Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Tähtimerkit neuvonantajina  (Luettu 9916 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Q
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 382


Profiili
« Vastaus #15 : 28.04.2006 17:41:52 »

Muut paitsi toi jouskari kuulosti aika osuvalta.

Mä taas tunnen montakin Jouskaria, jotka vois sanoa justiinsa noin. Ainoastaan tuo ravirata osuus jäisi ehkä pois siitä sattuneesta syystä, että raviradat ei ehkä ole ihan oman ikäpolveni ja/tai yhteiskuntaluokkamme juttuja.

Ehkä Rapu sinussa auttaa ymmärtämään paremmin myös masennukseen taipuvaista mieltä ja tuntemaan ihan aitoa, samaistumista vaativaa myötätuntoa. Mikään perus Jouskarimainen ominaisuus se ei kyllä kuitenkaan ole, valitettavasti. Jousimiehen vahvuudet ovat kyllä jossain ihan muualla ja hyvä niin! Onneksi maailmassa on monenlaisia ihmisiä. En ehkä kääntyisi Jousimies ystäväni puoleen kaivatessani lohdullista ymmärrystä ja sympatiaa murtuneelle mielelleni, mutta kunhan ensin saisin itseäni vähän jaloilleni vaikkapa hemmottelevan äidillisen ja hyväksyvän ravun kanssa, voisin olla hyvinkin kiitollinen Jousimiehen ylitöoptimistisesta ja pirteän huolettomasta seurasta Wink

Ja oli miten oli, tarkoituksellahan näissä on eri tähtimerkkien ominaisuuksia kärjistetty. Siinähän se vitsi piileekin Smiley. Todellisuudessa elämä ja ihmiset eivät kuitenkaan näin mustavalkoisia ole, eikä kukaan varmasti niin kuvittelekaan.
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: