Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8
46  Astro special / Astro special / Vs: Astrologia ja seksuaalisuus : 23.01.2009 13:52:48
Lainaus
Muistaakseni reilu vuosi sitten tuli dokumenttiohjelma seksiaddikteista (taisi olla näitä 4D laadukkaita paloja, mutta anyway). Todellisen seksiaddiktin karttatietoja olisi kiintoisa vilkaista; näkyykö kartassa viitteitä mahd. addiktiosta (joku neptunusaspekti esim. kuuhun tj). Onko huone 8. korostunut jne. Ja missä merkeissä?

Välltämättä kyse ei ole varsinaisesti seksiaddiktista, mutta  harka  venus 8. huoneessa omii kyllä seksuaalisuudelle melko suuren alan elämästä. Hänestä voi huoletta sanoa "sexually driven personality".
47  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: härkämiehen ymmärtäminen : 23.01.2009 13:39:49
Lainaus
Ensinnäkin en ole koskaan niiden kuullut puhuvan mitenkään vuolaast, runollisesti nje. tai edes useammin kuin kerran vuodessa tunteistaan... paitsi ehkä jos joku ottaa pattiin, niin siitä 
Läheisyys on kuitenkin todella tärkeää

Tuo taitaa olla melko hyvä kuvaus  harka -miehestä. Tunteista he ei kai niin kauheesti puhu, mutta jos antaa heille tilaa puhua (= on itse hiljaa), niin kyllä heiltä juttua riittää...

Läheisyys, totta tosiaan, on heille tärkeää. Mutta siinäkin riittää, että ollaan samassa huoneessa/kämpässä. Tosin he ovat myös erittäin seksuaalisia.

Ja itsepäisiä osaavat olla, niin kuin sarvipäät yleensäkin.

Mottona heillä taitaa olla "silloin kun minulle sopii".

Oma kokemukseni  harka -miehestä on monen vuoden takainen, jolloin itse olin vielä suhdetasolla melko kokematon enkä ymmärtänyt  harka n niin erilaisesta käyttäytymistä lainkaan. Tosin vuosia myöhemmin tapasin saman miehen sattumalta ja päädyimme kahville. Siinä keskustelussa sitten kävi ilmi, että kyseinen mies ei ollut koskaan edes kunnolla tutustunutkaan minuun. Hän oli rakastunut itseluomaan haavekuvaansa ja sitä hän myös rinta rottingilla mielellään kavereilleen esittelikin. (parasta arvonantoa harka -miehelle on, kun kaverit kehuvat hänen naistaan)
48  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 23.01.2009 11:23:38
Hei julyette!

Lainaus
Auringosta kysyit, se on natalilla 11. huoneessa ihan yksinään.

Tarkoitin enemmänkin minkä huoneen kärjestä löytyy Leo the lion?

 venus lymyillessä AP-kartan 8. huoneessa kävin läpi parisuhdehistoriaani, minkä koin kyseisenä vuonna todella raskaaksi, lähinnä siksi, että en päässyt teemasta irti. Ajatukset ja mielikuvat kyseisistä henkilöistä pyörivät jatkuvasti mielessäni, halusin niin tai en. Toki nyt jälkikäteen olen (jälleen kerran) sitä mieltä, että vuosi oli kovin antoisa.

Miten koet  merkuriusmars 8. huoneessa?
49  Astro special / Yleistä / Vs: Pituus- ja leveysasteet sekä aikavyöhyke : 22.01.2009 18:15:08
Hyvä linkki time zoneihin! Laittakaa ihmeessä talteen!

http://wwp.greenwichmeantime.com/info/timezone.htm
50  Astro special / Yleistä / Vs: Pituus- ja leveysasteet sekä aikavyöhyke : 22.01.2009 18:13:08
Lainaus
Ja tuo syntymäaikaha tulee tosin Ruotsin mukaan silleen, että se on tosiaan tuo GMT -1.  Ruotsissa ollaan tunti tätä suomen aikaan jäljessä ja se tarkoittanee iha sitä.

Lainaus
se on tuo GMT -1 koska aika on sielä tunnin jäjessä

Lainaus
Olin ymmärtänyt, että aika olisi GMT +1

Noi aikavyöhykkeet määritellään aina GMT (Greenwitch Mean Time) mukaan eli CET (Central European Time) Keski-Eurooppa (Ruotsi mukaan lukien) GMT +1 ja Suomi kuuluu EET zoneen (Eastern European Time) GMT +2. Noissa aikavyöhykkeissä pitää olla tarkka, muuten horoskoopista tulee aivan väärä! Jos ohjelmassa ei ole paikkakunta tietopankkia, jossa löytyy pituus- & leveysasteet sekä aikavyöhykkeet automaattisesti, niin kannattaa tsekata Astro.comista.

Lainaus
sivustolla ainakin luonneanalyysiä tilatessa luki esimerkkinä, että Ruotsissa syntyneiden pitäisi valita GMT -1

Missä tollasta puppua syötetään? ? Toivottavasti ei tällä sivustolla!!!! Jos näin on, niin äkkiä uudelleen ohjelmoimaan!!! Sehän tarkottaisi, että kaikki Suomen ulkopuolelle tehdyt kartat olisi aivan väärät! No ja, venäläisillä olisi ollut siinä tapauksessa tähän asti onni matkassa.
51  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 22.01.2009 14:33:08
Lainaus
Kuluvalla AP-kartalla on mm. Aurinko kasihuoneessa ja yleisenä teemana muutokset kaikilla elämänalueilla. Puoli vuotta tuo AP on jo ollut toiminnassa ja olen käynyt hyvin voimakasta sisäistä ja ulkoista minä-muutosta.

Rankimmat, mutta myös eniten muutoksia tuovia, ovat vuodet, jolloin AP-kartan 8. huoneesta löytyy  aurinko ja/tai  kuu - tosin  venus 8. ei tuntunut myöskään kovin helpolta. Nimenomaan sisäisen ja ulkoisen minän muutoksesta tuossa onkin kyse. Mitä huonetta  aurinko sinun natalissasi hallitsee?

Lainaus
Takoitatko missä huoneessa natalilla Pluto on? Jos, niin se on 12. huoneessa.

Juuri tuota tarkoitin. Oletko huomannut 12. huoneen teemojen tulevan pintaan?
52  Astro special / Astro special / Vs: Milloin planeetta vaihtaa huonetta? : 22.01.2009 12:26:33
All rights! Omaa terminologiaa ja ehdin jo syyttää suomenkielentaitoani Wink

Nikki, kiitos selityksestä!

Lainaus
...samaten saattavat viipyä siten myös siellä yhdessä huoneessa monta monituista vuotta,eikä silloin tällä "kosmisen planeetan kosketuksella" ole hevonhännän merkitystä henkilökohtaisella tasolla

Kosketus siis tarkoittaa sinulle huoneessa telmimistä ilman planeettakosketusta? Mutta kyllähän hitaiden planeettojen liikehdintä huoneessa tuo mukanaan muutoksia huoneen teemoissa?

Lainaus
plutosta on niin helppo vääntää syntipukki joka hemmetin asiaan,
iso paha susi,bad bad boy,
ajattelematta asiaa sen pitemmälle/syvemmälle,
kaikki johtuu plutosta-mentaliteetti ilmeisesti nostaa omaa ärsyyntymiskynnystäni,
pyydän anteeksi
ja ärsyynnyn silti

Eihän tapahtumat koskaan johdu planeetoista, tähtitaivas/horoskooppi/planeetat EI KOSKAAN ole syyllisiä mihinkään. Päinvastoin horoskooppi/transiitit vain peilaavat tämän hetkisen tilanteen. Ja meillä on AINA mahdollisuus kääntää huonot energiat positiivisiksi. Yhdenkään planeetan tarkoitus ei ole tuhota meitä tai jotain aluetta elämässämme, vaan ne auttavat meitä oikeaan aikaan eteenpäin. Itse me emme vaan aina vielä ymmärrä, että on jo aika mennä eteenpäin.

En tarkoita, etteikö transiitit siellä ja täällä aina välillä satuttaisi. Mutta faktaa myös on, että at the end of the day jos ja kun uskaltaa irrottaa tutusta turvallisesta, löytää itsensä  (ja tähän voi joskus mennä pidempikin aika) paljon paremmalta tuntuvasta tilanteesta. Itse käsitän kärsimyksen tietynlaisena uuden synnytystuskana. Toki silläkin on oma paikkansa elämässämme, kunhan siitä vaan ei tule tapa.
53  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 21.01.2009 21:50:32
Lainaus
Minulla alkoi joulukuun puolivälissä transiitti  pluto   aspect_tri  natalin   kuu  ja kestää pitkälle kevääseen.
Tuo transiitti ilmeisesti vaikuttaa kotiin ja siihen liittyviin asioihin kun tuo Pluto seilaa vielä natalin neloshuoneessani. Olen valtavan ahdistunut kaikkeen kotiin liittyvään, ja se näkyy vain lisääntyvän viikko viikolta, mutta en tiedä mitä ihmettä pitäisi tehdä.  Undecided

Olenko ymmärtänyt oikein, että Pluto pyrkii osoittamaan vanhoiksi tai tarpeettomiksi käyneet asiat ihmisen elämässä?

Teemoina  koti, tunteet, turvallisuuden tunteet sekä myös äiti. Trini on kuitenkin helppo/pehmeä aspekti, joten kovin pahaa ei liene tiedossa olevan. Totta,  pluto näyttää meille mikä on käynyt tarpeettomaksi, mitä et enää elämässäsi tarvitse ja tavallaan pakottaakin meidät niistä asioista luopumaan, joskus kovalla, joskus vähän pehmeämmällä kädellä (aspektista riippuen). Mistä natal- pluto si on lähtöjään? Myös sen symbolisoimat teemat (huone) voi olla tarkkailun alla.
54  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 21.01.2009 19:55:05
Lainaus
Elämänilo, käsittääkseni Auringonpaluukartoilta EI pysty määrittelemään suoraan mitään ajankohtaa milloin joku tietty aspekti on "voimassa"

Solar vuoden aikana on yksi kuukausi, jolloin Lunar returnissa on sama Asc & MC kuin on solarissakin. Tuon kuukauden aikana solarin "lupausten" pitäisi toteutua. Itse en ole vielä ehtinyt tarkkailla pitääkö tuo paikkansa.
55  Astro special / Astro special / Vs: Milloin planeetta vaihtaa huonetta? : 21.01.2009 10:52:27
Lainaus
kosmisen planeetan kosketuksella

What the heck tuo tarkoittaa?  Transitoiva planeetta ylittää radix planeetan? Hidas planeetta transotoi hitaan radix planeetan yli? Suomi-astro-terminologia ei omasta mielestäni ole kovin looginen. Voisko joku selitää mulle yllä mainitun? Kiitos jo etukäteen!
56  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Sepon luonneanalyysissa ja omassa astrossa erilainen syntymäkartta?? : 20.01.2009 20:24:42
Lainaus
voisivatko eroavaisuudet johtua kesäajan käyttöönotosta?

Toden totta, Sepi-setä tehnyt aikoinaan kartan väärin, eikä ole ottanut huomioon kesäaikaa ja sen eroa Universal Timeen. Bad boy, Sepi!

Karttojen eroavaisuudet melkoisia, koska väärässä kartassa useampia planeettoja tarkasti akselien päällä. Ja tietenkin  kuu muuttaa huonetta.
57  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Huoneet 2.3.4 ja 5 tyhjiä : 20.01.2009 20:18:10
Lainaus
kuu 7. huoneessa ... koen itseni "täydeksi" silloin, kun vierelläni on kumppani, sinkkuna on jotenkin epätäydellinen olo..

 kuu asema näyttää myös mitä tarvitsemme, tunteaksemme olomme turvalliseksi / mikä tuo meille turvallisuuden tunnetta.  kuu 7. huoneessa -> partneri/parisuhde, ehkä vähän yleisemmin sanottunua, toisen ihmisen sitoutunut läsnä-/lähellä olo.
58  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Huoneet 2.3.4 ja 5 tyhjiä : 20.01.2009 11:01:30
Löysin vielä pari sivustoa:

http://www.cafeastrology.com/natal/rulersofhousesinhouses.html

http://www.strangehouse.com/ruler-of-house-in-house/index.php
59  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Huoneet 2.3.4 ja 5 tyhjiä : 20.01.2009 10:57:41
Lainaus
Löytyykö noihin jotain sopivaa kirjallisuutta tai nettisivustoa?

Karen Hamaker-Zondag: "The House Connection: How to Read the Houses in an Astrological Chart"
60  Astro special / Astro special / Vs: Milloin planeetta vaihtaa huonetta? : 20.01.2009 02:02:03
Lainaus
Esimerkiksi nyt tuo pluto joka siirtyi kauriiseen, mulla on siis 6.huone kauriissa. 5. huone skorpionissa, ja jousimies siis välistä pois. Milloinka se sitten siirtyy sinne mun 6.huoneeseen? Katsonko siis että missä asteessa kaurista pluto on ja missä asteessa huoneen kärki?

Just noin! Tässä menee vielä vuosia ennen kun pluto saavuttaa sun 6. huoneen kärjen ( kauris 12°41) eli vielä se telmii 5. huoneessa.
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8