Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2]
16  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Lapsen tarkkaavaisuushäiriö : 29.05.2008 09:02:49
Vähän vaikeeta sanoa mitään, kun tapausta en tunne, mutta omia kokemuksia ja mielipiteitä voin antaa  Smiley

Mun vanhimmalla pojalla oli alle kouluikäisenä diagnoosina piirteitä ADHD:stä, mutta tämä on nyt muuttunut Aspergerin oireyhtymäksi. Nykyisin poika on rauhallisuus itse, ja tietää milloin pitää vetäytyä omiin oloihin ennen kun menee ylikierroksille. Tarkkoja diagnooseja on vaikeeta tehdä lapsille, koska ne kasvaa ja kehittyy, ja oireet saattavat muuttua.

Koska olin yksinhuoltaja-äiti siinä vaiheessa kun poika oli pieni, ei ollut kamalasti rahaa vaihtoehtohoitoihin, mutta EPA:a me kokeiltiin, ja havaittiin kyllä pientä apua siitä. Ritaliinia ja muita amfetamiinijohdannaisia ei olla kokeiltu, en olisi suostunut vaikka olisi ehdotettukaan. Riippuvuus ja mahdolliset myöhemmät oireet lääkkeistä pelotti.Mutta nythän on tullut markkinoille uusi lääke, mikä ei ole amfetamiinijohdannainen, mutta nimeä en saa päähän...

Mutta kysyit pehmeistä hoidoista... Suurin pitkäaikainen hyöty on varmasti ollut aikainen diagnoosi, ja sitten myös terapiat. SI-terapia (ergoterapian yksi muoto) oli aivan loistava, theraplay olisi muuten ollut hyvä, mutta kun ei ihan kemiat toiminut yhteen terapeutin kanssa... Theraplay:ta kokeiltiin kuntoutusosastolla, missä kaikki onnistui hyvin,mutta sitten virallisessa  terapiassa se ei enääonnistunt. Siinä vaiheessa kun lautaset alkoi lentelemään kotona, kun oli "niin vahvat kädet" totesin ettei siitä mitään tule.

Paljon se on kuuntelemista miltä itsestä tuntuu, auttaako jokin vai ei.

Toivotan sulle jaksamista, tiedän miten raskasta se voi olla...
17  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: 5. huone : 28.05.2008 21:28:52
No, just joo! Mulla 5. huone alkaa vesimiehessä ja loppuu kaloissa, kuu on just ja just 5. huoneessa. Muita planeettoja siellä ei ole, paitsi nyt, nyt planeettaohituskartalla näkyy että  chiron ja  neptunus majailee siellä, sekä mars on oppositiossa mun kuun kanssa... Tässäkö syy miksi tämä "toinen mies" tupsahti elämääni, ja sekoittaa päätäni?  idiot2

Muutenkin otan ihan nöyräästi vastaan tulkintaa mun 5. huoneesta, kun olen vasta aloittelia  smitten
18  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Marsin jylinät! : 28.05.2008 20:58:58
Mulla on mars oppositio kuu, ja kuu taas sijaitsee syntymäkartalla vesimiehessä, just ja just 5. huoneessa (on ihan nelos ja vitoshuoneen taitoksessa). Mihin tää uusi innostus nyt kohdistuu? Sekavuuteen varmasti, tuntuu että en saa selkoa omista ajatuksista  idiot2. Pitäis olla virtanappulla mistä sais viirat katkaistua päästä, niin että ajatukset ei edes yrittäis kulkea!
19  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Miten merkuriuksen perääntyminen vaikuttaa?? : 28.05.2008 20:45:34
Mulla se peruuttaa 9. huoneessa. En tiedä, mutta auton jarrut päätti hajota (joskus toimii, joskus ei),onko se nyt liittyvää tohon matkustamiseen? Ja tekstarit ei mene perille ja mese kiukuttelee...
20  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Käänteiset kortit? : 26.05.2008 17:26:49
Kiitos AthaMaarit  Smiley!

Nyt vaan odottelemaan että uudet kirjat ja kortit saapuvat!
21  Astro special / Astro special / Vs: merkkisi/ työelämä : 26.05.2008 16:58:13
Kaksonen, nouseva vaaka. Olen lähihoitaja, suuntautunut kehitysvammaisiin, mutta työskentelen vanhainkodissa. Onneksi pelkästään yövuoroja,että saa duunit tehdä yksin ja rauhassa eikä tartte kuunnella muitten akkojen papatusta (joo, meillä on tällä hetkellä tosi huono työilmapiiri).

Viime vuonna valmistuin taloushallinnon merkonomiksi, ja se kiinnostaa enemmän kun tämä raastava duuni hoitoalalla.
22  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Käänteiset kortit? : 26.05.2008 11:11:27
Tää on nyt sitten tosi tyhmä kysymys, mutta kuitenkin...

Jos teette tulkintoja tarotkorteissa, niin miten te toimitte jos otatte mukaan käänteiset kortit? Eli käännättekö joitakin kortteja miten sattuu, vai nostatteko vaan pakasta jonkun kortin väärinpäin fiilisten mukaan?

Koska olen niin aloittaja, ajattelin että saan kysyä tyhmiälin  Wink. Mutta tämä on mua askarruttanut silloin kun ostin mun ekan tarot-pakan, että miten toimia? Joissain kirjassa sanottiin että pari korttia kannattaa kääntää, mutta mä en ihan tykännyt siitä ideasta, ja yleensä nostinkin kortit vain oikeinpäin. Mutta sitten taas epäillytti sekin, että mitä jos jotkut kortit pitääkin olla käänteisiä että tulee se paras tulkinta?

Onneksi huomasin tässä ketjussa että jotkut nostavat kortit pelkästään oikeinpäin.

(Tilasin just uudet kortit, kun koirat söi vanhan pakan, ne riiviöt  smitten)
23  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 24.05.2008 23:42:15
Selkeemmät "yliluonnoliset" tapahtumat oli silloin, kun isoisä oli vakavasti sairas ja teki kuolemaa. Heräsin yöllä ja näin hänen kasvot huoneessa, heräsin kerran puhelinsoittoon, ja eka ajatus oli että soittaja on tunnin myöhässä. Muistan myös kun heräsin yhtenä yönä,keuhkot oli kun tulessa, sattui niin pirusti, enkä pystynyt liikkumaan. Mun isoisällä oli keuhkokuume,mihin sitten kuolikin.

Isoisän kuolemisen jälkeen kuului hänen askeleet selvästi hänen ja mummon talossa, hänellä oli tietynlainen kävelytyyli koska toisesta jalasta akillesjänne oli poikki, eli askeleet oli hyvin tunnistettavissa. En ollut ainoa joka kuuli nämä askeleet  Smiley.Myös koputuksia seinään olen kuullut mummolassa, silloin kyllä säikähdin.

Usein olen myös vaistonut kummituksia, ja nähnyt niitä vilahtavan silmäkulmassa entisessä asunnossa. Meidän nykyisessä talossa ei ole kummituksia, en ainakaan ole heitä vaistonut, mutta täällä on jotenkin ahdistava fiilis... Mitenköhän talot puhdistetaan?

Joskus myös tiedän mitä toinen ajattelee tai mitä on sanomassa.

Enteen olen ainakin yhden kerran saanut, muistaakseni. Tuli hirveä, ahdistava fiilis, rupesi itkettämään, vaistoin että jotain pahaa tulee tapahtumaan mummolleni. Tekstasin kaverelleni (ei oltu tunnettu kauan, eikä meillä ole yhteyttä enää), ja hän yritti rauhoitella minua. Pari päivää myöhemmin hän soitti ja kertoi että hänen mummo oli kuollut... Sai meitä molempia aika hämilleen.

Mun vanhin lapsi on pari kertaa puhunut jostain miehestä kun hän oli nuorempi. Muistan elävästi kun istuttiin hänen huoneessaan, ja juteltiin niitä näitä, kun hän kysyi minulta "Kuka toi mies on". Katselin ympärilleni, ja kysyin että mitä miestä hän tarkoittaa. "No tota, joka istuu tuossa" hän sanoi ja osoitti tyhjyyteen. Mitään miestä en nähnyt, mutta ehkä tämä oli mun isoisä joka tuli katsomaan että meillä oli kaikki hyvin  Smiley

Oli muuten hauskaa lukea kommentin 30-kriisistä, koska tässä on nyt just käymässä näin  Cheesy No,kaikki otetaan ilolla vastaan, nää kyvyt on ihan positiivisia omasta mielestä. 
24  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 24.05.2008 22:02:44
Pesen ja pesen itteeni joka yö, milloin suihkussa, milloin saunassa... Olisko joku puhdistautuminen meneillään? Mutta mistä?
25  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kuolleet ja elävät sukulaiset : 24.05.2008 16:58:13
Tämä uni toistuu ja toistuu, ympäristö on aina erilainen, mutta se merkitys on sama... Mitäköhän se tarkoittaisi?

Minä ja isoisäni oltiin erittäin läheisiä, ja hän oli erittäin tärkeä ihminen mulle. Kasvoin ilman isää, ja suvussa kun on naisia pulloillaan, hän oli mulle myös isähahmo. Me oltiin melkeinpä sielunkumppaneita, ja samalla tietysti mulla on epärealistinen, kullattu kuva hänestä. Hän kuoli 14 vuotta sitten kun olin 14.

Kuitenkin, näen ajoittain unia hänestä missä hän on mun ja perheen kanssa, mutta kukaan muu ei saa huomata että hän on "elävä".Joka kerta kun joku muu tulee huoneeseen, hän leikkii kuollutta. Tämä siis toistuu erilaisissa ympäristöissä ja paikoissa, mutta pääasia on se, ettei kukaan muu saa nähdä että hän on elossa. Unet ovat joteenkin ahdistavia, vaikka olenkin iloinen kun saan tavata häntä. Mistä tämä ihan kertoo? Ihana ihminen, mutta harvemmin näin "positiivisia" unia hänestä.

Kuitenkin kerran muistan että näin ihanan unen, missä tavattiin pienessä huoneessa "elämän ja kuoleman" välissä. Se oli lämmin,ihana uni, minkä jälkeen jäi tosi rauhallinen olo moneksi päiväksi. Mun isoäidin äiti oli myös siellä tapaamassa minua, hän oli myös kuollut. Isoisä vaan yritti estää häntä puhumasta mun kanssa... Tämä on melkein ainoa hyvä uni mitä olen nähnyt isoisästä, mikä ihmeyttää, koska hän ja minä oltiin niin läheisiä.

Olisin kiitollinen kaikista tulkinnoista  Smiley
26  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: RAKKAUDEN RASTIT KARTALLA : 24.05.2008 16:40:13
Kiitos, Elämänilo  Smiley
27  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: RAKKAUDEN RASTIT KARTALLA : 23.05.2008 23:41:57
Hrm... Olipas se aikasempi kommentini taas hutastu kiireellä  :Smiley Eli Elämänilo, se linkki mitä laitoit sivulla 6, viimeinen viesti, Rakkauden rasti tehtävä. Mulle vaan ilmoitetaan ettei sivua löydetä. Toimiiko linkki muilla, eli onko mun koneessa jotkut asetukset hassusti?
28  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: RAKKAUDEN RASTIT KARTALLA : 23.05.2008 20:10:02
En saa sitä edellisen sivun linkkiä auki, ilmoittaa vaan ettei sivua voi näyttää..?
29  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Selvännäkijät/ennustajat = Kaikilla eri vastaukset :( : 23.05.2008 13:04:35
Ketjun aloituksesta on kulunut pitkä aika, mutta mietin vaan sitä, että jos kovin pessimistisellä mielellä "ei se kuitenkaan mitään näe"-asenteella menee ennustajalle, niin mitkä ovat mahdollisuudet saada mitään ennustetta mitkä voisivat pitää paikkansa? Onko se mahdollista blokata näitä omia kanavia sillä tapaan, että ennustaja ei saa "yhteyttä"? Joo, tietysti huijareita on olemassa, ja mielummin tuossa tilanteessa ottaisin etäisyyttä ennustamiseen, odottaisin hetken, ja sitten vasta menisin uudestaan ennustajalle, kun kaikki huonot kokemukset ennustajista ja epäluulo ole pinnalla. Se, että on masentunut ja allapäin on eri asia kun epäluuloinen ennustajia kohtaan. Ja jos on epäluuloinen, miksi edes ottaa yhteyttä ennustajaan? Aina pitäisi pitää mielessä, että ei kannata kysyä asiaa, jos ei todellakaan ole valmis saamaan vastausta. Mitä jos vastaus ei miellytäkään? Jos se on muuta mitä toivoisi.

Mulla on hyviä kokemuksia ennustajista, parilla olen käynyt, ja kaikki ovat ennustaneet esim saman lapsiluvun ja sukupuolet. Se, miksi mun toisesta lapsesta tuli poika, eikä tyttö, sitä en tiedä, mutta kaikki 3 ennustajaa sanoi että tyttö tulee toiseksi. Ja jos kolme ennustajaa näin sanoo, monen vuoden sisällä, ei mitenkään parin kuukauden sisällä, niin pakkohan ne on jotain tietää  Smiley. Kaikki myös painottivat sen, että ennuste ei ole kiveen kirjoitettu, vaan sekin voi muuttua. Monet asiat näkivät oikein, esim. yksi niistä painottivat ihan toisen diagnoosin mitä vanhimmalla pojalla oli. Ja viime vuonna diagnoosi muuttuikin, ja hän sai tämän diagnoosin mistä ennustaja oli puhunut. 
Sivuja: 1 [2]