Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Seksi & skorpioni mars  (Luettu 15601 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
nikki
Astroholisti
*****
Viestejä: 6585


Profiili WWW
« Vastaus #15 : 02.11.2009 12:25:44 »

Aven kommenttiin jatkona, että ehkä nyt taivahalla oleva  mars leijona aspect_squ merkurius skorpioni valaisee ja purkaa tietoisuuteen myös  mars skorpioni:n energiaa?
tallennettu
La Papessa
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 290


Profiili
« Vastaus #16 : 02.11.2009 15:41:27 »

Palaan näköjään taas tähän aiheeseen.   Wink
Jäin miettimään, että skorpionihan on veden merkki, ja vesi on passiivinen. Niin miten niin mars skorpionissa on se höyryjuna? Sitähän olisi mars tulen merkissä.

Olisikohan syynä se, että ennen  pluto:n löytämistä  mars:in katsottiin hallitsevan skorpioni a, ja useat astrologit pitävät sitä edelleenkin sekä  skorpparin että 8. huoneen kanssahallitsijana ?

Minusta kyllä (itse olen "vain"  kuunsolmu venus  uranus  skorpioni, mutta lähipiiristä  löytyy myös varsinaisia superskorppareita) tuo "höyryjunavertaus"  sopii skorpioni:iin äärettömän hyvin. Höyryhän on vettä. Se ei ole myöskään millään tavalla räjähtävää voimaa - kuten tulimerkeillä, jotka selkeästi käyvät jollain korkeaoktaanisella öljyllä  Wink  -, vaan jotenkin  pidäteltyä puhtia. Sopii kyllä mainiosti tuntemiini skorppareihin. Grin
tallennettu
Casperiina
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 688



Profiili
« Vastaus #17 : 02.11.2009 17:25:17 »

Minullakin  mars skorpionivenus kauris kuten Ave^^ :lla.

Mikään miestennielijä en ainakaan voi sanoa olevani. Oikeastaan kiinnostun itse vasta, kun toinen osapuoli on ensin osoittanut kiinnostuksensa minuun. Onko tuo sitten sitä kauriin varovaisuutta.

Myös intohimo ja kyky heittäytyä on ollut läsnä kaikissa suhteissani. Ei ole koskaan ollut sellaista ristiriitaa, että ikään kuin järkiperäisin syin sopiva ihminen ei olisi herättänyt tunteita minussa - kuten vaikka Ebenialla.

Olisiko tuo sitten juuri sitä, että mars ja venus merkeillään pelaavat todella hyvin yhteen. Vaikka tuosta  venus kauris sanotaan, että pinnalliset asiat merkitsisivät suhteessa enemmän kuin tunne, en osaa omalla kohdallani nähdä, että olisin nykyisessä suhteessani järkipohjaisista syistä, ikään kuin hyväksikäyttävänä osapuolena. Päättelinkin, että jos tuo toimisi niin, että pystyn helposti tunnetasolla luomaan syviä tunteita ihmiseen, joka myös täyttää järjen vaatimukset. Onko kaukaa haettua :Smiley
tallennettu

aurinko venus merkurius neptunus kauris 5. huone
askendentti leijona
kuu jupiter vesimies 6.huone aspect_opp askendentti
uranus saturnus jousimies 4.huone
mars skorpioni 4.huone
pluto skorpioni 3.huone aspect_opp keskitaivas
chiron 10.huone
HenzQh
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 33


Vesivoimaa:)


Profiili
« Vastaus #18 : 23.11.2009 13:01:26 »

Lienen sitten todellinen seksihirmu kun itsellänikin:

 mars   skorpioni
 venus   vaaka
 kuu   leijona

Cheesy

« Viimeksi muokattu: 23.11.2009 13:03:22 kirjoittanut HenzQh » tallennettu
Roxsheena
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 37



Profiili
« Vastaus #19 : 13.12.2009 19:45:18 »

Poikaystävälläni on Mars skorpionissa 8. huoneessa. Eli varmaankin 'pahemmaksi' ei enää voi laittaa  Tongue. Onneksi vahvasti rapupainotteinen kartta pehmittää hänen seksuaalisuuttaan ja lisää sitoutumishaaveita. Seksuaalisuutta löytyy, mutta ainakin ollaan sen suhteen samalla tasolla Smiley.
tallennettu

Aurinko - Oinas
Nouseva - Jousimies
Kuu - Vaaka
Merkurius - Kalat
Venus - Kalat
Mars - Kaksoset

Punainen kosminen käärme
Violette
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 295


Lips!


Profiili
« Vastaus #20 : 28.12.2009 02:34:34 »

Kuten Roxsheenalla, on minullakin mies, jolla on  mars skorpioni, mutta kartta on muuten hyvin rapuisa. Hänellä on  mars skorpioni 5. huoneessa.

Seksi on selkeästi hänelle jotenkin henkisempi juttu kuin keskivertomiehelle. Luulen, että  venus rapu korostaa tätä asiaa. Mitä siihen seksihulluuteen tulee, ei hän itse asiassa ole kovin halukas. Joskus pari kertaa viikossa tuntuu olevan hänelle tarpeeksi. Aistin kuitenkin jotenkin, ettei hän ole vielä täysin löytänyt itseään seksuaalisessa mielessä - jossain piilee jotain...

 Astron luonneanalyysin mukaan  skorpioni mars tahtoo ehdottoman itsenäisen naisen, joka ei osoita heikkoutta. Tämä pätee. Varsinkin suhteen alussa miehellä oli omituinen pelko, että tulisin riippuvaiseksi hänestä, yritti peruutella tapaamisia mitä typerimmin verukkein ("Pitää tehdä läksyt!"). Hänen mielikuvitusmaailmassaan naiset ovat erittäin vahvoja, ehdottoman itsenäisiä, aktiivisia ja dominoivia.
tallennettu

aurinko neitsyt
 askendentti vaaka
 kuu rapu
 merkurius vaaka
 mars oinas
Ave^^
Vieras
« Vastaus #21 : 25.02.2010 22:00:30 »

Noniin. Tuo  mars  skorpioni minulla on huoneessa 7 (samassa huoneessa myös  plutojuno ja lilith  skorpioni  :Smiley), ja tuntuu että tällä hetkellä ainakin projisoin sen suoraan miehiin. Hymyilyttää miten tunnun valitsevan juuri ne miehet, jotka ovat vahvasti seksuaalisesti orientoineita. No, se vetää puoleensa tällä hetkellä. Tunteet vaan.. huokaus.. en tiedä mihin vielä ajankaan itseni..

Mutta kysynpä nyt tässä ketjussa vaikka että liittyykö perverssiot yleensä enemmänkin plutoon ja skorppariin vai sitten uranukseen ja vesimieheen? Vai onko se joku näiden yhdistelmä? Koska vesimies taas ei mielestäni kovin seksuaalisuuteen pakkomielteistyvä ole ja perverssioissahan tästä kuitenkin on myös kyse. Eli siis tälläinen joku  mars aspect_con uranus tai  mars vesimies liittää sitten nuo molemmat yhteen..
tallennettu
Sivuja: 1 [2]
  Tulostusversio  
 
Siirry: