Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Suojelusenkelin kokeminen  (Luettu 4324 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
pitantti
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« : 21.09.2014 21:46:07 »

Heippa!

Olen viimeaikoina ottanut enkelit ja oman suojelusenkelini osaksi ihan arkielämää. Koen asian hyvin voimakkaasti ja olen kokenut pärjääväni paljon paremmin elämässäni. Joskus vuosi-kaksi sitten kun ensimmäisiä kertoja ajattelin suojelusenkeliasioita pyysin voimakkaasti mielessäni monta kertaa vastausta/vakuutta tähän. Yhdellä kertaa sitten avattuani silmät edessäni ilmassa leijui pieni valkoinen höyhen mikä on ilmeisesti hyvin yleinen merkki enkeleistä. Nyt kun olen keskittynyt ja hiljentynyt asian äärelle olen monta kertaa tuntenut etenkin kasvoillani pienen viileän ilmavirran ja suljetuilla silmäluomillani ikään kuin sykkii pehmeästi hohde, hieman voimistuen ja taas hieman himmentyen. Yleensä näiden ohessa myös minulle tulee kuuma tai todella lämmin ja ihoni saattaa ihan hiostua. Saatan monta kertaa päivässä kuvitella enkelini vierelleni ja olemaan kanssani, välillä koen olevani turvallisesti enkelini sylissä kuin pieni lapsi ja välillä oikein kuvittelen olevani turvallisesti siinä sylissä. Koen enkelini valtavan isoksi. Muutaman kerran on nyt myös käynyt niin että kropassani alkaa tuntua seksuaalisia tuntemuksia. Ei mitenkään että itse ajattelisin tilanteessa niin mutta alkaa tuntua myös seksuaalisesti hyvältä ja tapahtuu tämmöstä pientä aktivoitumista tuolla alapään puolella. Olen siis nuorehko mies. Ilmeisti kun näin käy niin se on ihan tavallista? Kovin vähän tiedän mitään näistä asioista ja ihan mielenkiinnosta ajattelin jos jollakulla on tietoa enemmän Smiley Olen alkanut arvostamaan tätä välistämme sidettä ja suhdetta aivan uskomattoman paljon.
tallennettu
Ritsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 715



Profiili
« Vastaus #1 : 21.09.2014 21:59:27 »

Ehkä se on sitä, että annat itsellesi arvoa ja hyväksyt itsesi kaikki puolet sellaisena kuin ne ovat. Ei siinä ole mitään pahaa. Olikohan Jung joka esitti, että miesten sieluosuus olisi feminiinen ja naisilla se olisi maskuliinen. En ole tuosta aivan varma, mutta sitä ajatellessa voi saada jotain oivalluksia. Täydellisiä olemme jo, mutta pyrimme aina harmonisempaan tasapainoon eri puoliemme kanssa, vaikka sitä ei tiedostaisi. Se on hienoa, jos henkinen puoli hyväksyy fyysisyyden, joiden yhdistelmä voi tehdä upeita asioita monilla eri tasoilla. Smiley
tallennettu
pitantti
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 5


Profiili
« Vastaus #2 : 24.09.2014 13:43:47 »

Kiitos vastauksesta Ritsa!

Yksi kysymys vielä olisi, voiko suojelusenkelin nimi olla Satakieli? Sen nimen sain kun kovasti yritin tiedustella. Tahtoisin vain varmistaa että kutsun häntä oikealla nimellään  Smiley Uudelleenkin olen yrittänyt kysellä varmistusta muttei mitään ole kuulunut.

Nyt on menossa kova yrittämisen vaihe tutustumiseen, eiköhän se tästä keskittymisen ja ajan kanssa.. Smiley
tallennettu
Ritsa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 715



Profiili
« Vastaus #3 : 24.09.2014 14:04:04 »

Heh, voihan se olla, hieno nimi ainakin. Itselläni ei ole kovin paljon väliä, minkä niminen sieltä ohjailee vaikka nimet tiedänkin. Tai muutenkaan ei huvita lukita melkein mitään, koska kaikki muuttuu. Kannattaa muistaa, että usein kovaa yrittämistä saatetaan testata uskon kautta, joten ei kannata lannistua jos on pieniä vastoinkäymisiä.
tallennettu
Sydänpuu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 265



Profiili
« Vastaus #4 : 24.09.2014 14:52:04 »

Seksuaalisia tuntemuksia? Ettei olisi succubus Wink googlailin joskus ja yllättävän paljon löytyi stooreja. Voi tosin olla, että on käynyt niin kuin Angels in America-sarjassa..pyhyyden elikkäs puhtaan energian kokemus nosta myös seksuaalienergioita? Tai sitten noi chakrat aktivoituvat.

Minulla on kanssa jonkin verran kokemuksia suojelusenkeleistä ja omallani on kanssa yllättävä nimi. Kun kysyin mistä moinen, vastaus oli että Jumala oli antanut sen:D Ihan hyvä vastaus..oppaan nimi on Charming John. Kyseessä saattaa tosin olla opas koska hän on ilmeisesti nyt väistymässä ja tilalle on tullut naispuolinen enkeli/opas. En tiedä vaihtuvatko suojelusenkelit.





tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: