Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Astro special / Astro special / Vs: Narsismi : 17.09.2015 04:01:40
Itse tunsin erään narsistin, jolla Aurinko ja Jupiter yhtymässä ja ne neliössä Neptunukseen. Paisunut ego ja harhainen käsitys itsestä, huvittavan helposti tulkittavaa, vaikkei silloin hauskaa ollutkaan buck2 Sitten vielä  venus aspect_squ kuu.
2  Astro special / Astro special / Vs: Tähtimerkit ja musiikki : 17.09.2015 03:48:10
Hauska topikki! Cheesy Mitä mulle tulee mieleen eri merkeistä:

Oinas: Rock
Härkä: Klassinen
Kaksonen: Disco
Rapu: Iskelmä
Leijona: Elokuvamusiikki
Neitsyt: AOR
Vaaka: Pop
Skorpioni: Metalli
Jousimies: Reggae
Kauris: Blues
Vesimies: Elektroninen
Kalat: Jazz

Ja metallista vielä spesifimmin:

Oinas: Speed metal
Härkä: Heavy metal
Kaksonen: Thrash metal
Rapu: Folk metal
Leijona: Glam metal
Neitsyt: Power metal
Vaaka: Symphonic metal
Skorpioni: Black metal
Jousimies: Melodic death metal
Kauris: Doom metal
Vesimies: Industrial metal
Kalat: Dark metal
3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Vaikea rakkauselämä syntymäkartalla? : 17.09.2015 03:11:58
Kiitos vastauksista Smiley Huomasin että minulla on  saturnus aspect_kvi venus, se varmaan vaikuttaa aika paljon? Ja ehkä  venus neitsyt -vaikutuskin on suurempi kuin olen aiemmin ajatellut. Venushan kuuluu minulla vielä stelliumiin  aurinko jupiter merkurius kanssa, ja lisäksi se on karttani hallitsija.
4  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Vaikea rakkauselämä syntymäkartalla? : 09.09.2015 16:00:31
Ah, olisi kai pitänyt jo aloitusviestissä kertoa tarkemmin, en vain halunnut kuulostaa itsesääliseltä Cheesy

Kaikki suhteet ovat olleet hyvin erilaisia. Niissä on ollut henkistä ja fyysistä väkivaltaa, pettämistä (sekä sitä mitä sillä yleensä tarkoitetaan että luottamuksen tai lupausten pettämistä muuten), valehtelua, "löyhässä hirressä riiputtamista" (=ei osaa päättää mitä haluaa, käyttäytyy ristiriitaisesti), ja kaikissa yhtä lukuunottamatta ennemmin tai myöhemmin ajauduttu tilanteeseen, jossa minä olen yksipuolisesti rakastunut. Tuoreimmassa viritelmässä ei sinänsä ollut mitään pahasti vialla, suhde ei vain "lähtenyt käyntiin" kunnolla eikä toisella osapuolella ollut yhtä paljon tunteita kuin minulla. Lisäksi ihastun/kiinnostun todella harvoin, mutta rakastun hyvin helposti. Harvoin ihastuminen varmaan liittyy kriittiseen neitsyeen, jossa Venus ja Mars?
5  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vaikea rakkauselämä syntymäkartalla? : 09.09.2015 01:57:54
Terve! Mitkä tekijät syntymäkartalla enteilevät tappuraista rakkauselämää? Entä löytyykö minun kartaltani kovaonniselle rakkauselämälle altistavia piirteitä?

Vastauksia toivoen, etukäteen kiittäen Smiley
6  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuu ja Venus ihmissuheissa : 14.10.2014 09:56:07
Itselläni  kuu kauris aspect_tri venus neitsyt. Ilmankos mulla ei ole koskaan ollut epäselvyyksiä omista tunteistani tai kiinnostuksesta jotakuta kohtaan. Toisaalta mulla on vaikeuksia ymmärtää, miten jotkut ihmiset voi olla tietämättä, mitä ne toisesta haluaa tai mitä ne toisesta etsii Sad Ehkä tämä ketju on hieman valaissut aihetta... Neljästä toistaiseksi suurimmasta ihastuksestani kahdella on ollut Kuu mun venusmerkissäni, muuten en neitsytvaikutteista pahemmin syty.

Itse näkisin Kuun liittyvän etenkin läheisimpiin ihmissuhteisiin oman tunnemaailman ja sisimmän minän kautta, kun taas Venuksen koen liittyvän parisuhde/ihastus/säätö -tyyppisiin ihmissuhteisiin oman naiseuden (tai naisihanteen) ja mieltymysten kautta.
7  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Tunneihmisen kamalaa elämää : 24.08.2012 15:29:25
Samaa mieltä Artemiksen ja Yepin kanssa:

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että miehellä ei oikeastaan ole oikeutta murjottaa, hän rikkoi sydämesi ja sinä toimit sydän särkyneenä ja kukaan meistä ei ole täydellinen.

Vaikuttaa siltä, että exäsi halusi jättää sinut ja pitää sinut??
Hänellä ei ole minkäänlaista oikeutta kiukutella sinulle, vaikka oletkin viettäyt yön hänen kaverinsa kanssa. Ja vieläpä kehitti tappelun kaverinsa kanssa?!  Miksi ihmeesä hän jätti sinut, kun kerran on noin voimakkaasti kiinni sinussa? Ei ketään voi omistaa - varsinkaan, jos on itse jättänyt.

Mielestäni syyllistät itseäsi aivan turhaan Shocked Ymmärrän hyvin että olit surullinen, halusit lohtua ja ehkäpä miehen kaveri jollakin tapaa muistutti sinua eksästäsi, tai oli ikäänkuin korvike... Korkeintaan miehen kaveri toimi väärin, ja hänkin vain siinä tapauksessa että mies oli ilmaissut eron olevan hänellekin raskas - jos mies taas on käyttäytynyt kuin asia ei vaivaisi häntä, mistä tämä kaverikaan olisi arvannut loukkaavansa teollaan? Periaatteessa olen kyllä sitä mieltä, että kaverin eksään (tai eksän kaveriin) ei kosketa ainakaan ennen kuin kaveri (tai eksä) on päässyt kokonaan eron yli. Tai ehkä sympatioin enemmän jätettyjä, koska heille ero on aina enemmän shokki (onhan jättäjä todennäköisesti miettinyt asiaa jo kauankin ennen päätöstään) ja yleensä tahdonvastainen. (Ja koska olen itse yleensä jätetty Sad )

Ja tosiaan, tunteellisena ihmisenä on kamalaa - itse en ole kymmenessä kuukaudessa päässyt yli naurettavan lyhyestä suhteentyngästä - edelleen tuntuu siltä kuin kaikki olisi tapahtunut viime viikolla. Mutta joo, tsemppiä sinne! Smiley
8  Astro special / Astro special / Vs: Miten luet yleisiä horoskooppeja? : 27.12.2011 22:47:41
Tarkoittavatko "yleiset horoskoopit" lehtien "ennustushoroskooppeja" vai sellaisia horoskooppikirjoja, joissa kerrotaan kunkin eläinradan (aurinko-)merkin piirteistä? Jos tarkoitetaan jälkimmäistä, niin luen yleensä aurinko-, nousu- ja kuumerkkien kuvaukset, ja sovittelen niitä sitten päässäni yhteen (esim. ulkoisissa seikoissa keskityn eniten nousumerkkiin ja tunneasioissa kuunmerkkiin jne.) Sen lisäksi olen ollut huomaavinani, että jos merkkikuvauksessa on erikseen "rakkaus-osio", niin kannattaa mielestäni lukea myös Venus-merkin kuvaus. Smiley

Jos taas yleisillä horoskoopeilla tarkoitetaan lehtien povauksia, niin lukaisen niitä lähinnä huvittuakseni niiden ympäripyöreyksistä. Grin
9  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Leijonalla skorpioniongelmia : 19.12.2011 04:14:04
Täällä palstalla tuntuu olevan paljon pohdiskelua skorppareista, mutta en kokenut että tämä istuisi välttämättä minkään muun otsikon alle... Yleiset keskustelut aiheesta  leijona+ skorpioni olen kyllä jo selaillut, mutta eipä niistä tähän tilanteeseen tuntunut löytyvän apua. Toivottavasti tämä sopii tälle palstalle eikä mene liian leijonamaisen itsekeskeiseksi avautumiseksi...

Osaisiko joku hiukan valottaa erään skorppariherran mielenliikkeitä? Hän siis aurinko skorpioni  askendentti, leijona (1. huone  leijona myös), kuu neitsytmerkurius vaakavenus jousimies ja  mars vaaka. Älyttömän kohtelias, älykäs, syvällinen, hellä, sekä erakkomainen että sosiaalinen. Minä taas  aurinko leijonaaskendentti vaaka (1. huone  skorpioni),  kuu kaurismerkurius leijonavenus- ja  mars neitsyt. [Sellainen jännä juttu, vaikken näihin asteroideihin niin usko, että minun kartallani meidän (täsmälliset) nimi-asteroidimme ovat yhtymässä 8-huoneessa, hänen kartallaan taas minun kaima-asteroidini on läheisessä yhtymässä hänen kuuhunsa ja hänen kaima-asteroidinsa minun askendenttiini.]

Miten tämän lyhyesti selittäisi... Oltiin tuttavia aiemmin, ja kun ekan kerran jäätiin kahden kesken ja juteltiin, siitä alkoi 2-3 kk:n tapailu. Keskustellessa tuntui synkkaavan hyvin ja hän vastaa muutenkin käsittämättömän hyvin ihannemiestäni. Tunsin kovasti yhteyttä häneen - ihastun äärimmäisen harvoin. Kaikki aloitteet teki hän, kerran ehdotin itse tapaamista (hän suostui). Ehdittiin nukkua monta yötä yhdessä ennen kuin seksi tuli kuvioihin. Hän esitteli minut kavereilleenkin, jotka tuntuvat olevan hänelle hyvin tärkeitä (ollaan nuoria parikymppisiä molemmat). Heidän puheistaan päättelin, että on harvinaista tämän skorpionin tuovan näytille ketään tyttöä. Tapailun aikana oli muutama viikon tauko jolloin hän ei ottanut yhteyttä, mutta hän kuittasi ne kertomalla viihtyvänsä yksikseen. Ajattelin että kyse on hänen luonteestaan. No minähän rakastuin häneen. Sitten kerran hän viiden päivän radiohiljaisuuden jälkeen tuli luokseni ja sanoi, että meidän pitäisi lopettaa juttumme. Minä itkin ja yritin kysellä miksi, mutta hän ei osannut vastata. Kysyin, johtuiko se siitä ettei hän pitänyt minusta tarpeeksi tai oikealla tavalla, ja hän vastasi, ettei se siitä johdu, ja yritti lohdutella. Hän suostui vielä parin päivän päästä tapaamaan minut uudelleen, jotta voisi paremmin selittää, miksei halua seurustella kanssani. En oikeastaan saanut mitään uutta selville, hän ei taaskaan osannut selittää, ja yritin kysellä, onko minussa jokin vika, olenko tehnyt jotain väärin, vai eikö hänellä vain ole tunteita minua kohtaan, mutta hän vain sanoi ettei osaa selittää ja haluaa olla yksin.

Eipä kulunut kuin viikko kun päädyttiin baarista sänkyyn ja hän oli aivan samanlainen kuin silloin kun olimme tapailleet, paitsi ei pussaillut, silitteli kyllä hiuksia ja kasvoja ja halaili ja niin edelleen. Tämä toistui melkein joka viikonloppu noin 1,5 kk:n ajan. Edellisviikon lauantaina, humalassa tosin, hän sanoi "pitävänsä minusta ihan liikaa" ja selitti kuinka erilainen ja ainutlaatuinen olen. (Hän juo aika paljon ja usein, joten uskon ettei hän humalassakaan puhuisi täysin puuta heinää.) No tämähän herätti minussa toivoa suhteesta. Jottei pääni olisi räjähtänyt, parin päivän päästä kysyin tekstiviestillä uudestaan, miksei hän voi seurustella kanssani, jos hänelläkin on tunteita minua kohtaan. Aluksi hän jatkoi sitä "en osaa selittää" -linjaa, kunnes aika pitkän vänkäämisen jälkeen hän lopulta sanoi, ettei hän pidä minusta muuten kuin kaverina. Oli kuulemma alussa ollut ihastunut minuun, mutta sitten se oli hiipunut. Miksei hän kertonut tuota sitten aiemmin, kun minä vielä useamman kerran ja monella eri sanamuodolla asiasta kysyin!

Osaisiko joku selittää, mitä ihmettä oikeasti tapahtui? Astrologian tai omien kokemusten avulla... Voiko skorpionia saada takaisin jos kerran on jo menettänyt... ja miten Shocked Tämä kuukauris ottaa asian aika raskaasti Embarrassed Kaikenlainen apu ja neuvonta olisi arvostettua...
10  Astro special / Astro special / Vs: Mitä teidän narsististen tuttavienne kartoilta löytyy? : 19.12.2011 01:52:42
Minulla on kokemusta yhdestä narsistista, sellaisesta joka on aina oikeassa, ei näe saati myönnä omia virheitään (sen sijaan on näkevinään niitä muissa oikein roppakaupalla), parisuhteessa alistaa, pompottelee ja nöyryyttää, lisäksi hänellä on suuret luulot omasta kuvitellusta älyllisestä, luovasta ja fyysisestä ylivoimaisuudestaan. On myös hyvin vakuuttunut oman tunnemaailmansa ainutlaatuisuudesta ja syvyydestä, siis pitää itseään todella herkkänä ja filosofisena. Lisäksi valehtelee isoissa ja pienissä asioissa antaakseen itsestään paremman vaikutelman, en tiedä uskooko hän itsekin valheisiinsa. Empatiakyvytön, ei esimerkiksi ymmärrä miksi ihminen voi pahastua ystävänsä puolesta (?!). Mikään ei ole koskaan hänen syytään. Äidillä mielenterveys- ja alkoholiongelmia, isälläkin alkoholiongelmia, ei tule oikein toimeen kummankaan kanssa.

Kartalla T-risti (Kuu/Chiron yhtymässä oppositiossa Saturnukseen, molemmat neliössä Merkuriukseen) sekä pikkukolmio ja ehkä mahdollisuuksien kolmio, tarkasta ajasta riippuen. ASC tuntematon, muuten:
aurinko oinas kuu kaksoset venus merkurius kalat mars harka Aspekteista en oikein tiedä mitä kannattaisi tutkia. Kuu neliössä Merkuriukseen ja ehkä Venukseen, tarkasta synt. ajasta riippuen. Tarkasta ajasta riippumatta tuntuu olevan chiron aspect_opp uranus saturnus.
11  Astro special / Astro special / Vs: Re: Nuoret äidit : 19.12.2011 01:13:42
Eli nuoren äidin prototyyppi jo piirtyykin jo mieleeni:

AC- tai Au-Leijona, jolla Kuu on Kauriissa. Aurinko tai Kuu sijaitsee todennäköisimmin huoneessa 6, mutta huone 11 on myös mahdollinen. Kuunsolmu on jossain vesimerkissä ja Saturnus löytyy Ravusta, Leijonasta tai Vaa´asta TAI vastaavasti huoneesta 4, 5 tai 7.

Hui kamala, olen Au-leijona ja Kuukauris, ja Saturnus löytyy neloshuoneesta - ja lapsikammoni on yleinen vitsi kaveripiirissäni Grin (Täytynee olla erityisen varovainen.) Tiedän kaksi nuorina (tarkoituksella) äidiksi tulleita, joista toisella  aurinko vesimies askendentti rapu kuu vesimies ja toisella  aurinko kalat (ei muuta tietoa). Lisäksi tiedän kaksi parikymppistä joilla jo kauan ollut vauvakuumetta, toinen  aurinko vaaka askendentti rapu kuu rapu ja toinen  aurinko vaaka askendentti skorpioni kuu oinas.
12  Astro special / Yleistä / Vs: Väärin kuultuja laulujen sanoja : 27.11.2011 23:36:09
Näitähän on vaikka kuinka paljon, harmi kun muistuu mieleen vaan muutamia.

"Ja Karibian aamut." [Pahimpia on aamut.]

"Enkelit lentää sun luihin." [Uniin.]

"Show me samarbete." [Show me some affection.]

"So makkara wanna do, when I think I'm in love with you." [So much that I wanna do, when I dream I'm alone with you.] Ja tätä en voi ikinä kuulla minään muuna kuin makkarana Grin

"Plop, plop, plop, plop no more." [Black, black, black, black number one.]

"Haukkuivat toiset illoin, majavaksi pilkaten." [Majakaksi.]

"Tänä iltana ei tupakkia." [Tuu pakkeja.]

"Olen juppihippipunkkari ja vaihdan paitaa." [Paikkaa.]

"Nakusia naisia katsastan." [Namusia.]
13  Astro special / Astro special / Vs: Vaikuttaako kuumerkki uniin? : 16.09.2011 22:28:19
Mulla kuu kauris 3. huoneessa, ja näen useimmiten tosi tapahtumarikkaita, pitkiä ja seikkailullisia unia, jotka muistan yleisesti ottaen hyvin. Toisinaan myös kamalia painajaisia (joko "hirviöpainajaisia" tai "stressi/ahdistuspainajaisia", melko usein myös selkounia. Ja viimeaikoina olen nähnyt paljon unia joissa on kohtauksia joissa opiskelen astrologiaa Grin Ehkäpä tapahtumarikkaus ja unien vilkkaus voisivat selittyä 3. huoneella? Ja "seikkailu-unet" joissa usein olen sankarillinen (heh heh) kauriin päämäärätietoisuudella ja sitkeydellä?
14  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 16.09.2011 22:19:51
Ei... ainakaan pitäisi olla Shocked

Mikä on ollut tähänastisen viikkosi kohokohta?
15  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: "arvaillaanko?" : 16.09.2011 03:31:20
Jossakin harrastuksessa tarvittavia pieniä varusteita, esim. neulomislankaa tai piirustusvälineitä? Smiley

Mitä söin tänään ruoaksi? (Tätä on varmaan kysytty pari kertaa ennenkin, heh heh...)
Sivuja: [1] 2