Sivuja: 1 ... 44 45 [46] 47
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kortit pöytään  (Luettu 366827 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
jaden
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 95



Profiili
« Vastaus #675 : 05.09.2013 22:09:20 »

Hei! Haluaisin kortin loppu vuodelleni  angel
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #676 : 07.09.2013 23:39:41 »

Iltaa, liityn tähän ketjuun nostelemaan kortteja ilokseni, toivottavasti vähän muidenkin iloksi.

Käytössä Sonia Choquetten "The Fool's Wisdom" pakka, eli narriaiheisia kortteja. Korttien narrit ovat sydämellisiä, höpsöjä hassuttelijoita, jotka kuitenkin myös huomaavat asioita joita itse emme haluaisi nähdä tai myöntää. Narrien kommentit ja neuvot auttavat kohti positiivista lopputulosta ja oman sisäisen äänemme tarkempaa kuuntelemista.  smitten
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #677 : 07.09.2013 23:54:47 »

Hei,

olen muuttamassa ulkomaille miehen perässä. Kuinka suhde ja mahdolliset työt/opiskelut sujuvat?

Kiittäen,

Jadex

Jadex, toivottavasti käy että en kysy korteilta miten asiat tulevat menemään, vaan pyydän niiltä neuvoja että asiat koituisivat korkeimmaksi parhaaksesi.  Smiley

Tässä ensin narrin neuvo suhteeseesi.
Pakasta nousi Pelokas narri, väärinpäin.
Muista, että et ole avuton uhri, vaan sinä luot.  Smiley Elämä muuttuu eikä aina ihan meidän mielemme mukaan, mutta jokainen muutos tuo uusia mahdollisuuksia. Katsele kaikkia odottamattomia yllätyksiä objektiivisen järkesi valossa.
Kysy itseltäsi, pelottaako sinua jokin mikä on olemassa tässä ja nyt, vai jokin mikä ehkä saattaa joskus tapahtua?
Tämän hetken ongelmiin auttaa rauhoittuminen, ongelman purkaminen osiin ja ratkaiseminen askel kerrallaan, ja tasapainoilu. Kannattaa myös uskoa, että voit vaikuttaa mihin tahansa tilanteeseen omalla valoisuudellasi.
Käytä voimavarojasi luodaksesi juuri sen elämän, jonka haluat. Keskittymällä ja suunnittelemalla, antamatta pelon lamauttaa, onnistut kyllä.

Sitten narrin neuvo töihin/opiskeluun:
Pakasta nousi Epäilevä narri.
Narri kannustaa sinua kyseenalaistamaan mitä edessäsi on, tähän tapaan:
Kyseenalaista toisten negatiivisuus ja kyynisyys, kun  kyseessä on sinun unelmasi.
Kyseenalaista asenne, että epäluottamus maailmaa kohtaan on hyvä tapa edetä elämässä, etenkin kun sinun tarvitsee pyytää apua.
Mutta älä kyseenalaista itseäsi ja sisäistä ääntäsi! Paljon hyvää tapahtuu, vaikka et ehkä näe sitä juuri nyt. Kasvikin kasvattaa ensin juuret maan alle, ja sitten vasta se voi itää maan päälle.  Smiley

Toivottavasti näistä oli apua  Smiley
« Viimeksi muokattu: 07.09.2013 23:57:47 kirjoittanut ind1 » tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #678 : 08.09.2013 00:31:15 »

Hei,

Saisinkohan kortit työhön ja rakkauteen. Olisiko kumpaakin tulossa?

Kiitokset!

Hei VanillaHeart, nostin sinullekin narrien neuvoja näihin asioihin. Smiley

Työrintamalle nousi Romanttinen narri, väärinpäin. Tämän kortin kyseessä ollessa sen väärinpäin olo voi tarkoittaa, että tässä on jotain hankaluuksia tai viivytystä, mutta viesti on mahtava:
Narri ponnahti esiin herättämään sinussa kaiken mikä on kaunista, rakastavaa, kirkasta, seikkailunhaluista ja jumalaista. Hän on tullut ravistelemaan sinut pois elämäsi harmaasta tavallisuudesta, ja hän tuli tekemään sen koska sinulla on sydämessäsi toivo uusista mahdollisuuksista.  Smiley
Huomaa tosin, että älä heitä järkeä romukoppaan tai hae onnellisuutta kiinnittymällä toisiin ihmisiin tai asioihin. Onko sinulla jokin erityinen toive? Muista, että sen kohde ei ole onnellisuutesi todellinen lähde. Jos kiinnityt liikaa rakkautesi kohteeseen, särjet lopulta sydämesi.
Suostu Romanttisen narrin kutsuun ja tuo lisää rakkautta elämääsi, aloittaen itsestäsi. Rakasta itseäsi, siis rakastu itseesi! Puhu itsellesi helliä sanoja, kunnioita kaikkia persoonallisuutesi puolia. Älä keskity heikkouksiisi vaan jumalaisiin mahdollisuuksiisi.
Sen jälkeen rakastu elämääsi. Huomaa miten taianomainen maailma on, katsele kauneutta jota on ihan joka puolella. Ravistele hartioiltasi kaikenlainen ankeus! Älä yritä tehdä asioista tai ihmisistä sinun omiasi (se epäonnistuu, koska mitään ei oikeasti voi omistaa), vaan rakasta koko elämääsi, mukaanlukien ja erityisesti itseäsi, kaikkien kokemustesi luojaa.
Romanttinen narri on onnellinen, koska hän rakastaa itseään ja kaikkea elämää. Sen parempaa tapaa elää ei ole.

Rakkauteen nousi ehkä erikoisen kuuloinen kortti, Tyhjä narri. Kortin kuvassa ei ole narria paikalla ollenkaan.
Narrilla ei siis ole erityistä neuvoa tilanteeseesi. Huomaa, että tämä tarkoittaa nimenomaan sitä, että juuri sinä luot itse elämäsi. Mutta huomaa, että et voi saada uusia asioita, ennen kuin olet päästänyt irti vanhoista.
Kuvittele miltä tuntuu aloittaa puhtaalta pöydältä. Ei vanhoja ajatuksia, sidoksia, uskomuksia, kokemuksia. Voi tuntua oudolta, mutta kokeile. Voit huomata, että sinua eivät silloin rajoita toiset ihmiset, ei menneisyytesi, ei oma pelkosi, eivät toisten pelot, eikä tuntemattomankaan pelko.
Tyhjä narri muistuttaa myös, että aina ei tarvitse olla tekemässä jotain. Ei tarvitse katsoa tulevaisuuteen eikä murehtia mennyttä. Voi vain olla tässä ja nyt, katsella ympärilleen, ja nauttia hetkestä.
Päästä irti ajatuksistasi, ja avaudut johdatukselle. Päästä irti menneestä, ja avaudut tälle päivälle. Älä yritä hallita liikaa asioita. Rentoudu ja tarkkaile mitä tapahtuu, ja muista että olet osa suurta suunnitelmaa.  Smiley
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #679 : 08.09.2013 01:13:38 »

Hei Mitähän kortit kertoisivat minulle elämäntilanteestani. Jatkaako näin, vaikka tuntuu umikujalta.

Hei Xuelai, sinulle nousi Sentimentaalinen narri, väärinpäin. Tämän voimakkaan kortin väärinpäin olo kuvastaa mahdollisia hankaluuksia tai hitautta asiaan liittyen. Opaskirjasen teksti on myös näemmä harvinaisen pitkä.

Sentimentaalinen narri tanssahtelee elämääsi, muistellen vanhoja syvän nostalgian vallassa ja luoden suuria suunnitelmia tulevasta. Hän voimistaa ja liioittelee kaikkea mennyttä ja kaikkea tulevaa. Unisessa, hitaassa maailmassaan tämä narri pursuaa ylenpalttisia ilmauksia ja tunteilevia mietteitä. Hän katselee huokaillen taaksepäin, tai kurkistelee henkeään pidätellen eteenpäin, odottaen hetkeä jolloin laiva saapuu satamaan, ratsuväki kiitää kukkulan yli, ja tuskaisesti kaivattu rakastaja juoksee kohti syli avoinna.

Mutta tämä narri ei koe, saati sitten nauti siitä, mitä tapahtuu nyt.
 
Varo Sentimentaalista narria. Hän on kuin sokerikuorrutteinen varas, ja hän nappaa sinulta sen yhden ainoan asian joka voi koskaan tuoda todellisen rauhan sisimpääsi - kyvyn syleillä rakastavasti hyväksyen tätä hetkeä tässä ja nyt.
Älä anna hänen hämätä! Hänen hellä hymynsä ja kaihoisa laulunsa vaikuttavat harmittomilta, mutta tämän tekomakean kuoren alla on rampauttava pettymyksen ja turhautumisen tunne. Hänen mielestään mennyt on haihtunut kuin savu, tämä hetki ei ole yhtään mitään, ja tulevaisuus on niin epämääräinen, että mitään muuta ei voi tehdä kuin istuskella murehtien kaiken sen perään, mitä ei voi saada.
Mutta mitä se hyödyttää?

Jokainen päivä on tärkeä, tapahtui mitä tahansa. Ei ole olemassa täydellisiä määränpäitä joihin joskus voisimme saapua. Ei ole absoluuttisia sielunkumppaneita, ei rakkaussuhdetta joka korjaisi elämäsi kokonaan, vaikka tämä narri niin väittää - nuo ajatukset kun vievät arvon elämältä, ja siltä mitä ihmiset ihan oikeasti ovat. Totta kai välillä pitää muistella, ja toisaalta suunnitella ja unelmoida tulevaa, mutta älä päästä itseäsi tilaan, jossa irtoat tästä hetkestä.

Kenelle luovutat omaa valtaasi ja voimaasi? Mitä mennyttä asiaa murehdit? Mihin tai kehen sinä olet sitoutunut yksipuolisesti? Mitä haluat tänään? Mikä on tämän päivän merkitys sinulle? Ketä rakastat, ja miten osoitat hellät tunteesi? Mistä puhut? Mitä oppitunteja käyt nyt läpi?
Mitä enemmän päästät irti menneestä, uskot että tulevaisuus pitää kyllä huolen itsestään, ja keskityt tähän hetkeen, sitä enemmän voimaannut.

Sentimentaalinen narri tahtoisi oikeasti kaikkein eniten vain saada voimansa takaisin, ja sinä voit auttaa. Avaa sydämesi ovi, että narri pääsee palaamaan tähän hetkeen. Narrista tulee mahtava luoja, kun hänet saa hyväksymään nykyhetken, eikä vain sitä mikä oli, tai sitä mikä ehkä tulee. Silloin sinäkin saat avaimet muutokseen.


Xuelai, jos tämä kortti nyt yhtään kolahti, niin vaikuttaa siltä että ei sinun umpikujaan tarvitse jäädä, mutta vain keskittymällä tämän hetken todellisiin asioihin voit vaikuttaa tilanteeseesi. Toivon sinulle voimia.


Muoks. lisäys: Näin sitä oppii, näemmä narrit ovat myös hankalien/salattujen asioiden henkilöitymiä ja sillä tavalla tuovat niitä juttuja valoon.
« Viimeksi muokattu: 08.09.2013 01:36:31 kirjoittanut ind1 » tallennettu
Rihanna
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 31



Profiili
« Vastaus #680 : 08.09.2013 18:42:40 »

Hei :-) Voisitko katsoa miten miehen työtilanne etenee. Lähteekö välimerelle seilaamaan vai pysyykö lähemmillä vesilä ? Ja mitenkä loppu/ tuleva vuosi sujuupi meillä :-) Onko ylläreitä tulossa :-)
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #681 : 08.09.2013 22:40:52 »

Hei! Haluaisin kortin loppu vuodelleni  angel

No niin Jada, kysyin narripakaltani neuvoa loppuvuodellesi, että voisit käyttää sen parhain päin. Hyvin pitkällisen etsinnän jälkeen sinulle nousi Itkevä narri.
Se kutsuu kyyneleitäsi virtaamaan, koska ne ovat sinun luonnollista parantavaa vettäsi. Ne virtaavat tunteiden mukana ja purkavat stressiä. Ne saapuvat monista syistä: Ilon tai helpotuksen kyyneleinä, surun kyyneleinä, vihan tai pettymyksen kyyneleinä, kivun tai pelon kyyneleinä, myötätunnon kyyneleinä, naurun kyyneleinä.

Anna nyt etenkin menneisyyden itkemättömien kyyneleiden virrata. Sinun ei tarvitse kuunnella ketään, joka yrittää saada sinut häpeämään tai muuten vain vakuuttumaan, että tunteet pitäisi piilottaa. Kyyneleet eivät ole heikkouden tai haavoittuvuuden merkki. Ne yksinkertaisesti edustavat syviä tunteita ja auttavat sinua paranemaan. Toivota niiden parantava voima tervetulleeksi elämääsi. smitten
tallennettu
jadex
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 61


Profiili
« Vastaus #682 : 09.09.2013 10:34:10 »

Kiitos ind1  smitten

Aivan ihana vastaus, tai oikeastaan enemmänkin muistutus siitä kuinka elämä muuttuu jatkuvasti ja sinä siinä mukana aktiivisena toimijana, et sivustakatsojana.

Kiitos ja siunausta sinulle,

Jadex
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #683 : 09.09.2013 16:52:26 »

Voi kiitos palautteesta jadex  smitten

Rihanna, näin kysymyksesi, voisin kokeilla heilutella heiluria tuohon lähelle/kauas-kysymykseen ja sitten narrien viisaita neuvoja loppuvuodeksi.

Kiva että saan harjoitella teidän kanssa Smiley Tutustun vielä välineisiini joten arvostan palautetta.  smitten
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #684 : 09.09.2013 17:15:44 »

Hei :-) Voisitko katsoa miten miehen työtilanne etenee. Lähteekö välimerelle seilaamaan vai pysyykö lähemmillä vesilä ? Ja mitenkä loppu/ tuleva vuosi sujuupi meillä :-) Onko ylläreitä tulossa :-)


No niin, heiluri oli kovasti sitä mieltä, että lähtö tulee Välimerelle päin. Muista kumminkin, että nämä ovat tämän hetken vibat ja osoittavat potentiaalisimman suunnan, eivät kiveen kirjoitettuja juttuja - omat valinnat vaikuttavat aina asioihin  Smiley

Loppuvuodelle narripakastani nousi Kipeä narri.
Kipeä narri tietää, mistä olet haavoittunut ja mitä suret. Hän kuuntelee sinua avoimena ja muistuttaa, että kipu ei jatku ikuisesti eikä se ole rangaistus. Ja vaikka voi ärsyttää kuulla nämä seuraavat sanat, niin silti, kivun mukana tulee suuria oppitunteja, ja kun ne on käyty läpi ja opittu mitä pitää, saapuu helpotus.

Jokaisen vaikeuden mukana saapuu mahdollisuus kokea elämää syvällisemmin ja rikkaammin kuin aikaisemmin.

Jotkut kivut ovat itse aiheutettuja, monet johtuvat haavoittuvuuden ja epätäydellisyyden kokemisesta elämän matkalla. Itse itselle aiheutettu kipu ei toki ole helppoa käsitellä, jopa päinvastoin - mutta älä suotta syyttele tai tuomitse itseäsi, koska se tekee tilanteesta vaikeammin hallittavan ja estää sinua toipumasta. Sen sijaan tutki, mikä johti kivuliaaseen tilanteeseen, ja lupaa itsellesi tehdä parempia valintoja jatkossa.

Tee kaikkesi, että pääset läpi ja yli surustasi ja kivustasi. Kun teet sen itseäsi kunnioittaen, kipusi muuttuu lahjoiksi, joita ovat kestävyys, anteeksianto, luonteenlujuus, usko, ja pelonsieto. Lopulta kipu voi olla siis vapauttavaa, jos se kohdataan rehellisesti. Tervehdi siis Kipeää narria ja odota kärsivällisesti hänen lähtöään. Se tapahtuu kyllä kun aika on, vaikka tällä hetkellä ei näyttäisi siltä.  smitten
tallennettu
vesimies53
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 54



Profiili
« Vastaus #685 : 09.09.2013 21:45:29 »

Hei! mitä näkyy lähitulevaisuudessa.... smitten smitten smitten
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #686 : 09.09.2013 23:27:18 »

Hei Vesimies53, nostin sinulle narrien neuvon, jotta lähitulevaisuutesi koituisi korkeimmaksi parhaaksesi. Tässä se on:

Sinulle nousi Uskon narri käänteisenä.
Et voi ymmärtää kaikkea pelkällä järjellä. Jotkut asiat ovat, ja tulevat aina olemaankin, arvoituksia. On virhe uskoa, että tietää jo kaiken. Moni asia mitä kutsutaan "tieteeksi" ei sittenkään ole muuta kuin naamioitu mielipide.

Jos haluat jumalaista avunantoa, siirrä itsesi sivuun ja anna sen tulla luo. Tämä tarkoittaa, että luovut henkilökohtaisista epäilyistäsi ja kontrollintarpeestasi, ja antaudut voimalle, joka toimii sinun hyväksesi. Älä yritä järkeillä miten asiat loksahtelevat paikoilleen, vaan ainoastaan usko että niin kyllä tapahtuu.  Smiley Älä keskeytä suurta suunnitelmaa omilla rajoituksillasi.

Maailmankaikkeus rakastaa sinua ja auttaa sinua, jos olet itse avoin sille. Päästä siis irti, ja anna sen tapahtua. Pyydä uskoa, ja saat sen. Älä kuuntele ajatuksia ja epäröintejä, jotka vähättelevät omien uskojesi voimaa. Ihmeitä tapahtuu kaiken aikaa, ja sinunkin omillesi on aika. Siirry sivuun ja anna niiden tulla.  smitten
tallennettu
vesimies53
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 54



Profiili
« Vastaus #687 : 10.09.2013 07:50:21 »

kiitos ind1! viisaita sanoja narrilta,pitää ottaa ohjeista vaarin... smitten
tallennettu
Indium
Vieras
« Vastaus #688 : 10.09.2013 11:07:40 »

Vesimies53, ota toki  smitten

Hmm. Pitäisköhän mun avata oma harjoitteluketju.  :Smiley
tallennettu
Kuuhilda
Astroholisti
*****
Viestejä: 5933



Profiili
« Vastaus #689 : 10.09.2013 11:12:03 »

Joo Indy!
Ja nostat mulle ekan kortin Wink
Ihan vain tähän hetkeen, missä mennään?
tallennettu
Sivuja: 1 ... 44 45 [46] 47
  Tulostusversio  
 
Siirry: