Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Harmoniahuoneelta  (Luettu 5698 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« : 12.06.2008 09:50:29 »

Jahas, Harmoniahuone on kadonnut täältä jonnekin.  Tässä heiltä.

UNELMIEN LUOMISEN PROSESSISTA
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
©2008 Sari McGlinn, Harmoniahuone Harmony House Oy ja Somsola
Juhannuksen aika on vuoden valoisin ajankohta ja meillä Suomessa se on sitä vielä enemmän kuin muualla maailmassa. Valo on energiaa joka liikkuu nopeasti. Tänä ajankohtana on hyvä luoda uusia visioita, unelmoida asioita toteutumaan, tehdä aarrekartta kuvilla ja kirjoituksilla.
Ajankohta on myös erittäin hedelmällinen päästää irti vanhasta eli siivota ajatuksiaan, tietokoneen tiedostoja, kotiaan, kesämökkiään ja viedä tarpeettomat tavarat kirpputorille tai lahjoittaa ne tarvitseville.
Kun unelmoit asioita todeksi. Huomioi, että saat mitä tilaat. Ainoa este tilauksellesi olet sinä itse, jos et kuitenkaan olekkaan valmis vastaanottamaan sitä mitä visioit. Tämä saattaa kuullostaa hassulta, mutta on totisinta totta, jota olen vuosien ajan kohdannut kun ohjaan ihmisiä kohti hyvinvointia. Meillä on ihmeellisiä kätkettyjä pelkoja olla sallimatta itsellemme kaikkea sitä onnellisuutta mitä koemme päivätajunnassa että voimme ottaa vastaan.
Käytin sanaa päivätajunnassa, sillä ne kätketyt vastaanoton este-pelot eivät asu päivätajunnassa vaan syvemmällä piilossa. Siksi monet elävät ajatellen että ’ ei minulla ole mitään pelkoja vastaanottaa kaikkea hyvää’. Ja hups, sitten kun vaikka kurssilla menemme kurkistamaan syvemmälle, siellä niitä sitten onkin.
Tahdon kertoa tästä, jotta, kun teet visiointia unelmistasi ja kirjoitat vaikka listaa siitä mitä visioit seuraavan vuoden ajanjakson olevan elämässäsi, liitä tähän visioon myös se, että olet vapauttanut kaikki ne piilossa olevat esteet oman onnesi edestä. Eli kun kohdistat tietoisia ajatuksiasi vapauttamaan kätkettyjä pelkojasi, ohjaat sinne heti energiaa joka alkaa omaan tahtiinsa tehdä tätä muutostyötä.
« Viimeksi muokattu: 12.06.2008 09:54:58 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 13.07.2008 08:09:23 »



Sari McGlinn’in artikkeli:

Maapallon energiakohotusaallot, Antartis ja pyhyyden avautuminen

 

Jos huomasit, niin juhannuksen jälkeinen viikko oli energioiltaan tavallista poikkeava. Jos tunsit sillä viikolla, että sinulla oli oudosti irrallinen olo, tuntui kuin ei olisi kotona missään. Oma keho ei ehkä tuntunut oikein omalta, nukuit kevyttä pintaunta, koit ehkä isoja tunne-aaltoja, joissa meni paljon tunteita lävitsesi kuten surua, yksinäisyyttä, pelkoa. Kehossa ja mielessä oli väsymystä.

Tämä kaikki liittyi energiakohotusaaltoon, joka juhannuksen jälkeisen viikon ajan kulki aktviisena maapallon energiakentän läpi.

 

Tämä energiakohotusaalto oli yksi viimeaikojen voimakkaimmista. Näitä aaltoja on mennyt useita kertoja vuodessa, aktiivisesti jo yli 10 vuoden ajan. Koko ajan ne ovat voimistuneet ja viimiset 3 vuotta ne ovat olleet erittäin voimakkaita.

Ja nyt 8.8.2008 on tulossa merkittävä energiakohotus aalto joka asettaa tuntuvasti aistittavan uuden, korkeamman energiatason pysyvästi maapallolle.

 

Kokemukseni Antartiselta

Koin aivan samankaltaista energiaa, kuin tämä viimeisin energiakohotusaalto, kun matkustin 12/2006 Argentiinan eteläkärjestä Antartikselle. Sillä matkalla energiataajuus kohosi viidenteen ulottuvuuteen. Se tuntui kuin olisi porras porrakselta kohonnut ylemmäksi selkeämpään energiaan ja samalla koin samanlaisia irrallisuuden oloja, tuntemuksia, aivan kuin välillä ei tietäisi, onko sängyssä maatessaan unessa vai jossain toisessa ulottuvuudessa. Jälkeenpäin kun miettii jotain muistamaansa asiaa ja niin sitä ei osaa kohdistaa, tuliko se valvetilasta vai unen kautta.

 

Uni oli matkalla hyvin kevyttä, lyhyttä ja välillä tuntui kuin ei olisi nukkunut lainkaan. Energia Antartikselle saavuttuani oli kevyttä, aivan kuin siinä olisi ollut ripaus unimaailman ’kaikki on mahdollista tapahtua nyt ja helposti’ energiaa. Se energian keveys vaikutti mieleen, tuntui tosi hyvältä, samalla keho tuntui kuin se olisi ollut kivikaudelta; hidas, karkea, kömpelö. Eli aivan kuin mieleni joka oli kevyt olisi ollut ahdettuna karkearakenteiseen ja hitaaseen kehoon. Mieli oli kotonaan tässä energiassa ja keholle se oli uutta ja outoa.

 

Unet Antarkisella olo aikana olivat erilaisia, merkittäviä, voimakkaita. Sain muunmuassa Usuilta uuden reikivihkimyksen, tämä tapahtui valvetilassa kun lepäsin. Matkalla tapahtui useita energeettisesti merkittäviä asioita.

 

Paluumatkalla Antartikselta takaisin Argentiinan eteläkärkeen tuntui kuin olisi kulkenut portaita alaspäin, kohti raskasta energiaa. Se tuntui raskaalta ja epämukavalta ja sekavalta. Nyt ymmärrän tämän kaiken merkityksen laajemmin, yhdistäen sen maapalloa kohottaviin energia-aaltoihin, jotka ovat kuin portaat, jotka kohottavat nyt maapalloa kohti viidettä ulottuvuutta.


 

Se energiatyö, jota tein silloin Antartiksella yhdessä suomalaisten kanssa jotka osallistuivat siihen etänä sekä energia-kollegoiden kanssa, oli avata Antartiksen viidennen ulottuvuuden väylä avautumaan koko maapallolle. Tätä tehtiin kyseisenä vuonna usessa paikassa maapallolla sekä useilla energiatasoilla.

 

Viidennen ulottuvuuden asettumisen prosessi

Mikä on jo asettunut Antartikselle pysyvästi, on nyt tapahtumasa koko maapallolle,  (Antartiksen alue on jo viidennessä ulottuvuudessa ja herkästi aistivat tuntevat tämän heinojakoisen energian siellä).


Tämä energiataajuuden kohotus kulkee maapallon ja meidän ihmisten lävitse aaltoina, jotka kestävät viikon-pari. Näin ne portaitttain asettuvat ja voimistuvat paikoilleen, kunnes ne ovat pysyvästi maapallolla 2012 vuoden lopussa. Senkin jälkeen ne voimistuvat edelleen portaittain. Voimistumisen myötä ne laajentuvat ja syventyvät. Portaittain edeten keventyneen energian vaikutukset siirtyvät ja asettuvat koko maapallolle, kaikkiiin ihmisiin, eläin-, kasvikuntaan.

 

Meillä on hyväksi, että kohotus tapahtuu portaittain, muuten kehomme ja psyykemme ei sitä kestäisi. Siltikin se ravistelee voimakkaasti ihmisten minäkuvaa, laittaen jokaisen meistä kohtaamaan ja päivittämään ketä olemme nyt ja riisumaan ylimääräisiä ’illuusioiden’ takkeja päältämme.

 

Juuri siksi tämä portaittain eteneminen. Ensimmäisenä uuden energian keveyteen ja luomisen helppouteen asettuvat ihmiset, jotka ovat energeettisesti treentuneita astimaan tapahtuvat muutokset ja joilla on henkinen ymmärrys ja vastaanotto tapahtumaa kohtaan. He myös tekevät ’jotain itse’ ja tietoisesti irrottavat vanhoja rakenteita itsestään. Ja nauttivat ensimmäisten joukossa uudesta energeettisestä olostaan ja luomisen helppoudesta ja sisäisen pyhyyden avautumisesta pysyvästi.

 

Sen jälkeen energian keveys alkaa tehdä työtään isompien ja isompien ihmismassojen kanssa ja ketään ei voi olla kohtaamatta sen tuomia muutoksia tai sulkea siltä silmiään ja vastaanottoaan. Myös porras portaalta, energian laajentuessa ja voimistuessa, siihen on helpompi isompien ihmismäärien sulautua. Visiossani jossain vaiheessa sulautuminen tapahtuu kuin yhdessä yössä, ihminen käy nukkumaan ja aamulla herätessään hänestä ovat karisseet ’vanhan elämän’ raskaat ajatukset ja energiat pois. Se olotila on varmaan kuin uudesti syntyneellä. Tätä vaihetta edeltää erittäin raskas/raju energiamuutoksien vaihe maapallolla.

 

Millaista on elämä viidennen ulottuvuuden energiassa?

Ensinnäkin se tapahtuu portaittain, joten totumme siihen pikku hiljaa. Se on kevyempää energiaa kuin missä olemme olleet ja eläneet tähän asti. Sen ollessa täysin asettunut maapalolle, olemme ihmisinä hyvin erilaisia. Menneisyytemme raskaat asiat ovat poistuneet. Ei ole syyllisyyden tuntoja, surua, pelkoa. Elämä on tämä hetki ja ilo ja onni siitä nyt.

Ajatuksemme ovat kevyitä, ei ole enää yhtään raskaita ajatuksia, jos niitä koettaa miettiä, se tuntuu aivan kauhealta, koska kaikki manifestoituu hyvin nopeasti ajatuksiemme kautta ja emme halua kokea sitä kauhulta tuntuvaa energian raskautta enää.


 

Ajattelemme hyvää, luomme hyvää, osamme lähettää hyvin ajatuksien kautta viestejä ihmisille, elämille, luonnolle, energia-olennoille.

Energiataitomme kehittyvät koko ajan ja teemme huimia energeettisiä asioita. Olemme hyvin vastuullisia, ymmärrämme jokaisen ajatuksemme luomisvoiman ja sen, että olemme yhtä koko universumin kanssa. Viidennen ulottuvuuden energian voimistuessa koko ajan, sisäinen pyhyytemme, kaiken pyhyys ja sanoinkuvaamaton kauneuden energia on kaikkialla ja kaikessa meissä, ympäristössämme ja olossamme.

 

Ennnenkuin koko maapallo kokee ja elää tässä harmoniassa, maapallolla menee hyvin sekasortoisia energioita ja tapahtumia.
Ne, ketkä tahtovat pitää kovasti kiinni vanhasta, vellovat raskaissa energioissa ja maapallolla menee ihmisten/kansojen välillä hyvän ja pahan (kevyen ja raskaan energian) taistelut. Kuten myös yksittäisten ihmisten kohdalla.

Ja samaan aikaan ,elämme ’normaalia’ elämää, teemme asioita jotka ovat elämisen kannalta välttämättömiä, useisiin niihin kuitenkin tulee uusia tekotapoja, suhtautumistapoja ja uusia tarpeita. Vanhat pinnallisuuteen liittyvät tarpeet häviävät.

 

Muutosvaiheessa olemme useassa energiaulottuvuudessa ja jokainen ihminen valitsee ajatuksiansa ohjaamalla missä ulottuvudessa on kunakin hetkenä. Samanaikaisesti ihmiskunta elää eri ulottuvuuksissa ja tämä näkyy selkeimmin erilaisina asenteina ja näkökantoina asioihin. Mitä kapeampi näkökanta, sitä raskaammassa energiavärähtelyssä niitä katsoo.

 

Tässä pieni katsaus siihen, mikä meitä odottaa, uudenlainen tapa elää tällä kaunilla maapallollamme. Saattaa olla, että joku kokee tämän tekstini aivan utopiana, se on ihan ok. Sellaista henkilöä pyydän huomioimaan mitä hän kokee sisällään ja huomioi ympärillään ja antaa oman sisäisen viisautensa (intuition, vaiston) ohjata toimimaan siten, kuin itselleen kokee sopivaksi.

Huomioi, että kaikki yllä kerrottu tapahtuu portaittain ja elämme omassa arjessamme koko ajan. Muutokset tuntuvat voimakkaimmin sisällämme, emme voi elää ’vanhalla’ tavalla vaan haemme joihinkin asioihin vahvasti muutosta. Sitten kun seuraa ympäristöä ja maapalloa, mitä se on nyt, huomaa, että täällä on tapahtunut monia ’uusia’ asioita.

 

Muutokset joita on jo menossa

Ajoittain ihmiset kokevat voimakkaita tunneaaltoja, joissa tuntee syvää yhteenkuuluvuutta ja rakkautta, jopa niin syvästi, että itkee onnesta. Usein tämä olo tulee yhtäkkiä keskellä päivää. Ajoittain uusia kokemuksia onnellisuuden laajuudesta sisällään. Kokee tosiaan uudenlaista onnentunnetta. Nämä uudet, syvät onnentunteiden hetket tihentyvät ja pidentyvät koko ajan.

 

Telepaattiset kyvyt kehittyvät. Aistii enemmän asioiden tapahtumisia etukäteen. Tyyppillisin esimerkki tästä on aavistus siitä, kuka soittaa ennenkuin edes katsoo puhelimiinsa.

 

Henkiset taidot kehittyvät nopeasti, nopeammin kuin koskaan aikaisemmin. Energeettisten taitojen kehittäminen tapahtuu helpommin kuin esim. 10 vuotta sitten. Asioiden laajempi ja moniuloitteisempi katsominen, suhtautuminen ja reagointi kehittyy koko ajan.

 

Aste asteelta on helpompaa on erittäin hyvässä yhteenkuuluvuuden olotilassa.
Sitten saattaa yks kaks tapahtua jokin tunnetilan liikahdus ja ’romahtaa’ tästä olotilasta pois. Nämä ’keikaus’ vaiheet ovat tyypillisiä tässä energioiden muutoksen aikana. kun omat energiatasot kohoavat ja alkavat pysyä säännöllisesti korkeammalla, silloin ei enää ’keikauksia’ tapahtudu.

 

Uuden kevyen energian ja vanhan raskaan, jopa erittäin julman energian välillä on menossa muutos. Uutisissa näkyy useammin kuinka ihmisten hyvin syvältä tapahtuvat julmuudet toisiaan kohtaan ovat tulleet esille. Monia yksityisten ihmisten vankeina pitämiä ihmisiä on vapautunut. Ihmisten tekemät julmuudet ovat tulleet esille. Mietityttää, paljonko niitä julmuuksia vielä tapahtuu, jotka eivät ole vielä tulleet esille. Nekin kaikki tulevat nousemaan esille, sillä jatkuvasti kevenevä energia pullauttaa ne kuin pullon korkit vedestä, esille, vapautumaan. Mikään raskaan energian luoma ei voi pysyä enää piilossa vaan ne nousevat esille.

 

Yksityisten ihmisten tekemät yllättävät teot ovat toinen esimerkki energian muutoksesta. Ihmisten sisällä voi yhtäkkiä velloa hyvin syviä ja voimakkaita tunnepurkauksia, jotka saavat heidät tekemään tekoja, mitä eivät olisi muuten tehneet.
Aivan tavalliset ihmiset ’sekoavat’ ja tekevät jotain. Heidän sisällään on mennyt syvä tunne-aalto, minkä merkitystä he eivät ole ymmärtäneet ja minkä mukaan he ovat hetkelliseseti toimineet. Tämä oli voimakkaimmillaan 2006-2007 ja tänä vuonna se on ollut miedompaa.

 

Tämä on sitä vanhojen syvien kohtaamattomien asioiden purkautumisaaltoilua jota nyt on menossa koko maapallolla.

Energia-asioista tietoiset ihmiset ymmärtävät tämän johtuvan kevyen energian esiin puskemista (vertaa aikaisempi pullonkorkki-vertaus) raskaista, vielä ihmisen energiajärjestelmässä olevista asioista.

Meidän jokaisen on tosiaan kohdattava omat kohtaamattomat asiat, jotta menemme tämän energian kohotusvaiheen läpi mahdollisimman helposti.

 

Miten voit vaikuttaa oloosi tässä prosessissa

Eli tälläisiä asioita on olllut nyt aktiviisesti menossa maapallolla ja tulee vielä jatkumaan ennenkuin energiat ovat vaihtaneet ’valtasuhteitaan’ kolmannesta viidenteen ulottuvuteen.

Huomioi, että kaikki ulottuvuudet ovat kaikessa. On meistä ja taidoistamme ja tietoisuudestamme kiinni, missä ulottuvuudessa ja todellisuudessa/ illuusiossa olemme kulloinkin.

 

Voit vaikuttaa omaan oloosi ja missä ulottuvuudessa ja energiataajuudella olet

Juuri nyt, keskittämällä ajatuksesi kaikkeen hyvää luovaan, olet korkeammassa värähtelyssä kuin keskiverto maapallon värähtely on. Antaessasi ajatuksiesi ohjata hetkenkään ajan tunteitasi esim. Johonkin raskaaseen tunnetilaan, siirryt heti alempaan energian värähtelytaajuuteen.

 

Purkamalla vanhoja kohtaamattomia asioita, purat vanhaa luotua karmaa.
Uutta karmaa luot ainostaan täsmäkarmalla, joka tulee takaisin eteesi jopa jo tunnin päästä. Vanhat kohtaamattomat asiat ovat kuin ankkureita jotka pitävät ihmistä kiinni vanhassa raskaassa energiassa. Ne asiat ovat luotu vanhassa energiassa ja ne kuuluu purkaa jotta voi ilmapallon lailla kohota energioissa korkeammalle, olemaan sisäisessä kauneudessa joka tulee ulospäin ja jossa näkee kauneutta kaikessa.

 

Jos huomaat että ’keikahdat’ energioissa alemmalle värähtelytaajuudelle, voit nostaa itsesi siitä takaisin keskittymällä myönteisiin ajatuksiin ja tunteisiin ja tekemällä energisointiharjoituksia joita osaat. Huomioi myös, että keikautusta tarvitaan silloin jos jokin vanha raskas energia puskee tiensä ulos energiajärjestelmästäsi, sen on tultava jotain kautta ulos ja silloin tämä energiatason keikaus on tarpeen. Eli huomioi jokaisella kerralla mitä sinussa tapahtuu ja alat ymmärtää milloin kyseessä oli vanhan energia-aallon kulku lävitsesi ja samalla se poisti jotain vanhaa energiajärjestelmästäsi samoin kuin tunteistasi ja ajatuksistasi.

 

 

Voisin kirjoittaa tästä aiheesta loputtumasti, tuntuu että on niin paljon kerrottavaa ja jaettettavaa. Mutta nyt lopetan tällä kertaa tähän. Meilaa jos sinulla on tähän liittyviä kysymyksiä ja voin koota niistä (nimettöminä) ja vastauksista koosteen meilattavaksi kaikille.

 

tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #2 : 13.07.2008 10:44:43 »


KIITOS ***Wild Star*** tästä tekstistä .... minuun kolahti oikein  kertatönäisyllä  Wink  tämä  Shocked  Cheesy "Voit vaikuttaa omaan oloosi ja missä ulottuvuudessa ja energiataajuudella olet
Juuri nyt, keskittämällä ajatuksesi kaikkeen hyvää luovaan, olet korkeammassa värähtelyssä kuin keskiverto maapallon värähtely on. Antaessasi ajatuksiesi ohjata hetkenkään ajan tunteitasi esim. Johonkin raskaaseen tunnetilaan, siirryt heti alempaan energian värähtelytaajuuteen. "
  jotain oikein todella loksahti kohdalleen tietona " uudesta ja vanhasta energiasta - että mitä tapahtuu " ja missä mennään ...  Kiss

Mielenkiintoista tämä - sitä lukee, tiedostaa, kokee,  ymmärtää monia ja monia tekstejä - ja sitten kohdalle tulee " muutamat rivit "  ja ytimenä sanat " keskiverto maapallon värähtely" jotka laittavat kaiken aiemman kohdalleen kertakaikkiaan realisoi  - päivittää sisäisen tiedoston  Kiss angel  sillä tämä teksti ja juuri nämä sanat oikein selkeytti " kuinka todella jokainen meistä tekee valotyötä ihan jo ajatuksillaan
Kiitos sinulle  smitten

t.Aaviisuinen
« Viimeksi muokattu: 13.07.2008 10:46:55 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #3 : 13.07.2008 11:10:07 »

Ihana juttu, minua alkoi naurattaa. Oh well, toisissa on tasoa, toisissa ei, sellaista se vielä toistaiseksi on! Hauskaa kesää.. odottelen itse yhtä kanavointia, sit vois vaikka olla maan tasolla hetken.. no sanotaan 2 vkoa.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Lionheart
Astroholisti
*****
Viestejä: 1015


Mää olen jellona ja helekutin ylypee siitä!


Profiili WWW
« Vastaus #4 : 13.07.2008 11:27:55 »

Normaalisti en jaksa näitä pidempiä tekstejä kokonaan lukea, mutta tämänpä luin. Tämä teksti selittäisi muutamia tapahtumia aina viime vuodelta asti.

Tyhjentävää, ei voi muuta sanoa.
tallennettu

aurinko, merkurius in leijona
askendentti in jousimies
kuu in oinas
venus, jupiter in neitsyt
mars in kaksoset
saturnus in vesimies
uranus, neptunus in kauris
pluto, keskitaivas in skorpioni
Punainen Solaarinen Lohikäärme
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #5 : 22.02.2010 17:37:40 »

no, aika monelta suunnalta on tulossa tätä unelmien toteutusjuttua juuri tänä vuonna. ja huomaankin sitä konkreettisesti, niin että hienoa!

Ajankohtaista nyt

Kuten Oulunkin kursseilla huomasimme, nyt on hyvin yleisesti menossa isoja energiapäivityksiä ihmisten 2-3 chakroissa. Huomasin tämän jo Minä olen messujen aura-chakrakuvissa, kun tulkitsin niitä. Nyt ovat chakrat asettumassa ensimäiseen isoon uuteen päivitykseen ja osalla tämä jo näkyikin auracharkakuvissa. Niissä kaikki chakrat olivat huomattavan isoja, asettuen uuteen yhteyteen toisiinsa.

Tähän päivitykseen liittyy se, miten yhdistää ylemmät henkiset chakrat alempiin kehollisiin chakroihin. Tässä yhtenä isona avaimena ovat 2-3 chakrat ja niihin liittyvät asiat.

 

Niinpä nyt sunnuntaina Sydämen liekki ja valo-olemus kurssilla teemme näihin asioihin liittyviä aktivointeja. Olet sydämellisesti tervetullut mukaan.

 

Special-- SYDÄMEN LIEKIN JA VALO-OLEMUKSEN AKTIVOINTI su 28.2. klo 10-18

Tänä täydenkuun merkittävänä energiapäivänä teemme kakkos- ja kolmos chakroihin liittyvien tukoksien purkamista ja uusien energioiden aktivointeja.

Nyt ajankohtaisena on omaan voimaan asettuminen, alkaen toteuttaa elämäänsä kuten on aina unelmoinut.

Suomen maa-karmana meillä on kaikilla kakkoschakra epätasapainossa; mies-ja naisenergia on epäbalanssissa ja oman itsen syvällinen arvostaminen ja kunnoittaminen hukassa, pohjalla syyllisyys joka estää vapauden sallimisen itselleen.

Nyt, tänä sunnuntaina teemme aktivointeja ja purkamisia vanhoille asioille, jotka ovat järjestelmässämme tukkeena ja luomme uutta.

Samalla kundaliinienergiasi aktivoidaan uudestaan käyntiin, valo-olemuksesi kiinnittyy sinuun voimakkaimmin kuin koskaaan aikaisemmin ja alat kuulemaan ja aistimaan suoraa tietoa sinun kaikista korkeimmalta olemusmuodostasi, valo-olmeukseltasi.

Päivän aikana rakastamisen kykysi avautuu jälleen uudelle tasolle. Menemme aistimaan täydenkuun energiaportaalista tulevia uusia rakkaudenvalon energioita ja kiinnittämään kokonaisuutemme tätän uuteen rakkaudentasoon.
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: