Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Kulta-ajan tekijät / Aurinko - Rakentajat / Vs: Kommentteja Auringon rakentajilta : 16.02.2020 22:44:17
Nyt osuu kaikki astrokalenterin aspektit ja niiden tulkinnat kuin ne olisi kirjoitettu suoraan minun elämästäni. Työtilanne on muuttumassa totaalisesti. Jään mielenkiinnolla odottamaan miten Saturnus sulkeutuva sekstiili Keskivaivas tuo tullessaan.
2  Kulta-ajan tekijät / Kuu - Rakentajat / Vs: Kommentteja Kuun rakentajilta : 05.12.2019 17:38:05
Turvattomuuden tunnetta en ole kokenut, mutta tyhjyyttä ja totaalista innostuksen puutetta. Nyt on alkanut tuntumaan, että että tuolta tyhjän kaivon pohjalta on kääntänyt katseen ylös, ja leijailee kohti pintaa. Hitaasti, mutta tasaisesti. Asiat alkavat taas kiinnostamaan. Siksi avasin astrokalenterinkin tänään pitkästä aikaa.

Kuun rakentajan hommissa vuonna  2020 näyttövät minua avustavan kaikki nuo neljä planeettaa. Olen myös Auringon Rakentaja. Sieltä puuttuu vaikuttajista Pluto, muut kolme planeettaa löytyvät. Tosin Pluto on tainnut olla juuri se, joka on tyhjentänyt tien edessäni. Nuijimalla ihan olan takaa.

Nyt jään mielenkiinnolla seuraamaan miten innostukseni asioihin ja ihmisiin alkaa palaamaan. Myös hyvä onni näyttää alkavan löytämään luokseni. Tästä vaan sitten eteenpäin. On kiva kuulla miten muilla Kuun Rakentajilla menee. Käyn varmasti nyt kurkkimassa kanavaa säännöllisesti.

Onnea matkaan kaikille Kuun Rakentajille smitten
3  Kulta-ajan tekijät / Aurinko - Rakentajat / Vs: Kommentteja Auringon rakentajilta : 05.12.2019 17:24:16
Aika nollatulta ja jopa tyhjältä tuntuu nyt tilanne. On tuntunut, että minut on pakotettu lähtökuoppiin, vaikka tunne siitä että kohta mennään on ollut jo jonkin aikaa. Odotan suurella mielenkiinnolla mitä tällä tiellä tulee vastaan. Joitakin asioita on jo alkanut tapahtumaan vauhdilla, mutta vieläkin tuntuu että on jarrut päällä.

Olen kauris, nouseva leijona ja kuuni on skorpionissa.

Auringon rakentajan hommiin osallistuvat vuonna 2020 saturnus, jupiter ja  mars.

Olen myös Kuun rakentaja. Kuun rakentajan hommiin osallistuu sitten edellisten lisäksi myös pluto. Ilmisesti Pluto tyhjensi tien auringolleni (tyhjensi totaalisesti) ja jatkaa nyt Kuun parissa. Sieltä löytyy sitten varmaan se viimeinen silaus.
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unisymboleiden pieni ABC : 08.04.2014 20:16:21
Näin kahtena viime yönä saman unen kuin joskus kuukausi sitten (silloin myös kahtena peräkkäisenä yönä). Olin korkeassa kerrostalossa melko ylhäällä olevassa huoneistossa, jossa oli jo paljon läheisiäni ja tuttujani ja lisää tuli pikkuhiljaa. Kaikilla oli juhlapuvut päällä, mutta vakavat ilmeet ja kysymys kuului "Olemmeko todella turvassa täällä?" ja vastaus "Kyllä olemme!". Ulkona riehui hurja ukonilma ja myrskysi ja aina myrskyn hieman laantuessa näkyi jokapuolella ulkona sotilaita ja sota-ajoneuvoja. Uni oli outo ja todella selkeä, mutta jostain syystä ei ollenkaan painostava eikä pelottava, vaikka aineksia siihenkin olisi ollut.
5  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Amma - kritiikkiä : 09.10.2013 22:37:09
Negatiivinen tulee, kun jostain tulee kultti. Aina löytyy silloin hyväksikäyttäjiä. Halauksesta ottaisin itse voiman. Kultin jättäisin sikseen.
6  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Painajaismainen yläkerta : 09.10.2013 22:29:19
Tunnut tasapainoiselta ihmiseltä. Yläkerta kuvastaa omia pelkojasi. Kokeile mielikuvaa, jossa menet yläkertaan ja kysyt, miten voin auttaa. Sano "Itseäni en anna pois, mutta haluan luopua peloistani".
Sivuja: [1]