Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 11
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: 3:s maailmansota  (Luettu 80930 kertaa)
0 jäsentä ja 2 vierasta katselee tätä aihetta.
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #15 : 31.07.2006 14:02:50 »

Pieni valihuomautus Golden Shpinx
Kuka alkoi sodan, eikos Nazralla kaapannut 2 Israelilaista sotilasta Israelin puolelta ja se ei ole ensimmainen kerta jos muistutan asiasta myos 3 vuotta sitten tapahtui samanlaista.
Mitahan Suomi tekisi samassa tilanteessa jos esim.ruotsalaiset alkaisivat lahettamaan pommeja ja kaappaamaan suomalaisia sotilaita?
Onkos siella ilmoitettu etta taallakin on kuollut 59 siviilia, lapsia ja vanhuksia ja tuhansia asuntoja on mennyt tuusan nuuskaksi?
Diamond
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #16 : 31.07.2006 14:04:30 »

Nostaa kädet pystyyn. Onko jollain muulla parempi käsitys Lähi-Idästä ja sodan poliittis-uskonnollisista syistä? *viilaa kynsiä*
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
pluto
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 558


...miau...


Profiili
« Vastaus #17 : 31.07.2006 14:06:20 »

Ainakin eräiden lähteiden mukaan juutalaiset hakevat valtaa mediassa ja eräällä alueella. Tunnen itse menneiltä vuosilta muutamia k.o. uskonnon edustajia; kyllä he pitävät itseään muita parempina, länsimaiselle kristillispohjan saaneelle henkilölle heidän rituaalinsa olivat hieman erikoisia.
No niin, mutta eikös se ole vähän sama kun leimaisi kaikki arabisyntyiset terroristeiksi?

En siis mitenkään halua puolustella Israelin toimia, mutta tämä hyvä vs. paha -asetelma tuntuu ajavan mailman yhä pahempaan sodan ja koston kierteeseen.

Ihan varmasti Israelin poliitikoista löytyy vallanhaluisia yksilöitä, sitä en kiellä. Tosin niin monen muunkin maan päättäjistä...
Itsekin otin ylös nuo Lemniskatan mainitsemat tuotteet ja tuotekoodit, ja yritän omalta osaltani "äänestää lompakollani", mutta siitä huolimatta vähän särähtää korvaan kokonaisen rodun leimaaminen.

Asiasta toiseen, oletteko muuten nähneet South Parkin tekijöiden nukkeanimaatiota Team Amerika, World Police?
Suosittelen lämpimästi Grin
« Viimeksi muokattu: 31.07.2006 14:11:19 kirjoittanut pluto » tallennettu
Asterix
Vieras
« Vastaus #18 : 31.07.2006 14:09:56 »

Eikös Israel ja Usa ole kavereita, se kertonee paljon...

Onhan ne. Koko muu maailma on vaatinut tulitaukoa HETI,
mutta USA ei.

Se mikä on hiukan ironista, on se, että Israelilaiset itse asiassa inhoavat amerikkalaisia, vähän kuin Ranskalaisetkin inhoavat ja vähän muutkin.. :Smiley
mutta poliittisella tasolla tuki kelpaa. Wink

Syvästi kristittynä maana USA on oiva tuki Israelilaisille nyt, kun kristitty ja Islamilainen maailmaa käy sotaa keskenään.

Luulen, että myöhemmässä vaiheessa Juutalaisuuden ja kristillisyyden erot tulevat vaikuttamaan samoin seurauksin kuin erot Islamin ja kristillisyyden nyt. coolsmiley

Onhan tuosta jo esimakua 2. maailmansodassa, kun kristitty Hitler halusi päästä eroon Juutalaisista ja vetosi myös Raamatun jakeisiin ja Jumalan sanaan aikoinaan. coolsmiley

Nyt kun Juutalaiset vtuunuttavat sekä arabimaailman että kristityn(katolilaisen) Euroopan tuhoamalla Lebanonin, joka on ollut kaikin tavoin rauhassa ja yhteistyö kykyinen kaikkien kanssa tähän mennessä käyttäen tekosyynä Hizbollahia.

Esim. Sunnuntai aamuna Israel tuhosi raketti iskuin rakennuksen, jossa oli pelkästään lapsia ja puolet heistä oli kehitysvammaisia. Ei merkkiäkään Hizbollahista, eikä myöskään varoitusta siviileille annettu, vaikka Israel niin väitti.
Lisäksi jo aiemmin Israel on tuhonnut YK:n asemia, väittäen niitä "vahingoiksi" kuten myös PR:n asemia estäen humanitäärisen avun saamista siviileille.

Voiko olla vahingosta kysymys, kun PR:n, YK:n ja EU:n tarkkailijoiden ja työntekijöiden mukaan pommitus ja tulitus on järjestelmällistä rakennus rakennukselta ja kortteli korttelilta.


****

Tästä asiasta toiseen, joka tuli mieleen.

Kaikki tietää sen, että Suomi on yksi maailman johtavimmista teknologia maista, mutta kuinka moni tiesi sen, että Suomesta lähtee todella paljon korkea teknologia-osia sota -ja avaruusvarusteluun?  Wink

Sota on erittäin hyvä business suomalaisille teknologiayrityksille ja tuo on yksi syy, minkä vuoksi tuossa joitain kuukausia sitten nousi otsikoihin, kuinka Suomessa vakoilu EU:n puheenjohtajuuden myötä on lisääntynyt.




Ihan mielenkiinnosta heitän erään ajatuksen mietittäväksi:

Jos olisit etsitty terroristi, niin minne piiloutuisit?

Minä piiloutuisin Pohjoismaihin Suomeen, Ruotsiin ja etenkin Norjaan, joka ei ole EU-maa. coolsmiley
Lääniä on paljon, minne kadota ihmisten edes sitä tietämättä, ihmiset pitävät suunsa kiinni, eivätkä edes osaa epäillä mitään.
Suhteet muihin maihin rauhallistakin rauhalliset, jos vaikka jäät kiinni, niin he eivät palauta sinua kotimaahasi, jos turvallisuutesi tai oikeuden saaminen on uhattuna.
He eivät myöskään luovuta sinua muiden maiden käsiin, jos on epäilystä turvallisuutesi tai oikeuksiesi rikkomuksista.
Lisäksi, vaikka jäisit kiinni ja muut maat metsästävät päätäsi, Pohjoismaille on aika korkea kynnys muiden maiden mennä vaatimuksineen. Smiley

Miettikääpä, kuinka monta maata on tuhottu parin terroristin vuoksi jo. Wink

Elämme mielenkiintoisia aikoja. Wink

tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #19 : 31.07.2006 14:15:05 »

Juhuu.. edelleen tunnen kulkevani läpinäkyvänä oudolla planeetalla.. toista se on meillä Venuksella.. 2funny 2funny 2funny :angel:ehkä täällä on Mars-porukkaa liikaa?  2funny 2funny
tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Artemis
Astroholisti
*****
Viestejä: 3622



Profiili
« Vastaus #20 : 31.07.2006 14:15:16 »

Mutta on tästäkin seurannut jotain hyvää. Libanonissa muslimit ovat hakeneet suojaa kristittyjen alueelta pommitusten takia ja kristityt ovat ottaneet muslimeita vastaan omalle alueelleen, välit ovat kuulema lämmenneet. Ennen kummatkin osapuolet olivat tiukasti omilla alueillaan eikä ystävyydestä ollut tietoa.
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #21 : 31.07.2006 14:16:40 »

En väittänytkään kaikkia KANSALAISIA sotahulluiksi, johdosta on aina kyse.  Cheesy

Johdosta puheen ollen, kevennystä:

http://www.youtube.com/watch?v=5dfrHT8o-0A&mode=related&search=

http://www.laverdaduniversal.org/kalenteri.html

FUTURISTINEN
(HUOM!: Tämä on vain henkilökohtainen näkökulma. Jos haluat tietää varmasti mitä tulee tapahtumaan lue Raamattua ja rukoile että Jumala antaisi sinulle ymmärrystä)

Äärimmäistä väkivaltaa Israelissa, ehkä Palestiinalaiset (Eesau) tuhoutuvat Herran vihan hehkussa nyt, ellei niin sitten vähän myöhemmin, 3.maailmansodassa "Jaakobin heimo on oleva tuli ja Joosefin heimo liekki, mutta Eesaun heimo kuin olki, ja ne polttavat sen ja kuluttavat sen; eikä jää pakoonpäässyttä Eesaun heimosta. Sillä Herra on puhunut."(Ob.1:18) (Juutalaisten rakentama turvallisuusaita tehtiin juuri tätä varten!)


1. vuosi    
"VIIMEISET 7 VUOTTA"
3. Maailmansota

Väärä Armageddon? (Lue lisää)
Tämä kolmas maailmansota alkaa Israelista ja on sanottu että se kestäisi 91 päivää.
Illuminatin suunnitelma on että Antikristus nousisi tämän sodan jälkeen. Ennen Antikristuksen ilmestymistä voi tapahtua Mahdollinen Illuminatin järjestämä väärä tempaus Lisäksi, "Uuden maailmanjärjestyksen suunnittelijat voivat mahdollisesti "ottaa maailman haltuunsa projektoimalla holografisia kuvia taivaalle samalla kun kohdistavat ajatuksia suoraan päähämme (HAARPilla), kehoittaen meitä hyväksymään luomansa uuden 'jumalan'." Lue artikkeli täältä.
Sodan mahdollinen skenaario:
Kiinan tms. 200 miljoonan miehen armeija hyökkää Israeliin yhdessä arabien jne. kanssa.HAARP on käytössä. Myös kemiallisia ja biologisia aseita käytetään jonka seurauksena ihmiset sairastuvat kauhistuttaviin sairauksiin; "Ja tämä on oleva vitsaus, jolla Herra rankaisee niitä kansoja, jotka sotivat Jerusalemia vastaan: hän mädättää siltä kansalta lihan, kun se vielä seisoo jaloillaan, sen silmät mätänevät kuopissansa, ja sen kieli mätänee sen suussa."(Sak.14:12)
Syyrian pääkaupunki Damasco tuhoutuu täydellisesti Herran Sanan mukaan "Katso, Damasko poistetaan kaupunkien luvusta ja luhistuu raunioiksi"(Jes.17:1)

Skenaario sivulla jatkuu, kommentteja?


http://www.cfr.org/publication/9155/
« Viimeksi muokattu: 31.07.2006 14:52:15 kirjoittanut ^^Golden Sphinx^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
meruska
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 651


Profiili
« Vastaus #22 : 31.07.2006 15:04:33 »

Niin... Enpä oikein tiedä miten sen voi välttääkään enään. idiot2
Israel luottaa USA:n ja kristtittyjen maiden tukeen ja hyökkää aivan silmittömästi miten sattuu.
Toisaalta Lebanon on ollut niin kauan rauhassa ja yhteistyökykyinen kaikkien kanssa ja on pyytänyt apua EU:lta ja YK:lta.

Israel on avoimesti hyökännyt nyt myös YK:ta vastaan, jonka ainoa tehtävä maailmassa on rauhan turvaaminen.

Jos EU ja YK eivät auta Lebanonia, niin varmaa on, että arabimaailma suuttuu meille ja jos taas autamme, niin varmaa on, että USA vtuuntuu meihin.

Historialla on tapana toistaa itseään. Suomi on nyt elänyt historiansa pisintä rauhanaikaa reilu 60 vuotta. Uskomattomatkin asiat käyvät toteen.
Eihän kukaan uskonut, että Berliinin muuri kaatuu, Balkanille tulee sota, Neuvostoliitto katuu, Kuwaitiin ja Irakiin tulee sota, WTC-tornit katuu jne.
 
En tiedä, pitäiskö sitä satsata jonnekin Thaimaan edulliseen rantamökkiin tässä lähiaikoina. Wink

Facta on, että lähempänä ei 3.maailmansota voisi enempää olla.






Mun mielestä on jo  aika osoittaa yhdysvalloille ettei se sanele maailmanpolitiikkaa. EU:n perustamisen ideahan oli juuri luoda voimakokonaisuus  niin tuota merentakaista kuin Venäjänkin mahtia vastaan. JA vaikka välit onkin itään kireät, mun mielestä on hyvä että ollaan tässä asemassa, koska luulen että vanhat yhteistyötaodot kyllä nousevat pintaan. Emmekä me voi ikuisesti elää punaisen vaaran varjossa.

Ja luulen etteivät Venäjä ja Yhdysvallat koskaan tule puhaltamaan täysin samaan hiileen, joten luulen notta ei mitään hirvitä ristiriitoja pääse syntymään. Siis EU:N kannalta jompaan kumpaan suuntaan.

Tosin jää nähtäväksi.  Huh  Huh  Huh
tallennettu

Taivasta katsellen ja ihmetellen
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #23 : 31.07.2006 15:27:47 »

Itse rakastan rauhaa ja olen tappamista vastaan kaikissa muodoissa, mutta oikeudenmukaisuus ja ottaen kaikki nakokohdat huomioon maailman tilanne sana rauha on ilmeisesti hamarassa tulevaisuudessa.
Diamond
tallennettu
sawotar
Vieras
« Vastaus #24 : 31.07.2006 16:32:21 »

Rauhaa rakastavia täällä varmasti on kaikki  angel ja USA:han tunkee itseesä joka ikiseen pikkuseen sotaakin  knuppel2 tuntuu, että USA haluaa hallita kaikkia kansoja, tosin onhan sillä varaakin kun on suurempi kansoittuminenkin..mutta jotenkin pahalle näyttää, että sota leviää laajemmalle Undecided jonkuhan on peli vihellettävä poikki, mutta kuka se joku on  Shocked
tallennettu
Riitta
Astroholisti
*****
Viestejä: 2899



Profiili
« Vastaus #25 : 31.07.2006 16:49:56 »

Me kaikki yhdessa, god on ilmeisesti meilla kaikilla erilainen...
tallennettu
sawotar
Vieras
« Vastaus #26 : 31.07.2006 19:14:06 »

Ajatuksena erilainen  angel mutta muotona sama
tallennettu
Kotkansilmä
Astroholisti
*****
Viestejä: 1965



Profiili
« Vastaus #27 : 01.08.2006 00:11:42 »

 Angry

   Sad

      Shocked

       Eikös  heillä  ole  ydinaseita  kansan  kokoon

        nähden  eniten  maailmassa !! ?  Cry  Cry



          JA  ISOVELI ( juutalaisine ) RAHOINEEN  SEISOO

                SELÄN  TAKANA  JA  VARMISTAA !!


                            uglystupid2

tallennettu

Hetkiä, joita olen kanssanne,
 haluan unohtaa hetkeksi.
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #28 : 01.08.2006 07:22:11 »

Katsotaan mikä se Jumalan tahto on. Asiasta toiseen, tämä on patriarkkauskontoa tämä juutalaisuus. Naisjumalatar tulee?? Vai? Miehet aloittavat sodan, suurin osa sotilaista miehiä.. hmm..

Jumalan tahtohan toteutuu aina, vaikka se olisi vapaan tahdon antaminen ihmisille tiettyyn rajaan asti. Kun scene menee tarpeeksi isoksi, Jumalan on paras olla selvillä mitä tahtoikaan.. :Smiley :Smiley :Smiley muuten, onko ne kaikki jossain uskossa siellä? Libanonissa on kristitty vähemmistö joka muuttelee maasta toiseen turvaan, olen kuullut lähipiiriltä. Just kun siellä joku suomalainen saa asiansa järjestykseen (Lähi-Itä) niin eiköpä sota ala. Israelissa kun olin lomalla, naisetkin kulki kaikkialla aseistettuina. Varmaan aika militantti kasvatus nuoresta asti. Rahaa virtaa Israeliin myös turisteilta, jotka menee katsoman delfiinejä ja pyhiä paikkoja..

Eli kristitty vähemmistö pakenee maasta, jopa tänne Pohjolaan, kun näköiskristitty s.nanpalvoja paukuttaa.. sanon vaan.. Pohjolan valo.. rules.. eikös Ilmestyskirja sanonut että isot (USA-Venäjä) tulevat lyöttäytymään kimppaan lopun aikoina..myhäilyä oli G8 kokouksessa. Ja yhtaikaa oli vielä tämä Lordi-imago Suomella? Jo on maailmankirjat sekaisin.. tai juuri kuten ennustettu. Mutta että jos joissain kirjoituksissa luki Israelista edelleen pyhänä paikkana, sinnekö joku jumalainen hallitus olisi tulossa?

Israelin tuhatvuotinen valtakunta ulottuu Välimereltä Hethlonista (Libanonin läheltä Tripolista) Eufrat-virralle lähelle Bagdadia.

Israelin sukukunnille annettava maa ei käsitä koko Israelin maa-aluetta, vaan osa siitä annetaan muukalaisille, joille syntyy lapsia maassa (Hes. 47:22-23). Mutta koko tuota maata hallitsee Daavid Jerusalemista käsin. Siitä tulee kaikkien ylösnousseiden pyhien päämaja. He hallitsevat maan kansoja rautaisella valtikalla. Jeesus istuu myös valtaistuimellaan Jerusalemissa.
« Viimeksi muokattu: 01.08.2006 08:02:39 kirjoittanut ^^Golden Sphinx^^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
härkä-69
Vieras
« Vastaus #29 : 01.08.2006 09:26:51 »

Minäkään en kannata sotaa, vaikka olisi millaisia ennustuksia. Rauhaa rakastavat voivat rukoilla ja meditoida maailmanrauhan puolesta. Lähetetään Israeliin ja Libanoniin hopeanvioletti liekki, josta kerrotaan mm. Atlantiskirjassa. Näitä tietoja voimme käyttää NYT.
tallennettu
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 11
  Tulostusversio  
 
Siirry: