Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10
31  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Korostunut ykköshuone : 19.09.2013 19:47:57
"Miten tuo paketti näkyy, vaikea itse sanoa. Aika eloisa tunne-elämä, pohjamudissa käyn mutta pääsen yleensä poiskin nopeasti. Ehkä se itsensä kanssa oleminen on suurin patti ollut, kuten ind1 myös toteaa."

Muistaakseni tästä on ollut aikaisemminkin puhetta? No voisin yhtyä ylläolevaan sitaattiin, mutta itse viihdyn hyvin porukoissa, en tosin liian isoissa. Tykkään kertoa vitsejä ja hassutella, mutta välillä tulee morkkis, että olenko liian huomionhakuinen ja itsekäs. Lomaa olisi kiva itsestä pitää.

Mulla ykköseen mahtuu huoneista vesimies, kalat ja oinas. Nousu vesimies ,aurinko, venus, merkurius ja kuunsolmu ykkösessä sekä pallas ceres ja juno. Kai mä tarkastelen elämää aika paljon itseni kautta, joskus liaaksikin. Osaan olla itsekäs, mutta au kaloissa varmaan jotenkin häivyttää sitä, sillä olen omasta mielestäni pahempi egoisti, mitä muiden (ainoastaan sisko näkee pintaa syvemmälle:D).
32  Astro special / Astro special / Vs: Nouseva planeettasi (ja sen vaikutukset) : 04.03.2013 13:52:09
"Oman tulkintani mukaan nousevan planeetan pitäisi olla ensimmäisessä huoneessa ja korkeintaan 10 asteen päässä AC:stä. Mutta en tiedä onko sillä sen kummempaa merkitystä, kuin hieman muita ensimmäisen huoneen taivaankappaleita suurempi vaikutus persoonallisuuteen."

Linnin tulkinnan mukaan mulla ei kyllä taida olla nousevaa planeettaa aksendentti on siinä ihan 1.huoneen alussa ja lähin siitä on neptunus (9astetta), mutta se onkin jo 11.huoneessa, kun on ihan tyhjä 12.huone. Pallas ei taida lukeutua tähän, se olis asteen päässä ykköshuoneessa.

Merkurius on sit ykköshuoneessa lähin, mutta se on 16 asteen päässä.. Eli eipä löydy multa tuollaista :/
33  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Närästys, ruuansulatus jne.. : 02.03.2013 16:19:08
Entä sitten tattarijauhot?
34  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Närästys, ruuansulatus jne.. : 02.03.2013 16:01:13
Kiitos todella kattavasta tietopaketista! On selventänyt todella paljon ymös omaa oloa, itse en ole kauheasti ruisleivästä tykännyt, mutta syönyt siksi "kun on terveellistä". Nyt sitten senkin voi jättää pois?

Entä sitten kaura, tykkäään ihan mahdottomasti kaurapuurosta ja 100% kauraleivästä. Onko kaura myös pannalistalla? Entä sitten uunivihannekset kuten lanttu ja bataatti. Mites noissa nuo vitamiinit säilyy jos uunissa kuumentaa?
35  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: 12.huoneen mystiikka. : 08.02.2013 13:04:15
Mulla ei ole yhtikäs mitään 12.huoneessa, mutta sanoisin, että tuo "onni ei löydy ulkpuolelta" kyllä on tullut todistettua niin moneen kertaan. Mulla on kyllä sitten 11 huone täynnä tavaraa..

Toi Lillin kommentti osui kyllä minuun, vaikkei mitään 12 huoneessa olekaan:"Minuun on ripusteltu runsain mitoin ominaisuuksia, joita minussa ei taatusti ole, mutta vastapuolessa on. Tämä on huvittavaakin tietyllä tapaa, ihmisethän kertovat tahattomasti näin omista ongelmistaan ja haaveistaan. " oli kyllä osuva. Olen välillä ihmetellyt, että miten ihmeessä musta saa tehtyä tällaisen ja tälläisen ihmisen, että eikö nämä tyypit näe omia sormiaan pidemmälle siinä, mitä kaikkea ne itse tekee ja varsinkin muille ihmisille.
36  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Tyytyväisyys parisuhteessa? : 01.02.2013 17:11:01
Luottamuksen puutteesta ei ole kyse, koska tämä on ensimmäinen suhde, jossa minulla on 100% luottamus ja tiedän, että hän rakastaa minua. Ehkäpä se onkin sitten siinä? Miulla on venus oinaassa, ja voi olla, että sellainen sekkailunkaipuu voimistuu kun kaikki on hyvin. Ei tarvitse tavoitella toista tai olla huolissaan, ja tämähän on sitä mitä olen aina halunnut, mutta nyt kun on se niin yhtäkkiä se tuntuukin "tylsältä".
Olen miettinyt vaan kartalta, että mitkä aspektit siihen vaikuttaa, että jos on vaan taipumus tällaiseen ajatteluun ja pitäisi hyväksyä se. Että aina ei tarvitse muuttaa kaikkea.. Mulla on myös epäilys siitä, että jos eroan niin teen hirveän virheen.. Miten se mieli voi olla niin kaksijakoinen Cheesy
37  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Tyytyväisyys parisuhteessa? : 31.01.2013 15:59:09
Hei

Olen pitkään miettinyt ja harmitellut sitä, että minun on todella vaikea olla pidemmällä aikavälillä tyytyväinen seurusteluun/sinkkuna olemiseen. Olen tällä hetkellä suhteessa, todella ihanan ja varmasti minulle sopivan miehen kanssa. Olen miettinyt onko tuo  aurinko aspect_opp kuu tai  neitsyt kuu tai kenties nousuvesimies syynä tähän.

Minun on todella vaikeaa tietää esimerkiksi johtuvatko kaikki mahdolliset epäilyni siitä, että minun pitäisi erota vai annanko vain egoni tulla tielle. Olen todella positiivinen tyyppi noin muuten, mutta tässä asiassa omat pääni sisäiset kuvitelmat ottavat minusta usein vallan. En etsi nyt mitään ohjeita miten tulisi toimia, vaan olisi mielenkiintoista kuulla muilta joilla on samoja tai samankaltaisia aspekteja, miten ne toimivat? Tuntuu, etten itse koskaan oikeasti tiedä mitä tunnen toista ihmistä kohtaan. Sitten on yleensä tilanteessa, jossa ei voi itse toimia kun ei tiedä että miten tai toimiakko ollenkaan..
38  Astro special / Astro special / Vs: Color horoscope : 31.01.2013 13:46:15
Aika hauska!

Mulla oli Uranus 13.4, merkurius 11,5 ja saturnus 11,2.

 Kyllä noi tuntuu ihan oikeilta, korostuu noiden plaanettojen kautta kyllä kaikki mun hankaluudet hyvin..Mikä se toinen Pullen oli?
39  Astro special / Astro special / Vs: Auringon, Merkuriuksen ja Venuksen järjestys syntymäkartalla : 12.01.2013 20:30:25
Mulla on kaikki ykköshuoneessa, onko se sitten niin että se joka on kaikista vasemmalla on ensimmäinen?  Tä on varmaan ihan itsestäänselvä kysymyks mut kysynpä kuitenki!
40  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Rapunainen ja Kaurismies, mitä tapahtui?!? : 12.01.2013 17:39:01
Mä olen aina hullaantunu kaurismiehiin. Jotenki se että ne on niin vaikeita saada. Mutta ymmärrystä ei kyl sit aina löydy. Olin monta vuotta rakastunut erääseen kauriiseen, näimme harvoin ja joskus jopa juttu oli jo "unohtunut" ja sitten jossain törmäsimme ja toinen oli ilosta halkeamaisillaan ja minä ihmettelin että mihkä takia hän ei sitten itse ota yhteyttä.

Toinen juttu oli että tämän tyypin mielestä esim. kolmen kuukauden jälkeen vaikka ei olla nähty, ja kun sattumalta nähdään voi ihan hyvin jotenkin jatkaa siitä mihin jäätiin. Vaikka itse olen kuvitellut suhteen loppuneen.

Aina välillä vieläkin törmään tähän mieheen ja aina se tekee vaikutuksen. Nyt vain itse seurustelen, joten enpä lähde enää leikkiin mukaan. En kyllä koskaan ottanut hänestä selvää..
41  Astro special / Astro special / Vs: kartta nimimerkille : 19.10.2012 23:42:44
Ihana aihe!

Aika jännästi täällä on korostunut tuo tapa kommunikoida ja nikin yhteys. Itselläni on aikamoinen rypäskä. Kaikki planeetat vesimiehessä, oinaassa tai kaloissa.

Oikea  aurinko kalat nikin  vesimies (joka on kyllä mun nousu). Nyt nousu on  rapu.
 kuu oinas joka ehkä kyllä kuvastaa mun täällä toimintaa. Nopeita implusseja, eikä kovinkaan harkittua kirjoitusta Cheesy Jos tuntuu joltain, niin heti toimeen. Ei ole kyllä ihan normaalia mua.

Merkurius on edelleen vesimiehessä, vauhkoontuntut tapa on tullut täälläkin ehkä jossain kommenteissa esiin. Jotenkin päätön pohdinta, jota ei ehkä sit helposti tajua.
42  Astro special / Astro special / Vs: Ruokaa tähtimerkeille! : 19.10.2012 23:33:17
Kiinnostava ketju. Tosin noi kuvaukset ei ehlkä sit menny muhun. Mulla au  kalat ja nousu  vesimies kuu neitsyt.

Minua kiinnostaa ruuassa tervellisyys (en yleensä käytä voita tai kermaa, enkä vehnäjauhoja), mutta ruuan pitää silti maistua hyvälle. Tykkään kokata rauhassa ja rakkaudella. En yleensä hirveästi noudata alkuperäisiä reseptejä, vaan kokeilen uudenlaisia yhdistelmiä. Pidän hieman erikoisemmista hoksauksista, jotka eivät tulisi kaikille ensin mieleen. Näistä olen saanut myös kehuja.

Kattaminen ei ole erikoisalaaani, mutta ruuan tulle maistua hyvälle. Maustaminen on avainasema. Joskus voisin olla simppelimpikin, mutta jotenkin se on vaikeaa.  Pidän kalasta, mutten kovinkaan usein sitä valmista. Pyrin myös välttämään muiden merenelävien syöntiä.

Kamalaa on jos ruoka ei maistu hyvälle, se on hirveä epäonnistuminen ja nöyryytys minulle Cheesy
43  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 18.10.2012 23:20:12
ja tietysti kai minäkin mielelläni olisin mukana Smiley
44  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 18.10.2012 23:17:25
Hei!

Ihanaa, saako toivoa muille kuin itselle? Olisi kaverin isä, jolla om pahoja fyysisia ja henkisiä oireita sairastumisen takia ja sitten toisen ystävän 19-vuotias pikkuveli, jolla on harvinainen lihassairaus, joka on pahenemassa ja kukaan ei tiedä miksi. Nämä ihmiset todella tarvitsisivat toivoa ja rakkautta. Jos voit niin se olisi <3
45  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Äitisuhde : 18.10.2012 23:05:46
Olisi kiinnostavaa kuulla millainen äitisuhde teillä on ja pystyttekö nimeämään kartasta miksi. Erityisest ikiinnostaa jos koette olevanne (vastentahtoisestikin) samanlaisia kuin äitinne. Onko tälläiseen joku alttius kartalla vai onko se vain kasvatusta.

Olen useasti miettinyt, miksi olen useissa asioissa niin samanlainen kuin äitini. Useammat asiat ovat hyviä, tykkään yllättää, pitää juhlia ystävilleni, huolehtia tärkeistä ihmisistä. Tässä häiritsee pikemminkin että tuntuu siltä, että teen nämä asiat samalla tavalla kuin äitini. En osaa sanoa onko se samanlaisuutta esim luonteenpiirteissä vai kasvatusta.

Jos tarkastellaan karttojamme eniten minua häiritsee samankaltaisuutemme joissain asioissa, koska äitini osaa olla tosiaan kohtuuton (hänellä kuu leijonassa, minulla neitsyessä) Koen kuitenkin, että olen osaltaan oppinut tuota kohtuuttomuutta. Minulla on au kaloissa, hänellä oinaassa. Voiko joku siirtämisefekti johtua tästä?

Meillä molemmila on venus oinaassa, joka tuo ehkä sellaista juhlamieltä, ilon tarttutamisen halua kaikkeen ja kaikkiin. Toinen yhdistävä tekijä on saturnus kauriissa. MC on molemmilla jouskarissa (molemmat on opettajia Smiley Siihen yhtäläisyydet loppuvatkin.

Mulla nousu  vesimies, äidillä  skorpioni
Mars on mulla  kauris, äidillä rapu
kuunsolmu on mulla  kalat, hänellä neitsyt
Merkirius on mulla  vesimies, hänellä  kalat
Uranus mulla  kauris, hänellä  leijona

Mutta meitä yhdistää samanlainen tapa olla höpsöjä, ilahduttaa toista ihmissuhteissa ja usein samankaltainen tapa puhua kun olemme hyvällä tuulella. Mun toisten mielyttäminen on kyllä karsiutunut vuosien varrella, äidin ei. Huomaan, että äiti yrittää usein myös saada mut jotenkin puolelleen, ihan kun en olisi jotenkin täysin "hänen lapsensa". En oikein ymmärrä tätä ja siksi minun on myös välillä vaikea suhtautua äitiini.

Koen kuitenkein todella ahdistavaksi nämä yhtäläisyydet ja en oikein tiedä ovatko ne todella minua (voihan olla että olemme sitten vain samanlaisia) vai jotain heijastusta kasvatuksesta. Haluaisin ehdottomasti olla vastuussa kaikesta toiminnastani ja käytöksestäni, enkä ajatella, että äiti vaikuttaa jossain taustalla.

Olipa avautuminen, onko muilla samankaltaisia kokemuksia? Positiivisia tai negatiivisia.

Sivuja: 1 2 [3] 4 5 ... 10