärkeää kuin ajaa etujaan Ukrainassa, Venäjän hallinnolle on välittää omalle kansalleen, siis venäläisille, että hyvin ei käy jos ryhdytte myös mellakoimaan.

Minun on hyvin yksinkertaista valita puoleni tässä hommassa: Minun puoleni on se osapuoli, jonka alueella opposition edustajia, hankalia toimittajia jne. ei murhata ja/tai vangita ilman perusteita, jonka alueella seksuaalivähemmistöjen vainosta ei ole tehty lain suojelun alaista jne.
 

Infosota on kovaa ja se osataan molemmilla puolin. Itse luotan enemmän yksilöihin ja totuusaktivisteihin, koska he (harvemmin) ovat kenenkään palkollisia. Mediatalot taas paukuttaa omistajiensa agendoja. Youtubessa julkaistiin joku aika sitten yhteenveto mitä ukrainassa saattaa olla käynnissä: http://www.youtube.com/watch?v=o2wRQXQbU_Y

Laiskana kirjoittana tarjoan tämän videon Cheesy PS. Video voi JÄRKYTTÄÄ herkimpiä ihmisiä.
« Viimeksi muokattu: 17.03.2014 22:07:37 kirjoittanut Mike » tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #35 : 18.03.2014 11:33:41 »

Nosiis, tilanehan näyttää nyt siltä minun silmiini, että ns. molempi pahempi:
Ukraina ei uuden hallintonsa käsissä luultavasti olisi myöskään mikään ihmisoikeuksien ihmemaa, yksi valtaan nousseista puolueista on selkeän juutalaisvastainen ja aborttioikeuden rajoituksia on myös suunnitelmissa. Minua kiinnostavat aina ensimmäisenä ja päällimmäisenä ihmisoikeudet ja kaikki muu tulee toissijaisena.

Ihmisoikeuskysymykset on siis tavallaan nollattu aiemmasta, eli enää ei ole vastakkain ihmisoikeushelvetti ja demokratiaksi kaipaava valtio, vaan  molemmat osapuolet ovat joko valmiiksi ihmisoikeushelvettejä, tai matkalla siihen suuntaan. Ukrainan uusi hallinto vaikuttaa vähän samanlaiselta kuin Unkarin nykyinen, joka on jo saanut satikutia EUlta monista asioista, (viimeisimpänä tempauksenaan se että asunnottomuudesta saattaa saada vankeustuomion).



tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Anitaaah
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 269



Profiili
« Vastaus #36 : 21.03.2014 02:17:59 »

Jollet jo ole ehtinytkin, niin luepa tämä ....

Putinin sormi liipaisimella

19.03.2014

PUTININ SORMI LIIPAISIMELLA (7.10.52, Leningrad)
Monien toiveiden saattelemana tein Vladimir Putinille astrologisen kartan ja PELÄSTYIN!

http://www.astro.fi/blog/readBlog/user_name/astroseppo


.. hiukan nostattaa otsahiuksia pystyyn ... !
tallennettu

~  kulkekaa nyt-virralla kuin kuunsäteellä ja seuratkaa sen valoa  ~
unelmassa
Vieras
« Vastaus #37 : 21.03.2014 10:12:57 »

Laittakaa rauhan rakkauden energiaa..tuonne Venäjään.Vaikka ajatuksissa. Niin minäkin olen tehnyt smitten
tallennettu
Suomityttö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 510



Profiili
« Vastaus #38 : 21.03.2014 11:17:10 »

Joka päivä lähetän Ukrainaan ja Venäjään ja päättäjille. Ja Suomelle tietysti myös. On lukemattomia meditointi- ja rukousryhmiä, jotka myös lähettävät päivittäin. Luulisi sen vaikuttavan.  angel smitten

Siltä näyttää että Putin saa alkuun taloudellisen romahduksen maailmanlaajuisesti, myöskin omilla äärettömillä mailla ja mannuillaan.
« Viimeksi muokattu: 21.03.2014 11:44:56 kirjoittanut Suomityttö » tallennettu

Nousu Skorpioni
Aurinko Leijona
Kuu Vesimies

* Totuus ei tarvitse puolustajaa.
unelmassa
Vieras
« Vastaus #39 : 21.03.2014 11:44:21 »


Joka päivä lähetän Ukrainaan ja Venäjään ja päättäjille. Ja Suomelle tietysti myös. On lukemattomia meditointi- ja rukousryhmiä, jotka myös lähettävät päivittäin. Luulisi sen vaikuttavan.  angel smitten
Hienoa.Hyvä on vain parasta. angel smitten
tallennettu
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #40 : 21.03.2014 12:44:53 »

Jos tilanne yltyy kunnon rähinäksi, valon ja rakkauden lähettäjien toimet ovat pettäneet. Kävi niin tai näin, joidenkuiden on katseltava tarkemmin käsityksiään.

Sinun tulee pikemmnkin katsoa itse tarkemmin käsitystäsi siitä, mitä valon lähettäminen tarkoittaa.  Wink

Valon  lähettäjien toimet eivät edes voi vaikuttaa mihinkään, sillä ne kunnioittavat vapaata tahtoa ja ainoa mitä valon lähettäminen tekee on se että se tuo tilanteen ja asiat näkyviin sellaisina kuin ne todella ovat.

Se mikä on 'pettänyt' jos rähinä syntyy, vaikka sana ei oikein hyvin tähän sovikaan, on se miten ne paikalliset ihmiset siellä jotka ovat hommaan osallisina + poliitikot jotka ovat hommaan osallisina, sitä omaa vapaata tahtoaan päättävät käyttää. Siis tuo 'jokin pettää' ei todellakaan sovi tähän käyttöön, vaan jos rähinä syntyy se johtuu osallisten vapaan tahdon päätöksistä.

Valon kanavoija ei nimittäin tee yhtään mitään muuta kuin tuo valoa tilanteeseen. Se valo ei voi mitenkään vaikuttaa kenenkään vapaaseen tahtoon, vaan se vain tuo asioita näkyviin. Se että asiat tulevat näkyviin, saa sitten ehkä jotkut asianosaiset käyttämään vapaata tahtoaan tilanteessa toisin, kuin olisivat sitä käyttäneet jos tilannetta ei olisi selkeäksi valaistu.

« Viimeksi muokattu: 21.03.2014 12:49:35 kirjoittanut Eklektikko » tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #41 : 21.03.2014 12:56:04 »

Valon  lähettäjien toimet eivät edes voi vaikuttaa mihinkään

Tyhjän tekemistä siis.

Sama uudelleen ratakiskosta ja rautalangasta, jos vaikka edellinen viestini ei tätä riittävän selkeästi sanonut:

Valon lähettäjien toimet tuovat asiat näkyviin, mikä edesauttaa sitä että ihmiset voivat käyttää vapaata tahtoaan paremmin informoituina todellisesta tilanteesta, kuin ilman sitä valon lähettämistä.

Sen sijaan siihen vapaaseen tahtoon ei valon lähettäminen voi puuttua, koska tällä fyysisellä tasolla kunnioitetaan vapaata tahtoa niin, että siihen ei voi energeettisin tms. keinoin vaikuttaa, ainoastaan fyysisen maailman keinoin.
tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
Suomityttö
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 510



Profiili
« Vastaus #42 : 21.03.2014 14:00:53 »


Juuri näin Ekle, niin ymmärrän valon ja rakkauden lähettämisen vaikutuksen. Se tuo tilanteen ja asiat näkyviin oikeassa valossa, selkeästi valaistuna näkyviin. Emme yritä vaikuttaa ihmisten tekoihin, mutta jos he näkevät tilanteen selkeästi, se voi vaikuttaa asiaan. En koe turhana työnä tätä valaisemista. Parempi ainakin kuin loputtomasti väitellä jonkun kanssa.
tallennettu

Nousu Skorpioni
Aurinko Leijona
Kuu Vesimies

* Totuus ei tarvitse puolustajaa.
Eklektikko
Astroholisti
*****
Viestejä: 3687


Profiili WWW
« Vastaus #43 : 21.03.2014 14:03:11 »

Ja Krimin/Ukrainan tilanne on nimenomaan nyt sellainen, että jokainen osapuoli tekee paljon propagandaa ja kaikenlaisia huhuja on liikkeellä. Valon lähettäminen tuollaiseen tilanteeseen nimenomaan selkiyttää sen näkemistä mikä on totta ja mikä taas huhua/propagandaa. Ja salaisuudet muuten tulevat myös helpommin ilmi, kun valoa lähetetään jonnekin.

tallennettu

DISCLAIMER: Teksteissäni ei ole tulkinnanvaraa vaan kirjoitan juuri tismalleen niinkuin tarkoitan. Rivien välien lukeminen  ja oma tulkinta on aina lukijan vastuulla ja tähän mennessä ollut 100% virheellistä. Merkurius jousimiehessä: Kuulostan saarnaajalta vaikka asia olisi täysin triviaali.
sideman
Astroholisti
*****
Viestejä: 8223


Profiili
« Vastaus #44 : 21.03.2014 14:41:12 »

Jollet jo ole ehtinytkin, niin luepa tämä ....

Putinin sormi liipaisimella


Voe rähmä! Tuli ihan väärään aikaan taas lisättyä Nokiaa ja <piippiä> (en kehtoo sannoo).
Rähinän alkamisen jälkeen niitäkin saa luultavasti sikahalvalla, jos on kanttia sijoittaa...

 :Smiley
tallennettu
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 11
  Tulostusversio  
 
Siirry: