Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
Kirjoittaja Aihe: SAANKO APUA KARTAN TULKINTAAN  (Luettu 3157 kertaa)
0 jäsentä ja 1 vieras katselee tätä aihetta.
1ritva
Vieras
« : 04.08.2006 18:37:22 »

EILEN POSTI TOI MINULLE KIRJEEN, JONKA JÄNNITTYNEENÄ AVASIN. SIELTÄ LÖYTYI TIEDOT ITSESTÄNI, JOISTA MINULLA EI OLLUT AAVISTUSTAKAAN.

SYNNYIN 21101957 HELSINGISSÄ AIKAAN 05:35. PAIKKANA TEHTAANKATU, JOSSA SIJAITSI VANHA KÄTILÖNOPISTONSAIRAALA.
OLI MIELUISTA NÄHDÄ MYÖS OMA PAINO + PITUUS.

OLISIKO JOKU TEISTÄ YSTÄVÄLLINEN, VAIKKA MONIKIN JOS VAIN EHDITTE KURKISTAMAAN MITÄ TULEE MIELEEN NÄISTÄ TIEDOISTA. KIITOS. MENNEISYYTENI ON OLLUT KOVIN ERIKOINEN ALKAEN SYNTYMÄSTÄNI JA NYT TYÖSTÄN NIITÄ 2 X VIIKOSSA PSYKOTERAPIASSA JA YRITÄN TÄSSÄ SELVIYTYÄ.

EN YMMÄRRÄ MITÄÄN ESIM. HUONEISTA TMS. KOSKA OLEN UUSI JÄSEN JA AIVAN ALKUTAIPALEELLA NÄISSÄ ASIOISSA.

TOIVOTAN AURINKOISTA LOPPUKESÄÄ LUKIJOILLE.

TERVEISIN 1RITVA
« Viimeksi muokattu: 13.08.2006 18:28:13 kirjoittanut 1ritva » tallennettu
May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #1 : 07.08.2006 19:28:23 »

Hei 1Ritva! Kiva, että olet saanut luotettavasti selville syntymäkellonaikasi. Nytpä siis voit heittäytyä täysillä ottamaan selvää omasta kartastasi ja sitä kautta itsestäsi astrologian avulla. Wink Alkuun pääset jo ominkin avuin. Käypä syöttämässä uutukaiset syntymätietosi yläosan Kartat-linkistä. Saat jo sieltä reilusti perustulkintaa omasta kartastasi.

Vilkaisin itsekin karttaasi ja mielenkiintoiseltahan tuo näyttää. Valtaisan painottunut ykköshuone, jossa 5 planeettaa stelliumissa + 2 lisää 2. huoneen puolella. Niinkuin tiedätkin, aurinkomerkkisi on Vaaka, Kuumerkkisi on Neitsyt ja nouseva merkkisi on myöskin Vaaka. Valtavan voimakas stelliumi kuitenkin muuntaa persoonallisuuttasi niin, että et ehkä tunnista itseäsi kovinkaan helposti perus-Vaa´an kuvauksista. Stelliumissa mukana olevat planeetat kun antavat persoonaasi energioita mm. Jousimiehen merkistä (Jupiter), Oinaasta (Mars), Neitsyestä ja Kaksosista (Merkurius) sekä Kaloista (Neptunus). Ykköshuoneen stelliumilla oma persoona on elämäsi ajan valtavan kehityksen ja hiomisen kohteena. Katsopa tuolta toisen otsikon alta keskustelu Stelliumista, jossa sanotaan stelliumin olevan eräänlainen arvaamaton jokerikortti. Näin ehkä sinullakin. Stelliumin hyvänä puolena on sen valtava monipuolisuus, haittapuolena tietynlainen hajanaisuus, helposti käsistä katovat langat, joita on vaikea yhdistää. On vaikea löytää sitä tasapainoa, joka Aurinko- ja Ascendenttimerkkisi perusteella olisi sinulle elintärkeä.

Lisäksi jonkinlaisena ongelmana - joskin työstettynä myös rikkautena - näkisin aspektittoman Kuun 12. huoneessa, aivan Neitsyen ja Vaa´an rajalla. Viimeisen asteen planeetat toimivat usein vaikeasti, niiden energiat häilyvät kahden merkin rajoilla löytämättä omaa paikkaansa. Kun Kuu on vailla aspekteja, se kylläkin pystyy parhaimmassa tapauksessa toimimaan  "puhtaimmillaan" merkkinsä mukaisesti, mutta kun se tässä tapauksessa on kahden merkin rajalla, tunteiden ilmaiseminen tai jopa niiden tunnistaminenkin voi olla vaikeaa ja voi olla aivan kuin hukassa itseltään ja omilta tunteiltaan. Aspektiton Kuu voi myös olla hyvin yksinäinen, jota korostaa myös sen sijainti karttasi 12. huoneessa, alitajunnan huoneessa. Omaat ehkä psyykkisiä kykyjä, herkän vaiston, mutta ehkäpä koet myös yksinäisyyttä suuressakin joukossa, erilaisuuden tunteita jne.. Kuu 12. huoneessa voi kertoa myös siitä, että vanhemmat - erityisesti äiti - ovat kovasti erilaisia itseesi nähden. Menneisyyden kokemukset voivat vaikuttaa vahvasti sinuun ja jättää ikuisen arven. En ihmettelisi, jos äitisi olisi ollut jollain tapaa hyvin erikoinen persoona ja/tai jos suhteesi häneen olisi jäänyt vieraaksi. Myös adoptiolapsella voisi olla kyseinen Kuun sijainti.

Karttasi Pluto on 11. huoneessa korostaen myös ystävyyssuhteiden rankkuutta tai sitä, että ystävyyssuhteet ovat hyvin kasvattavia, syväluotaavia, joskus ehkä synkkäsävyisiäkin, ystävyksistä ja itsestäkin raadollisiakin puolia esiin tuovia. Pluto on vieläpä neliössä 3. huoneen Venus-Saturnukseen, joka voisi kuvata esim. alemmuudentunteita, aiheettomia pelkoja oman viehätysvoiman (Venus) suhteen, kommunikointiongelmia (huone 3.) ja voisi viitata myös jollain tavalla epätavalliseen sisaruussuhteeseen. Myöskin se voisi kuvata esim. taipumusta kuvanveistoon, kirjoittamiseen, taiteisiin jne. Kolmio 10. huoneen Uranukseen kertoo, että sinulla on potentiaalia hyötyä taidoistasi myös urasi alueella ja saatat tehdä työksesi jotain hyvinkin erikoista.

Se, että olen etsimällä etsinyt kartasta ongelmakohtia ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kartta olisi jotenkin poikkeuksellisen ankea tai vaikea, haastava se kyllä on ja vaatii työstämistä. Se voi myös olla melkoisen henkisen mestarin kartta, timantti, joka  nyt on hiomisvaiheessa, mutta jonka loisto vain odottaa oikeaa hetkeä.

Sinulla on muuten kivasti transitoiva Jupiter juuri nyt tarkalleen karttasi 2. huoneen Onnenpiste/Noususolmun päällä. Perinteisesti tulkiten 2. huone liittyy taloudellisiin asioihin, joten ehkäpä kannattaisi vaikkapa ostaa arpa vaikka se ei yleensä tapoihisi kuuluisikaan.  Smiley Toisaalta 2. huone edustaa myös omanarvontuntoa. Ehkä nyt onkin juuri oikea, kosmisen suunnitelman mukaan valittu aika, tutustua omaan itseensä esim. astrologian avulla, löytää ja hyödyntää oma ainutlaatuisuus ja sitä kautta löytää kadoksissa ollut omanarvontunto.

Kaikkea hyvää elämääs! Pysyhän linjoilla ja kertoile mitä elämääsi kuuluu!  Smiley






tallennettu

May
Supermoderaattori
Astroholisti
*****
Viestejä: 1469



Profiili WWW
« Vastaus #2 : 09.08.2006 16:23:45 »

Hei! Kysele vain reilusti - vaikka sitten yv:llä - lisää jos haluat. Ei ole tarkoitus kirjoitella täällä mitään sellaista "salakieltä", jota lukija joutuu tulkkaamaan sanakirjan kanssa.  Smiley On vain vaikea osata käyttää kieltä, jonka jokainen lukija, niin aloittelija kuin pitkälle ehtinyt harrastajakin, kokisi "omakseen".

Toivottavasti sait kuitenkin apua ja ahaa-elämyksiä jo tuostakin. Palaile asiaan jos haluat vielä kysellä asiasta lisää. Ja tokihan voit esittää uusia kysymyksiä uusien otsikoiden alla. Mitä tarkemmin rajaa kysymyksen, sen varmemmin saat paljon vastauksia.  Smiley

tallennettu

Sivuja: [1]
  Tulostusversio  
 
Siirry: