Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 5 6 [7]
91  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Kysy neuvoa Riimuilta : 09.07.2009 16:57:19
Ehtisitkö katsoa minullekin Smiley
mitä riimut sanovat ex:stä ja hänen nykyisistä yhteydenotoistaan. Viittaanko kintaalla?

Erään talon kohtalo mietityttää myös.
Kiitos! smitten
92  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 08.07.2009 14:32:10
ja vielä että mennessäni eräänä aamuna töihin, olivat työkaverini aulassa porukalla. Noin 10 henkeä. Jostain syystä yksi ihminen näkyi minulle selvästi ja loppu porukka oli ikäänkuin sumussa. Ajattelin vaan että ompa outoa ja menin pukkariin. Tämä selkeänä näkynyt sai sitten aivohalvauksen samana päivänä.
93  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 08.07.2009 14:27:08
Täytyypä itsekin kirjoittaa kokemuksistani... Niitä kun ei "voi" ihan kenelle vaan kertoa Smiley
Aikaa eräästä tapahtumasta on jo monia vuosia,mutta se menee näin:
Näin 2 viikkoa ahdistavaa painajaista että jotakin pahaa tapahtuu. Unessa ei voi sanoa tapahtuneen mitään..enemmänkin tuntemuksia. Todella ahdistavaa. Unessa "kävin läpi" läheisiä,ja sain aina varmistuksen ihmisestä kenellä kaikki ok. Unet loppuivat siihen kun kummilapseni sai aivoverenvuodon,ja joutui sairaalaan...koomaan ja aivoleikkauksiin. Se oli raskasta aikaa. 2 viikkoa kului kuoleman rajamailla ja koomassa.
Eräänä päivänä ollessani koiralenkillä, ohitseni kulki tyttö pienen koiran kanssa. Hetken kuluttua sama tyttö tuli takaisin valkoisissa vaatteissa valkoisen koiran kanssa ja hymyili mennessään. Minä tietysti ÄKKIÄ kotiin kelailemaan mitä ihmettä. Hetken päästä sain puhelun jossa kerrottiin kummilapsen heränneen koomasta ja paranevan. Ja hän parani vaikka pieniä vammoja jäikin.
Asia saa vieläkin ihon kananlihalle.
Olen myös nähnyt unta jossa olin äitini enon mökillä... tuntui kuin olisin ollut jonkinlaisena henkenä ja "lipunut"...Minulla oli hyvän ystäväni "henki" mukana..ja koin vain tunteen että kaikki on hyvin,älä huolehdi. Tämä mökki on ollut minulle tärkeä paikka. Lähipäivinä sain tiedon äidin enon kuolemasta.
Olen nähnyt vastaavia unia vain äitini puolen sukulaisista.
Samankaltaisia kaikki hyvin -unia olen nähnyt myös koirastani,jonka jouduin lopettamaan sen sairastuttua. Unessa koira istui terveenä ja tyytyväisenä ja antoi minun ymmärtää että asia on ok..hänen parempi taivaskodissa.
Seuraavan koirani kohdalla hissin ovet menivät viikon ajan kiinni ja sulki kun kuljin ovesta hissin ohi. Joka kerta. (ja ne aukeavat vain nappia painamalla) Saman koki silloinen mieheni...ei kukaan muu talossa.
Tälläisiä mulla... joskus hieman pelottavaa. Tuntuu myös,että kun saan kännykkäviestin, tunnen sen kautta lähettäneen mielialan ja tuntemukset vaikka teksti olisikin muuta. Siis jos kyseessä minulle läheinen ihminen. Smiley
Sivuja: 1 ... 5 6 [7]