Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 83
76  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 22.04.2012 16:17:54
Mikko voitti VoF:n perjantaina  smitten, eilen ekat västäräkit bongattu ja sima laitettu alulle, tänään parvekkeella lämpöä 21.2 astetta ja jopa tällä hetkellä tietokone toimii.
Plussan puolelle menee tämä viikonloppu  Wink.
77  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Siniset silmät! : 22.04.2012 14:34:41
Siniset silmät taitaa olla pohjoismaissa aika normaali, mut maailmalla harvinaisempi.
Mikäli yhtään muistan oikein niin sinisiin silmiin ja vaaleisiin hiuksiin liittyi väistyvä geeni. Jotenkin niin, että tuo ominaisuus täytyy olla kummallakin vanhemmalla että se voi periytyä.
78  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 14.04.2012 14:49:06
Syömään illemmalla rakkaan lapsuudenystävän kanssa. Edellisestä näkemisestä onkin jo 4-5 vuotta  Shocked.
Edelleen myös onnellinen siitä että vanha työkaveri pääsi VoF:ssa jatkoon  smitten.
79  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: vuodenaika vaihtuu... : 08.04.2012 15:45:20
Juuri äsken lenkillä huomasin ekat leskenlehdet ja myöskin nokkosperhonen kävi lepäämässä hihalla  Smiley.
80  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 07.04.2012 15:31:36
Aurinko paistaa ja parvekkeella on lämpöä jo 13.6 astetta!
Kohta se kesä on kuulkaa täällä!! Ensimmäiset muurahaiset ja kukkakärpäset asunnosta "saateltu seuraavalle tasolle" elikkäs nirhattu ja peipponen pongattu pariin kertaan  Cheesy.
81  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 07.04.2012 15:25:36
Päivää tupaan.
Äsken tuossa tupakalla satuin ajattelemaan ääneen, että jonkun tutkimuksen mukaan nainen siivoaa viikossa miehen jälkiä n.3 tuntia viikossa (eli n.4.2min/pvä)- ja että olispas kiva tavata noinkin siisti mies. Noh, nyt mulla on täällä hiukan ärtynyt leijona  Grin.
Sitä niin ottaa päähän kun joutuu tiskaamaan yleisen rauhan vuoksi ja pitääkseen mun  oinas merkurius kuittailun minimissä.

Huvittaa oikeasti tuo rimpuilu, mutta toisaalta taas ei kai sille mitään voi jos ei tykkää siivoomisesta yhtään ja asuu tällaisen friikin kanssa joka rentoutuu imuroimalla ja jonka hyvä päivä alkaa kahvikuppi toisessa kädessä ja wettex toisessa  2funny.
(Puolustus: pienessä yksiössä vaan loppuu tila kesken jos asiat ei ole paikoillaan (niinkuin MINÄ haluan) knuppel2. Astron kuvioilla natalilla on varmasti tähänkin selitys miksi siisteys on niin tärkeetä, siis sellainen tietty siisteys, steriiliä en tarkoita  Wink )

*muoks-puuttuva piste lisätty. Oikea aika on siis 4.2 min eikä 42  2funny
82  Astro special / Yleistä / Vs: Minkä ikäistä porukkaa? : 07.04.2012 10:45:31
34 ja pirkanmaa täälläkin  Cheesy.
83  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 02.04.2012 13:32:50
Kuuhilda:
Kolmatta päivää jyskäävä ja aaltoileva päänsärky menossa. Särkylääkkeistä ei juurikaan apua, taittavat kyllä pahimman terän.
Koko päänahka on arka ja silmät valonarat, lisäksi itkettää ilman syytä.
Migreeniä tämä ei ole sillä hajuasitini on normaali.
84  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Vapaaehtoisia tarvitaan vielä : 24.03.2012 16:49:21
Antaa palaa  Cheesy !
85  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Persoonallisuustesti : 21.03.2012 14:20:53
Persoonallisuustesti
Edellisten vastaustesi perusteella: Olet 100 % Impulsiivinen

Seuraava kaavio kuvaa vastaustesi sijoittumista
Ekstrovertti   ------------*--------   Introvertti
Käytännöllinen   --------*------------   Intuitiivinen
Ajattelija   ----------------*----   Tuntija
Impulsiivinen   *--------------------   Harkitsija
(mpmp)

Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet hiljainen, käytännöllinen, herkkä ja spontaani. Kaltaisesi ihmiset ovat hieman ujoja ja syrjään vetäytyviä, ja etsiytyvät ammatteihin joissa on mahdollisuus yksinäisyyteen ja samalla pitää sormensa elämän pulssilla. Metsänhoito, maatalous, puutarhanhoito, sukeltaminen, kaivostyö ja rakentaminen ovat sinulle soveltuvia ammatteja, samoin kuin käsityöammatit ja taide. Ihmistyyppisi ovat myös usein ammattiurheilijoita, muusikkoja tai esiintyviä taiteilijoita. Osaat nauttia aisteistasi, ja viihdyt ulkoilmassa ja luonnossa. Arvostat itsenäisyyttä ja riippumattomuutta, ja vetäydyt mielelläsi syrjään liian epämiellyttävistä tai vaativista tilanteista. Vapaa mielenlaatusi on usein vastakkainen liikeyritysten tavoitteille, joten sinua ei helposti löydetä ”uraputkesta” tai ainakaan suuryrityksen johtoportaasta.

No juu, vaikka olen  aurinko oinasaskendentti jousimies tuo ylläoleva kuvaa minua varsin osuvasti.
Hiljaisuus ja herkkyys tuntuvat lisääntyvän vuosi vuodelta. 100% impulssiivinen (onko muitakin vaihtoehtoja  2funny) pitää kyllä paikkansa.
86  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 17.03.2012 15:29:49
Olinpas eilen meedio tilaisuudessa (Irene Nadèn, mielestäni melkein parhain suomessa) , jota odotin oikein tosissani ja joka oli synttärilahja itselleni.
Paikalla oltiin ystävän kanssa yli 30 min ennen alkua ja katteltiin kun pikkuhilja täytty koko sali. Ja eikös jumankauta pari minuuttia ennen alkua sinne pölähdä joku tv2 kuvausryhmä!
Kyllä oli mukava tunnelma kun siellä suvereenisti tuupataan kameraa naamojen eteen ja työnnetään mikkiä sinne ja tänne.
 Ei mitään tiedotusta eikä mainintaa tuosta- ei myöskään kukaan sanonut että rahoja palautettaisiin. Törkeetä!  tickedoff knuppel2
Hämmennys oli niin valtava ettei edes tajuttu lähteä menemään..  Shocked
Ei oikeasti paljon lohduta että "Katsokaa syksyllä kakkoselta jos vaikka vilahdatte mukana kun me tehdään tälläista 8-osasta sarjaa lahtilaisesta tytöstä joka blaa blaa."
Luojan kiitos ei itselle tullut viestiä (enkä kyllä olis ottanu vastaankaan-kiitos kuvausryhmän), mut oikeesti aika raivostuttavaa tuollainen  Angry. Tilaisuus on aika intiimi enkä oikeesti usko että kaikki haluavat tulla tv:ssä nähdyksi tuollaisessa jutussa.

"Muistakaa sulkea puhelimet ettei meedion yhteys häiriinny kun hän työskentelee herkässä tilassa"..ja kamera KÄY .
Meni maku totaalisesti koko Henkisen kehityksen (Helmi) porukasta!
87  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Miten merkuriuksen perääntyminen vaikuttaa?? : 15.03.2012 18:00:02
Tietokone temppuilee ja pelit täynnä bugeja, kommunikaatio tökkii täysillä (erittäin räjähdysherkän)  leijona kanssa, valot räpsyy kun diskossa olis ja lähikaupan korttiliikenne on aikasta jökissä.. tralalaa  Huh
88  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 05.03.2012 10:56:16

Kävin kaverin kanssa kokeilemassa kahvakuulailua eilen ja pakko todeta että ei ole kyllä mitenkään päin meikäläisen laji. Kun ohjaaja käski jotenkin viehkosti kiepsauttaa sitä kuulaa jalkojen välistä niin minä kumautin sillä täysillä perseeseeni. Sattui niin paljon että teki mieli huutaa ääneen, mutta piti vaan teeskennellä että hehheh, eipä tässä mitään, tämä kuului kuvioihini, kyllä.. Myös vartalon ympäri tehtävät kiepsautukset tömähteli kylkiin, ei sovellu ihmiselle jolla on lyhyet kädet ja kuitenkin E-kupin kannut.  :Smiley No, eipä tarvi toista kertaa mennä ja tulipahan testattua.

 2funny
Sain kunnon naurukohtauksen kun näin niin elävästi tuon mielessäni. Mulle olis taatusti käynyt noin, vommellan lähes missä vaan  :Smiley.
Allekirjoittaneella oli äsken suuria vaikeuksia päästä autosta ulos kun oli jos minkälaista pussia ja nyssykkää kädessä ja yritys kova..jäin sitten hölmistyneenä roikkumaan siitä maastoauton ovesta tajuamatta ollenkaan että jos aukasis sen turvavyön niin homma helpottuis.. Grin
Arjen komiikka on mahtavaa  smitten
89  Astro special / Yleistä / Vs: ***** Nosta itsellesi Tarotkortti***** : 01.03.2012 19:51:32
Narri (Käänteinen)

Ole varovainen kaikissa päätöksississäsi, vaikka luulet tunnistavasi sisäisen ohjauksen. Tämän kortin noustessa on viisaampaa katsoa kuin katua. Kaikki ei ole sitä, miltä näyttää, mutta sinun silmiltäsi totuus on hetkeksi peitetty.

Kohtuus (käännetty)

Joku ihminen tulee tämän kortin nostamisen myötä haastamaan kärsivällisyytesi ja luottamuksesi johonkin sinulle tärkeään asiaan. Muista olla kohtuullinen itsellesi ja tee ratkaisusi vain tähän hetkeen ja tämän hetken tunnelmaan perustuen. Olet toteuttamassa tärkeää elämänmuutosta, joka vaatii onnistuakseen vain ja ainoastaan sinun luottamuksesi, ei muiden.

Aika ristiriitaista  Shocked
90  Astro special / Astro special / Vs: Tuplat...tai triplat? : 26.02.2012 13:21:54
 aurinko, IC,  venus ja  merkurius  oinas + kuunsolmukeskitaivaspluto ja  kuu  vaaka sekä  askendentti ja neptunus jousimies
Taitaa olla elämän mittainen koulu päästä oppositiosta hallitukseen, sen verran reilusti annettu noita  aspect_squ aspect_opp.
Sivuja: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 83