Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 24
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Unisymboleiden pieni ABC  (Luettu 1510471 kertaa)
0 jäsentä ja 6 vierasta katselee tätä aihetta.
Suden varjo
Satunnainen astroilija
*
Viestejä: 6



Profiili
« Vastaus #45 : 23.06.2007 11:50:36 »

...

Jos olet unessasi kellarissa, symboloi se tiedostamatonta mieltä ja intuitiota. Kellarin kunto ja sisältö kertovat tiedostamattoman mielesi tilasta ja tyytyväisyyden tasostasi.
Jos unesi kellari on sotkuinen ja tavarat siellä epäjärjestyksessä, sinua vaivaa jokin hämmentävä tilanne/asia, joka olisi suositeltavaa selvittää. Sotkuinen kellari voi vaihtoehtoisesti edustaa myös tulevia menetyksiä ja epäonnistumisia.
...

krhm.. Mitähän mahtaa tarkoittaa, jos kellarissani on eläviä kuolleita kaltereiden takana, ja minä hoidan niitä kuin lemmikkejäni? Joskus kurottelevat kaltereiden raosta käsillään ja yrittävät tarttua minuun jos kävelen 'häkin' ohi?
Kellari on muuten hämärä ja sotkuinen.  :Smiley
Olen monasti nähnyt unta tuosta.
tallennettu

Taivas on rajana.
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #46 : 23.06.2007 18:22:24 »

Hmmm... Se voisi tarkoittaa ehkä sitä, että sinussa on jokin osa-alue, jonka ruokkimisesta tiedostamattasi pidät. Esim. jotkut ihmiset ottavat suosiolla uhrin aseman ja ruokkivat omaa marttyyriuttaan tiedostamatta sitä itse, koska ovat jo niin tottuneen siihen.

Vaalitko siis jotain kuollutta itsessäsi, jonka olisi aika päästä kuolemaan? Katsotaanpa vielä, mitä unikirja sanoo zombeista.

Zombi
Jos olet unessasi zombi kertoo se siitä, että olet fyysisesti ja/tai henkisesti irtautunut ihmisistä ja tilanteista, jotka ympäröivät sinua parhaillaan. Tunnet, ettet yllä kosketuksiin niiden kanssa.
Vaithoehtoisesti uni voi kertoa että tunnet olevasi kuollut sisältä päin ja toimit valve-elämässäsi zombin tavoin, suorittamalla vaaditut päivittäiset toimet kuin robotti.


tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #47 : 06.07.2007 22:25:28 »

Käärme
Jos käärme puree sinua, kertoo se piilossa olevista peloista ja huolista, jotka koet uhkaaviksi. Uni saattaa varoittaa sinua jostain valve-elämäsi asiasta, jota et osaa varoa tai joka ei ole vielä noussut esiin. Käärmeet voidaan tulkita myös fallistisina symboleina ja näin ollen ne symboloivat vaarallista ja kiellettyä seksuaalisuutta. Käärme voi myös kertoa, että joku ihminen lähelläsi on häikäilemätön ja siksi epäluotettava.
Positiivisena symbolina käärmeet edustavat transformaatiota, tietoja ja viisautta. Ne ovat Itsen uudistumisen ja positiivisten muutosten tuojia.

Jalat
Omat jalat unessasi kertovat lähteestä, tasaisuudesta ja ymmärryksestä. Se kertoo, että sinun täytyy olla käytännöllisempi ja järkevämpi. Pidä jalkasi maassa.
vaihtoehtoisesti uni edustaa liikettä, itsenäisyyttä ja vapautta. Ehkäpä olet ottanut askeleen oikeaan suuntaan ja saavutat tavoitteesi seuraavalla askeleellä.
Jos peset jalkojasi kertoo se siitä, että toiset polkevat sinut maahan helpolla.
Intiassa jalat kuvaavat ihmisille pyhiä ominaisuuksia, koska jalkoja pidetään siellä ruumiin pyhimpänä osana.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #48 : 07.07.2007 00:56:04 »

Laiva
Laiva unessa kertoo, että tutkit tunteittesi ja alitajuntasi eri osa-alueita. Laivan kunto kertoo suoraan tunteittesi kunnosta. Jos laiva on risteilyalus, kertoo se hyvästä mielestä. Sotaa-lus puolestaan on viha ja vihaisten tunteiden merkki.
Jos seilaat kaikana merellä laivalla, uni viestittää että seisot korkealla tunteiden rappion  keskellä, koskematta noihin rappioihin. Olet turvassa.
Jos laivasi ajaa karille tai uppoaa uni viestittää, että jokin elämäs osa-alue ei ole hallinnassasi. Tunnet pelkoa tai olet epävarma tunteistasi. Pelkäät menettäväsi jonkin läheisesi tiettyjen ongelmien vuoksi.

Risteily
Risteilyllä oleminen kertoo jostakin tunteen matkasta jota käyt parhaillaan lävitse. Uni voi myös vihjata, että "risteilet" tai seilaat helposti ja lähes vaivatta eri tilanteiden läpi, joita elämääsi tulee.

Lentokone
Lentokone unessa viestittää, että voitat ongelmasi ja/tai valve-elämäsi haasteet ja statuksesi nousee uudelle tasolle. Saatat ilmentaa korkeampaa tiedon tilaa, vasta löydettyä vapautta ja suurta tietoutta.   
Jos vaihdat koneita, kertoo se, että elämässäsi tulee tapahtumaan muutos, joka vie sinut nykyiseltä tai suunnitellulta polulta aivan uudelle polulle. Muutokset elämässäsi vievät sinut uusiin tuuliin ja nostattavat statustasi ja tunnustustasi.
Jos koneesi putoaa, sinulla on valve-elämässä epärealistisia päämääriä. Päämääräsi ovat ehkä liian korkeita ja näin ollen mahdottomia toteuttaa. Vaarana on, että putoat alas. vaihtoehtoisesti uni voi kertoa itsetunnon puutteesta, itsensä morkkaamisen asenteesta ja itsensä epäilemisestä silloin, kun kyseessä on päämäärien saavuttaminen. Voiman puuttuminen ja epävarmuus varjostavat päämääriesi saavuttamista voimakkaasti,
Jos kone kaapataan, kertoo se häiritsevistä ajatuksista ja menneistä tunteista, jotka kumpuavat alitajunnastasi.
« Viimeksi muokattu: 07.07.2007 00:59:40 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #49 : 07.07.2007 16:56:23 »

Virtsaaminen
Virtsa unessa edustaa torjuamiasi tunteitasi.
Jos itse virtsaat symboloi se puhdistautumista ja vapautumista joko negatiivisista tai tukahdetuista tunteista. Virtsaaminen on myös peruskontrollien puutteesta elämästäsi.
Jos virtsaat julkisesti, kertoo se siitä, että sinulla ei ole tarpeeksi yksityisyyttä tekojesi suhteen tai että sinun täytyisi pyytää anteeksi tai tunnustaa jotan julkisesti.
« Viimeksi muokattu: 07.07.2007 18:39:49 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #50 : 07.07.2007 17:03:17 »

Myöhästyä
Unessa myöhässä oleminen tai myöhästyminen merkitsevät, että pelkäät muutosta ja haluasi jättää jokin tilaisuus käyttämättä. Saatat tuntea olevasi valmistautumaton, arvoton ja ilman tukea nykyisessä tilanteessasi. Vaihtoehtoisesti saatat olla loppuun palanut tai sekaisin miettiessäsi tulevaisuutta koskeavia päätöksiä. Sinusta tuntuu siltä, että aika loppuu kesken tai että sinulla ei ole tarpeeksi aikaa, jotta ehtisit saavuttaa kaiken haluamasi.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #51 : 07.07.2007 17:09:53 »

Valas
Valas unessasi edustaa intuitiotasi, varuillaan olemista henkisyyteen suuntautumista. Vaihtoehtoisesti valas voi merkitä myös ihmissuhdetta tai bisnesprojektia joka on liian suuri hallittavaksi.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #52 : 07.07.2007 17:16:39 »

Valokuva
Valokuva unessa vihjaa, että jokin elämäs ihmissuhde kaipaa huomiotasi. Se voi myös kertoa vääristä mielikuvista ja että jokin ei ole sitä, miltä se näyttää. Vaihtoehtoisesti uni huomauttaa, että olet liikaa kiinni menneisyydessä tai pidät kiinni turhista toiveista.

Mäki
Jos kiipeät mäkeä ylös symboloi se ponnistelujasi päämäärääsi kohti. Jos seisot mäen päällä, kertoo se siitä, että olet onnistunut ja saavoittanut tavoitteesi tai vastaavasti, että sinulla on tarpeeksi resursseja hoitaaksesi käsillä olevan tehtävän kunnialla loppuun.

Kamera
kamera unessa kertoo halustasi ripustautua menneeseen ja/tai elää menneessä. Vaihtoehtoisesti se edustaa tarvettasi keskittyä paremmin johonkin asiaan. Ehkäpä sinun pitää selkeyttää ajatuksesi.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #53 : 07.07.2007 18:02:39 »

Suudelma, Suudella
Suudelmasta uneksiminen edustaa rakkautta, kiintymystä, seesteisyyttä, harmoniaa ja tyytyväisyyttä. Jos näet muiden suutelevan unessa, kertoo se siitä, että olet sekaantunut liiaksi heidän keskinäiseen suhteeseensa. Sinun on annetava heille omaa aikaa ja tilaa.
Jos unessa olet juuri aikeissa suudella jotakuta, kertoo se siitä, että et tiedä mitä hän todellisuudessa ajattelee sinusta. Haet jonkinlaista ihmissuhdetta tämän henkilön kanssa, mutta et oikein tiedä miten saavuttaisit sen parhaiten.
Jos suutelet samaa sukupuoltaolevaa henkilöä ja olet itse hetero, kertoo se itsensä hyväksymisestä. Tiedostat itsesi feniniinisen tai maskuliinisen puolen.
Kädelle suuteleminen kertoo kunnioituksesta.
Jos suutelet unessasi jonkun toisen tyttö- tai poikaystävää, kertoo se parisuhteen ja rakkauden energian tuntemisen toiveistasi. Haluat ehkä ilmaista seksuaalisuuttasi paremmin ja herättää intohimosi henkiin. Vaihtoehtoisesti uni symboloi oman koskemattomuuden puutteesta.
Jos suutelet läheistä ystävääsi, kunnioitat ja ihailet häntä valve-elämässäsi. Etsit intiimiä läheisyyttä, joka puuttuu jostakin valve-elämäsi ihmissuhteesta. Se saattaa olla tai olla olematta merkki romanttisesta kiinnostuksesta ystävääsi kohtaan.
Jos suutelet vihamiestäsi, kertoo se petoksesta, vihollisuudesta tai kanssakäymisestä vihaisen ystävän kanssa. Mieti myös sanontaa "Kuoleman Suudelma".
Jos vieras henkilö suutelee sinua, silloin uni antaa ymmärtää, että olet löytänyt tai löytämässä uuden puolen itsestäsi. Sinua kehotetaan tutustumaan paremmin johonkin itsesi osa-alueeseen.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #54 : 07.07.2007 18:09:08 »

Nainen
Nainen unessa on hoivaamisen, passiiviisuuden, hoitavan luonteen ja rakkauden symboli. Nainen voi edustaa oman naiseutesi osa-alueita tai omaa äitiäsi. Vaihtoehtoisesti uni kielii houkutuksesta ja syyllisyydestä. Jos tunnet unen naisen uni kertoo huolestasi ja tunteistasi tuota naista kohtaan.
Vanha nainen unessa edustaa vanhentumista ja ikääntymistä.
Joukko puhelevia naisia kertoo juoruilusta.
Raskaana oleva nainen symboloi runsasta hyvinvointia.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #55 : 07.07.2007 18:36:01 »

Vartalo
Omasta vartalosta uneksiminen kertoo itsearvostuksen ja itsetunnon tasosta. Usein tämä ominaisuudet ovat riippuvaisia ulkoisesta olemuksestamme ja siitä, kuinka ilmaisemme itseämme.
Unen vartalo voi heijastaa myös sisäistä identiteettiäsi tai terveyden tilaasi.

Hyönteinen
Hyönteiset unessa puhuvat pienistä vastoinkäymisiä, jotka sinun on voitettava. Elämässäsi on pieniä ongelmia tai asioita, jotka ärsyttävät sinua ja sinun ei auta muu kuin käsitellä ne. Jokin tai joku saattaa "inistä" korvaasi tai "kiusata" sinua.
Vaihtoehtoisesti hyönteisten sanotaan olevan tarkkuuden, varuillaan olemisen ja herkkyyden symboleita. Sinun on ehkä tarpeen koota ajatuksesti ja tarkastaa arvosi.
Joskus hyönteiset nähdään myös pyhien viestien sanansaattajina.

Otsa
Sileä ja virheetön otsa kertoo hyvästä arvostelukyvystä ja reiluudesta. Se voi kertoa myös älykkyydestäsi.
Rypistynyt otsa kertoo huolista ja taakoista. Saatat olla vaipuneena syviin mietteisiin.
Lapsesi otsan tunteminen kertoo pyyteettömistä ylistyksistä.

Iilimato
Jos näet unessa iilejä tai joudut niiden puremaksi, kertoo se siitä, että jokin asia elämässäsi imee voimiasi ja eloisuuttasi. Unen iilit saattavat edustaa näin ihmisiä, tapoja tai negatiivisia tunteita jotka imevät sinua kuiviin.
Vaihtoehtoisesti, jos koko vartalosi on iilien peittämänä, tunnet inhoa omaa vartaloasi tai jotain tekemääsi asiaa kohtaan.

Vasen
Vasen puoli unessa on alitajunnan ja tukahdetuttujen tunteiden/ajatusten symboli. Se kertoo myös taipumuksesta passiivisuuteen.

Varasto(rakennus)
Varasto unessa edustaa piilossa olevia voimavaroja tai varastoitunutta energiaa, sekä muistoja. Saatat laittaa aikomuksesi ja tavoitteesi varastoon hetkeksi.
Tyhjä varasto kertoo, että olet kuluttanut sisäiset voimavarasi tyhjiin. Sinun on aika ottaa vapaata ja levätä täyttääksesi taas akkusi.

Ompelukone
Uni viestittää, että budjetointi auttaa sinut yli hankalien aikojen.

Ampuma-ase
Ase edustaa agressiota, vihaa ja potenttiaalista vaaraa. Saatat olla tekemisissä passiivis-aggresiivisuuden ja autoritääri/alamainen aiheiden kanssa. Vaihtoehtoisesti ase edustaa penista ja miehistä seksuaalista intoa. Näin ollen ase saattaa merkitä voimaa ja impotenssia.
Jos lataat aseen, varoittaa uni että sinun pitäisi huolethia siitä, ettet päästä tempparemamenttiäsi räjähtämään käsiin.
Jos ammut jonkun, kertoo uni piilossa olevista aggressiivisista tunteista ja vihasta tuota henkilöä kohtaan.
Jos joku ampuu sinua, elämässäsi on meneillään jokin taistelu toisen henkilön kanssa. Saatat tuntea olevasi jonkin tilanteen uhri.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #56 : 07.07.2007 18:54:42 »

Kello
Kello unessa kertoo ajan merkityksen tärkeydestä tai siitä, että aika on käymässä vähiin. Saatat olla ahdistunut, kun et pysty pysäyttämään asioiden kulkua. Sinua saattaa painaa lähestyvä dead-line tai muu aikaa vaativa asia. On aika spurtata eteenpäin ja kiihdyttää tahtia. Vaihtoehtoisesti kellot edustuvat kuolemaa, varsinkin jos kello on pysähtynyt. Tämä on hyvin yleinen sairauden ja kuoleman symboli.
Jos kello kulkee takaperin kertoo se suoraan siitä mihin suuntaan elämäsi on menossa. Sen sijaan että etenisit kohti päämääriäsi, sinusta tuntuukin, että et ole saanut aikaiseksi mitään merkittävää. Olet jumissa.
Unen kello voi myös (varsinkin tikittäessään) symboloida sydämen lyöntejä ja näin ollen kertoa elämäsi tunteellisista puolista.

Seinä, Muuri
Seinä unessa kertoo rajoituksista, esteistä ja vastoinkäymisistä. Jokin estää etenemistäsi. Sinua ympäröivät ehkäpä omat vanhan tapasi ja ajatusmallisi, jotka estävät matkan teon.
Jos hyppäät muurin yli, voitat hankalat esteesi ja onnistut.
Jos hajotat seinää tai muuria, kertoo se siitä, että murskaat ongelmasi ja ylität omat rajoitteesi. Jos seinä murenee, olet noussut helposti ongelmiesi ja suojamuuriesi voittajaksi.
Jos rakennat seinää tai muuriam edustaa se huonoa ihmissuhdetta tai lapsuuden traumaa. Se kertoo myös siitä, että olet hyväksynyt omat rajoitteesi.
Jos piileskelet seinän tai muurin takana, sinua hävettävää myöntää ääneen yhteytesi johonkin tai johonkuhun.
Jos sinut heitetään tai singotaan seinän tai muurin läpi, se tarkoittaa kirjaimellisesti sitä, että sinun on hajoitettava ympärillesi rakentamasi seuojamuurit. On aika seikkailuille ja tutkimusmatkoille.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #57 : 07.07.2007 18:58:28 »

Amme
Jos näet unessa ammeen tai olet siinä itse, uni kertoo tarpeestasi itsesi uudistamiseen ja pakoa arkipäivän ongelmista. Sinun on luovuttava taakoista, joita olet kantanut mukanasi. Vaihtoehtoisesti uni viestittää rakkauden tunteesta ja halustasi löytää mielihyvää ja rentoutumista.
Jos sinä hukut tai joku muu hukkuu ammeeseen, et ole vielä iin valmis kohtamaan pelkojasi ja tunteitasi mitä luulit. Tunnet itsesi totaalisen voimattomaksi padottujen tunteittesi edessä. Ota askel kerrallaan ja etene hitaasti sen sijaan, että yrittäisit syöksyä suoraan asioihin käsiksi.
 
Veri
Veri unessa edustaa elämää, rakkautta ja intohimoa aivan kuten pettymyksiäkin. Jos näet unessa, että jonnekin on kirjoitettu "veri", uni saattaa kertoa jostain tilanteesta elämässäsi joka on pysyvää eikä sitä näin ollen voi muuttaa.
Jos vuodat verta tai menetät verta, kärsit loppuunpalamisesta tai tunnet olevasi emotionaalisesti tyhjiin imetty. Uni voi myös kuvastaa katkeria kohtaamisia sinun ja ystäviesi välillä: vanhat tekosi palaavat vainoamaan sinua.
Jos näet verellä kirjoitettua tekstiä, edustaa se energiaasi, jonka olet laittanut johonkin projektiin. Olet tehnyt niin palkon töitä asian eteen, ettet suostu luopumaan siitä.
Jos juet verta, sinussa on aimo annos elinvoimasta energiaa ja voimaa.

Ulostaa
Jos ulostat jonkun päälle, uni kuvastaa tosielämässäsi tuntemaa vihaa ja vihollisuutta tuota henkilö kohtaan.
Jos puolestaan sinun päällesi ulostetaan, tunnet syyllisyyttä ja arvottomuutta. Saatat kärsiä huonosta itsetunnosta.

Vessa
Vessa unessa symboloi tunteiden vapautumista tai jostakin elämässäsi tarpeettomasta asiasta eroon pääsemistä. Jos siivoat vessaa, olet rikkomassa suojakuortasi tai pääsemässä eroon esteistäsi.
Tukkeutunut vessa edustaa tunteita, joita pidät sisälläsi. Olet padonnut niitä aivan liian kauan. Jos  vessa puolestaan lainehtii, halut tuoda tunteesi julki kokonaisuudessaan.

Isä
Isä edustaa autoritääriä ja suojellusta. Uni kehottaa sinua luottamaan itseesi enemmän ja olemaan itsenäisempi. Pohdi myös mahdollista alkavaa suhdetta isäsi kanssa.
Jos isäsi on unessa kuollut, sinua kehotetaan olemaan varuillasi ja etenemään rauhallisesti bisneksissäsi.

Äiti
Äiti kuvastaa unessa itsesi hoivaavaa puolta. Äidit tarjoavat suojaa, elämän, ohjausta ja turvaa. Joillakin voi olla vaikeuksia vapauttaa itseään äidistään ja siksipä he etsivätkin omaa itsenäisyyttään ja kehitystään.
Jos keskustelet äitisi kanssa, kuvastaa se asioita, otka ovat vaivanneet mieltäsi etkä oikein tiedä, mitä sinun tulisi tehdä. Uni voi myös vihjata, että sinulla on selvittämättömiä asioita äitisi kanssa.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #58 : 07.07.2007 22:55:10 »


Kengät
Yleisesti kengät edustavat suuntaasi kohti elämää. Se kertoo, että olet hyvin maadoittunut tai maanläheinen. Kengät edustavat myös varmuuttasi omista uskomuksistasi.
Jos vaihdat kenkiä, silloin uni kertoo siitä, että vaihdat roolia. Otat uuden näkökulman elämään. Jos unohdat kenkäsi, jätät huolet taaksesi. Kieltäydyt hyväksymästä jotain ideaa tai asennetta.
Jos unen kengät ovat vanhat ja kuluneet, menestys löytyy kyllä, mutta se vaatii kovaa työtä. Uni saattaa myös vihjata, että olet viimein hyväksynyt itsesi.
Uudet kengät puyolestaan varoitattavat, että uskot omaan menestykseesi ihan liikaa. Vaihtoehtoisesti uni voi kertoa sinulle elämäsi polusta, joka on vielä tällä hetkellä tuntematon.
Jos pidät kenkiä, jotka eivät sovellu unen tilanteeseen (esim. tennarit hienoissa juhlissa), edistymisesi tulee olemaan uuvuttavaa ja sairastuttavaa. Uni voi kertoa myös siitä, että menet väärään suuntaan ja sinun pitää arvioida tavoitteesi uudelleen.
Jos olet ilman kenkiä, kärsit itseluottamuksen puutteesta ja itsesi morkkaamisesta. Saatat käsitellä parhaillaan asioita, jotka liittyvät identiteettiisi. Niinpä jos hukkaat unessa kenkäsi uni voi paljastaa, että etsit itseäsi ja todellista minuuttasi.
Lapsenkengät unessa symboloivat puhtautta, viattomuutta, haavoittuvuutta, hellyyttä ja halua olla rakastettu. Jos suunnittelet lasten hankintaan tai jos sinulla on jo lapsi, uni kertoo, että lapsi kiintyy tai on kovin kiintynyt sinuun.

Tuli, Tulipalo
Unen sisällöstä ja kokonaisuudesta riippuen unessa nähty tuli symboloi tuhoa, himoa, halua, (juhla)valaistusta, transformaatiota, ilahtumista tai vihaa. Uni saattaa viitata siihen, että vanha jää taakse ja uusi astuu elämääsi. Ajatuksesi ja katsantokantasi muuttuvat. Käytännössä, jos tuli on hallinnassa tai keskittynyt vain yhdelle alueelle, se on suora metafora omasta sisäisesti tulestasi ja sisäisestä muutoksesta. Se edustaa myös tahtoa ja motivaatiota.
Jos palat tulessa, uni varoittaa, että temppperamenttisi karkaa hallinastasi. Jotkin asiat polttavat sinua sisältäpäin.
Jos talosi palaa, käyt parhaillaan läpi jonkinlaista muutosta. Jos näet usein unia siitä että perheesi koti palaa, silloin uni kertoo, että et ole vielä valmis muutoksiin ja taistelet kovasti niitä vastaan. Vaihtoehtoisesti se voi korostaa ympärilläsi olevien ihmisten intohimoa ja rakkautta sinua kohtaan.
Jos sammutat tulen, voitat esteesi kovalla työllä ja vaivalla.
tallennettu
Hiisitär
Moderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 5323



Profiili
« Vastaus #59 : 07.07.2007 23:38:06 »

Ikkuna
Ikkuna unessa edustaa kirkkaita toiveita, avaria mahdollisuuksia ja sisäistä näkökykyä.
Jos katsot ulos ikkunasta, kuvastaa se elämänkatsomustasi, tietoisuuttasi, katsantotapaasi, tietämystä ja intuitiota. Etsit ehkä opastusta jonkin päätöksen tekemiseen. Tai sitten sinun täytyy astua ulos avaraan maailmaan ja kokea elämä.
Jos katsot sisään ikkunasta tai ikkunaa kohden, tutkiskelet sieluasi ja etsit todellista itseäsi.
Ikkunan sulkeminen kertoo hylkäämisestä jas hyljeksinnästä.
Rikkonainen tai pirstaloitunut ikkuna puolestaan kertoo syvästä surusta ja epälojaalisuudesta.
Peitetty ikkuna kertoo tarpeestasi yksityisyyteen ja tavoistasi saada tuota yksityisyyttä. Pidät osan itsestäsi salassa ulkomaailmalta.
« Viimeksi muokattu: 08.07.2007 01:23:09 kirjoittanut AthaMaarit » tallennettu
Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 24
  Tulostusversio  
 
Siirry: