Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Tarot harjoittelua (ei kysymyksiä)  (Luettu 48786 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
tiipoo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 32



Profiili
« Vastaus #45 : 06.10.2007 21:14:17 »

Hei Yöpihla,

Minulle voit myös -kun ehdit- katsella mitä kortit kertoo.
 
Mennyt vuosi on ollut sellaista hullunmyllyä ettei tosikaan Shocked. Nyt kuitenkin kaikki tuntuu valuvan uomiinsa kuin itsestään.
Ensimmäisiä kertoja avioeron jälkeen tunnen seesteisyyttä ja hyvää oloa. Ihan hölmö ja silti ihana tunne, kun vain hymyilee itsekseen (huomaamattaan) ja sisällä velloo hyvä olo ja tyytyväisyys Kiss.

Nyt siis kun kaikki tuntuu hyvältä niin kiinnostaisi mitä kortit kertoo.
..... ja tietty se uuden rakkauden löytyminen kiinnostaa aina smitten. Onkohan sellaista näköpiirissä?

Kiirettä ei ole, ihan omaan tahtiin. Jaksan kyllä odottaa Smiley.
tallennettu
Sirpa
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 1



Profiili
« Vastaus #46 : 07.10.2007 20:42:35 »

Ja HEI,

Täällä edelleen yksi  angel joka kovasti toivoisi tulkintaa taikka vastausta.
Eli elämähän on niin hektistä nyt että koskahan kiirus hieman helpottais  crazy2?
Mihin suuntaan talous asiat ovat valumassa  Tongue? Ja miltä näyttää tulevaisuus?
Varsinkin kun aina ei ole ihan varma edes mitä elämältä haluaa  idiot2
Onkohan  smitten asioita olemassakaan?

Voimiesi mukaan?

 Smiley Situne
tallennettu
Yöpihla
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 52


Profiili
« Vastaus #47 : 08.10.2007 00:20:27 »

Hei Pupuliini74,
Katostaan mitä tulee.

Mennyt: Miekkojen viisi

Ilman opusta: Minulle tämä kortti kertoisi kompromisseista, taisteluista, voitoista sekä häviöistä. Eniten ehkä siitä, ettet ole kenties osannut päättää. Mieli muuttuu. Kertoisi myös ehkä yksinäisyydestä joukossa, siitä että tuntisit toisinaan, jotta et oikein sovi joukkoon? Et ehkä ole uskaltanut lähestyä asioita, antanut niiden kenties lipua ohi tai sitten olet rynnännyt niitä kohti, säikäyttäen muut Wink

Opus sanoo: Kortti kertoo siitä, että aina on voittoja ja häviöitä.  Muistuttaa, että jokainen kokemus on tärkeä. Kehoittaa riemuitsemaan muiden voitosta ja pysymään nöyränä, kun itse voitat. Todellinen voittaja on se, joka pystyy nousemaan voittojen sekä häviöiden kaksijakoisuuden ylle. Eli oppimaan, hyväksymään ja ymmärtämään niitä. Kohtelemaan ystävinä. Jokainen tappio opettaa ja jokainen voitto kannustaa, sekä päinvastoin.

Nykyhetki: Miekkojen ässä

Ilman opusta: Sanoisin, että sinulla on pullat hyvin uunissa, vaikka saatatkin sitä itse epäillä. Asiat ovat käsissäsi, jos vain tartut niihin. Kuuntele itseäsi ja toimi sen mukaan. Valinnat ja päätökset voivat olal vaiekita, mutta jos olet rehellinen itsellesi, et voi kuin voittaa Wink silloinkaan, kun häviät. Laita kaikki likoon. Kertoisi myös vahvoista tunteista. Olet ehkäpä sellainen ihminen, joka elää tulenlailla, komiasti roihuten, vahva ja itsenäinen, omantiensä kulkia. Katsele ympärillesi ja ole tietoinen ympäristöstäsi. Luulen, että vastaukset ovat lähempänä, kuin uskotkaan Wink

Opus sanoo: Kertoo älyllisestä voimasta sekä lahjakkuudesta. Henkisestä tasapainosta sekä laajenevasta tietoisuudesta. Olet tietoinen ja tasapainossa. Edustaa myös orginellia ajattelua, joka on luovuutta parhaimmillaan. Älä pelkää käyttää maalaisjärkeä, mutta älä myöskään aliarvoi abstraktin ajattelun voimaa, älyä. Mutta, muista sydämesi (tätä opus ei sanonut), liiallinen järkeistäminen voi viedä sinut kylmälle tielle ja evätä ne mahdollisuudet, jotka saavat elämääsi taikaa. Sponttaani suhtautuminen itseesi ja ympäristöösi avaa tietä syvemälle tietoisuudelle. Ja ponnistelu on varmin tie onnistumiseen, uskalla siis taistella Wink

Tuleva: Tuomio

Ilman opusta: O-ou Wink sinulle on kovat ajat tulossa, löydät elämällesi suunnan ja viereesi ihmisen. Kohtaloksi voisin sitä ehkä kutsua, jopa tarkoitukseksi. Minulle tämä kortti kertoisi myös sitä, että tie jota tulet kulkemaan ei todellakaan ole aina helppo.  Enkä ole yhtään varma, että on myöskään lopullinen. Mutta tarkoitettu ja osoitettu. Suhteesta, joka tuntuu nousevan kaiken yläpuolelle, mutat se on sitten molmpia, sekä taivasta, että helvettiä. Älä suotta tästä säikähdä. Loppujenlopuksi kuitenkin itselläsi on avaimet siihen, miten elämäsi menee. Mutta näksin, että joko olette pitkään yhdessä (jos saatte vain asiat lutviutumaan) tais itten tuloksena on lyhyempi, mutta myrskyisä suhde, jonka laista et tule ehkä enään koskaan kokemaan. Siinä jokainen tunne eletään syvältä ja lujaa. Kaksi riehuvaa tulipaloa, joiden lieskat tanssivat yhdessä ja valaisevat yötaivaan. Kaunista, mutta saattaa olla myös tuhoisa, jos liekkejä hillitä ja "paloa rajata".

Opus sanoo: Tämä kortti eustaa korkeaa henkistä tasoa, tietoisuutta. Arvostelu kykya ja makua, jotka ovat hyviä. Näet ihmiset ja asiat ilman ennakkoluuloja. Kutsuu yhdistämään itsessään erillisinä olevat asiat. Laajakatseisuutta, objektiivisuutta sekä kykyä kommunikoida ymmärrettävästi Smiley Kuuntele enemmän sydämesi ääntä. Kehitä omaa tervettä arvostelukykyä ja luota enemmän itseesi, kuin muihin. Jos teet virehietä, opi niistä, älä kanna niitä mukanasi turhan. Toimi kutsumustesi mukaan, sillä sinulla on mahdollisuus toteuttaa itseäsi entistä paremmin.

Yleiskatsausta, kun näistä katson, niin mieleen tulee sellainen korrekti hulivili. Asiaa en osaa paremmin ilmaista. Toisia pelotat hulivili luonteellasi toisia taas vakavuudellasi. Kertoisi himeaman ihmisestä, joka ei ole varma onko lintu vai kala Grin, voit olla molempia ja luulen, että ehkä sinunkin olisi hyvä se ymmärtää ja vaatia kumppaniltasi, että hän myös hyväksyy sen. Epävarmuus lähtee meistä itsestämme. Itse asetamme ne raamit, jotka haluamme täyttää ja useinmiten siksi, että uskomme muiden tahtovan meidän tehdä niin. Paras asia, jonka kuitenkin voi itselleen ja muille tehdä, on olla sellainen, kuin on. Arvostaa itseään itsenään ja seistä oman persoonansa takana. Näin myös muut seisovat sen takana ja arvostavat sitä.

En tiedä oliko tässä sinulle mitään, mutta toivottavasti osasin olla avuksi.

Yöpihla
tallennettu
Pupuliini74
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 39


Amor vincit omnia


Profiili
« Vastaus #48 : 08.10.2007 10:49:50 »

Heippa Yöpihla!

Kylläpä osui tulkintasi nappiin joka osiossa Smiley Tiedän että kun päätöksen pystyn tekemään niin sitten siltä osalta helpottuu vaikka tie on todella kuoppainen sekä mutkikas mille lähden...

Suhde mikä on taivasta ja helvettiä kuulostaa  Cheesy kaikki vastaan otetaan mitä annetaan  Smiley

Hulivili  2funny vähintäänkin sellainen.. elää täysillä ja sit aina sattuu vauhtia sekä vaarallisia tilanteita matkan varrella muttei ainakaan ole tylsää kellään  Grin

 smitten kiitos ja jatka sammaan malliin.. osaat tulkita todella hyvin...
tallennettu

Nouseva merkki : Jousimies
Aurinko Vaa'assa 28.37
Kuu Kauriissa 21.12
Merkurius Skorpionissa 5.37 R
Venus Vaa'assa 24.46
Mars Vaa'assa 26.03
Jupiter Kaloissa 8.14 R
Saturnus Ravussa 18.49
Uranus Vaa'assa 28.10
Neptunus Jousimiehessä 7.55
Pluto Vaa'assa7.33
Yöpihla
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 52


Profiili
« Vastaus #49 : 08.10.2007 23:56:00 »

Hei Nauris, kokeillaan saanko mitään. Nostans inulel kaksi korttia ja sitten yhden läheisellesi. Mutta en lupaa, että hänelle jotain saan.

Rakkaus

Nykyisyys: Miekkojen kasi

ilman opusta: Tällähtekellä et oikein voi tehdä asioille mitään ja tuntuu, ettet ehkä näkisi koko kuvaa, niinkuin se olisi nähtävissä? Jokin asia jää sinulta huomioimatta, syystä tai toisesta. Vaakakupissa on paljon asioita ja toiset ovat painavempia kuin toiset. Nämä kaikki pitäisi kuitenkin ottaa huomioon. Osa niistä on jäämässä taakse, mutta painolastia ovat.

Opus sanoo: Kertoo tietoisuuden heräämisestä, sekä omista rajoituksista vapautumista. Tulet tietoisemmaksi asioista, jotka estävät lopputuloksen syntyä tai vaikeuttavat sitä.
Älä anna mielesi kahlita itseäsi ja estää sinua toimimasta vapaasti ja luovasti. Voi kertoa myös haavoitetusta itsetunnosta ja yksinäisyyteen vetäytymisestä. Tilnateesi saattaa muuttua äkillisesti, etkä voikaan enään turvautua vanhoihin kaavoihin ja ratkaisumalleihin. Älä rajoita itseäsi eläkä näinkään myös muita. Ja vanhoja kaavoja, on hyvä välillä päivitää tähän päivään sopivaksi Wink (niinkuin tietokonettakin)

Tuleva: sauvojen kolme

Ilman opusta: Minulel tämä kertoisi (no jaa, se kyllä tossa pakkaa sekoittaessakin jo mielessä kummitteli), että tulisit ehkä kääntämään kelkkasi. Se mitä haluat nyt, ei välttämättä ole enään toiveissasi. Toisaaltaan näkisin muutosta ja tasapainottumista. Asiat selkiytyvät, mutta on mahdollista, että jatkat tietäsi uuteen suuntaan ja jätät vanhan taakse.

Opus sanoo: Ole ehdottoman rehellinen itsellesi. Älä ole ristiriidassa itsesi äläkä ympäristösi kanssa. Kun kuuntelet sydäntäsi, kunnoitat kehoasi ja käytät järkeäsi saat uudenlaista rauhaa ja mielihyvää elämääsi. Se näkyy myös ulospäin.

Kasi merkitsee: uuden alkamista (eli olisit nyt muutosten kourissa)
Kolmonen: Kuvastaa synteesi, yhteistyötä ja sen tuloksia.

Yleiskatsausta näistä en saa.

Läheisesi: Maagikko

Ilman opusta: En valitettavasti saa tästä kortista mitään kiinni, utta opus osaa ehkä auttaa.

Opuksen kanssa: Läheisesi tuntuisi olevan voimakas ja herkä ihminen, jolla on kykyä ja voimia saavuttaa omat päämääränsä. Kortti kehoittaisi luottamaan itseensä ja uskaltautumaan elämään. Uskallusta olal oma itsensä ja näyttää omat vahvuutensa.

Toivon, että läheisesi sa asiansa kuntoon. Ja olen pahoillani,e tten tähän mitään nähnyt/tuntemuksia saanut. Mutta niin alussa hiukan epäilinkin. Minulle tämän katsominen oli myös ristiriitaista, koska kirjoituksesi kertoisi että hänellä on vaikeita aikoja elämässään (ihmissuhteet jne.), mutta itselleni tulee taas mielikuva sairaudesta. Ole läheisesi tukena. Kaikki mikä tapahtuu, niin ne tapahtuu. Jossain vaiheessa jokaiselle asialle löytyy syynsä/opetuksensa. Elämä on toisinaan todella vaikeaa ja sen eteentuomat asiat erittäin julmia, niin että niihin "oikeutuksen löytäminen" tuntuu ihan yhtä julmalta. Kukaan ei kuitenkaan koskaan kärsi turhaan. Vaikka se useinmiten tuntuu siltä. Mutta myöhemmin näkee, miten paljon vaikutusta tietyilläa sioilla on ollut ja mihin kaikkeen ne ovat kantaneet voimaa ja kauneutta. Toivon kaikkea hyvää läheisellesi ja minusta oli ihanaa, että kysyit hänellekin. Hänllä on onni saada sinut vierellensä, silloinkin, kun tunnet ehkä itsesi avuttomaksi.

Yöpihla
tallennettu
AveMarisStella
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 111



Profiili
« Vastaus #50 : 09.10.2007 15:47:01 »

Hei Yöpihla!
Toivottavasti et harmistu, kun haluaisin lisätä yhden lisäpyynnön. Olen vähän epätietoinen siitä, mitä minun pitäisi tehdä tämän "Mustan Leijonan" suhteen. On kyse niin yliherkästä ihmisestä, että jokainen liike voi aiheuttaa melkoisen maanvyöryn. Pitäisikö minun vain katsella mitä tapahtuu vai yrittää vaikuttaa asioihin?
AMS
tallennettu

askendentti vaaka
 aurinko merkurius venus uranus pluto kuu vesta neitsyt
 jupiter juno rapu
 saturnus chiron kalat
 neptunus skorpioni
 mars leijona
eppana
Astroholisti
*****
Viestejä: 1258



Profiili
« Vastaus #51 : 09.10.2007 18:36:59 »

Hei Yöpihla.

Saisinko kortin rakkaudelle ja suunnalle elämässä. Kiitos  smitten
tallennettu

"Optimisti pärjää helvetissäkin, pessimisti ei taivaassakaan"- vanha sanalasku.
nauris
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 46



Profiili
« Vastaus #52 : 11.10.2007 14:26:33 »

Kiitos Yöpihla :)Paljon tuntuu olevan todenperäisyyttä ajatuksissasi. Läheiseni on todellakinsairastellut jo pisempään ja en voi häntä okvasti auttaa niinkuin toivoisin Cry Kiitos kaunis sinulle ja voimia smitten
T:Nauris
tallennettu
härätär
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 53



Profiili
« Vastaus #53 : 11.10.2007 17:28:18 »

Hei Yöpihla!
Olen vähän solmussa itseni kanssa tällä hetkellä enkä oikein tiedä minne suuntaisin. Katsoisitko minulle työasiat.
    kiitos!
tallennettu

Annetaan kaikkien kukkien kukkia
Yöpihla
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 52


Profiili
« Vastaus #54 : 12.10.2007 02:07:19 »

Hei hilkka_k,

kun joitain päiviä sitten luin viestisi, niin mieleen nousi kuva, että risteily ei tule onnistumaan tai jos tulee, niin siitä tulee kaikkea muuta kuin suunnittelitte, ikään kuin väkisin puskettu. Mutta nyt kun luin, niin samaa fiilistä en saanut. En tiedä tuliko ja menikö asia jo, vai onko siinä tapahtunut muutoksia (kuten keskustelemista Wink ), joten annetaan korttien puhua. Ja ennenkuin annan, niin kerron mitä oma intuitioni sanoo. Voin myös olla väärässä, joten ethän usko täysin! Jos toteutatte matkan, ei se mene niin, kuin olitte suunnitelleet, vaan konflikteja tulee. Molemmat pettyvät.

Mennyt: Maljojen kaksi

Ilman opusta: Teidän suhteenne on tarkoitettu tapahtuvaksi, välillänne on side, tai ainakin se on ollut, joka on tuntunut lähes johdatukselta/kohtalolta. Luultavasti olette lähentyneet vaikeiden asioiden kautta, teitä sitoo tietyt siteet, joita muut eivät ymmärrä. Suhteessanne sinä olet kuitenkin ollut ehkä se, joka on antanut periksi ja mennyt enemmän mukana. Olet antanut periksi ja jäänyt "taka-alalle", toisinaan jopa hammasta purren.

Opus sanoo: Kakkonen tarkoittaa tasapainoa ja jatkaa alun aloittamaa prosessia. Kortti symbolisoi rakkautta, ystävyyttä ja seksuaalisuutta..tantraa. Tantran mukaan rakkaus ei kiellä eikä tuomitse, vaan sillä on kyky muuttaa viha rakkaudeksi, ruma kauniiksi ja masennus luovuudeksi. Kuvaa miehen ja naisen sulautumista yhdeksi. Hyväksy maskuliininen sekä feminiininen puoli itsessäsi. Ole tietoinen seksuaalisesta energiastasi äläkä tukahduta sitä. Uskalla kohdata kumppanisi niin henksiellä, fyysisellä kuin tunteiden tasolla. Nauti elämästäsi ja luo harmoniaa.

Oletteko ehkä yrittäneet peittää tunteitanne, vai onko ystävyytenne alkanut "rumasti"? Niinkuin eräs laulu kysyy, kuka ruman määrää ja kauniin säätää Smiley

Nykyisyys: Lanttien kasi

Ilman opusta: Olette tehneet työtä ja yrittäneet voittaa esteitä tahoillanne ja yhdessä, eikä se hedelmätöntä ole ollut. Mutta paljon on viellä jäljellä. Tiedätte mitä teette, mutta ette ehkä miten, tai ainakin epäilette. Puhut ystävästä, minulle tule mieleen kumppani. Teette toistenne puolesta ja itsenne. annatte, pyyteettömästi ja ehkä joskus toivoen saavanne siitä jotain enemmän.

Opus sanoo: Kahdeksikko edustaa uuden alkamista. Symbolisoi ahkruutta, luovuutta sekä kykyä suoriutua hyvin erinlaisista käytännön tehtävistä. Työnteko - ruumiillinen tai henkinen - koetaan syvällisesti. Symbolisoi työtä, joka tehdään sen itsensä vuoksi, ei niinkään henkilökohtaisen motiivin. Kuvaa myös uusien taitojen ja kykyjen muodostumista. Älä pelkää tarttua vaikeisiin tehtäviin. Joskus on ponnisteltava ja harjoitettava itsekuria, että pääsisi päämääränsä.

Tuleva: Lanttien ysi

Ilman opusta: Matkastanne tulee opettava. Se tuo esiin positiiviset ja negatiiviset asiat suhteestanne. Asettaa eteen valinnan. Mikään ei ehkä ole samoin kuin ennen, mutta niin ei kuulu ollakkaan. Asiat, joita olette vältelleet, tulevat myös eteen.

Opus sanoo: Yhdeksikkö edustaa tietynlaista täyttymystä. Edustaa harmonia ja korkeampaa tietoisuutta. Kuvastaa ehdotonta luottamusta sekä tietoisuutta siitä, että olet oikealla tiellä.Ilon, menestyksen ja tyytyväisyyden sekä täyttymyksen symboli. Yhtyy sisäinen kuin ulkoinen tasapaino. Kuvaa sadonkorjuun aikaa, ehdotonta täyttymistä.

Yleiskatsaus: Minusta teillä on paljon semmoista, jonka kiellätte ja jos matkanne toteutuu, nämä asiat tulevat esiin. Matkasta ei ehkä tule semmoinen, kuin olitte kuvitelleet. Avaa silmiä ja sielua. Ette ole samoja ihmisiä sen jälkeen ja vasta sitten punnitaan mistä kaikesta on kyse. Mnule nämä kortit matkastanne ovat "synkät", mutta siltikin positiiviset. Kertovat heräämisestä ja asioiden todellisesta ymmärtämisestä.

Iloista syksyä toivottaen,
Yöpihla.
tallennettu
Yöpihla
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 52


Profiili
« Vastaus #55 : 12.10.2007 02:08:23 »

Vastauksissa nyt kestää, joten kärsivällisyyttä pyydän smitten
tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #56 : 12.10.2007 09:54:22 »

Vastauksissa nyt kestää, joten kärsivällisyyttä pyydän smitten

 angel  smitten  Kiss ..... mikäs hoppu " valmiissa valmiissa" .... tälläkin aikansa ja paikkansa ja tarkoituksensa .... ja periaatteessahan kaikki on läsnä ja tiedossa - sinä Yöpihla olet "ottanut mukaasi" talenttisi ( joka sinulla on varmasti ollut jo "kauan" eli  tehdä "näkymätön tieto näkyväksi" - eli pukea se sanoiksi .... meille kysyville .... että "dont worry just be happy" ..... t.aaviisuinen  Kiss
tallennettu
Yöpihla
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 52


Profiili
« Vastaus #57 : 12.10.2007 22:29:18 »

Hei Maikkiy,

katsotaan mitä kortit yleiseen suuntaan sanovat Wink

Mennyt: Lanttien kolmonen

Ilman opusta: Minulle tämä kertoisi menneestä, jossa on ollut paljon rakkautta ja iloa. Ehkä muistuttaisi näistä asioista, ihmisitä, jotka ovat seisoneet vierelläsi ja kulkeneet kanssasi. Positiivisia asioita, jotka kantavat sinua tänään ja huomenna ja joita kannattaa kantaa sydämessään.

Opus sanoo: Kolmonen kuvastaa synteesiä, yhteistyötä ja sen tuloksia. Kortti edustaa yltäkylläsiyyttä, rikkautta ja iloa. Kertoo tunteiden ja kokemusten jakamisesta, niin hyvinä kuin huonoina aikoina. Kertoo kyvystä kommunikoida sydämen tasolla ja muistuttaa riemuitsemaan ja olemaan avoin mystisille kokemuksille. Yhteistyökumppaneideista, jotka ovat samalla tasolla (ystävät, perhe)

Nykyisyys: Miekkojen kolmonen

Ilman opusta: Minulle tämä kortti kertoisi, että sydämesi olisi haavoilla. Et ehkä ole juuri nyt kokenut itseäsi haavoittavia asioita, mutta niitä olisi. Surua ja pettymystä. Ikävistä asioista, joiden kanssa joudut kamppailemaan, selvittämään. Sinäänsä hassua, koska kun luin kirjoituksesi, niin minulle tuli kuva ihmisestä, joka tietää missä menee ja on löytänyt tasapainon, on vain utelias. Näkisin kuitenkin, että tämä kortti olisi yhteyksissä menneisyyteesi.

Opus sanoo: numero kuten yllä Smiley kortti symbolisoi syviä surun, kivun ja ahdistuksen tunteita. Kertoo ihmisestä, joka on avoin ja jonkalainen kykenee kokemaan nämä tunteet niin syvällisesti. Muistuttaa, että kun kohtaamme rohkeasti ja rehellisesti ne asiat, jotka meitä ovat joskus satuttaneet, voimme rakastaa enemmän ja myös ottaa rakkautta vastaan. Hyväksymällä kipu, muttuu se hiljalleen rakkaudeksi ja henkiseksi kasvuksi/voimaksi. Kivun lähdettä sinun ei tosin tarvitse hyväksyä tai itse asiaa. Vain se, että tuntuu pahalta ja se on ihan ok.

Tuleva: Hallitsijatar

Ilman opusta: kertoisi minulle, että löydät naiseutesi ja itsesi Wink Saisit tasapainon elämälle, löytäisit suunnan ja varmuuden. Vahvuudesta seistä omilla jaloilla ja omien sanojensa takana. Tyyneydestä, rauhasta ja rakkaudesta, muita sekä itseään kohtaa. Hyväksynnästä, joka on lempeä kaikelle. Tyyneys ja rauha huokuvat minulle tästä kortista. Löydät vahvuutesi aivan uudella tavalla ja opit ammentamaan sitä ympäristösi ja itsesi hyväksi. Näkisin myös, että ihmiset lähelläsi voivat hyvin Smiley

Opus sanoo: Kuvaa naisellista, ylevää viisautta. Edustaa ulkoista, kuin sisäistä kauneutta sekä harmoniaa. Korkeasta henkisyydestä ja maanläheisyydestä. Pyytettömästä vastaanottavaisesta rakkaudesta ja hedelmällisyydestä sekä luovuudesta.Luottamuksesi lujittumisesta elämään, tasapainoisuudesta. Tuo naiseutesi esiin, anna sen kukoistaa, opettele antamaan ja vastaanottamaan.

Jätän tällä kertaa poikkeuksena yleiskatsauksen tekemättä, jos tahdot, niin voin sen kertoa YV:nä mikäli haluat kuulla. Siitä selvinneen samalla näinkö päin honkia.

Paljon voimaa ja iloa tulevaan talveesi smitten
tallennettu
Aurinko45
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 59


Profiili
« Vastaus #58 : 13.10.2007 00:08:02 »

Hei Yöpihla.

Olet taitava! Kerro ihmeessä yv:nä loput. Vastaan sitten sinulle yv:na myös.
Enkeleitä ja paljon kiitoksia  smitten
tallennettu
Yöpihla
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 52


Profiili
« Vastaus #59 : 17.10.2007 00:23:10 »

Hei Arkiviisu,

Teen katsauksen ja katsotaan mitä asioita esiin nousee? Kiitos kauniista kuvista. Sen verran hidas olen, etten ihan kyllä niitä ymmärtänyt, mutta upeita olivat. Tarot kortit kyllä tajusin, mutta en siis ideaa..jos siis tahdot valottaa, niin mielellään vastaan ottaisin. On siis syy miksi minua on joskus tiiviksi kutsuttu  2funny

Mennyt: Maljojen ysi

Ilman opusta: Sanoisin, että olet saanut elämältä paljon. Mennyt matkaa jo jonkin verran ja mukaan on tarttunut paljon asiaa. Mielestäni kortti ehkä muistuttaa asioista, joita olet menneessä oppinut. Näkemään niitä, iloitsemaan niistä ja muistamaan niitä. Olet saanut vakaan pohjan jalkojesi alle ja se kantaa. Ihmisenä ehkä tämä kortti kertoisi ilkikurisuudesta ja iloisuudesta. Sydämestä, joka tuntee paljon ja syvältä. Joka on iloinnut ja itkenyt, säästelemättä kumpaakaan tunnetta. Ei mitään hiillosta, vaan täysi roihu. Kuitenkin ulospäin tuntuisit olevan rauhallisempi, mitä sisältäsi. Tyynen ihmisen kuva nousisi mieleeni. Se, mitä ulkopuolelle siis on näkynyt.

Opas sanoo: Yhdeksikkö kuvaa täyttymystä. Edustaa sekä fyysistä, että henkistä hyvinvointia. Ilon, tyytyväisyyden ja onnellisuuden kortti. Luovaa mielikuvitusta sekä kykyä toteuttaa toiveet. Olet katsellut tulevaisuutta optimistisena ja luottaen, hyvillä mielin. Olet ehkä joutunut opettelemaan luottamaan itseesi ja ymmärtämään, että sinä itse olet avain elämään, jonka haluat.

Tämä hetki: Lanttien nelonen

Ilman opusta: Minulle tämä kertoisi ehkä odotuksesta ja omanlaisesta pasiivisuudesta. Kuin odottaisit jotain sellaista, jota sinulla jo on, mutta et vain tajua sitä. Perusasiat ja rakenteet ovat kaikki kunnossa, anna mennä! Tämän enempää tällä hetkellä ei ole tulossa, mutta tästä se alkaa.

Opus sanoo: Nelonen edustaa tasapainoa. Kortti symbolisoi tarvetta olla yksin ja pitää asiat omissa käsissä.  Muistuttaa omista rajoituksista, mutta myös kehoittaa olemaan ylpeä saavutuksista. Kuvaa hyvää taloudellista harkintakykyä ja järkevien tavotteiden asettamista (joita osaat siis itsellesi asettaa) Symbolisoi myös voimaa ja tietoisuutta (siis käytä niitä!). Tunnustele energiaasi. Tee sekväksi, mitä haluat pitää itselläsi ja mistä voit luopua toisten hyväksi. Kaikesta ei voi luopua, mutta kaikkea ei voi myös pitääkkään. Opettele omistamaan ja luopumaan, sekä tietämään mitkä ovat rajasi. Ole ylpeä asioista, joita olet saavuttanut.

Tuleva: Erakko

Ilman opusta: Kortti kertoisi minulle erinlaisuudesta, joka erottaa sinut muista. Yksinäisyydestä, joka on ehkä omaa haluasi. Voit kuitenkin itse valita, päästätkö muut elämääsi vai vetäydytkö omaan elämääsi. Viisaudesta, mutta jos sitä ei jaa, niin ei sillä mitään teekkään. Rauhallisuudesta sekä maltista, mutta myöskin vastahakoisuudesta tehdä itse asioille jotain. Kortti siis sanoisi minulle suoraan, että ei oel mitään vikaa siinä, että vetäydyt syrjään, mutta olisi myös hyvä, jotta et jääs ivusta katsojaksi vaan tartut itsekkin asiaan/asioihin. Ne menevät ilmans inuakin eteenpäin, mutta nopeammin, jos itse toimit, silloin kun tiedät, että sitä tarvittaisiin. Ota rohkeasti asemasi tulevaisuudessa.

Opus sanoo: Edustaa yksin oelmista ja maailmasta pois vetäytymistä. Viisautta, täyttymystä sekä sisäänpäin suuntautumista. Kulkee tietä yksin kohti korkeampaa tietoisuutta. Yksinäisyys merkitsee rauhaa ja lepäämistä omassa itsessään. Viisas ja kokenut tiennäyttäjä, joka auttaa myös muita tienetsijöitä sisäisellä matkallaan. Meditaation ja valaistumisen kortti. Toimi mikä on sinulle hyväksi ja tee se, mikä tärkeää. Kuuntele sydäntäsi ja anna itsesi kasvaa. On hyväksi olla sillointällöin yksin. Luo kauneutta, harmoniaa ja järjestystä elämääsi enemmän. Saata keskeneräiset asiat päätökseen.

Yleiskatsaus: Sinulla tuntuu olevana siat hyvällä mallillaan, mutta minulle kortit kertoisivats iitä, että itse et uskalla, vaan annat virran viedä ja menet mukana. Voit itse myös ohjailla ja ottaa ohjakset käsiisi. Virta kyllä vie, mutta voit päättää suunnan sekä sen, miten nopeasti saavutat määränpääsi. Uskot ehkä kohtaloon ja tarkoitukseen, mutta voi olla, että siinä määrin, ettet itse aina tajua toimia silloin, kun pitäisi vaan viivästytät asioita. Luota! Ota asiat rohkeasti käsiisi, pääset nopeammine tenpäin, ikä turhautumisia tule niin paljon Smiley

Toivottavasti oli apua,

Yöpihla.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 7
  Tulostusversio  
 
Siirry: