Sivuja: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 104
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Sanomaa enkeleiltä. Kysy niin sinulle vastataan...  (Luettu 653113 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #855 : 11.09.2006 13:01:25 »

Hei Enkeli! Haluaisivatkohan enkelit viestiä minulle jotain tässä uudessa elämäntilanteessa? Kiitos  smitten


Laa-laa, sinulle tuli kortti:

MERKIT

Kiinnitä erityistä huomiota viesteihin joita enkelit antavat sinulle nyt. Olet pyytänyt merkkiä, ja he antavat sinulle sen. Huomaa ja luota näihin merkkeihin.

Olet pyytänyt taivasta auttamaan. Nyt on sinun vuorosi kiinnittää huomiosi todisteisiin heidän avustaan. Tämä kortti tähdentää, että sinun enkelisi yrittävät saada huomiosi merkkeihin. He saattavat pyytää perhosta tai lintua lentämään lähellesi. Tai he saattavat vaikuttaa niin, että kuulet jonkin sopivan kappaleen useita kertoja. He saattavat laittaa jonkin esineen polullesi niin, että sinä varmasti huomaat sen. Tämän kortin valikoituminen on myös merkki enkeleiltäsi. He yrittävät "päästä läpi",- pyydän huomioi!

 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #856 : 11.09.2006 13:04:45 »

Rakkauden Enkeli  Smiley , jälleen minä täällä kyselen mitä enkelit minulle haluaisivat viestittää  Smiley .Paljon on tapahtunut ja jokin vielä pidättelee ajatuksen selkeyttä.Ehkä se löytyisi näin jos jaksat minulle vielä katsoa  Smiley ?

Taiska, sinulle tuli kortti:

UUSI RAKKAUS

Uusi luku, jakso sinun rakkauselämässäsi alkaa. Joko se on uuden kumppanin kanssa, taikka elpyvä, uudestaan "syttyvä" rakkaus nykyisessä suhteessa.

Avaa sydämesi Jumalallisen rakkauden uuteen lisääntymiseen/lisäämiseen elämässäsi kumppanin myötä. Enkelit valmistavat sinua olemaan valppaana/valmiina uusille ihmisille, jotka saapuvat elämääsi. Sillä uusi partnerisi saattaa olla aivan erilainen kuin aikaisemmat.

Ole avoin ihmissuhteissasi tapahtuville muutoksille, älä ripustaudu tiukasti ideaan millaisia ihmissuhteiden pitäisi olla. Tämä on on ihmeellistä muutosten aikaa rakkauselämässäsi. Sinua pyydetään luottamaan Jumalaan ja suojelusenkeleihisi, että he järjestävät asiat sinulle parhaalla mahdollisella tavalla.

Muutokset rakkauselämässäsi ovat kivuliaita, vain jos olet "jäykkä"/joustamaton, sekä ankara ajatuksissasi tai käytöksessäsi. Jos "virtaat" nykyisen rakkauden mukana, huomaat että vanhat osat rakkautta "peseytyvät" pois. Ne korvaantuvat nopeasti uusilla näkökannoilla jotka ilahduttavat sinua.

Nykyiset suhteet saattavat päättyä, tai ne muuttuvat/siirtyvät uudenlaiseen intohimon ja uudistuneen rakkauden tilaan. Tai uusi partneri saattaa saapua elämääsi, tuoden suurta onnea teille molemmille.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #857 : 11.09.2006 13:07:36 »



 Hei Rakkauden Enkeli angel

 Nostaisitko enkelikortin minulle, ihmissuhteeni- tai tuleva sellainen- mietityttää!
 
 Kiitos jo etukäteen! smitten

 Enkeleitä, y. Charity


Charity, sinulle tuli kortti:

LAPSET

Sinua pyydetään kiinnittämään erityistä huomiota lapsiisi tai sisäiseen lapseesi juuri nyt. Uusia lapsia saattaa tulla elämääsi hyvin pian.

Tämä kortti viestittää, että enkelit näkevät tarpeesi leikkiin, hauskanpitoon, ja sisäisen lapsesi kunnioittamiseen. Ehkä aiot leikkiä omien lastesi tai lastenlastesi kanssa. Tai saattaisit nauttia hauskan pitämisestä jonkin toisen aikuisen kanssa tai tekemällä työtä joka liittyy lasten auttamiseen.

Ota aikaa kysyäksesi sisäiseltä lapseltasi: "Mitä sinä tunnet, kuinka voit?" ja "Mitä haluaisit tehdä?" Suunnittele iltapäivä, jolloin otat sisäisen lapsesi "ulos", tehden asioita jotka saavat sinun leikkisän puolesi lisääntymään/laajentumaan.  Keinu ja laske liukumäkeä puistossa. Ota päiväunet. Piirrä kadulle liidulla. Tai rakenna hiekkalinna.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #858 : 11.09.2006 13:09:13 »

Hei Rakkauden Enkeli!

Mulla on ongelma. Ollut jo kauan. Vuosia kestänyt parisuhde on kuin kivirekeä perässään vetäisi, ollut alusta asti. Saman aikaan olen hyvin kiintynyt toiseen ihmiseen jonka kanssa en siis ole suhteessa, mutta josta pidän hyvin paljon ja tieän että hänkin pitää minusta. Sisäinen ristiriita ja hämmenys on suuri. Nostatko kortin, löytyykö yhtään apua ja neuvoa.

Kiitos!

Supikas, sinulle tuli kortti:

SUOJELUSENKELI

Sinun suojelusenkelit haluavat sinun tietävän kuinka paljon he rakastavat sinua. Enkeleittesi rakkaus on täysin ehdotonta ja kaiken kattavaa.

Et ole yksin. Tämä kortti on "nostettu" rakkauskirjeenä suojelusenkeleiltäsi, jotka haluavat sinun tietävän, "Me olemme tässä. Me emme ole ikinä jättäneet sinua, emmekä voi ikinä jättää." Sinun suojelusenkelisi sanovat, että ansaitset heidän apunsa ja huomionsa. Ei ole mitään mitä olisit ikinä voinut ajatella, sanoa, tai tehdä joka voisi sulkea sinut pois Jumalaisilta auttajiltasi. He eivät ikinä tuomitse tai hylkää sinua virheittesi takia joita teet. Enkelit vain yksinkertaisesti ovat täällä tukeakseen sinua, jotta voit henkisesti kasvaa ja auttaa muita.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #859 : 11.09.2006 13:11:06 »

Metsätontulla alkaa aivan uudenlainen projekti. Miten ovat enkelit siinä mukana? Kiitos jo näin edeltä käsin. Sinusta on tullut luotettava avunosoittaja, Rakkauden Enkeli! Wink

Metsätonttu, sinulle tuli kortti:

UNET

Kiinnitä erityistä huomiota uniisi juuri nyt. Pidä unipäiväkirjaa.

Saat tärkeitä viestejä unissasi. Joskus saatat herätä tunteella, että olet matkustanut tai saanut ohjeita/opetusta nukkuessasi. Mietit, Miksi en muista uniani? Uniesi viestit tai kokemukset eivät koskaan ole täysin kadonneet tai unohtuneet. Ne ovat itseasiassa, järjestäytyneet alitajuntaasi, jotta korkeimman itsesi viisaus ja rakkaus ohjaavat tekojasi.

Voit parhaiten muistaa uniasi kirjoittamalla kaiken muistamasi ylös heti herättyäsi. Kirjoita ihan mikä tahansa pieni pätkä unestasi minkä muistat, ja loput unestasi selviää/purkautuu muistiisi. Käy läpi unipäiväkirjaasi usein ja katso toistuvia kuvioita ja teemoja. Nämä säännöllisesti toistuvat uniteemat osoittavat ne viestit mitä korkein itsesi ja enkelisi yrittävät sinulle kertoa.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #860 : 11.09.2006 13:13:12 »

Nostaisitko minulle jälleen kortin, kiltti? Kiitos.

Sirpapa, sinulle tuli kortti.

MUSIIKKI

Enkelit ohjaavat sinua "uppoutumaan" kauniiseen musiikkiin. Musiikki nostaa henkesi ylös maallisista huolista ja kohottaa ajatuksesi jumalalliseen rakkauteen.

Enkelit ovat kanssasi ja haluavat auttaa sinua musiikin parantavilla vaikutuksilla. Tämän kortin valikoitumisella, enkelit pyytävät sinua lisäämään musiikkia elämääsi. He ohjaavat sinua soittamaan lempeätä taustamusiikkia kun pukeudut, teet työtä ja pidät hauskaa. He kehoittavat sinua myös viheltämään ja laulamaan usein.

Olet saattanut saada tämän kortin myös musikaalisen lahjakkuutesi vuoksi. Oletko viime aikoina tuntenut ohjausta/tarvetta säveltää laulua, osallistua johonkin musikaaliin, liittyä kuoroon, yhtyeeseen tai soittaa jotain soitinta? Nämä sisäiset "töytäisyt" saattavat tulla enkeleiltäsi, jotka näkevät sinun Jumalalta saadut lahjasi. He tietävät, että sinun musikaalinen lahjakkuutesi auttaa toisia. Joten, he pyytävät sinua olemaan maallinen enkeli ilmaisemalla laulun ja melodian lahjasi.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #861 : 11.09.2006 13:35:08 »

Nostaisitko minulle jälleen kortin, kiltti? Kiitos.

Sirpapa, sinulle tuli kortti:

IHMEET

Ihmeitä tapahtuu ympärilläsi jatkuvasti juuri nyt. Ala huomaamaan ne, ja tulet kokemaan vielä enemmän ihmeitä.

Tämä kortti on enkeleiden tapa kertoa sinulle, että odota ihmettä. Ehkä koetkin tarvitsevasi sellaista juuri nyt, koska et näe mitään muuta keinoa tarvitsemaasi ratkaisuun. Ole avoin ja anna Jumalan auttaa sinua selvittämään/ratkaisemaan haasteesi tavoilla jotka hämmästyttävät/yllättävät sinut. Avaat oven ihmeille kun luovutat pelkosi Jumalalle. Visualisoi enkelit kantamaan asiasi ja tunne itsesi Jumalan viisauden ja luovuuden tukemana.

Kun rentoudut, päästät irti lähteelle, saat vakuutuksen, että siunaukset ympäröivät sinua juuri nyt. Ole avoin luoksesi tulevalle ihmeelle.


 smitten angel

tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #862 : 11.09.2006 13:36:06 »

Hups, ihmettä kerrakseen sillä nostin sinulle vahingossa toisen kortin.  Cheesy Grin
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #863 : 11.09.2006 13:39:11 »

Katsoisitko minullekin? Saat papukaijamerkin.

Sinulle tuli kortti:


ARKKIENKELI MIKAEL

Tämä voimakas arkkienkeli on kanssasi juuri nyt. Hän antaa sinulle rohkeutta ja auttaa sinua pääsemään irti pelon vaikutuksista.

Tämän kortin kautta, arkkienkeli Mikael ilmoittaa läsnäolostaan sinulle. Hän on todellisen rohkeuden symboli, johtuen tiedosta, että Jumalan rakkaus on ainoa voima mitä on. Mikael antaa sinun tietää/ymmärtää, että kun teet muutoksia elämässäsi ja kun kohtaat haasteita, olet suojassa ja turvassa. Jumala ja enkelit auttavat sinua pysymään rehellisenä itsellesi koettelevina aikoina.

Käy sydämestä sydämeen keskusteluja Mikaelin kanssa usein. Kaada pois hänelle kaikki huolesi. Älä huolehdi siitä, että annatko hänelle liikaa taakkaa kannettavaksi. Mikael, kuten kaikki arkkienkelit, on kykenevä olemaan kaikkien häntä tarvitsevien kanssa samanaikaisesti. Hänellä ei ole mitään rajoituksia ajan tai paikan kanssa, joten hän voi auttaa sinua ja muita samaan aikaan jatkuvasti.


 smitten angel

tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #864 : 11.09.2006 13:42:06 »

tein päätöksen liittyen parisuhteeseeni..jaksaisitko ystäväni nostaa minulle kortin liittyen tähäån asiaan.aurinkoisin kiitoksin :-)

Höyhen, sinulle tuli kortti:

JUMALLALLINEN AJOITUS

Kiinnitä huomiota "oviin", jotka ovat avautumassa ja sulkeutumassa sinulle juuri nyt. Kävele ovista jotka aukenevat, ja opi ovista jotka sulkeutuvat.

Sinun rukouksiisi vastataan; Siitä ei ole epäilystäkään. Kuitenkin, kaikki toimii Jumalallisen ajoituksen universaalien lakien mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että tiettyjen "palapelin palasten" täytyy osua kohdalleen jotta toiset osat voisivat tulla toteutettavaksi/täytettäväksi. Jos yrität hypätä tai kiirehtiä tiettyjen palasten yli, koko suunnitelmasta puuttuu tukeva/luotettava perusta.

Älä yritä pakottaa mitään ovia aukenemaan, jotka ovat sinulta suljetut. Sen sijaan, pyydä enkeltesi opastusta nähdäksesi onko ovi suljettu/sulkeutunut negatiivisten odotusten takia, vaiko vain yksinkertaisesti Jumalallisen ajoituksen vuoksi. Etsi muita ovia jotka aukenevat ja kulje niistä uskolla ja kiitollisuudella.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #865 : 11.09.2006 13:44:21 »

Hei Rakkauden Enkeli!
Voisitko nostaa minullekin kortin ? smitten
Terveisin nauris

Nauris, sinulle tuli kortti:

AIKOMUS

Sinun aikomuksesi luovat sinun kokemuksesi. Mitä haluat/tarkoitat tapahtuvaksi? Pidä huolta, että ajatuksesi ja tunteesi heijastavat todellisia aikomuksiasi.

Tämän kortin valinnalla, enkelit pyytävät sinua tekemään inventaariota odotuksistasi. Mitä odotat tapahtuvaksi tänään, huomenna tai tulevaisuudessa? Nämä odotukset ovat aikomustesi "siemeniä". Aikomus tarkoittaa sitä, että olet asettanut "maalin" ja aiot saavuttaa sen.

Aikomuksesi ajavat kokemuksiasi. Enkelit pyytävät sinua valitsemaan ja valamaan aikomuksesi rakkaudella. Näe itsesi ja toiset onnellisina, menestyvinä, ja rauhallisina. Pitäytyen näissä henkisesti suuntautuneissa aikomuksissa, autat itseäsi ja muita. Enkelit voivat auttaa sinua korvaamaan negatiiviset ajatustavat positiivisilla, enemmän voimaa antavilla ajatuksilla. Jos pyydät heiltä avustusta.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #866 : 11.09.2006 13:46:51 »

Hei Rakkauden Enkeli, nostit minulle kortin TASAPAINO.

Sitä tosiaan tarvitaan, kun aloitan uudessa työssä.
Työ, jossa olen paljon erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä.
Epävarmuus kuitenkin vaivaa. Olen ollut jonkin aikaa työttömänä.

Nostaisitko minulle uuden kortin ?
 
smitten smitten smitten

Pirpaliina, sinulle tuli kortti:

LAAJENTUMINEN

Sinun todellinen itsesi, säteilevä, voimakas, menestyvä ja älykäs, loistaa nyt pinnan läpi. Anna todellisen itsesi tulla näkyväksi muille, koska sinä "nostat heidät ylös" ja inspiroit heitä.

Olet upea niin monella tavalla ja olet alkamassa luottamaan siihen ja paljastamaan todellista itseäsi yhä helpommin. Joskus olet ehkä uskonut, että sinun täytyy piilottaa tunteesi toisilta (tai jopa itseltäsi!) Nyt jokatapauksessa, ymmärrät kuinka elintärkeää, puoleensavetävää ja viehättävää sinun aidon itsesi ilmentäminen on.

Sinun enkelisi ohjaavat sinua kunnioittamaan todellisia tunteitasi, ilmaisemalla niitä itsellesi ja muille. Enkelit auttavat sinua puhumaan rakkaudellisesti tunteistasi, jotta väärinkäsityksiä ei syntyisi ystävien ja läheisten välillä. Enkelisi eivät ikinä ohjaa sinua tekemään tai sanomaan mitään joka voisi loukata sinua tai ketään muuta! He myös vakuuttavat, että elämäsi laajenee uuteen sisäisen rauhan tilaan, kun annat todellisen itsesi tulla ulos "leikkimään".


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #867 : 11.09.2006 13:48:51 »

Hei Rakkauden enkeli!
Nostaisitko minullekin kortin.Kiittäen eijar


angel

Eijatar, sinulle tuli kortti:

YKSINÄISYYTEEN VETÄYTYMINEN

Vietä jonkin aikaa yksin hiljaisin ajatuksin. Selkiytä/puhdista mielesi, ja keskity sinun totuuteesi ja tärkeisiin asioihin.

Vaaditko itseltäsi liikaa, Jumalan rakastettu lapsi? Enkelit muistuttavat meitä, että lepo on luonnollinen asia elämän kiertokulussa kaikelle elävälle. Ajattele mahtavaa tammea joka kasvaa pyrähdyksinä ja sitten lepää. Se vetää ravintonsa syvältä maan uumenista, ja se ottaa aikansa ennenkuin kasvaa taas ylöspäin. Aivan kuten tammi ravitsee itseään, on sinunkin tärkeää ravita itseäsi hengen ja mielen "ruoalla".

Kun lepäät, ota aikaa heijastaaksesi sydämesi todellisia tuntoja ja haluja. Enkelisi puhuvat sinulle sydämesi kautta. Kun kuuntelet ja kunnioitat tunteitasi, kävelet käsi kädessä Jumalan ja enkelten kanssa. Tulet tietämään, että se on todellista Jumalallista ohjausta, eikä vain mielikuvitustasi tai toiveajattelua, jos se puhuu halustasi/intohimostasi muuttaa maailmaa.


 smitten angel
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #868 : 11.09.2006 13:50:59 »

Hei Rakkauden Enkeli  Smiley

Tunteeni on taas sekaisin. Parisuhde, josta tavallaan iloitsen vie voimiani. Minua opastetaan itsekkyyteen ja itsenäisyyteen. Minkä neuvon enkelit antaisivat siihen, olenko taas solmimassa ihmissuhdetta, johon en kuulu.

 smitten

Levoton, sinulle tuli kortti:

LUONTO

Ajan viettäminen yksin luonnossa on sinulle tärkeää. Vaikka vain viisi minuuttia puutarhassa olisi parantavaa sinulle juuri nyt.

Tämän kortin myötä, enkelit pyytävät sinua olemaan luonnossa vielä useammin, joka päivä jos mahdollista. Tämä kortti myös todistaa, että voisit olla onnellisempi eläessäsi enemmän maaseutumaisessa ympäristössä. Jos olet ajatellut muuttavasi pois kaupunkielämästä, ota tämä kortti huomioon valintasi tueksi.

Tämä kortti voi myöskin rohkaista sinua valitsemaan ammatin liittyen luontoon tai eläimiin. Esimerkiksi voisit nauttia puutarhanhoidosta, eläintenhoitajana, eläinlääkärinä, tai eläinten kasvattajana olemisesta. Tai sitten nauttisit "kaivautumisesta" eläinten kommunikaation maailmaan.

Sinun enkelisi, ja luonnon enkelit auttavat sinua löytämään ja antamaan lahjasi maailmalle. Auta heitä auttamaan sinua, viettämällä enemmän aikaa luonnossa.


 smitten angel
tallennettu
taiska
Astroholisti
*****
Viestejä: 2144


Silmät ovat sielun peili :)!


Profiili
« Vastaus #869 : 11.09.2006 17:17:43 »

Taiska, sinulle tuli kortti:

UUSI RAKKAUS

Kiitos Rakkauden Enkeli ! Nyt kyllä pakko sanoa, että kortti oli todellinen yllätys joten toivon tietenkin, että se meinaa entisen suhteen "uusiutumista "  Grin .Eihän se koskaan pahaa tekisi  Wink .
tallennettu

Trooppinen Oinas, Kuu Kauris, Asc Leijona
Sideerinen Kalat, Kuu Jousimies,Meridiaani Vesimies
Punainen sähköinen(spektrinen) taivaanvaeltaja
Kiinalainen: Metalli Rotta, egona Hevonen
Egyptiläinen: Isis
Asteekki merkki: Acatl eli Ruoko
Druidi: Pähkinäpensas
Kiinalainen: Rotta , Feng Shui 472
Sivuja: 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 104
  Tulostusversio  
 
Siirry: