Sivuja: 1 [2] 3 4 5
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Miesten itku  (Luettu 44067 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Lari
Vieras
« Vastaus #15 : 27.05.2006 23:15:10 »

Mukavaa tekstiä teiltä kaikilta. Erityisesti pidin Rakkauden enkelin tekstistä.

Kyllä minäkin taisin itkeä isäni hautajaisissa enemmän kuin siskoni, ainakin siltä tuntui... Moneen otteeseen itkin. Isoveljellänikin taisi olla tippa silmässä mutta en muista kuinka vahvaa itku oli.

Tarvitseeko mies tosiaan suuremman mullistuksen päästääkseen tunteet valloilleen. Aika vähissä on nimittäin itkut jos itkee kuolemasta, syntymästä ja rakkauden loppumisesta.

Meidän olisi varmaan aika vapautua ja näyttää puhtaat tunteet. Ei se varmaan niin kamalaa olisi itkeä tirauttaa.

Ainakin minun ikäiset, läheiset miehet ovat sen verran kylmiä ainakin silloin kun joku toinen mies on näkemässä. Tunteitakin he pelkäävät enemmän kuin olisi tarvetta. Välillä tuntuu, että vasta kun olen itse kertonut mieskavereilleni jotain surullista / pelottavaa niin vasta sen jälkeen he uskalvat myöntää että hänkin on ollut ihan maassa yksin. Pelkäämme yksin omaa tuskassamme ja tunteitamme niin paljon että emme voi kertoa niistä kenelekkän.

Ei minulla tällä hetkellä ole mitään tarvetta itkeä tai saada tukea kenenkään olkapäästä. Olen kuitenkin tietoinen että tarvitsisemme ystäviä, mielellään samaa sukupuolta olevia todellisia ystäviä. Heitä joille voi kertoa kaiken, itkeä jonka jälkeen voisi jopa nauraa. Todellisia ystäviä olisi hyvä olla muutama. Ja kun rasitamme, siis kerromme suruja toiselle niin joskus olisi kuitenkin hyvä muistaa kivoilla asiolla ystäväämme. Eli ei ladata yhtä kaukaista vanhaa ystäväämme tuskalla, vaan jaamme myös ne ilot.

Olen havainnut myös tuosta koskettavista elokuvasta sen, että kun minulla kyynel on jo lähellä silmää ja kun huomaan että vieressä istuva "äijä" ei tunne mitään, niin tuntuu että olenko minä nyhverö. Sitä yrittää sulkea ja torjua tunteet.

Olen kyllä iloinen tällä hetkellä. Enkä koe että tarvitsisi itkeäkkään. Tasapaino ei ole enää ääretön niinkuin kuukausi sitten, mutta tasapainoisempi ehkä kuin suurimmalla osalla suomalaisista.

Taria. Odotan kyllä innolla josko se shampanja pullo räjähtäisi auki. Se vuotaa jo vähän  Smiley

Taisi tulla pitkä sepustus  Smiley

Rakkaudella Lari  smitten
tallennettu
Oikku67
Vieras
« Vastaus #16 : 28.05.2006 09:27:40 »

Minun isäni on herkkä ja olen nähnyt hänen itkevän usein selvänä. Tosin koska sitä häpeänä pidetään jos mies itkee, niin hän hukuttaa tunteensa viinaan (hukutti jo kun olin pieni) ja on sitten "miesten mies".. kunnes viinasta huolimatta tai sen takia, itku tulee kuitenkin.  (http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s020.gif)

Viimeksi olen nähnyt miehen itkevän n. vuosi sitten, kun ryhmätapaamisessa kerroimme elämäntarinoitamme ja useat miehistä itkivät, mutta se on noissa tilanteissa helpompaa kuin muualla, koska me ymmärrämme/tuemme ja meillä on vaitiolovelvollisuus toistemme asioita koskien.  (http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s020.gif)

"Normaali" tilanteessa miehen itkun olen kokenut lähes 10-vuotta sitten, kun  leijona ex-mieheni jätti minut. Oli hänelle tuskainen paikka tunnustaa tekosensa ja jättää minut, vaikka rakkaus ei ollut kuollut.. mutta tilanne oli kaikin puolin epätavallinen ja ONNEKSI pysyimme ystävinä.
En koskaan ole nähnyt miehen itkevän niin voimakkaasti, hän vapisi kauttaaltaan ja haukkoi henkeä..
On tunnustettava, että minua pelotti niin voimakas reaktio..  (http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s020.gif)

Tulipas tekstiä.. coolsmiley
  Oikku67   (http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s020.gif)

Piti vielä lisäta, kun unohdin.. Poikani isä itki ainoan kerran aidosti, kun tuli sairaalaan katsomaan poikaa ensimmäisen kerran ja otti hänet syliinsä.. Siinä äippä oli ihmeissään..
« Viimeksi muokattu: 28.05.2006 09:41:02 kirjoittanut Oikku67 » tallennettu
Lari
Vieras
« Vastaus #17 : 28.05.2006 09:48:30 »

Tämä ei nyt varsinaisesti liity asiaan, mutta täytynee kertoa.

Heräsin tänään hieman viiden jälkeen, ja näin silmissäni tämän oman otsikon ja teidän nimet inka107 ja Oikku67  Smiley. Lisäksi kolmas nimi pyöri niinkuin hedelmäpelissä, joka oli ainoa mistä sain selvää. Tämä kolmas nimi ei pysähtynyt kohdalle, eikä mikään muukaan. Luulin että kello on hieman yli yhdeksän. Nousin ylös ja kone päälle. inka oli kerennyt kirjoittaa ja nyt hikisenä lenkiltä tultaessa Oikkukin sai tekstin väsättyä Wink.

Vihjaanpa sen kolmannen nimen sille yhdelle, joka voi arvata kenestä on kysymys. Kyllä juuri hän smitten

ja eikun suihkuun :Smiley
tallennettu
Oikku67
Vieras
« Vastaus #18 : 28.05.2006 09:57:08 »

ja nyt hikisenä lenkiltä tultaessa Oikkukin sai tekstin väsättyä Wink.
Grin ..hihi, Oikku on vähän hidas näin "aamutuimaan".., mutta onpas mukava olla jonkun miehen mielessä heti aamusta.. Smiley
                  (http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s020.gif)                                 (http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s020.gif)
tallennettu
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #19 : 28.05.2006 11:23:29 »

Ai maailma, kuten toisella siskollani on tapana sanoa... Cheesy Minäkin heräsin tänään viiden aikoihin ja sainpa sen kanavoinnin, jonka toisaalle astroon kirjoittelinkin...  :Smiley

 smitten
tallennettu
Solarbion
Vieras
« Vastaus #20 : 28.05.2006 11:38:11 »

Minäkin heräilin viime yönä kokemaan poikkeuksellisen "läpikulkevaa" valoisuutta.

Myöhemmin näin myös unta, jossa itseäni nuorempi nainen oli pääosassa, hyvin positiivisessa ja vaikuttavassa roolissa.

Tunsin tämän naisen - hän on minulle läheinen, tuttu ja rakas.

Niin, tämän halusin vain ilmaista - sanoin.

 angel   smitten smitten smitten  :Smiley
tallennettu
sawotar
Vieras
« Vastaus #21 : 28.05.2006 11:41:39 »

Minusta miehille kuuluu itku niinkuin naisillekin, miesten on vaan vaikeaa sitä näyttää, koska yleinen käsitys on että miehisyys menee jos itkee Undecided ehkä moni mies kokee sen itkemisen enemmän naisen touhuksi ja itkevät sitten mielummin piilossa tai sitten tekevät hurjasti töitä tunteitten tukahduttamiseksi en yleistä kuitenkaan :Smiley mun aikasemmat miehet eivät itkeneet vaikka mitä sattu ja mie vollotin niidenkin edestä Cry tavallaan miehen suru kestää paljon pitempään kuin naisen, just siksi kun nainen itkee kerralla kaiken kuonan ulos, kun näen jonkun itkevän, menen hetkeksi lukkoon kun ei tiedä miten toista lohduttaa ja sitten automaattisesti menen halaamaan ja olen hiljaa smitten itse itken harvoin, mutta syystä ja olo on mahtava sen jälkeen paljon rauhallisempi ja tasasempi smitten
tallennettu
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #22 : 28.05.2006 12:19:03 »

Vihjaanpa sen kolmannen nimen sille yhdelle, joka voi arvata kenestä on kysymys. Kyllä juuri hän smitten

Hei "Lari"

 angel  Rakkauden enkeli oli varmasti tämä kolmas henkilö unessasi  angel(http://)

Näytät olevan aamunvirkku
- aamulenkillä en ole ikinä käynyt
  - nukunkin niin myöhään, että päivälenkiksi se menee



 smitten  Elämänilo   smitten


tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
Rakkauden enkeli
Vieras
« Vastaus #23 : 28.05.2006 12:26:44 »

Minäkin heräilin viime yönä kokemaan poikkeuksellisen "läpikulkevaa" valoisuutta.

Hmm... Jäinpäs kovasti miettimään... Sitä on ilmassa...  :Smiley Love is in the air.  Grin  smitten
tallennettu
Lari
Vieras
« Vastaus #24 : 28.05.2006 12:46:01 »

angel  Rakkauden enkeli oli varmasti tämä kolmas henkilö unessasi  angel(http://)

Näytät olevan aamunvirkku
- aamulenkillä en ole ikinä käynyt
  - nukunkin niin myöhään, että päivälenkiksi se menee[/color][/size]


 smitten  Elämänilo   smitten[/center]


En kyllä yleensä ihan nuin aikaisin herää. Varhainen aamuherääminen pirteänä on kyllä mukava tapa aloittaa päivä. Viikolla tuntee rauhallisuuden ja viikonloppuna luonto on jotenkin enemmän lähellä.

Ja tuosta kolmannesta henkilöstä. En aijo paljastaa sitä ainakaan pariin päivään. Koska "hedelmäpelissä" pyöri paljon nimiä, niin teille arvaaminen on lähes mahdotonta. Voihan myös olla että vastausta ei tule, kun se ei pysähtynyt ollenkaan. Jää nähtäväksi mitä tapahtuu  Grin

Mielestäni naisetkin ovat hukassa. Pitäisi varmaan hiukan mittiä ensin ennenkuin tuohon syvällisemmin vastaan.

Love  smitten
tallennettu
^^Queen Nefertiti^^
Astroholisti
*****
Viestejä: 10595


au, kuu jousimies / asc vaaka नमस्ते ‏الله‎ ॐ


Profiili
« Vastaus #25 : 28.05.2006 12:48:32 »

No vastaa.

Anteeksi jos kuulostan suorasukaiselta mutta minusta olen aina "osannut" rakastaa, miehet ne on ne ongelmat tuottaneet kun eivät osaa - no osaavat jonkin aikaa. Tms. Sitä alkoi miettiä että missä on vika, minussako, kunnes aloin ajatella että se on tämä sukupuoliasia, sukupuolten välinen ero. Toinen juttu on se että kun naisen on oltava vahva sitten pärjätäkseen, ei voi heittäytyä olemaan vikisevä pelkuri. Varsinkin kun se voimakas syli saattaa kadota. Vai pitäisikö esittää pelastettavaa.. eikä aina pelastajaa.

Ongelma ei ollutkaan ulkonäkö, lahjakkuus tai että en ymmärtäisi/ osaisi samoja asioita kuin joku mies. Päinvastoin sehän on uhka.

Mutta tosiaan yksi exäni oikein tietoisesti itki menneitä möykkyjä pois, itkeminen olisi ihan tabuaihe puhua sen jälkeisen tapauksen kanssa. Pitäiskö kysyä että itkeekö se koskaan menetyksiään vai esittääkö vain että ihan sama, ja sitten suojautuu. Siinä voi tulla se kierre ettei tunne mitään enää.

Toivon että ryhdyt sellaiseksi mieheksi jolle tunteet ei ole ongelma ilmaista.
« Viimeksi muokattu: 28.05.2006 12:56:14 kirjoittanut JupiterGirl » tallennettu

You become GRATITUDE for ALL that THE UNIVERSE provides. It becomes obvious to You that ALL OF THE UNIVERSE GIVES AND CONTINUES TO GIVE IN LOVING PERFECTION exactly what you ask for, because THE UNIVERSE LOVINGLY PROVIDES FOR YOU ALWAYS! BECOME LOVE!
Lari
Vieras
« Vastaus #26 : 28.05.2006 13:10:23 »

No vastaa.

Toivon että ryhdyt sellaiseksi mieheksi jolle tunteet ei ole ongelma ilmaista.

En nyt tarkoita ketään, jotka täällä foorumilla ovat. Vaan yleensä. Mielestäni molemmat ovat ihan yhtä hukassa.

Nämä tunteet ovat yksi asia mitä rakennan. Myönnän että en ole ihan vielä täydellisen valmis, olen matkalla.

Ei naista tarvitse pelastaa, eikä hänen tarvitse olla mitenkään erityisen vahvakaan. Puhuisin tasapainosta.

Katsotaan nyt koenko tärkeäksi kirjoittaa pidemmästi.

tallennettu
taria
Kanta-astroilija
***
Viestejä: 495


Valoa ja rakkautta elämään.. ja haleja höpöset ;)


Profiili
« Vastaus #27 : 28.05.2006 13:11:04 »

Totta, ongelma ei ole yksin miesten..
mielestäni pitää kääntää avoimesti näytetyt tunteet voimaksi.. itse menen aina 100% mukaan asiaan kuin asiaan.. ja taatusti tunteella.. en pelkää näyttää heikkouksiani.. kuitenkin kaikki, jotka tuntee mut, luonnehtii mut henkisesti erittäin vahvana, määrätietoisena ihmisenä..

 smitten  smitten  smitten
tallennettu

Aurinko Kaksoset
Nouseva Kauris

Punainen Galaktinen Taivaanvaeltaja
(http://www.myspacedev.com/img/dividers/divider14.gif)
*Nikita*
Vieras
« Vastaus #28 : 28.05.2006 13:16:54 »

Lari hienoa, että otit aiheen esille.

Mielestäni itkua on yhtä montaa erilaista lajia kuin on sadettakin. Joskus huomaa, että kyyneleet vain valuvat silmistä, vaikka ei edes tiennyt itkevänsä ja joskus taas haukkoo henkeä ja silmät ovat punaiset vielä kahdenkin päivän jälkeen kun on itkettänyt niin että tuntuu ettei se lopu ikinä.

Kyllä itkeminen laukaisee jännitystä ja pahaa oloa. Itselläni on todella kuristava olo, jos on itkettänyt, mutta en ole itkenyt. Siinä menee ihan lukkoon.

Naiset ja miehet taitavat olla ihan tasapuolisesti yhtä hukassa tunteidensa kanssa. Olen kuullut naistenkin valittavan, että ei pysty itkemään ja ei edes muista koska on viimeksi itkenyt.

En usko, että itkeminen aina liittyy suruun. Joskus se on vain puhdistautumista ja vapautumista ylimääräisestä. Ihan niin kuin vesi alkaa valumaan yli liian täydestä lasista.

Itketään jokainen silloin kun siltä tuntuu.  Cry ja hymyillään kun hymyilyttää.  Smiley

Tunteet ovat elämän suola.  smitten

niin ja JG

"oletko koskaan ajatellut, että jokaisessa epäonnistuneessa suhteessasi sinä olet ollut se toinen osapuoli"
tallennettu
Elämänilo
Astroholisti
*****
Viestejä: 6358


Iloa, Valoa ja Rakkautta kaikille


Profiili
« Vastaus #29 : 28.05.2006 13:36:22 »

Hei Ystäväin

(http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/e020.gif)  S U R U;  (http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/e020.gif)

- akuutti/arvaaton asia
  - läheisen kuolema, lapsen menetys,
    työpaikan/terveyden menetys ymv.


- hiljainen suru/salattu suru
  - lapsi saattaa surra jotakin kertomatta siitä vanhemmilleen
    - esim. vanhempien ero tapauksissa ymv.
    - insestin uhri/raiskauksen uhri ymv. "häpeä"


- tukahdutettu suru
  - ei anneta itselle lupaa käsitellä surua;
    kehitetään "kuori"/"muuri" ympärille suojaksi
  - unohdetaan asia sivuun tietoisella tasolla


- krooninen suru
  - suru jää ns. päälle;
    ei osata päästää siitä irti

Tässä vain jokunen esimerkki surusta.


http://www.abchomeopathy.com/r.php/Ign

http://www.abchomeopathy.com/r.php/Nat-m

http://www.hahnemanninstituut.nl/traumak.html


 smitten  Elämänilo   smitten

« Viimeksi muokattu: 28.05.2006 13:43:52 kirjoittanut Elämänilo » tallennettu

aurinko merkurius mars neptunus vaaka , askendentti vesta neitsyt , venus IC saturnus juno skorpioni , jupiter uranus pluto leijona , chiron ceres kauris , kuu pallas kuunsolmu jousimies , MC harka
Sivuja: 1 [2] 3 4 5
  Tulostusversio  
 
Siirry: