Sivuja: 1 ... 96 97 [98] 99 100 ... 110
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Kysy AthaMaaritilta (nykyään maksu, lue lisää sivu 1)  (Luettu 709555 kertaa)
0 jäsentä ja 4 vierasta katselee tätä aihetta.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1455 : 17.07.2008 17:53:33 »

Aavisunen. Tässä roikkusuhteelle ja työlle kortit.

MALJOJEN RITARI
Avainsanat: Veden tulielementti, antautuminen rakkaimmille, kyky antaa, korkeamman tunnetason saavuttaminen, henkisesti tärkeät suhteet

Maljojen Ritarilla on suuret siivet, joilla hän kohoaa korkealle voimakkaan valkoisen hevosen selässä. Hänellä on vihreä haarniska ja hänen ojennetussa oikeassa kädessään on malja, jossa on rapu. Rapu, astrologisesti veden merkki, saattaa viitata perhesuhteisiin. Tässä perhe täytyy kuitenkin laajentaa käsittämään mitkä tahansa merkittävät ihmissuhteet, erityisesti sellaiset, jotka ovat henkisesti tärkeitä ja jotka liittyvät hengellisiin yhteisöihin.
Henkisyyttä symboloivat vaaleansiniset siivet kohottavat tärkeät ihmissuhteet ylemmälle keskinäisen ymmärryksen ja vuorovaikutuksen tasolle. Turhamaisuutta symboloivan riikinkukon yli on päästy. Se levittää kauneuttaan ympärilleen ja ilman ylpeyden häivää uhraa kauneutensa korkeimman palvelukseen.
Vihreä haarniska kuvaa sitä Maljojen Ritarin suurta luovuutta, jolla hän kykenee ilmaisemaan syvimpiä tunteitaan. Hänen antamansa lahjat ovat ilmauksia hänen ponnisteluistaan kohti yhä täydellisempää tunteiden vaihtoa.
Päätelmät: Kaipaat tiivistä kanssakäymistä ja vuorovaikutusta samanmielisten ja samalla tavalla ajattelevien ihmisten kanssa.
Kysymys: Kuinka voit rikastuttaa vuorovaikutusta ihmissuhteissasi?
Ehdotus: etsi todellista perhettäsi, yhteisöä, jossa tunnet olevasi kotonasi. Siellä voit olla yhteydessä ihmisiin kaipaamallasi tavalla.
Vahvistus: Löydän yhteyden tai suhteen, jota tällä hetkellä tarvitsen.

Ero on ollut hyvä, koska se on vapauttanut sinut kulkemaan kohti tämän kortin avainsanoja ja todellista henkistä perhettäsi kohden. Oikea henkinen yhteys hakkaa minkä tahansa romanttisen maallisen onnen huuman mennen tullen, joten semmoisia kohti vaan! Cheesy

MIEKKOJEN KAKKONEN – RAUHA
Avainsanat: Kuu Vaa´assa sisäinen rauha, voima tehdä päätöksiä henkistä rauhaa sisältäviin tilanteisiin tai ihmissuhteisiin liittyvät päätökset.

Rauhaa symboloivat kaksi miekkaa ovat ristissä ja lävistävät keskellä olevan sinivalkoisen kukan. Tämä symboloi valmiutta rakkauteen ja oivallukseen taistelun sijaan. Keltaisen värin symboloima syvä henkinen rauha yhdistyy vihreän kuvaamaan uudelleenjärjestäytymisen voimaan. Tällaisissa olosuhteissa tilanteet voidaan selvittää ja päätökset tehdä intuitiivisesti. Nyt esille pulpahtaviin ideoihin ja inspiraatioon kannattaa kiinnittää huomiota. Muista ne, jotta pysyisit selvillä omasta tilanteestasi silloinkin, kun epäilys ja hämmennys valtaa mielesi.
Kukasta lähtevät siivekkeenmuotoiset kuviot liittyvät kortin ilma-elementtiin. Ne osoittavat, että todellinen rauha sisältää myös uusia asioita ja liikettä.
Päätelmät: Sisäinen rauha on erityislahja. Suojele sitä, mutta ala koskaan yritä takertua siihen.
Kysymys: Mitkä elämäsi alueet ovat sinulle erityisen tärkeitä? Voit nyt kaikessa rauhassa tehdä tarvittavat päätökset.
Ehdotukset: Varaa itsellesi aikaa syvään rentoutumiseen! Nyt on hyvä aika tarkastella menneisyyttäsi, nykyisyyttäsi ja tulevaisuuttasi. Kirjoita näkemyksesi muistiin.
Vahvistus: Syvä rauha täyttää sydämeni.

Hyvä kortti työrintamalle! Jatka toimimista intuitiostasi käsin niin hyvin menee. Ei tarvitse stressata vaan olet rauhallinen ja tyyni.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1456 : 17.07.2008 17:57:40 »

Sidrika. Ihastumiselle kortti:

LANTTIEN PRINSSI
Avainsanat: Maan ilmaelementti, rakenteiden, muotoilun, arkkitehtuurin hallinta, voimakas energia työskenneltäessä aineen, materian kanssa, järkkymättömyys, harkitsevaisuus, meditaatio, fyysinen toimeliaisuus

Lanttien Prinssi kuvaa kukkimista ja pölyttämistä. Tätä symboloivat hänen takanaan olevat monet erilaiset kukat. Prinssi istuu vahvan härän vetämissä tukevarakenteisissa vaunuissa. Härän symboli toistuu hänen kypärässään. Prinssin ympärillä olevat hedelmät kuvaavat hedelmöitymistä ja kasvukautta, seuraavan sadon runsautta.
Prinssin vasemmassa kädessä on pallo, maapallo, jossa on matemaattisia symboleita. Ne viittaavat kaiken jatkuvasti uusiutuviin ilmenemismuotoihin niin olemassaolon makro- kuin mikrotasollakin. Prinssin oikeassa kädessä oleva sauva, jonka päässä on pallo ja risti, edustaa  yleismaailmallista tietoisuutta, joka ilmenee kaikessa maan päällä.
Härkä vetää vaunuja ehtymättömällä tahdonvoimalla. Mikään ei voi pysäyttää sitä, mikään ei voi horjuttaa sen päätöstä saavuttaa päämäärä. Prinssi on hyvin meditatiivinen ja hänen luova vuorovaikutuksensa maan kanssa saa hänet ymmärtämään syvästi elämän tarkoituksen.
Päätelmä: Nyt on aika toimia. Jos toimit, koet merkittäviä asioita.
Kysymykset: Minkälaisesta tekemisestä pidät? Mikä auttaisi sinua ymmärtämään paremmin itseäsi?
Ehdotus: Etsi jokin liikuntamuoto, josta iloitse ja nautit.
Vahvistus: Löydän työn, josta nautin ja joka tyydyttää minua.

Jaa, vähän hankala kortti tulkita, mutta intuitiivisesti fiilis ihastumisesta on hyvä, enkä siis näe tässäkään kortissa mitään ongelmaa. Ihastuminen tuo uutta iloa elämään, myös elämän fyysiseen puoleen. Nauti siitä, sillä ihastuminen ja vastaihastuminen on ana ihanaa.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1457 : 17.07.2008 18:06:27 »

WS. En nyt oikein tiedä mitä ihan tarkalleen halusit kysyä... Huh Nostin kuitenkin kortiksi enkelikortin, katsotaan mitä se sanoo noihin ihmissuhteisiin ja sielunsopimuksiin.

YHTEISTYÖ
Enkelit ehdottavat, että käyttäisit taitojasi ja lahjojasi kaikkien yhteiseksi hyväksi.
Eliminoi elämästäni ne valtataistelut, riidat ja kilpailutilanteet, jotka aiheutuvat egosi voitonhimosta.
Kun teet yhteistyötä muiden kanssa kaikkien parhaaksi, edistät sopusointua ja läheisten suhteiden syntymistä ja saat kaikista irti heidän parhaat puolensa.
Ota tavoitteeksi se, että kaikki ovat tyytyväisiä tehtyyn työhön. Silloin sinusta tulee hyvän tahdon ja sopusoinnun lähettiläs.
Enkelisi opastavat sinua saattamaan ihmisiä lähemmäksi toisiaan ja tutkimaan, miten kaikki voisivat auttaa yhdessä toisiaan.
Jakamisen asenteesu varmistaa, että sinäkin hyödyt, sillä enkelit siunaavat yritteliäisyytesi.
VOIMALAUSE: Teen yhteistyötä kaikkien kanssa.

No simppelistihän voidaan sanoa, että parisuhde on sekä maallisessa että henkisessä muodossa yhteistyötä: maatasolla kunnioitetaan toisia ja puhalletaan yhteen hiileen ja hengen tasolla autetaan toisiamme vapautumaan välillämme olevista sidoksista ja karmasta. Tämä pätee kaikkiin ihmissuhteisiin, mutta erityisesti yhteistyönteema korostuu parisuhteessa. Korkean tason yhteistyö vaatii egon kuolettamista ja korkeammasta energiasta käsin toimimista.

tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1458 : 17.07.2008 18:11:28 »

Savannah. Tässä sinulle korttia eteenpäin, mikä on teemana.

MIEKKOJEN VIITONEN - TAPPIO
Käänteisenä
Avainsanat: Venus Vesimiehessä, tappion tai menetyksen pelko, tuskallisten tilanteiden tai kokemusten pelko

Viisi miekkaa ovat muodostaneet viisisakaraiden tähden, joka roikkuu alaspäin. Tasapaino on mennyttä. Miekkojen ympärillä olevan tähden ääriviivat muodostuvat vesipisaroista. Kaikkiin haavoihin on kajottu ja ne vuotavat jälleen. Miekat ovat käyriä - ne ovat vahingoittuneet eivätkä ole tasapainossa. Kukin miekan kahva kuvaa tilanteen eri puolia. Kala kuvaa menneisyyttä ja nukkuva käärme sitä, että mikään ei uudistu. Alaspäin roikkuva kruunu symboloi menetettyä tietoisuutta ja oinaan sarvet sitä, että uusia virikkeitä ei ole eikä mitään voida aloittaa. Simpukankuori kuvaa suojelun ja turvallisuuden tarvetta.
Tappion pelko hallitsee tätä hetkeä. Se saattaa liittyä ihmissuhteisiin tai yleisesti ottaen jokin sinulle erittäin tärkeän asian alkamiseen. Se on hallinnan menettämisen pelkoa. Se on pelkoa kokea tunne, että kaikki lipuu pois käsistäsi.
Vesimies on suuntautunut tulevaisuuteen. Haasteesi on tappion pelosta huolimatta raivata tilaa omalle objektiivisuudellesi ja selkeydellesi, joita kortin sininen reunusta kuvaa. Maalauksen valkoinen keskus kuvaa valoista henkeä, joka yrittää tunkeutua pelon voiman läpi.
Päätelmät: Tämän kortin nostaminen osoittaa sinulle, että olet nyt valmis ymmärtämään tappion pelkosi. Pelko on luonteeltaan irrationaalista - se ei välttämättä heijaste todellista tilannetta. Tiedostamalla tämän voit vapauttaa kaiken sen energian, joka on ollut sitoutuneena pelkoosi. Jos pelkäät huomatessasi, että et enää hallitse asioita, muista, että tunne asioiden hallitsemisesta on vain harhaa! Pelkojesi näkeminen, ymmärtäminen, hyväksyminen sekä niistä irti päästäminen vapauttaa sinut.
Kysymys: Mitä liität käsitteeseen “tappio”?
Ehdotus: Kirjoita muistiin vastauksesi yllä esitettiin kysymykseen tai kerro se jollekulle, johon luotat. Jos vanhat haavat tulevat jälleen pintaan, anna itsesi tuntea niiden aiheuttama kipu. Vain siten ne voivat parantua.
Vahvistus: Hyväksyn pelkoni ja päästän niistä irti.

Kortti on hyvä käänteisenä! Se lupaa ettei suurempia huolia tai pelkoja pitäisi olla tiedossa ja jonkinasteiset uudet tuulet puhaltelevat elämässäsi. Saatat olla energinen, innostunut ja kiinnostunut asioista. Nauti! Cheesy
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1459 : 17.07.2008 18:19:23 »

Emelia.Lomalle luvattiin seuraavaa:

VOIMA
Sinua muistutetaan siitä, että perusolemuksesi on jumalallinen, älä siis anna kenenkään nöyryyttää sinua.
Olet voimakas tuntiessasi olosi täysin tyyneksi ja rauhalliseksi, sillä kukaan ei voi hermotuttaa sinua tai vaikuttaa sinuun.
Enkelisi opastavat sinua löytämään tyynen, hiljaisen sisimpäsi, lepyttämään vihasi, puhdistamaan tunteesi, luottamaan omaan arvostelukykyysi ja tekemään omat päätöksesi itse.
Henkiselle kehityksellesi on eduksi, että kannat oman vastuun elämästäsi. Seiso siis omilla jaloillasi ja ole vahva.
Todellinen voima perustuu sisäiseen vavuuteen, itsensä arvostamiseen ja itseluottamukseen.
Baljasta tänään omat voimasi käyttöösi.
VOIMALAUSE: Olen tyyni, voimakas ja itsevarma.

Lomastressi pois ja nauttimaan! Loman tarkoitus on antaa sinulle voimia ja ladata akkusi täyteen. Kun et stressaa vaan otat pitkän tauon jälkeen tiedossa olevan matkan ihanana seikkailuna, et voi pettyäkään lomaan, koska sinulle riittää, että pääset matkalle.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1460 : 17.07.2008 18:22:32 »

Oinasnas. Saan nostaessani vaain häivähdyksen kirjoittajan/kysyjän sielun perusenergiasta, mutta en näe mitään kuvia tai vastaavaa. Samoin kysymyksen vastauksesta tulee energia jo ennen kuin ehdin nostaa korttia sen mukaan tuleeko sieltä nyt positiivisempaa vai raskaampaa energiaa. Mikään perinteinen "selvänäkijä" en siis ole, enkä usko että tulen koskaan olemaankaan. Menneitä elämiä tulkitessani näen kuvia.
tallennettu
Emelia
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1798



Profiili WWW
« Vastaus #1461 : 17.07.2008 18:31:19 »

Emelia.Lomalle luvattiin seuraavaa:
Lomastressi pois ja nauttimaan! Loman tarkoitus on antaa sinulle voimia ja ladata akkusi täyteen. Kun et stressaa vaan otat pitkän tauon jälkeen tiedossa olevan matkan ihanana seikkailuna, et voi pettyäkään lomaan, koska sinulle riittää, että pääset matkalle.

OI, suuri Atha!!!
Kuinka tarkkaan osuitkaan taas!!!
Kortti kertoi tavallaan juuri sen mitä eniten jännitän ja tavallaan myös pelkään, mutta myös  odotan ja  juuri sen mitä olen ajatellut ja toivonut. -KIITOS!!!

Olet todella osaava, taitava, lahjakas ja mukava. *halaus*

tallennettu

Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1462 : 17.07.2008 18:36:27 »

Islaja. Enkelikortti alakerran isännälle ja runopojalle tarot.

VIISAUS
Tieto on opittua, viisaus puolestaan kumpuaa sisäisestä jumalallisuudestasi.
Enkelisi opastavat sinua keskittymään tyyneen, hiljaiseen sisäisyyteesi ja kuuntelemaan sielusi viisautta. Tuolloin teet päätöksesi ja toimit äärettömän minäsi mukaan.
Viisauden myötä elämäsi saa aivan uuden näkökulman jännitysten ja pelkojen väistyessä mitättöminä elämän suurenmoisen kokonaiskuvan rinnalta.
Kulje omaa elämänpolkuasi yhtenä Viisaista, niin kaikki arvostavat ja kunnioittavat sinua suuresti.
VOIMALAUSE: Kuuntelen viisauttasi.

Elikkäs, toimi ja elä miesten suhteen viisaudesta, älä Oinaan kuuluisten tulisten tunteiden kautta Grin (Itsekin Oinas, ahaha xDD) Kun teet valintasi esim. käyttätymisesi suhteen viisaudestasi käsin, väärinkäsityksiä tai muita ongelmia ei synny ja ihmisten väliset suhteetkin perutuvat puhtaaseen yhteyteen eivätkä maallisiin seikkoihin. Ilmeisesti olet lähtenyt tälle tielle ihan kivasti jo,kun jännite on alkanut muuttua positiivisemmaksi, mutta älä hulluttele.

SAUVOJEN KOLMONEN - HYVE
Avainsanat: Aurinko Oinaassa, hyveellisyys, turmeltumattomuus, rehellisyys, itseluottamus, ei kompromisseja

Tässä kortissa on kolme sauvaa, joiden päässä on aukeamaisillaan oleva lootuksenkukka. Kukinto on seurausta sisäisestä heräämisestä. Ruumis, äly ja henki ovat tasapainossa keskenään. Tällaisessa tilassa kiteytyy olemuksen eheys, joka ei salli joutavia kompromisseja. Ymmärrät oman voimasi ja annat sille vapauden toimia. Et koskaan anna muiden alistaa voimaasi. Ulkoisesta eteenpäin menemisestä huolimatta keskus pysyy koskemattomana ja selkeänä.
Tällainen sisäinen rauha tuo olemukseen uutta itseluottamusta eikä turhista ongelmista tule rasitetta. Sisäinen viisautesi on riittävää ja pysty torjumaan kaikki mahdolliset esiin tulevat huolet ja epäilyt. Analyyttisellä harkinnalla ei ole enää sanan sijaa. Olet täynnä elämänenergiaa ja elinvoimaa, mitä kortin oranssi väri kuvaa.
Päätelmät: Kiinnitä huomiota hiljaiseen kohtaan sisälläsi. Löydä oma keskuksesi.
Kysymykset: Onko sinulla syytä epävarmuuteen? Epäiletkö vielä hyveitäsi?
Ehdotus: Jos et ole löytänyt omaa keskustasi ja tunnet sisälläsi olevan epäilyksiä, nosta kortti selvittääksesi, minkä eteen tarvitsee vielä tehdä töitä
Vahvistus: Minulla on sisäistä viisautta havaitsemiseen ja harkintaan.

Tämä kortti korostaa aivan samaa kuin äskeinen. Myös runopojan kohdala tulee käyttää sisäistä viisautta - onko tämä henkilö, jonka sisimmässäni tiedän olevan se Oikea minulle, jonka kanssa saamme tasapainoisen suhteen, vai onko tämä vain ihanaa kutinaa aiheuttava ihminen, jonka kanssa nyt voi "leikitellä" ja katsoa, mihin tämä johtaa vai johtaako mihinkään. Jos johtaa, ihanaa, jos ei johda jään lehdelle soittelemaan ja itkemään, ettei sittenkään olisi pitänyt kapsahtaa tuohon tyyppiin.
Ilmeisesti sisäisen viisauden kuunteleminen on impulsiiviselle Oinaalle tehtävä, joka täytyy opiskella tässä elämässä. Impulsiivisesta Oinasvoimasta on apua, mutta joskus se voi myös jihtaa hankaluuksiin, jos impulsiivisuus ei mene käsi kädessä viisauden/maailman virran kanssa. Ole oma itsesi!
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1463 : 17.07.2008 18:48:57 »

Tarkoitin sitä mitä kysyin.. miten raskas mieliala poistuu, se on osittain jo mennytkin.. mutta juuri kun äskenkin olin kaupungilla, en tunne liittyväni ihmisiin.. olen ennen kaikkea halunnut tuntea yhteenkuuluvuutta tiettyjen sielujen kanssa, eikä aina irti ja eroon. Se mitä sanot "karma selväksi" ei ole niin yksinkertaista.. siis jos sattuu kaipaamaan jotain sielua. Mainitsemasi korkeamman tason jutut jäivät tämän tapauksen kanssa vaiheeseen, ehkä joskus vielä joku tekee sen mitä sovittiin ennen tänne tuloa - vai tehtiinkö nyt jo..

Seuraavalla kerralla ehkä pystyisi olemaan ystävä tietyn henkilön kanssa eikä vain lopettamaan kaikkea, olen minä sentäs jonkun kanssa ollut 1.5 v jonkunlainen ystävä suhteen jälkeen ja yksikin palasi kuvioon. Maan päällä on nimittäin tylsempää taivaltaa ilman sielukumppaneita.

Tässähän kaipaa talvea, on enemmän pakollisia kuvioita. No mutta kiitos.. tutkin asiat vielä siellä sielussa. 
« Viimeksi muokattu: 17.07.2008 18:52:52 kirjoittanut ***Wild Star*** » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1464 : 17.07.2008 18:55:16 »

Rubiinitar. Asunnon rahapuoleen tuli tämmönen

VAUNUT
Avainsanat: Rapu, uusi alku, muutos parempaan, itsetutkiskelu, meditaatio,  hengellinen tie

Ajaja istuu mietiskelyasennossa vaunuissa, jotka eivät ole vielä lähteneet liikkeelle. Hän on pukeutunut kultaiseen haarniskaan. Ajaja mietiskelee keskittäen tietoisuutensa Pyhään Graalin maljaan, joka pyörii hänen käsissään. Graalin malja symboloi Kohtalonpyörää. Ennen kuin ajaja rohkenee antaa vaunujen lähteä liikkeelle kohti uutta alkua, hän tutkiskelee kaikkia mahdollisia vaunujen liikkeellelähdöstä aiheutuvia seurauksia. Sillä kun ajaja on kerran päättänyt lähteä, paluuta ei ole. Mikään ei voi estää matkaa.
Tämä kortti viittaa yleensä lähiaikoina tapahtuvaan uuteen alkuun. Se voi viitata matkaan tai johonkin uuden elämänvaiheen alkamiseen esimerkiksi ihmissuhteissa, elinolosuhteissa tai työssä. Mitään ei pitäisi päättää hätäisesti. Kaikki asiat vaativat tarkkaa tutkiskelua ja valmistelua. Mutta kun pohjatyö on kerran tehty, uuden alkamista ei saisi tarpeettomasti lykätä. Kaikki viittaa siihen, että kehitys on suotuisaa.
Ajajan haarniska on kultaa ja siihen on upotettu kymmenen kristallia. Haarniska symboloi Ravun suojaavaa kuorta, joka antaa turvaa ja suojaa sisäiselle muutokselle (kultainen väri) ja selkeyden kehittymiselle (kristalli). Aikoina, jolloin uutta on alkamassa tai läpimurto tapahtumassa, tarvitset rakkauden ilmapiirin luomaan turvaa ja tukea. Tulossa oleva muutos tuo mukanaan paljon jännitystä ja levottomuutta. Tällaisina aikoina tulee välttää suhteita, jotka ovat kaoottisia, sekavia tai rakkaudettomia.
Uusi alku jättää taakseen vanhat, ikävystyttävät jokapäiväiset rutiinit. Olet tulvillaan uusia ideoita ja inspiraatiota. Laajennat elämänpiiriäsi. Tätä symboloivat kortin taustalla olevat samansuuntaiset siniset ympyrät. Olet nyt tilanteessa, jolloin voit menestyksekkäästi aloittaa monia uusia asioita. Tämä kaikkien toimiesi vaihtelevuus ja monipuolisuus rikastuttaa elämääsi ja piristää sinua. Et kaikesta hälinästä huolimatta unohda korkeinta päämääräsi. Tie, jolla vaunut seisovat, on päällystetty kultaisilla kivillä. Se on kuninkaallinen tie, jota kaikki itsetuntemusta ja sisäistä muutosta etsivät kulkevat.
Neljä sfinksiä (härkä, leijona, ihmishahmo ja kotka) kuvaavat niitä voimia, jotka saavat vaunut liikkeelle. Sfinksit ovat vaihtaneet keskenään päitään ja vartaloitaan ja auttavat toisiaan. Kun oikea suunta on kerran valittu, niiden voimat yhdistyvät ja ne lähtevät liikkeelle turvatakseen onnistuneen kehityksen. Luottamuksesi omiin voimiisi ja intuitiiviseen ymmärrykseesi kasvavat.
Päätelmä: Tuleva muutos aloittaa elämässäsi myönteisen, positiivisen vaiheen. Valmistele itseäsi, laita asiasi kuntoon, tutki kaikkia mahdollisuuksia. Jätät paljon taaksesi.
Kysymykset: Mikä elämänalueesi tulee muuttumaan? Oletko valmis jättämään taaksesi vanhan ja aloittamaan uuden?
Ehdotus: etsi tai luo itsellesi rakastava, turvallinen ympäristö. Siellä voit suunnitella muutosta tai matkaa. Myös kehosi tarvitsee nyt huomiota ja toimintaa.
Vahvistus: Laitan elämäni järjestykseen ja valmistaudun uuteen alkuun.

En ainakaan tämän kortin perusteella näkisi mitään hirvittävää karmallista asuntovelkaa. Mutkia matkaan varmasti tulee, kuten aina, mutta vaunujen kortti kertoo, että kun päämäärä pysyy mielessä, pienet mutkat ovat tosiaankin vain vaunun kulkua hidastavia pikku esteitä, eivätkä ne kaada vaunuja. Asunnon saaminen (onnittelut!) on positiivinen asia, josta alkaa ihan uusi kausi, joka tekee hyvää. Muista pitää asiat järjestyksessä niin hyvin kuin pystyt, niin et ainakaan omalla toiminnalla aiheuta ongelmia - tarkkoittaen siis sitä, että ole tietoinen tiestä, jolla vaunusi nyt kulkevat. Hyvin menee!
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1465 : 17.07.2008 18:59:54 »

Martta. Niskalle tuli kortti

MIEKKOJEN KAKKONEN – RAUHA
Avainsanat: Kuu Vaa´assa sisäinen rauha, voima tehdä päätöksiä henkistä rauhaa sisältäviin tilanteisiin tai ihmissuhteisiin liittyvät päätökset.

Rauhaa symboloivat kaksi miekkaa ovat ristissä ja lävistävät keskellä olevan sinivalkoisen kukan. Tämä symboloi valmiutta rakkauteen ja oivallukseen taistelun sijaan Keltaisen värin symboloima syvä henkinen rauha yhdistyy vihreän kuvaamaan uudelleenjärjestäytymisen voimaan. Tällaisissa olosuhteissa tilanteet voidaan selvittää ja päätökset tehdä intuitiivisesti. Nyt esille pulpahtaviin ideoihin ja inspiraatioon kannattaa kiinnittää huomiota. Muista ne, jotta pysyisit selvillä omasta tilanteestasi silloinkin, kun epäilys ja hämmennys valtaa mielesi.
Kukasta lähtevät siivekkeenmuotoiset kuviot liittyvät kortin ilma-elementtiin. Ne osoittavat, että todellinen rauha sisältää myös uusia asioita ja liikettä.
Päätelmät: Sisäinen rauha on erityislahja. Suojele sitä, mutta ala koskaan yritä takertua siihen.
Kysymys: Mitkä elämäsi alueet ovat sinulle erityisen tärkeitä? Voit nyt kaikessa rauhassa tehdä tarvittavat päätökset.
Ehdotukset: Varaa itsellesi aikaa syvään rentoutumiseen! Nyt on hyvä aika tarkastella menneisyyttäsi, nykyisyyttäsi ja tulevaisuuttasi. Kirjoita näkemyksesi muistiin.
Vahvistus: Syvä rauha täyttää sydämeni.

Ilmeisesti niskan revähtäminen kivun lisäksi saa poikaystäväsi kiukkuamaan, koska en ei voi menn ja tehdä asioita vamman vuoksi normaaliin tapaan. Nyt pitäisikin kuluttaa tämä aika rauhassa olemiseen, myös henkisesti niin, että elää tässä ja nyt eikä ryntäile ajatuksissaan taas sinne ja tänne ja tuonne. Kysytään kärsivällisyyttä ja kehon kuuntelemisen taitoa. Mitään vakavaa ei ole tapahtunut, vaan tämä on fyysistä kipua pahempi henkinen kipu, kun herra pakotetaan näin hiljentymään ja hidastamaan tahtiaan. Toivottavasti hän oppii tästä sen, että huhkimisen vastapaino on lepo ja joutenolo - aivan kuten päivän vastapaino on yö ja kylmän kuumuus. Vastavuorottelu kuuluu luontaisesti elämään ja ihmiset, jotka keskittyvät liikaa vaan jompaan kumpaan kahdesta eri vastavoimasta kohtaavat jonkinlaisen esteen ennen pitkää, joka pakottaa heidät kääntymään nyt sinne toiselle puolelle. Jos ei hyvällä niin sitten pahalla Grin
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1466 : 17.07.2008 19:06:59 »

Gwen. Erolle ja uudelle suhteelle tuli yhteinen kortti näemmä.

VAUNUT
Avainsanat: Rapu, uusi alku, muutos parempaan, itsetutkiskelu, meditaatio,  hengellinen tie

Ajaja istuu mietiskelyasennossa vaunuissa, jotka eivät ole vielä lähteneet liikkeelle. Hän on pukeutunut kultaiseen haarniskaan. Ajaja mietiskelee keskittäen tietoisuutensa Pyhään Graalin maljaan, joka pyörii hänen käsissään. Graalin malja symboloi Kohtalonpyörää. Ennen kuin ajaja rohkenee antaa vaunujen lähteä liikkeelle kohti uutta alkua, hän tutkiskelee kaikkia mahdollisia vaunujen liikkeellelähdöstä aiheutuvia seurauksia. Sillä kun ajaja on kerran päättänyt lähteä, paluuta ei ole. Mikään ei voi estää matkaa.
Tämä kortti viittaa yleensä lähiaikoina tapahtuvaan uuteen alkuun. Se voi viitata matkaan tai johonkin uuden elämänvaiheen alkamiseen esimerkiksi ihmissuhteissa, elinolosuhteissa tai työssä. Mitään ei pitäisi päättää hätäisesti. Kaikki asiat vaativat tarkkaa tutkiskelua ja valmistelua. Mutta kun pohjatyö on kerran tehty, uuden alkamista ei saisi tarpeettomasti lykätä. Kaikki viittaa siihen, että kehitys on suotuisaa.
Ajajan haarniska on kultaa ja siihen on upotettu kymmenen kristallia. Haarniska symboloi Ravun suojaavaa kuorta, joka antaa turvaa ja suojaa sisäiselle muutokselle (kultainen väri) ja selkeyden kehittymiselle (kristalli). Aikoina, jolloin uutta on alkamassa tai läpimurto tapahtumassa, tarvitset rakkauden ilmapiirin luomaan turvaa ja tukea. Tulossa oleva muutos tuo mukanaan paljon jännitystä ja levottomuutta. Tällaisina aikoina tulee välttää suhteita, jotka ovat kaoottisia, sekavia tai rakkaudettomia.
Uusi alku jättää taakseen vanhat, ikävystyttävät jokapäiväiset rutiinit. Olet tulvillaan uusia ideoita ja inspiraatiota. Laajennat elämänpiiriäsi. Tätä symboloivat kortin taustalla olevat samansuuntaiset siniset ympyrät. Olet nyt tilanteessa, jolloin voit menestyksekkäästi aloittaa monia uusia asioita. Tämä kaikkien toimiesi vaihtelevuus ja monipuolisuus rikastuttaa elämääsi ja piristää sinua. Et kaikesta hälinästä huolimatta unohda korkeinta päämääräsi. Tie, jolla vaunut seisovat, on päällystetty kultaisilla kivillä. Se on kuninkaallinen tie, jota kaikki itsetuntemusta ja sisäistä muutosta etsivät kulkevat.
Neljä sfinksiä (härkä, leijona, ihmishahmo ja kotka) kuvaavat niitä voimia, jotka saavat vaunut liikkeelle. Sfinksit ovat vaihtaneet keskenään päitään ja vartaloitaan ja auttavat toisiaan. Kun oikea suunta on kerran valittu, niiden voimat yhdistyvät ja ne lähtevät liikkeelle turvatakseen onnistuneen kehityksen. Luottamuksesi omiin voimiisi ja intuitiiviseen ymmärrykseesi kasvavat.
Päätelmä: Tuleva muutos aloittaa elämässäsi myönteisen, positiivisen vaiheen. Valmistele itseäsi, laita asiasi kuntoon, tutki kaikkia mahdollisuuksia. Jätät paljon taaksesi.
Kysymykset: Mikä elämänalueesi tulee muuttumaan? Oletko valmis jättämään taaksesi vanhan ja aloittamaan uuden?
Ehdotus: etsi tai luo itsellesi rakastava, turvallinen ympäristö. Siellä voit suunnitella muutosta tai matkaa. Myös kehosi tarvitsee nyt huomiota ja toimintaa.
Vahvistus: Laitan elämäni järjestykseen ja valmistaudun uuteen alkuun.

Olet tehnyt ihan oikein erotessasi. Vaunut ovat lähteneet liikkeelle ja kun tällaisen vaunut pyörät pyörähtävät, ne pyörivät vain eteenpäin. Vaunujen kortilla ei voi palata taakse päin. Kun ajaja on lähtenyt liikkeelle härkä ei pysähdy vetämästä vaunuja ennen kuin ajaja on perillä, vaikka ajaja miten tahtoisi kääntyä takaisin.Se ei tule kuuloonkaan.
Uusi suhde tuo uutta elämääsi, mutta pidä huolta ennen kaikkea siitä, että järjestät itse elämäsi ja itsesi kuntoon, etkä odota, että uusi suhde putkahtaisi elämääsi paikkaamaan vanhat koloset. Jos uusi tavattu mies vaikuttaa siltä, että suhteesta tulisi rakkaudellinen eikä siinä ole mitään epävarmaa "kissa ja hiiri"-leikkiä niin, ettei kumpikaan oikein tiedä missä mennään, ole huoleti. Muussa tapauksessa suosittelen unohtamaan uuden miehen, koska leikittely hänen kanssaan sekoittaa sinua vaan entisestään.
Nyt on aika huolehtia vain Itsestä, ei muista. Kun olet tasapainossa itsesi kanssa tasapainoinen suhdekin voi saapua elämääsi. Kaikki ajallaan.

tallennettu
Arkiviisu
Vieras
« Vastaus #1467 : 18.07.2008 16:10:31 »






tallennettu
marzukka
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 125


Jos en hyväksyisi itseäni tälläisenä-en olisi mtn!


Profiili
« Vastaus #1468 : 18.07.2008 16:46:04 »

Hei AM.

Saisinkos mie jonkinlaista "johdatusta" henkiselle tielle.
Kovasti ollut taas muutoksia, jotta joko helpottais ja pääsis keskittymään
omaan oloonsa vai vieläkö mylleretään?
Ja miltäs näyttää suhdetilanne?

Kiitos smitten
« Viimeksi muokattu: 18.07.2008 16:50:10 kirjoittanut marzukka » tallennettu

Nouseva Rapu                   chiron-härkä-h.12
Aurinko Skorpioni
Kuu Kauriissa
Merkurius Skorpionissa
Venus Jousimiehessä
Mars Kauriissa
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #1469 : 19.07.2008 14:48:42 »

Ilene. Sinulle nousi kaksi korttia.  Annan niille yhteisen tulkinnan!

MALJOJEN VIITONEN – PETTYMYS
Avainsanat: Mars Skorpionissa, täyttymättömät odotukset, menetetty tasapainon tunne, ongelmalliset suhteet, odottamattomat häiriötekijät

Kultaiset maljat ovat  muuttuneet lasisiksi. Ne  ovat tyhjiä ja helposti särkyviä. Viisisakaraisen tähden yksi sakara osoittaa alaspäin viitaten siihen, että materia on voittanut henkisyyden. Kuuma tuuli on repinyt lootukset juuriltaan ja lakastuttanut niiden kukat. Vesi on suolaista ja elotonta.
Odotukset olivat aivan liian suuria. Jokin odottamaton tapahtuma, ehkäpä vain ajattelematon reaktio, on äkillisesti tuhonnut odotukset. Tilannetta tällä hetkellä hallitsevat päällekäyvät, tuhoavat voimat ovat luultavasti kyteneet pinnan alla jo pitkään. Ylenkatsoit niitä, sillä et ehkä halunnut myöntää niiden olemassaoloa. Et välittänyt äänesi varoituksista. Nyt sinun täytyy kuitenkin kohdata tosiasiat kasvoista kasvoihin – se selkeyttää tilannetta.
Jokainen pettymys antaa meille kuitenkin mahdollisuuden oppia jotain hyvin tärkeää. Lootuksen juuret ovat perhosen, transformaation symbolin, muotoiset. Toukasta kehittyy perhonen.
Päätelmät: Joko jotkin aivan liian suuret odotuksesi  ovat tuhoutuneet tai sitten jossain syvällä sisimmässäsi väijyy pettymyksen pelko. Nyt on hyvä aika oppia tästä tilanteesta.
Kysymykset. Millä elämäsi alueilla pelkäät pettymyksiä? Mitä olet oppinut tähän mennessä kokemistasi pettymyksistä? Miten voit välttää pettymykset?
Ehdotus: Nosta kortti jokaiselle yllä olevalle kysymykselle!
Vahvistus: Tulen tuntemaan oman todellisuuteni, kun opin näkemää millaisissa tilanteissa huijaan itseäni tai kieltäydyn kuuntelemasta sisäistä ääntäni.

SAUVOJEN KAHDEKSIKKO - NOPEUS
käänteisenä
Avainsanat: Merkurius Jousimiehessä, selkeä, suora, nopea kommunikointi; väärinkäsitysten selvittäminen.

Sauvojen Kahdeksikko on tiellämme olevien esteiden voittamisen kortti. Neliön kuvaama este on nyt muuttunut isoksi hiotuksi kristalliksi, joka loistaa sateenkaaren väreissä.
Jos ilmaiset oman näkökantasi avoimesti ja selvästi, nämä esteet voidaan poistaa. Väärinkäsitykset väistyvät selkeyden tieltä. Olet löytänyt oman sisäisen keskuksesi. Nyt voit ilmaista avoimesti ja painokkaasti oman asemasi ja mielipiteesi. Saavuttamasi selkeyden ansiosta tähän saakka ylitsepääsemättömältä vaikuttanut ongelma häipyy merkityksettömänä taka-alalle. Jos voitat taipumuksesi epäröidä ja olet valmis puhumaan itseäsi häiritsevistä asioista niiden oikeilla nimillä, viet niiltä voiman rajoittaa ja estää sinua.
Eheyttä symboloiva sateenkaari viittaa siihen, että prosessi on lähenemässä loppuaan. Taaksepäin katsoessasi tajua, että menneisyydessäsi olleet vaikeudet ovat auttaneet sinua viemään oppimisprosessinpäätökseen.
Päätelmät: Sinun on tullut aika määritellä oma näkökantasi. Jos olet avoin ja pysyt omassa keskuksessasi, väärinkäsitykset selviävät.
Kysymys: Onko olemassa ketään, jolle et uskalla avoimesti sanoa, mitä ajattelet?
Ehdotus: Käytä tämä tilaisuus hyväksesi että tulisit entistä avoimemmaksi niitä ihmisiä kohtaan, jotka merkitsevät sinulle jotain. Puhu heille tai kirjoita kirje.
Vahvistus: Avoimuuteni ja itseluottamukseni avaa rakastamieni ihmisten sydämet.

Näyttäisi siltä, että pelkäät aloittaa uutta pettymysten pelossa. Murehdit ehkä asioita jo valmiiksi tai sitten kortti sanoo, että jonkinlainen ravisteleva kokemus on saanut sinut lähtemään uudelle tielle. Toinen kortti kertoo, että tie on vasta alussa ja ottamassa muotoaan. Vielä ei ole päätösten aika, vaan aika odottaa, joten siksi kortti ei kerrokaan mikä ala tai suunta olisi oikea. Tiukan päämääräsuuntautuneisuuden sijaan sinua kehotettaisiin nyt ottamaan rennommin ja antamaan tiesi Korkeimpien käsiin. He opastakoot sinut oikeaan suuntaan sen sijaan, että itse ääkkäpäisesti yrität päästä tiettyyn päämäärään. Pidä yllä haaveitasi ja toiveitasi, mutta ole valmis joustamaan tarvittaessa. Tähän viittaa kortin kehotus katsoa sisäänpäin sen suhteen, mitä haluaisit ja tekemään pieniä päätöksiä, kuitenkin luottaen siihen, että sinut opastetaan oikeaan suuntaan. Kohtaloaan ei voi välttää Grin
tallennettu
Sivuja: 1 ... 96 97 [98] 99 100 ... 110
  Tulostusversio  
 
Siirry: