Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Astro special / Vs: Persoonallisuustyyppisi ja astrologia : 20.03.2009 10:55:20
Aurinko kauris ja tyyppi on INTJ, jonka kuvaus kyllä sopii aikalailla itseeni.
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuka se oikea on ? : 19.03.2009 16:18:56
Capries: Tosiaan ehkä kannattaa edetä varovasti ja urkkia ystävänä tietoa Härän elämäntilanteesta ja suhteen/tunteiden laadusta sitä miestä kohtaan. Ennen kuin alkaa lähestyä toisella mielellä.

No tässä tilanteessa hyvää/huonoa on se että ei paljon tarvitse urkkia, sillä kun olemme kahdestaan niin juttua syntyy mitä moninaisemmista asioista ja yksi juttu joka tulee usein esille kuinka nykyinen jouskarimies ei ota härkää huomioon, mutta silti se on "niin hyvä tyyppi".
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuka se oikea on ? : 19.03.2009 12:03:33
Kuuleppas Capries: Jos tää härkänainen ei ole mitään sellaisia signaaleja sulle lähettänyt elein ja/tai ilmein kiinnostustaan niin sitten pyydän sua olemaan aika varovainen. Vai kuinka?

Signaaleja on ilmassa kyllä, mutta en oikein tiedä miten niihin pitäisi suhtautua. Viihdymme kaksistaan kyllä hyvin. Jos kerron tunteeni hänelle ja ei tunne samoin niin miten käy ystävyyssuhteen?... Huonosti? Kunhan nyt saisi asian jollakin tavalla selväksi, niin EHKÄ pystyisin totuttelemaan itseni elämään tilanteen kanssa... tai sitten en.

Varovainen olen tilanteessa tässä.
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuka se oikea on ? : 18.03.2009 16:27:51
Soitin härkänaiselle ja tänään taas oltiin niin iloisen kuuloista ja pyysi käymään teellä.  Smiley
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kuka se oikea on ? : 18.03.2009 14:15:32
Moikka kaikille,
Olen sellasessa tilanteessa että olen ihan takkutukkaani myöten rakastunut erääseen härkänaiseen. hän on hyvä ystäväni ja varattu, vielä kinkkisemmäksi asian tekee sen että hänen poikaystävänsä on ihan mukava tyyppi ja hänen entisen poikaystävän kanssa olen todella hyvä kaveri. Mutta tiedän että hänen nykyinen tilanteensa ei oikein tyydytä häntä, sillä voimme keskustella aikalailla kaikesta keskenämme. Hän on syntynyt 13.5 eli on härkä, tarkkaa kellonaikaa en ole vielä saanut selville. Itse olen nouseva neitsyt, aurinko kauris ja kuu rapu.

Lisäksi välillä hän on Kylmä kuin iglu ja etäinen kuin tähti avaruudessa ja välillä taas lämmin kuin tulivuori.

olen analysoinut tilannetta joka kantilta ja tuntuu siltä että hänellä on ainakin jotakin tunteita minua kohtaan, mutta...
6  Astro special / Astro special / Vs: Millaisia ovat nousevat neitsyet ? : 18.03.2009 00:11:29
Itse olen nouseva neitsyt ja aurinko kauris, niin mietin asiat moneen kertaan läpi ennen kuin harkitsenkaan niiden aloittamista ja kun aloitan jonkin työn niin sitten teen sen tarkasti.
Asioiden ja tavaroiden epäjärjestys häiritsee suunnattomasti ja tätä saattaa vielä korostaa  aurinko neitsyt äitini, sillä vanhempieni luona on aina kaikki järjestyksessä.
7  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Nauris nuorukainen esittäytyy : 17.03.2009 23:55:42
Olen parikymppinen  aurinko ja  merkurius kauris mies jonka  kuu rapu:ssa ja nouseva merkki neitsyt. olen ollut jo pidemmän aikaa kiinnostunut horoskoopeista ja astrologiasta ja olen lueskellut foorumeita jo pidemmän aikaa ja tänään sain aikaiseksi rekisteröityä itseni tänne.
Sivuja: [1]