Sivuja: 1 2 3 [4] 5
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Thuileannin heinäkuun tulkintoja  (Luettu 40580 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Kyesah
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 57



Profiili
« Vastaus #45 : 23.07.2014 10:18:16 »

Hei, mitähän minulle mahtaisi nousta?   Kovasti toivoisin löytäväni elämään jonkun spesiaalin, mutta pariutumiskykyni/-onneni on olematon.  Olisi myös isoja päätöksiä, jotka ratkaisevat paljon mihin elämäni lähtee kulkemaan. Uskallanko ottaa sen harppauksen?
tallennettu
Thuileann
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 221



Profiili
« Vastaus #46 : 23.07.2014 12:23:32 »

Hei, kysymykseni on laaja mutta yritän kysyä sen lyhyesti.
Meillä pienet lapset, omakotitalo, velka, yllättävät taloudelliset menot vuodenaikana (kuten iso kallis korjausremontti)
Vasta vuosi tässä asuttu, mutta ehkä pakko ottaa takkiin, myydä tappiolla ja muuttaa halvimpaan mahdolliseen vuokrakämppään.
Mitään päätöstä ei ole tehty ja rahajutut ahdistaa 24/7.
Tuntuu että ei ole muuta vaihtoehtoa kuin muuttaa, mutta KAIKKI ulkopuoliset ihmiset vastustavat sitä ja mulla menee itseltä voimia oman äidin "vastarintaan"...

Mihin suuntaan mennä?

Moi Tiigris, sinulle nousi Suru.

Surun kortti on se viimeisen prosessin kortti. Tapahtuneen hyväksyminen vielä kertasuremisen kautta ja sitten eteenpäin liikkumista. Et ole siis ihan vielä hyväksynyt uutta tilannetta ja siksi päätös tuntuu vaikealta. Fakta kuitenkin on, että shokin aikana tehdyt päätökset ovat lähes poikkeuksetta hätävarjelua eikä viisautta. Äitisi ei muuten näytä "parantavan" tilannetta ollenkaan, hän lisää stressiin enemmän kuin sammuttaa sitä. Sinun pitäisi nyt löytää itsestäsi se voima, että käyt vielä kerran läpi, mitä tapahtui, miksi, onko kaikki mahdollinen tehty ja vieläkö jostain löytyisi joku muu keino ennen sitä viimeistä keinoa. Mutta se täytyy tehdä eri energialla kuin tähän asti. Sinulla ei ole kiirettä, raha liikkuu loppujen lopuksi aika hitaasti. Ota miehesi kanssa kunnon vakava keskustelu ja miettikää, mitä muita vaihtoehtoja teillä on. Tehkää päätöksiä, mutta hitaasti. Vasta, kun se tuntuu viisaudelta, eikä pakolta, saatte liikkua suunnitelmassanne eteenpäin.
tallennettu
Thuileann
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 221



Profiili
« Vastaus #47 : 23.07.2014 12:27:44 »

koitin laskea ja katsoa..?
wnkä pääaayt noin äkkiseltään selville..
eli jos mukaan ehdin niin mullekkin kiitos, jotain tulkintaa tähän tilanteeseen:siis rakkausasioihin ja ihmissuhteisiini. mitäpä on tarjolla.  Smiley

Moi NiNNi, sinulle nousi Sisäinen ääni.

Onko sinulla vaiston ja järjen kanssa välitön ja intuitiivinen suhde? Muistatko pitää siitä huolta? Vähän tuntuu siltä, että jätät helposti vaistosi sivuun, kun ihmissuhteista on kyse, ja siinä piilee vastaus myös jokaiseen ristiriitaan ja jopa onnistumiseenkin. Kyllä sinä tiedät, onko se yksi mies hyväksi sinulle vai ei, tiedät vaistolla etkä järjellä. Kuuntele vaistojasi, se säästää sinut monelta harmilta ja ohjaa sinut kohti onnistumisia. Jos olet tottunut sivuuttamaan nämä asiat, ajattelet järjellä että "kyllä pitää ihmiselle antaa mahdollisuus". Ei kannata! Vaisto tietää aina. Hukkaat vaan aikaasi niiden "katsotaan nyt"-tapauksien kanssa. Ala etsiä sitä oikeaa.
tallennettu
Thuileann
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 221



Profiili
« Vastaus #48 : 23.07.2014 12:30:06 »

Heippa  Smiley
Nousisiko minulle kortti?

Moi Luuu, sinulle nousi Hiljaisuus.

Sinulla on menossa joku prosessi joka aiheuttaa mielenvaivaa, mutta kortti sanoo, ettei sinun ole tarkoituskaan tajuta kaikkea juuri nyt. Tämä on sielunsuunnitelmaasi kirjoitettu vaihe, jonka tarkoitus on opettaa sinua prosessin kautta, ei sen tuloksen tietämisen kautta. Vuoden päästä hoksaat, miksi tämä vaihe piti käydä läpi. Kärsivällisyyttä ja rauhallista mieltä, tarkkaile ympäristöäsi ja ota nämä omituisuudet opetuksena.
tallennettu
Thuileann
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 221



Profiili
« Vastaus #49 : 23.07.2014 12:34:14 »

Jos vielä tänne asti nostaisit kortin, kiitos  Cheesy

Moi jankat, sinulle nousi Hiljentyminen.

Täydellinen kortti loma-ajalle, mutta onnistuu vaikka se loma olisikin edessä tai takana. Nyt jos olet nähnyt sitä DNA:n vai mikä se nyt oli, sitä "eikö edes lomalla voi tehdä sitä mitä haluaa"-ukkoa, niin katsopa ensi kerralla telkkarista se mainos oikein kunnolla. Nimenomaan tämä kesä olisi tärkeää sinun pyhittää nyt kiireettömään eloon ja olemiseen, spontaaniin reagoimiseen enemmän kuin suunnitteluun ja minuuttiaikatauluun. Etsi ympärillesi positiivisia ystäviä ja perhettä, jätä ne mielensäpahoittajat muutamaksi viikoksi yksin. Tutki sisimpääsi ja löydä sieltä se sisäinen rauha, niin alat huomata, kuinka huvittavia nämä pienet arkidraamat loppujen lopuksi ovat. Ne jotka olivat vielä viikko sitten niin isoja ja stressaavia. Hiljentyminen takaa taas oikean perspektiivin elämään. Etsi se, ja voi paremmin.
tallennettu
Thuileann
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 221



Profiili
« Vastaus #50 : 23.07.2014 12:39:29 »

Vieläkö nousee kortit?
Tahtoisin nostoa loppuvuodelle Smiley. Kiitos <3

Moi Tummasilmä, sinulle nousi Sopusointu.

Ennen kuin nostin kortin, näin loppuvuoden energiasi ensin sammaleenvihreänä energiana, sitten se muuttui harmaaksi. Arjen täyttämä syksy olisi siis tulossa, ja siihen nyt Sopusointu haluaa muistuttaa, että sekä mieli että kroppa on pidettävä sekä virkeänä että yhteydessä toisiinsa. Sydämen ja pään välistä kommunikaatiota pitää harjoittaa, mutta myös chakra-tasapaino olisi hyvä pitää tasaisena. Sinua uhkaa stressi ja ehkä kaamosmasennus, mutta ala jo tässä vaiheessa katsoa, mitä voit tehdä sekä kropan että mielen hyvinvoinnin edistämiseksi. Mitä voisit tehdä enemmän? Onko mitään uutta harrastusta jota aina halusit kokeilla? Pysyykö mielesi luovana ja uteliaana? Ja ennen kaikkea, saatko henkistä palkintoa tekemisistäsi? Kropan ja mielen yhteistyötä voit kehittää myös täällä hörhöpuolella, oletko nostellut esim. tarotkortteja ennen? Fyysinen kortinnosto tuo henkisen mielikuvan, miten pystyt yhdistämään ne? Alapa harjoitella niin syksy ei ole niin harmaa ja rankka.
tallennettu
Thuileann
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 221



Profiili
« Vastaus #51 : 23.07.2014 12:46:02 »

Hei, mitähän minulle mahtaisi nousta?   Kovasti toivoisin löytäväni elämään jonkun spesiaalin, mutta pariutumiskykyni/-onneni on olematon.  Olisi myös isoja päätöksiä, jotka ratkaisevat paljon mihin elämäni lähtee kulkemaan. Uskallanko ottaa sen harppauksen?

Moi Kyesah, sinulle nousi Seikkailu.

Etsivä löytää, on kortin viesti. Jos et uskalla tai jaksa etsiä, et voi olettaa löytäväsikään. Seikkailun kortti haluaa myös puskea sinua uusille poluille, uusille urille, joista löytyy uusia ihania asioita. Ota lapsenmielinen uteliaisuus oppaaksesi, äläkä mieti liikoja niitä aikuishuolia jotka opit muilta aikuisilta. Kortti kuitenkin sanoo, että älä harppaa, vaan kulje askel kerrallaan, tietoisena, avoimin mielin, ja siltä varalta että jokin lapsuuden hirviö sattuu esille, valmiina myös panemaan hanttiin jos tarve on. Harppominen elämäntilanteesta toiseen harvoin onnistuu, sinun täytyy tehdä matkaprosessi niin voit olla tyytyväinen etkä joudu kylmiltäsi vaikeisiin tilanteisiin. Uudet polut pätevät paitsi elämäntilanteeseen, myös siihen rakkausasiaan: jos etsit vain yhtäältä, et löydä toisaalta. Älä valitse aina sitä kantakapakkaa, käy uusissa. Älä aina lähde sille samalle lenkkipolulle, etsi uusi. Älä aina mene samojen kavereiden kanssa ulos, vaihda välillä jengiä. Mitä aktiivisemmin etsit uutta ympäristöä itsellesi, sitä enemmän mahdollisuuksia sinulla on löytää joku ihana.
tallennettu
Thuileann
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 221



Profiili
« Vastaus #52 : 23.07.2014 12:46:48 »

Heips ystävät, vielä otan kuusi yhden kortin luentaa vastaan tässä kuussa Smiley Sitten taas katsellaan milloin mulla on aikaa jälleen nostella!  smitten
tallennettu
Pikkukorppi
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 8



Profiili
« Vastaus #53 : 23.07.2014 13:41:11 »

Minulle saa katsoa Smiley
tallennettu

Noususkorpioni
Aurinkokaksonen
Kuurapu
Merkuriushärkä
Sydänpuu
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 265



Profiili
« Vastaus #54 : 23.07.2014 15:43:26 »

Hei! Laitoin sulle yksärillä kysymykseni:) Vastauksen voi kyl laittaa myös tähän tai kuinka vaan:)
tallennettu
Luuu
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 205



Profiili
« Vastaus #55 : 23.07.2014 18:22:06 »

Osu ja uppos  Cheesy kiitos.
tallennettu
Titiuu26
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 2


Profiili
« Vastaus #56 : 24.07.2014 14:25:01 »

Hei!

Olisipa hienoa, jos nostaisit kortin minulle myös.  Smiley kiitos jo etukäteen!
tallennettu
calcio
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 44


Profiili
« Vastaus #57 : 24.07.2014 22:39:52 »

Minullekin saa katsoa, mitä edessä näkyy tai ohjeistaa miten pitäisi toimia?
tallennettu

Aurinko jousimiehessä - Kuu vesimiehessä - Askendantti vaakassa - Venus 4.huoneessa - Pluto conjunktiossa askendanttiin - Aurinko 3.huoneessa - Kuu 5.huoneessa - Saturnus 9.huoneessa.
Eila
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 107


Profiili
« Vastaus #58 : 24.07.2014 23:13:44 »

Heippa.Jospa minäkin kortin saisin  smitten
tallennettu
Amber
Kohtuuastroilija
**
Viestejä: 227



Profiili
« Vastaus #59 : 25.07.2014 00:35:34 »

Mieki tuun... Ihan mitä vaan voi katsoa.

Moi Amber, sinulle nousi Menneisyyden taakka.

Jokin menneisyyden ikävä asia saattaa pulpahtaa pinnalle aivan yhtäkkiä. Siinä vaiheessa mitataan, kuinka hyvin olet päässyt asiasta yli. Vieläkö on hampaan kolossa jotain vai onko asia yhdentekevä? Joka tapauksessa, muistathan, että mennyt on kuitenkin mennyttä, ja Leijonakuninkaan sanoin, sitä voi joko paeta tai oppia siitä. Valinta on sinun.

En tiedä liittyikö kortti maanantain tapahtumiin, mutta silloin kyllä menneisyys levähti suoraan silmien alle. Kyllä tunsin oloni pahaksi, mutta koko päivän asiaa mietittyäni luulen että sain lopulta heureka-hetken. Tai, minun piti soveltaa aiheeseen saamiani neuvoja käytännössä, ja löysinkin vapautuksen ikävästä tunteesta, lopulta.
tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5
  Tulostusversio  
 
Siirry: