Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 19
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Illuminati ja New World Order  (Luettu 173646 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 841


Profiili
« Vastaus #90 : 11.01.2011 14:43:12 »

Todella hyvin sanottu, selkälokki! smitten

Juuri pelolla meitä yritetään hallita. Pelkohan on luonnollinen tunne jolle on oma tarkoituksensa, mutta sitä käytetään ihan väärin. Ei ihmisellä pitäisi olla normaalitilassa pelkoa oikeastaan juuri ollenkaan. Kuitenkin ihmiset on ajettu sellaiseen elämäntapaan jossa pitää tavalla tai toisella olla kusi sukassa koko ajan (velat, työttömyyden uhka, sosiaaliset paineet ym). Se on yksinkertaisesti suuri vääryys.

Jotkut menee sitten siihen toiseen ääripäähän että koko pelko on pahasta ja se kielletään kokonaan itseltä. Sekään ei ole tervettä. Jossain tilanteissa pelko on tarpeen, mutta niitä tilanteita on rauhan aikana suht. vähän, suurimman osan ajasta elämän pitäisi minusta kulkea lepposisissa merkeissä.

Minuakin ahdisti ihan hirveästi kun aloin tutustua näihin juttuihin. Se on minusta ihan normaali reaktio. Minusta on hyvä olla hajulla näistä jutuista mutta ei kai kenenkään psyykelle ole hyväksi alkaa tonkimaan yksityiskohtaisesti kaikkia mahdollisia kamaluuksia.

Jos tämä on totta, Suomessa varmasti THL on osa tuota järjestelmää. Jokatapauksessa sen toiminta haiskahtaa ja pahasti. Opiskelen parhaillaan saikkuopintoja ja välillä on ollut mielessä, että olenkohan oikealla tiellä sittenkään. THL ohjaa kaikkea ja ammattihenkilönä on toimittava niinkuin se määrää.

Ymmärrän hyvin mietteesi. En tosin itse ole lainkaan hoitoalalla enkä tee muutenkaan mitään koska koko systeemi ahdistaa, joten ehkä minulla ei hirveästi ole varaa sanoa tähän mitään. Ja itsekin joudun turvautumaan virallisiin hoitomuotoihin kun ei muutakaan ole! Minulle on vain tullut sellaisia ajatuksia, että voisiko kuitenkin jotenkin toimia oman sydämensä mukaisesti vaikka olisikin virallinen koulutus ja töissä isossa sairaalassa - ehkä se on mahdoton yhtälö Undecided  Pitäisi varmaan olla yksityislääkäri että voisi toimia edes jotakuinkin kunnolla. Ja silloinkin siinä olisi heti se epäoikeudenmukaisuus että palvelu olisi vain rikkaille - tai siis ei-vähävaraisille. Olisi kyllä itse pitänyt aikanaan mennä lääkikseen, nyt ei enää pysty. Vaikka en kyllä luultavasti olisi kuitenkaan kestänyt sitä ilmapiiriä siellä. buck2  Tulipas pitkät höpinät. :Smiley


Muistetaan että me ollaan paljon enemmän kuin vain työn raatajia ja veronmaksajia ja normielämän suorittajia! Vaikka systeemi ei kohtele meitä hyvin, niin ainakin voidaan toisiamme kohdella hyvin! Puretaan kiukku hallitusti ja ollaan edes asiallisia toisille ihmisille, ehkä jopa hymyillään ja lähetetään kauniita ajatuksia! smitten
tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #91 : 11.01.2011 17:32:21 »

Voih, kun joku osaisi muutamalla sanalla selkeesti kertoo  mikä se illuminati oikein on. Mie en jaksa noita kilometrin pitkiä juttuja kahlata enkä kattoo videoita juutuubista sun muuta hankalaa.

Illuminati on lyhyesti sanottuna täällä maanpäällä toimiva organisaatio, jonka tarkoituksena on valjastaa ihmiskunta Illumination omien tarkoitusperien käyttöön. Tätä on jatkunut jo tuhansia vuosia ja illuminatin voima on valitettavasti voimistunut viimeisen 50 vuoden aikana hurjasti. Illuminati hallitsee koko maailman rahavirtoja, poliitikkoja, politiikkaa yleisesti, säätelee kaikkea mitä maailmassa tapahtuu (mm. aiheuttaa luonnonkatastrofeja etc.). Heillä on käytössään teknologiaa ja tietoutta esim. maan ulkopuolisesta elämästä, jota ei anneta "surkealle ihmisrodulle". Nykyajan musiikki, teknologia, verotusjärjestelmät, tavarat mitä kaupassa myydään, ruoka mitä syömme ja vesi ja ilma ovat tällä hetkellä heidän hallussaan ja he käyttävät näitä kaikkia vaimentamaan ihmiskuntaa ja tekemään heistä heidän orjiaan. Mm. syöpä sairautena on laboratoriossa kehitelty sairaus, joka on tahallisesti istuettu ihmisrotuun. Samaten AIDS, malaria, etc. Illuminati ei tosin ole vielä edes korkeimmista korkein hallitsija täällä, vaan negatiiviset Universaaliset voimat ovat myös Illuminatin takana. Illuminatin jäsenetkin ovat siis vain mupetteja tietyssä määrin suuremmassa pelissä, jota universumissa pelataan.

Suurin syy miksi asiat ovat menneet tähän, on se, että ihmiset ovat antaneet itsensä tulla hämäytetyksi ja höynäytetyksi vuosi tuhansien ajan. Nyt on ihmisten aika alkaa herätä todellisuuteen ja nousta siihen todelliseen olemukseen.

Illuminati käyttää ja on käyttänyt tuhansien vuosien ajan erilaisia symboleja, koska he ymmärtävät millainen voima symboliikalla on ihmismieleen ja ihmis-DNA:han. Pyramidi, jossa on yksi silmä, on "Kaiken näkevä silmä", ja tämä symboli on alunperin tarkoitettu ihmisille muistuttamaan heidän maagisista ja henkisistä voimistaan ja kolmannen silmän avaamisen merkityksestä. Illuminati kuitenkin "varasti" symbolin itselleen ja alkoi käyttää sitä omiin tarkoituksiinsa. Nythän tuo pyramidi komeilee mm. USA:n dollarissa ja ne heränneet, jotka tietävät mistä on kyse (ja mukaan lukien Illuminatin jäsenet), osaavat yhdistää, että tuo merkki dollarissa on viittaus siihen todelliseen hallitsijaan, joka rahamaailmaa pyörittää. Symboleita käytetään alitajuiseen hallitsemiseen ja monet symbolit sisältävät suoranaista mielen ja alitajunnan karmeaa raiskausta, mikä näkyy mm. mielenterveyden ongelmien lisääntymisessä viime vuosina ja siinä, että monenlainen raakuus on lisääntynyt maailmassa. Tämä on kaikki tarkoituksellista ja sen tarkoituksena on vieroittaa ihmiskunta heidän todellisesta olemuksestaan: rakkaudesta.

Ja älkää aliarvioiko Illuminatia, sillä Illuminati aliarvioi meitä koko ajan. Heidän symboliikkansa on joka puolella ja vain tietämättömät eivät osaa sitä etsiä eivätkä usko, mitä näkevät. Jos mietitte loogisesti, niin esim. musiikkiala on pornografistunut 20 vuodessa niin käsittämättömästi, että se ei ole sattumaa. Mikään tässä maailmassa ei ole sattumaa. Se on suurin valhe mitä meille on koskaan kerrottu. Ei ole sattumaa, että Applen logossa on omena tai että dollarissa on pyramidi tai että Lady Gagan videossa on alastomuutta, tietyt sanat ja tietyt symbolit. Kaikella on merkitystä. Älkää aliarvioiko sitä.

Jos tätä koko kuviota haluaa lähteä selvittämään, niin tietoa löytyy rutkasti jo ihan youtubesta ja kirjoista ympäri maailmaa. Tämä on kaikki 100% totta, vaikka moni haluaisi todellisuuden kauheuden kieltääkin. Itse koin heräämisen näihin asioihin noin vuosi sitten ja voi pojat, maailma on näyttänyt erilaiselta paikalta sen jälkeen. Mutta paljon henkistä kehitystä on myös tapahtunut. 2012 tulee olemaan merkittävä vuosi ja ihmiskunnan todelliset henkiset kyvyt tulevat nousemaan pintaan, salaisuudet esille ja ihmiskuntaa ei pysty jatkossa enää pompottamaan tällä tavalla. Mutta hintana on se, että meidän tulee ensin ymmärtää omat virheemme ja nähdä sokeutemme ja välttelymme hinta ja se, mitä täällä maapallolla on meidän ymmärtämättömyytemme ja sokeutemme takia touhuttu.

Tässä "lyhyt" sepostus. Cheesy
« Viimeksi muokattu: 11.01.2011 17:34:42 kirjoittanut Ebenia » tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #92 : 11.01.2011 18:29:28 »

Eihän Illuminatia missään nimessä tarvise vihata tai vastustaa - juuri se antaa heille enemmän energiaa. Ongelmana on enemmänkin se, että ihmiset eivät ole itse pitäneet huolta itsestään, rakastaneet itseään tai kohonneet sille tasolle kuin heidän olisi mahdollista pyrkiä, koska he ovat itse olleet rakastamattomia itseään kohtaan. Tämä on vain sitten universaalisella tasolla tietynlainen merkki siitä. Nyt kun käymme isoa tranformaatiota läpi ihmiskuntana ja äiti Maa kohottaa värähtelyitään, niin monenlaiset asiat, jotka ovat meitä estäneet aiemmin toteuttamasta itseämme, nousevat pintaan ja tämä on yksi niistä asioista. Tämä on vain yksi pieni pala koko Universumin jättimäisessä palapelissä. Tietyllä tavalla Illuminatikin omalla olemassaolollaan vain osoittaa meille ihmisille oman kehittymättömyytemme ja ymmärtämättömyytemme ihmisyyden ja sielullisuuden peruskysymysten äärellä. Siitäkin voi kiittää, vaikka aika paljon tuhoa on tuolla saatukin aikaan.

Mutta tosissaan, tämä on yksi pieni osa isosta palapelistä ja tähän liittyy monenlaiset fysiikan asiat, energiavärähtelyiden kohottamiset ja pääasiana tässä koko pelissä on estää ihmiskuntaa noustamasta värähtelyitään. Siinä on onnistuttu hienosti vuosien ajan ja noh, ehkä nyt kelkka kääntyy sitten, kun ihmiset alkavat ottaa voimaa omiin käsiinsä. Vasta voimattomuuden tunteen kautta, voi löytää todellisen voimansa.  smitten
« Viimeksi muokattu: 11.01.2011 18:31:19 kirjoittanut Ebenia » tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #93 : 11.01.2011 23:42:31 »

Valitettavasti tarina tuon kaiken takana on paljon monimutkaisempi kuin joku peruspäätelmä, että nämä tyypit ovat nyt jotain liberaaleja tai konservatiiveja - heitä on joka paikassa ja kaikkialla ja tarina on paljon monimutkaisempi kuin voisi ensiksi ajatella. Vaatii aika lailla paneutumista, että ymmärtää koko homman juonen. Sanotaan näin, että tämän kaiken ymmärrettyään, päätyy päätelmään, että lähes kaikki, mitä olet ikinä uskonut mistään, on joko väärin tai päälaellaan ja suurin osa asioista, mitä sinulle on ikinä kerrottu on ollut valetta ja koko tämä suuri valejärjestelmä on kehitetty täysin tarkoituksella. Jos todella ajattelee, että tällaisilla tyypeillä, jotka ovat kääntäneet koko historian kirjat päälaelleen, valehdelleet ja saaneet ihmisiä kulkemaan päänsä mukaan tuhansia vuosia, ei ole mitään merkitystä, niin on pahasti väärässä.

Kannattaa ehdottomasti tutustua netistä ilmaiseksi luettavaan kirjaan "Yhden Laki" niin tämä koko juttu ja kuvio selviää paremmin. Informaatiota löytyy sitten lisää kun vaan lähtee tutkimaan.

Pääasiassa tässä on meneillään koko universumin laajuinen iso sota, joka näkyy äiti Maassa nyt näin. Tämä on todella iso juttu kaiken kaikkiaan ja kokonaisuutena jotkut puolueet sun muut ovat ihan kärpäsen kakkaa.

Se, että naiset "vapautuivat" työelämään, on ihan oma juttunsa, joka on oikeastaan aika mielenkiintoinen kun sitä lähtee ajattelemaan laajemmalti. Onko se todella "vapautumista" että pääsee viettämään suuren osan elämästään työelämässä? Radikaali ajatus monelle, mutta kannattaa pohtia. Todellisen ihmisyyden ja sielun tehtävän löytäminen on kuitenkin se, mitä jokaisen meistä pitäisi tehdä, eikä toimia minkään yrityksen harmaana työmyyränä ilman sielullista päämäärää. Huvittavinta koko touhussa on se, että kun ymmärtää, että rahalla ei ole todellisuudessa mitään arvoa ja kun tajuaa miten koko työelämä pyörii tuon rahan ympärillä, ja minne se raha menee, miten se verotus menikään ja kenelle se menee ja minkä vuoksi sitä todella sitten töitä tekeekään, niin ei voi kuin nauraa (jos ei halua itkeä). Totuus on nimittäin aika karmaiseva. Muutamat asiakirjat esim. Suomesta, USA:sta tai Venäjältä (mistä vain) voivat todentaa milloin vain millaisia summia rahaa käytetään esimerkiksi joka vuosi esim. WHO:n tukemiseen, joka mm. osallistuu uusien ihmisvirusten kehittämiseen. Siitä, kun sitten etsii vielä parit NASA:n tai vaikka Suomen puolustuvoimien asiakirjat käsiinsä, niin voi yllättyä tuloksista minne kaikkeen sitä rahaa todella meneekään. Että siinä kun sitten miettii, että minkä vuoksi niitä veroja maksaa ja minne ne rahat todella menevät, niin voi kyllä tippua tuolilta aika nopeasti. Todellisuudessa siis suurin osa ihmisistä tekee töitä rahoittaakseen yhtiöitä ja yrityksiä, joiden ainoana tarkoituksena on hankkia varallisuutta itselleen, hallinnoida maailmaa ja tuhota ihmsrotu. Siinäpä sitten näpyttelet konettasi joka päivä 8e/h ja maksat veroja. Grin (Niin karmeaa, että pakko vaan nauraa, eipä auta muukaan  :Smiley)

Niin ja "seksi myy" - kukahan tämän lauseen on keksinyt ja miksi? Miksi muka seksi myy enemmän kuin mikään muu? Koska ihmiset on valjastettu siihen. Ei ole ihmisyydelle mitenkään tyypillistä yliseksualisoida asioita. Meidän yhteiskuntamme ja aikamme on yliseksualisoitunut ja sen yksi spiritualistinen syy on se, että yliseksualisoidessa asiat, helposti hyväksikäytämme kehoamme negatiivisesti, luomme negatiivista karmaa ja myös liitämme itsemme yhä voimakkaammin konkreettiseen elämään sen sijaan, että etsisimme spiritualistista ja henkistä kasvamista. Esimerkiksi liiallinen seksualisointi/suorastaan mielen raiskaaminen aiheuttaa ihmisissä vaikeutta päästä yhteyteen oman sielunsa ja elämäntehtävänsä kanssa. Myös tämä on täysin tarkoituksellista. Pyhässä ja sielukkaassa seksissä ei ole mitään vikaa, mutta valitettavasti tässä maailmassa tuollainen seksi on jo pitkään ollut näkymätöntä niin mediassa kuin ihmisten käyttäytymisessäkin - tämäkin täysin tarkoituksella.

Nämä ovat erittäin suuria kysymyksiä ja vain kysymys siitä, kuka on Illuminatin takana, on erittäin suuri ja vaatii jo aikamoista mielenlaajentamista, että pystyy vastauksen edes käsittämään. Illuminati itsessään on maallinen ja konkreettinen toimija täällä Maassa, mutta Illumantin takana olevat voimat tulevat muista ulottuvuuksista ja planeetoilta. Tästäkin löytyy sitten tietoa ihan huimasti, kun lähtee todella tutkimaan.

Mielenkiintoinen aihe ja kun tähän sulketaa, niin voi sitten helposti vierähtää näiden asioiden parissa semmoisen vuoden verran ainakin, enemmänkin helposti.  :Smiley
« Viimeksi muokattu: 11.01.2011 23:47:08 kirjoittanut Ebenia » tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #94 : 12.01.2011 14:28:35 »

Illuminati ei ole jakautunut mitenkään tiettyihin maanosiin, vaan se hallitsee koko maapalloa. Niin Amerikkaa, Eurooppaa kuin Aasiaa ja kyllä, myös meidän pikku-Suomeamme. Illuminati ei ajattele maapalloa tai ihmisiä kansoina tai maanosina, vaan ihmisinä. Vain me ihmiset ajattelemme maailmaa maanosissa tai maina. Edes ne ihmiset, jotka meitä hallitsevat, eivät ole ajatuksissaan niin kahliintuneita kuin me olemme.

Kaikki lamat, kaikki rahavirrat, etc. ovat heidän käsissään ja maailmanlaajuisia. Heitä ei kiinnosta oletko jenkki vai kiinalainen vai suomalainen. Heille olet ihminen = ruokaa. Illuminatin pää"jehut" tulevat muista ulottuvuuksista, usein neljännestä tai viidennestä ulottuvuudesta ja nimenomaan näiden ulottuvuuksien negatiiviselta puolelta, jossa palvellaan vain omaa itseä. Heille ihmisrotu on vain heidän omien päämääriensä ruokintaväline ja he pitävät meitä niin älykkyyden ja monien muidenkin asioiden suhteen ihan muurahaisen tasolla olevina olioina, joilla ei ole muuta tarkoitusta kuin palvella heitä.

Myös koko sukupuolijaottelu on myös Illuminatista lähtöisin - alunperin maailmoissa Atlantiksen aikoihin vallitsi kaunis tasajako mies ja naisenergioiden välillä, pehmeän ja lempeän feminiinisen äiti Maa energian kanssa ja voimakkaan, energiseettisen maskuliinisen energian välillä. Kaikenlaiset feministiliikkeet ja muut ovat vain ilmentymä siitä, miten pahasti ihmiset ovat suistuneet todellisesta olemuksestaan - täydellisestä harmoniasta feminiinisen ja maskuliinisen energian välillä. Kaikki naisten sortamiset ja muut johtuvat pitkälti tästä. Maskuliinisella energialla on tehty paljon pahaa maailman historiassa. Onneksi nyt energiseettisesti maapallolle on alkanut virrata suurissa määrin pehmeitä energioita ja herkät ihmiset pystyvät tämän energian vaihdoksen tuntemaan - miehet voivat itkeä, kovat naiset pehmenevät, homoseksuaalisuus nousee pintaan (yksi ilmentymä voimakkaasta feminiinisestä energiasta), ihmiset muuttuvat herkemmiksi ja äidillisemmiksi ja se on yksi vaihdos mitä tapahtuu ennen 2012 tapahtumia. Ihmiset henkistyvät näiden energioiden tasapainottamisen myötä hyvin paljon, mikä onkin parasta mitä ihmisyydelle voi tapahtua. Smiley

Valitettavasti Illuminati tietää tämän ja yrittää nyt luoda pelkoa ja kauhua ja terroria vuoden 2012 ympärille suunnattomasti. Sanonkin tässä nyt kaikille, että vuodessa 2012 ei ole mitään pelättävää ja se on vain uusi hieno mahdollisuus ihmisyydelle. Illuminati ruokkii itseään energiseettisesti ihmisten pelosta, joten mitä enemmän he luovat kauhua vuoden 2012 ympärille, sitä enemmän he voittavat. Joten varsinkin kun tälläkin foorumilla pyörii paljon henkistyneitä ihmisiä, niin tiedoksi teillekin, että mitään pelättävää ei ole ja jos kuulette jonkun puhuvan pelossa näistä asioista, niin yrittäkää rakkaudella ohjata tätä ihmistä rakkauteen, pois pelosta. Smiley Mitä enemmän tunnemme pelkoa, sitä vähemmän olemme rakkaudessa ja rakkaus on se, mihin tulee pyrkiä, nyt ja aina. Smiley
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 841


Profiili
« Vastaus #95 : 13.01.2011 00:00:11 »

Ebenia, sinulla on aivan mahtava taito kirjoittaa näistä jutuista selvästi, ymmärrettävästi ja tiiviisti! Afro  Se ei nimittäin ole ollenkaan helppoa.

Tästä päästääkin siihen, kuinka puhua näistä jutuista esim. töissä tai koulussa tai missä nyt ihmisiä näkeekään. Minä olen yrittänyt puhua, mutta siitä ei tule yhtään mitään. Ihan suoraan ja täysillä en yksinkertaisesti uskalla. Ja kun olen yrittänyt heittää sellaisia pieniä aloituksia, niin ne on aina heti alkuunsa ammuttu alas, ihmiset ei lähde vapaaehtoisesti ajattelemaan uudenlaisia ajatuksia. Se on turhauttavaa. Ja näin käy ihan fiksujen nuorten akateemistenkin ihmisten keskuudessa (vaikka ei se akateemisuus taida paljonkaan auttaa todellisten asioiden ymmärtämisessä, ehkä melkein päinvastoin).

Sitten on tietysti joitain paikkoja missä ihan oman turvallisuuden/edun kannalta olisi tosi tyhmää mennä sepustamaan mitään tälläista, eikä se edes varmaankaan edistäisi mitään.
tallennettu
Ebenia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1497



Profiili WWW
« Vastaus #96 : 13.01.2011 00:16:58 »

Nousukuu, kiitos! Yritän kovasti, mutta kuten moni tietää, niin tätä asiaa on niin kauheasti, että sitä on todella vaikea pistää lyhyeen pätkään tai yrittää selittää kovin yksinkertaisesti. Toivottavasti tämä kuitenkin selvensi joillekin asiaa hieman. Smiley

Itse olen huomannut, että oikeastaan yllättävän monet ihmiset tietävät jotain näistä jutuista ja aavistavat monia asioita. Varsinkin täällä Briteissä olen törmännyt yllättävän moneen, jotka tietävät varsin spesifejäkin juttuja näistä asioista ja oikeastaan joskus itsekin yllätyn, miten paljon monet tietävät ja miten avoimesti he ovat pystyneet ymmärtämään monet hyvinkin vaikeasti uskottavat ja haastavat konseptit (mm. reptiliaanit yhtenä esimerkkinä). Itse olenkin tullut siihen tulokseen, että niin tässä asiassa kuin missä tahansa muussakin, on parasta vain hieman kokeilla kepillä jäätä ja jos ei tuota tulosta, niin jättää asia sikseen. Ne ihmiset, jotka asioista tietävät, kyllä kokeilevat sitten kepillä jäätä myös sinun kanssasi ja ne "oikeat ihmiset" joiden kanssa näistä puhua ja jotka ovat avoimia uusille ajatuksille, kyllä ilmaantuvat. Siitä ei tarvitse huolehtia. Smiley Nyt kun tahti kovenee vielä, niin yhä useampi nuori tulee heräämään tähän todellisuuteen, kun ns. star seed -lapset saavat aktivointinsa. Smiley

Ja tosissaan, kannattaa myös miettiä mitä puhuu ja kenelle. On paljon tietoa tälläkin alueella ja monia ihmisiä, jotka ovat kuolleet annettuaan/antaessaan tuota tietoa ja sen tiedon takia. Kuitenkin tiedon hankkimista ei kannata pelätä missään nimessä - tieto vapauttaa. Yksi paikka mistä saa myös hyvin tietoa, on Project Camelot sivusto ja jos englanti taipuu, niin siellä on tietoa mielin määrin videoiden muodossa. Yksi hyvä aloitusvideo näille tutkimuksille on myös David Wilcock ja hänen seminaarivideonsa "Enigma", joka kertoo aika hyvin monista asioista lyhyesti, jotta saa jonkinlaisen yleiskuvan asioista.
tallennettu

Aurinko, Merkurius, Neptunus - Kauris
Nousu - Härkä
Kuu - Rapu
Mars, Pluto - Skorpioni
Venus - Vesimies
Jupiter - Oinas
Saturnus, Uranus - Jousimies

http://www.youtube.com/Ebenia
mateve
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 700



Profiili
« Vastaus #97 : 13.01.2011 14:25:57 »

http://abundanthope.net/pages/Jess_Anthony_29/Esu-s-Vision-for-a-Changed-World.shtml
http://www.luisprada.com/Protected/nesara_law.htm

Näissä on myös paljon asiaa ketä kiinnostaa...
Ei ole syytä laittaa päätä pensaaseen vaan olla tietoinen omalta kohdaltaan ja varsinkin omista valinnoistaan, valinnan aikahan on nyt...
Kiitos Ebenia tasapainoisesta tiedottamisestasi  smitten

 Wink Mateve
« Viimeksi muokattu: 13.01.2011 14:27:28 kirjoittanut mateve » tallennettu

mateve
Unissa Kävelijä
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 316



Profiili
« Vastaus #98 : 13.01.2011 17:53:12 »

Yritämme pitää kiinni lapsellisista miehistä joilta miehuuden arvot on hukassa.  Kukapa heille niitä kerkeesi  opettaa kun isät on samanlaisessa kurimuksessa hankkimassa tavaraa ja tärkeyttä että oltaisiin yhtä hyviä tai hieman oparempia kuin muut. Vanhat miehuuden arvot: rehellisyys ahkeruus urheus kunniallisuus heikkojen turvaaminen auttavaisuus luotettavuus vakaus ovat vain vitsin aihe  nykymaailmassa eikä niitä monet edes tunne saatikka arvosta. 


Miehenä sanoisin, että asialla toinekin puoli; suomalaiset naiset ovat yleisesti kaikkea muuta kuin feminiinisiä ja naisellisia. Vaikea siinä silloin on olla miehinen mies, koska se tuntuu homomaiselle, vaikka parisuhteessa se "toinen mies" on munaton fyysisesti. Siksi heteromiehen on helpompi ottaa otto-lapsen rooli parisuhteessa.
tallennettu
Veskari-83
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 289


Inner peace is found through passion


Profiili
« Vastaus #99 : 14.01.2011 11:46:57 »

Kivat keskustelut Illuminatista vai luinkos mä väärin topicin?
tallennettu

aurinko vesimies (4. huone)
nousu vaaka
venus vesimies (5.huone)
kuu oinas (8.huone)
Kuunsolmu rapu (10.huone)

"Esiinnyt naismaailmassa itsevarmana ja haluttuna miehenä, jota ei kuka tahansa nappaa mukaansa ja etsit koko ajan naista, joka mitään kyselemättä vain ottaisi sinut.
Unissa Kävelijä
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 316



Profiili
« Vastaus #100 : 14.01.2011 11:59:40 »



Sanoisin, että nainen  voi vapautua olemaan naisellinen jos mies on  tasaveroinen parneri ihmissuhteessa eikä vaan lisälapsi perheessä. Miehen kuuluu olla perheelle tuki ja turva eikä pehmoileva nössö joka inttää tiskivuoroista ja pyyhkeiden viikkauskulmista.
Naisellisuus taitaa merkitä ainakin nykymiehille hiukan eri asioita kuin naiselle. Taitaa ne epäkäytännölliset hepsuttivaattet ja naamamaalit ja typerä sirkuttaminen  olla miehelle enemmän kiehtovaa naisellisuutta kuin perheestä huolehtiminen ja heikkojen hoitaminen ja elämän ylläpitäminen ja ruokkiminen.  Minulle feminismi on tervettä naisen omanarvon tunnetta.
Oman arvonsa tunteva nainen ei nalkuta eikä terrorisoi perhettään jonninjoutavilla syytöksillä ja manipuloinnilla. Miehet eivät näkisi naisia pelottavina vastustajina jos he itse tuntisivat oman arvonsa miehinä hyvien perhettä tukevien tekojensa kautta. Örkkikohellus ei ole miehisyyttä vaan sen irvikuva.

Kyllä se nyt vaan niin on, että mikään ei ole luontaantyöntävämpi, kuin se määräyksiä jakeleva mieheltä näyttävä nalkuttaja. Miks sellaiselle pitäis olla kovin ritarillinen mies, kun se on on puoliksi mies jo muutenkin? Ei se ainakaan tälläisen totaali heteromiehen kanssa onnistu, joten silloin sellaisen naisen pitää tyytyä siihen tiskivuoroista ja pyyhkeiden viikkauskulmista inttävään mieheen, eikä mihinkään johtavaan alfaurokseen.
Jos se suomalaisnaiselle on tasa-arvo kysymys tai jopa miehen hallitsemiskysymys, niin mä tunnen monia kauniita naisellisia naisia, jotka on tajunnu käyttää sitä naisellisuuttaan hallitakseen miehiä ja ovat menneet pitkälle urallaan. Ne korkeat korot, vähemmän säkkimäinen pukeutuminen ja pieni lirkutus oikeassa paikassa oikeaan aikaan on pirun älykästä naiselta, joka haluaa olla muutakin kuin se nalkuttava mätisäkki hellan ja nyrkin välissä. Mies kun mies, ellei sitten ole homo, on täysin naisellisen naisen vietävissä ja ohjailtavissa. Ja sellaiset naiset saavat juuri ne ritarilliset alfaurokset, jotka ovat valmiita tekemään mitä vain sen naisen eteen. Ja se muuten ei ole mitään alistumista mieheltä, vaan tasa-arvoa olla miehinen mies naiselliselle naiselle.
Miehinen mies on johtaja ja perheenpää, mutta nainen se, joka sitä päätä kääntää. Suurin osa suomalaisista naisista ei ole tajunnut tuota.

tallennettu
mateve
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 700



Profiili
« Vastaus #101 : 14.01.2011 13:42:05 »

Oli liian pitkä teksti tänne, mutta käykääpä lukemassa blogistani miten valheella hallitaan ruokamaailmaa myös täällä meillä  tickedoff
On kai muutettava ravintoa niin että geenimanipuloidut jäävät kauppaan, onko se mahdollista tässä kierossa politiikassa?
Mistähän löytäisi sen mummonmökin missä olisi hyvää peltoa ja lähdekaivo.
 tickedoff   Mateve
tallennettu

mateve
Päärynä
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 105



Profiili
« Vastaus #102 : 14.01.2011 15:59:18 »

Tukekaa Wikileaksia! Ei mulla muuta, jatkakaa hyvää keskustelua Smiley
tallennettu

Ihan turhaan tuotakin tuskailet
jos päivä ei pilkota polkusi yllä.
Se valo, jota ulkoa löydä et,
sehän rintasi luolassa loimuu kyllä.

-Aaro Hellaakoski
nousukuu
Astro-nauttija
****
Viestejä: 841


Profiili
« Vastaus #103 : 15.02.2011 14:38:21 »

Ehkä illuminatia ei olekaan olemassa. Tai onko väliä vaikka olisikin? Muutama ukko jossain. Ei kai ne nyt pysty maailmaa hallitsemaan. Meillä kun on se vapaa tahto, ja tuskinpa juuri kukaan haluaa mitään sen tapaista maailmanjärjestystä. Minä ainakin uskon että pohjimmiltaan kaikki ihmiset haluaa itse päättää omista asioistaan ja elää rauhanomaisesti sekä sopusoinnussa koko muun luonnon kanssa.

Minusta se on toisarvoinen asia, onko sitä illuminatia vai ei. Tarkoitan vain sitä, että mihin me oikeastaan pääsemme jos yritämme saada täyttä varmuutta asiasta? Keskitymme vain äärimmäisen negatiiviseen energiaan. Ehkä tulemme kostonhaluisiksi. Silloin emme ole hyvällä asialla. Ja vaikka saisimmekin selville että siellähän se on, niin miten se muuttaisi mahdollisuuksiamme toimia? Ihan turha meidän on olettaa että voisimme sellaisia tyyppejä muuttaa, kun jo tavalliset pikkubyrokraatitkin on niin jämähtäneitä siihen omaan maailmankäsitykseensä.
tallennettu
unelmassa
Vieras
« Vastaus #104 : 15.02.2011 14:59:51 »

Ehkä illuminatia ei olekaan olemassa. Tai onko väliä vaikka olisikin? Muutama ukko jossain. Ei kai ne nyt pysty maailmaa hallitsemaan. Meillä kun on se vapaa tahto, ja tuskinpa juuri kukaan haluaa mitään sen tapaista maailmanjärjestystä. Minä ainakin uskon että pohjimmiltaan kaikki ihmiset haluaa itse päättää omista asioistaan ja elää rauhanomaisesti sekä sopusoinnussa koko muun luonnon kanssa.

Minusta se on toisarvoinen asia, onko sitä illuminatia vai ei. Tarkoitan vain sitä, että mihin me oikeastaan pääsemme jos yritämme saada täyttä varmuutta asiasta? Keskitymme vain äärimmäisen negatiiviseen energiaan. Ehkä tulemme kostonhaluisiksi. Silloin emme ole hyvällä asialla. Ja vaikka saisimmekin selville että siellähän se on, niin miten se muuttaisi mahdollisuuksiamme toimia? Ihan turha meidän on olettaa että voisimme sellaisia tyyppejä muuttaa, kun jo tavalliset pikkubyrokraatitkin on niin jämähtäneitä siihen omaan maailmankäsitykseensä.

                                                                            angel     smitten angel smitten
tallennettu
Sivuja: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 19
  Tulostusversio  
 
Siirry: