Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Taivaan vartiosotilas~EHDOTON RAKKAUS  (Luettu 3317 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Arkiviisu
Vieras
« : 13.09.2008 10:06:57 »


Taivaan vartiosotilas~
EHDOTON RAKKAUS

Heimopäällikkö Josefia kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublisihg.org)
9.9.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


John Cali:

Viime viikon uutiskirjeessä puhuimme haasteista,  http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=1202&mforum=uusimaa joita usein tulee esiin suhteessamme toisiin ihmisiin. Ja siitä miten voimme saada noista suhteista rakastavampia. Mutta emme puhuneet suoranaisesti kaikkein tärkeimmästä suhteesta.

Mitä pidät kaikkein tärkeimpänä ihmissuhteenasi? Voisin esittää tämän kysymyksen kymmenelle eri henkilölle ja saada kymmenen erilaista vastausta. Mutta en olisi valmis lyömään vetoa siitä, että yksikään niistä olisi "oikea" vastaus.


Tässä on päällikkö Josef.

Päällikkö Josef

Olette luultavasti kuulleet usein sanottavan:
* Ajattele vain toisia.
* Rakasta toisia ehdottomasti.
* Laita toiset itsesi edelle.
* Palvele muita
* Jne. jne.

Nämä ovat jalolta kuulostavia mielipiteitä. Mutta ne takaavat teille kurjan ja ilottoman elämän.

Opetamme teille aina, että te ette voi palvella toisia, jollette ensin palvele itseänne, ette voi rakastaa toisia, jos ette ensin rakasta itseänne.

Jos lennätte paljon, luultavasti tunnette yhden version tästä rutiinista: lentoyhtiönne sanovat aina teille, että jos matkustamon paine laskee ja tarvitsette happinaamaria, huolehtikaa omista tarpeistanne ensin, ennen kuin autatte lapsianne tai kenties toisia teistä riippuvaisia.

Mitä sitten on "ehdoton rakkaus", tämä sanapari jota niin paljon käytetään - usein huolettomasti?

Me määrittelemme ehdottoman rakkauden valinnaksi nähdä jumaluus kaikissa olennoissa. Tai toisella tavalla sanottuna, valinnaksi etsiä vain positiivista toisista - etsiä ja keskittyä vain kauneuteen, vahvuuteen ja hyvään ympärillänne olevissa olennoissa. Ja etsiä kauneutta, vahvuutta ja hyvyyttä kaikessa elämässä. Tai Kaikkeudessa. Kaikkeus on määritelmämme Jumalasta tai Jumalattaresta. Tähän määritelmään sisältyy koko luomakunta.

Kaikessa ja kaikissa on negatiivisia ja positiivisia piirteitä. Poikkeuksetta. Vaikka me emme määrittele negatiivista tai positiivista hyväksi tai huonoksi, useimmat yhteiskunnassanne tänä päivänä valitsevat käyttävänsä tällaisia nimikkeitä.

Nimikkeet ovat aina rajoittavia ja perimmiltään hyödyttömiä jokaiselle, joka hyväksyy ne ajattelematta. Kun nimitätte joksikin itseänne tai toista, olette rajoittaneet ja heikentäneet (ainakin omassa mielessänne) omaanne tai hänen suurempaa olemustaan, voimaansa ja jumaluuttaan.

Ainoa mahdollinen tapa jolla voitte sivuuttaa jumaluuden, positiivisuuden, toisessa, on sivuuttaa se itsessänne. Ette palvele ehdottomasti ketään - ette ketään kanssaolennoistanne, ihmisistä tai ei-ihmisistä, ette maailmankaikkeutta, ette Kaikkeutta, ette mitään, ette ketään - jos ette palvele itseänne ensin.

Useat teistä eivät yksinkertaisesti huolehdi uskollisesti omista tarpeistanne ja haluistanne. Kuitenkin, jos ette huolehdi itsestänne ensin, ette ole juurikaan hyväksi kenellekään toiselle.


Kuulostaako tämä itsekkäälle?


No, se on itsekästä - keskittymistä itseen ja itsensä rakastamista. Jotkut valtavirtauskonnoistannekin kehottavat teitä rakastamaan Jumalaa ja toisia, niin kuin rakastatte itseänne.

Mutta tämä viesti hämärtyy ja osa siitä hukkuu massatietoisuudessa. Se osa joka hukkuu, koskee itsenne rakastamista. Ikään kuin se olisi jonkinlainen kammottava synti.

Ja tästä on usein seurannut uskominen itsensä uhraamisen arvoon. Ette voi, kuten tämä uskomus menee, tehdä hyvää (Jumalalle tai toisille), ellette laita itseänne toteemipaalun pohjalle.

Tämä on juuri päinvastaista sille, miten tilanteen pitäisi olla. Olette toteemipaalun huippu. Huolehditte itsestänne ensin.

Ja sitten tuosta rauhan ja voiman keskittyneestä tilasta sisällänne, olette parhaiten voimissanne tekemään hyvää, tekemään niitä palveluksia, joita yhteiskuntanne, uskontonne, valtionhallintonne, opettajanne jne. yllyttävät teitä tekemään.

Jos olette onnettomia elämässänne itsenne laiminlyömisen vuoksi - ja kaikella kurjuudella on juurensa itsensä laiminlyömisessä - ette voi tehdä paljonkaan hyvää toisille.

Näin hoivaamalla ja rakastamalla itseänne löydätte sisältänne kasvavan ilon ja voiman tunteen.

Kun olette iloisia ja voimakkaita, ette huolehdi ainoastaan itsestänne. Olette myös parasta, mitä voitte olla toisille.

Sanomme, että opettakaa rakkaillenne, niille jotka ovat huostassanne - ja ennen kaikkea itsellenne - vain itsekkyyttä.

Sitoutukaa huolehtimaan itsestänne. Sillä ainoastaan silloin kun arvostatte ja jumaloitte itseänne ensin, olette voimissanne täysin arvostamaan, jumaloimaan ja rakastamaan ehdottomasti muita.

Elämän pitäisi olla hauskaa. Sen pitäisi tuntua hyvältä. Ja avaimena on itsestänne huolehtiminen, ensin ja aina. SINÄ olet tärkein ihmissuhteesi.

-----------


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
Lempeydellä voi ravistella maailmaa




http://www.phpbbserver.com/phpbb/viewtopic.php?t=1237&mforum=uusimaa
« Viimeksi muokattu: 13.09.2008 10:09:17 kirjoittanut Aaviisuinen » tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #1 : 12.08.2009 18:19:09 »

Missä se rakkaus on?
 
Vaikka aloitamme elämänmatkamme täysin tuntien ja ymmärtäen ehdotonta rakkautta, polkumme käänteet ja kiemurat muistuttavat meitä siitä, että maapallo voi olla erittäin "rakkaudeton" paikka. Se rakkaus mitä annamme, ei usein palaa luoksemme, ja kun olemme kokeneet riittävästi "rakkaudettomia" tilanteita ja suhteita, alamme ihmetellä, mitä sille rakkaudelle tapahtui, mitä jokaisella pitäisi olla. Pitävätkö "he" sen itse vai onko jokin salaisuus, mitä emme tiedä saadaksemme rakkautta? Annamme auliisti rakkautta muille, mutta missä tuo rakkaus on tässä maailmassa, jos sitä ei jaeta kanssamme?
 
Miten monesti annamme rakkautta toisille ja he vain torjuvat meidät ja rakkautemme? Miten monesti lähestymme jotain tilannetta hyväksyen ja parantaen ja reaktiona on rakkauslahjamme kieltäminen? Jos olemme valmiita antamaan rakkautta, niin missä on se rakkaus, minkä pitäisi olla palkkiomme? Voimme uskoa, että tehtävämme on opettaa maailmaa rakastamaan ja että löydämme rakkautta jonain päivänä. Mutta silloin kun meidät haastetaan antamaan rakkautta jokaiselle odottamatta mitään vastineeksi, on eräs tapa varmistaa, että saamme kaiken antamamme rakkauden ja enemmän.
 
Voimme valita kaksi rakkauspolkua - kumpikin niistä heijastaa sitä aikomusta, minkä liitämme antamaamme rakkauteen. Toinen polku on rakkauden antaminen ehdollisena, odottaen saamista. Silloin löydämme ihmisen, joka vähemmän todennäköisesti palauttaa rakkautemme ja haastaa meidät jotenkin saamaan hänet rakastamaan itseämme. Huolimatta odotuksistamme ja siitä, miten paljon rakkautta annamme, hän antaa sen, mitä pystyy, mikä on usein vähän tai ei mitään. Tämä on karmapolku, koska yhdistymme niihin, joita olemme rakastaneet, joille olemme tehneet väärin tai jotka ovat tehneet meille väärin menneisyydessä, ja rakkauslahjamme on yritystä tuon haavan parantamiseen. Mutta rakkautemme on ehdollisista, haluamme jotain vastineeksi - joko saada vahvistusta, puhdistaa maineemme, olla arvostettu tai saada anteeksi ja tämä on manipulointia, ei ehdotonta rakkautta.
 
Toinen polku on rakastaa itseämme ehdottomasti, olla se rakkaus, mitä haluamme saada, ja tällöin yhdistymme ihmisiin ja tilanteisiin, jotka peilaavat itsemme rakastamista.
Maailmassa on rakkautta - jokaisella meistä on jumalaisen rakkauden ydin, mitä voimme ilmaista tai olla ilmaisematta sen mukaan, mikä on sielupolkumme ja valmiutemme ilmentää jumaluutta ihmisyydessämme. Jollei rakkautta ole sisällämme, niin riippumatta siitä miten paljon etsimme rakkautta, emme koe täyttymystä ja tyytyväisyyttä tuloksistamme, koska löytämämme rakkaus peilaa aina sitä rakkautta, minkä olemme valmis tunnistamaan sisällämme. Riippumatta siitä miten "rakkaudettomalta" maailma ehkä näyttää, rakkautta on aina läsnä ja voimme kokea sen upeilla ja tyydyttävillä tavoilla, kun muistamme etsiä sitä sisältä. Silloin kun odotamme rakkautta ehdottomasti ja tuomitsematta, sitä tulee meille ja antamamme rakkaus palaa luoksemme.

**jännä sinänsä, että se joka rakastuu sinuun, haluaisikin korvata jossain menneessä tekemänsä vääryyden.. viimeisen 5v aikana on ollut tuo tuttua, että itse muuttuu rakkaudeksi, mutta mitä toinen pystyy antamaan, "vähän tai ei mitään" ja "kun on opittu, ei ole vetovoimaa" oli sitten opittu tai ei..

no mutta ehkä tavallaan, oli pakko löytää sitä enemmän itsestä, koska toisen kanssa se on niin vaihtelevaa. jolloin pitäisi tulla sellainen joka peilaa muutakin kuin seksiä, hauskanpitoa ja lyhytjänteistä..   Cool
« Viimeksi muokattu: 14.08.2009 08:57:13 kirjoittanut ^VERÐANDI^ » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #2 : 12.08.2009 20:04:49 »

Kiitos molemmille.  smitten Tuo on muuten loistavan osuva lause kanavoinnin lopussa, että lempeydellä voi ravistella maailmaa...  angel Wink  smitten
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: