Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: Ilmaisia uuden kuun katsauksia  (Luettu 3199 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
Ajatus
Astroholisti
*****
Viestejä: 2365


Linnunradan liftari


Profiili
« : 01.02.2006 11:03:30 »

En ole ehkä aiemmin muistanut mainostaa, mutta olen jo pitkään tilannut sähköpostiini ilmaisia uuden kuun katsauksia (New Moon Report), joissa on seuraavalle kuulle lyhyt - ja usein aika osuvakin - planeettakatsaus. Sivuston osoite on:

http://www.stariq.com/

ja raportin voi lukea suoraan täältä: http://www.stariq.com/NewMoonReport.HTM

Jos siis englannin taitoa löytyy jonkin verran, niin suosittelen! Sivustolla on myös monia mielenkiintoisia astrologia-artikkeleita, mm. katsaus mainioiden Wallace & Gromit -animaatioiden luojan Nick Parkin karttaan:

http://www.stariq.com/Main/Articles/P0006758.HTM

Edit: Piti korjata hieman, kun kävin tsekkaamassa sivut uudestaan läpi. Tuon uuden kuun katsauksen lisäksi tarjonnassa on näköjään myös transiittilistaus ja molemmat siis voi tilata rekisteröitymällä em. sivuille ja rastimalla ne vaihtoehdot, jotka haluaa lähetettävän sähköpostiinsa. Huomasin myös, että rekisteröityneet voivat nykyisin tehdä myös syntymäkarttansa palvelussa ja transiittilistauksenkin näkee suoraan sivuilta, kun on kirjautunut sisään. Smiley
« Viimeksi muokattu: 01.02.2006 16:20:00 kirjoittanut Ajatus » tallennettu

Aur Kalat (Aur-Jup 1. huone)
Asc Kauris
Kuu Vesimies (Kuu-Mer 1. huone)
enska
Vieras
« Vastaus #1 : 03.02.2006 00:03:14 »

Kiitos Ajatus mielenkiintoisesta linkistä!  Cheesy
Rekisteröidyinpä sitten minäkin sinne, kun vaikutti niin hyvältä.

Satutko muuten tietämään mistä voi etsiä menneiden transiittien tai kuiden katsauksia tulkinnoilla, astro.comissahan ne eivät anna skrollata taaksepäin ilmaiseksi?
Kiinnostaisi kuitenkin katsoa jostain tuo edellinen uusi kuu 29. tammikuuta, oli se sen verran (pitkästä aikaa) mukava omalla kohdalla..
tallennettu
Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: